Sekacka - dvoutakt - Pls help

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 08.05.2008 do 10.05.2008, založil/a Kuladmin
řadit dle data
22:46:54
10.05.2008
Kuladmin
Tak cely den jsem si zas hral xy slozeno rozlozeno apod. zjistil jsme ze jsou pistni krouzky uz dost jety ale kdyz jsem je otocil tak to chvilku s new svickou slapalo ale jen chvilku :o( takze opet rozdelano a v pondeli jse jdou shanet pistni krouzky 1 a uvidi se pac beno tam jde cely to v tom plave 3 ale na min uz to nelze a svicka venku dva jiskru jak blbec.
11:05:36
09.05.2008
Kuladmin
11:03:57
09.05.2008
Kuladmin
-> colaczech: Cucim sem a dedukuju jak by to mohlo byt a jestli to dobre chapu tak ted potrebuju vyssi cislo 17 nebo dokonce 19
kuva proc to musely menit a delat v tom takovej hokej.
10:58:55
09.05.2008
colaczech
-> Kuladmin: No vzhledem k tomu ze na 105 se davali svicky N7Y a na 120LS N8Y. ptal bych neco ta na 105 a nebo bych skusil zautocit pozadavkem svicky na nejake splasene plechy, tzn. na babettu nebo fechtla.
10:47:56
09.05.2008
Kuladmin
-> colaczech: Dik ja si myslim taky ze to bude svicka ale jakou koupit stara ma znaceni 5Y a nemuzu najit cemu to odpovida v novem znaceni. A v obchodech zname jak to funguje ze.
10:36:12
09.05.2008
colaczech
-> Kuladmin: Presne tohle dalala sekacka i znamemu. Zahod tu svicku a dej tam jinou. Venku dava jisku a na volnobeh mozna sem tam taky, ale v motoru po pridani plynu se ji nechce.
09:44:44
09.05.2008
Kuladmin
Jeste dodam benzin novy prave koupeny,
svicka dle stareho znaceni tam patri 5Y a nejsem si uplne jisty jakemu to odpovida dnesnimu znaceni tak kdyby nekdo napsal - pak tez dekuji.
23:33:27
08.05.2008
Kuladmin
Pripadne pokud vite kolik maji byt tak parametry svicky odtrh tam asi 0,7 - 0,8 ze
je to motor model asi 83 takze starik ale fakt v peknem stavu a diky plynu je to dobra sekacka - teda kdyz fachci
pak odtrh na kladivku kolik tak muze byt ja volim 0,4 a ten predstih kolik by tak mohl byt ficht snad mel 1,6mm.
Predem diky za tipy a rady.
23:29:50
08.05.2008
Kuladmin
Vim ze to sem zrovna moc nestimuje ale uz jsem z toho magor 8 Mam problem minuly rok tak nejak normal sekala - obcas nechtela chytnout ale jeste to slo. Ale ted na jare prvni start a nic. Benziova cesta vycistena je ok do valce benzin jde svicka je mokra. Venku svicka jiskru dava. Uz jse mi to podarilo i na chvilku rozject ale nesla do otacek - ma plynovy lanko karbec s jehlou. a pak zdechla a ne a ne chytit snahu ma vzdycky si chvilicku zapufa a dost svicka crna a pripadne mokra. Ma to jeste kladivko - jako shade 3 a moznost otacet s predstihem.
A ted to hlavni jak je to s kladivkem vubec ja uz z toho magorim v horni uvrati ma mit nejvetsi odtrh ze? a kdy ma spinat a kdy rozpinat? mam to ted tak ze rozpina cca 2 mm pred horni uvrati a spina tak cca 2 mm za horni uvrati a pak cely objeh je sepnuty. Je to tak dobre? PLS poradte nekdo kdo tomu holdujete pac ja uz fakt nevim prijde mi to jako ze zapali pozde a kdy ze to vlastne hodi jiskru na svicku kdyz se rozepne kladivko nebo sepne? Ja z toho uz fakt magorim
asi tam vrazim motor ze shade 3 tomu hovim.3 3 3
Extreme Tyres