stříkací pistol

prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 12.04.2008 do 13.04.2008, založil/a JoseA
řadit dle data
21:46:01
13.04.2008
lpepsi
-> JoseA: staci pisnout a nejak se domluvime :)
18:36:36
13.04.2008
JoseA
petr s 13.04.08 16:28:52 napsal:
-> JoseA: Ale když si necháš namíchat barvu to to taky levné nebude
Barvu sem si nechával míchat na fáčko i na 120LX komplet a vyšlo to rozhodně levněj než kdybych to měl stříkat sprejama a to ani nemluvím o tom, jak by to z těch sprejů vypadalo 4
18:34:12
13.04.2008
JoseA
-> lpepsi: sem nemohl vědět že máš tu možnost, příště sa obrátím na tebe. Ale mosím si aj neco udělat sám protože mi už chybí nejaké auto v kterém bych sa hrabal, obě fáčka na LPG sem prodal, teď sa nemám v čem hrabat. Peugeot sa nijak nesere ani nehnije - prostě nuda 3
16:52:44
13.04.2008
lpepsi
-> JoseA: cece ze nepisnes mi, ti ot pripravim na lak a v boxu striknu 4 staci rict nez se jebkat se sprejama
16:28:52
13.04.2008
petr s
-> JoseA: Ale když si necháš namíchat barvu to to taky levné nebude
14:59:29
13.04.2008
JoseA
Do teď sem to řešil tak, že sem nechal nějaký díl stříknout někomu nebo sem se domluvil s kámošem, převezli sme jeho velký kompresor a stříkali už tři celé auta. Ale potřebuju být nezávislý na tom, kdo má kdy čas a podobně a pak být měsíc nepojizdný, tak sem to řešil sprejema, které nejsou taky nejlevnější a celkem už do nich pár tisíc padlo. Ale třeba modrou feldu sem po vyvaření stříkal lemy a zadní část dveří sprejem originál barvy a šlo to super, po rozleštění nešlo poznat, že to bylo opravované, ale padlo asi 8 sprejů. Chtěl bych proto něco levného, malého a lehkého na stříkání místo těch sprejů, ale aby to zase bylo použitelné na takové drobné opravy.
13:19:04
13.04.2008
Forman
Pokud neplánuješ víc než stříknout nějakej oděrek tak zůstaň raději u spreje nebo si sežeň tu pistol na vysavač.( Pro dva rohlíky na svačinu si nekupuj celou pekárnu)
Když bude nejhůř tak si udělej vejlet a já ti to ofouknu pistolí SATA 90
11:38:00
13.04.2008
Crestik
no, pokud jsem to dobře pochopil, tak JoseA chce stříknout max jeden díl, snad ani to ne...nechce vyhodit 500 za elektriku, ale uvažuje o kompresoru za 2 tácy 8 No, dle mě je nejrozumnější hodit to nějakému lakýrovi, co se s tím moc nebude mazlit, když bude mít podobnou barvu, tak to foukne a je, a vezme si tak pjetikylo maximálně...Pokud půjde o přípravu, a komplet lak na jeden díl, počítám tak 2-3tis, bude to profi, stejná barva, a cenově stejně jak koupě nějakého šit-kompresoru, bych řekl...
10:34:07
13.04.2008
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> JoseA: navic mas vyhodu ze mas k dispozici stlacenej vzduch, muzes si kde co vyfoukat vyčistit kdyz neco skladas atd 4
10:33:22
13.04.2008
-> JoseA: určite ten olejovej4
09:56:43
13.04.2008
JoseA
-> Forman: Tak ten olejový kompresor co sem dal níže v odkazu má vzdušník 24L a cena 2500,- je dobrá. Nebo máš nějaký lepší typ? Trochu sem ty zkušenosti s el. pistolema čekal, otec mi taky říkal, že se to na povrch auta nehodí, protože neudělá kvůli malému tlaku hladký povrch. A ten elektrokompresor bez vzdušníku je asi taky k ničemu co? Ale spíš bude lepší přidat těch pět stovek a koupit ten olejový ne?
21:45:02
12.04.2008
Forman
hele elektrickou určítě neber,jsou to sračky,pokud chceš tak nouzovka je pistole na vysavač a nebo kup konpresor s nádobou okolo 10l a pistol na vzduch v sadě co má třeba v nabídce PROMA a stříkáš jak pantáta. Když budeš stříkat víc jak blatník tak si půjčíš větší kompresor
20:51:15
12.04.2008
-> JoseA: na tu elekrickou pistoli se vyprdni, jsou to vyhozene penize, bude jenom prskat, nema to zadnej tlak, škoda času a barvy, to uz jsou lepsi ty spreje4
kdyz uz tak ten levnej kompresor olejovej a k tomu obyč strikaci pistoli4
20:02:02
12.04.2008
Karel.
-> JoseA: já mám tu elektrickou, nějakou no name nevím co to je a stříkal jsem s tím spoiler kdysi dávno a byl jsem naprosto spokojenej, takže si myslím, že úplně beze smyslu nebude4
19:55:31
12.04.2008
JoseA
-> Honzik105S: No tak z toho mám právě strach, abych nevyhodil pětikilo za el. pistol, která bude jenom prskat a pak stejně pujdu koupit neco lepšího. Wagner pistole jsou docela drahé, ale mohly by být o neco lepší. Tady je jedna použitá na aukru. Nemáte s tím nikdo další zkušenosti?

www.aukro.cz/item34159207 1_strikaci_pistole.html
19:51:00
12.04.2008
Honzik105S
doma máme nejakou noname asi tak za 400 kc a je to dobry tak na strikani spodku, jsou tam totiz moc velke trysky takze kdyz jsem zkousel barvu tak to strasne stykalo, proste to neslo ale nevim je to pouze moje zkusenost k jednomu vyrobku, no a pak mame doma elektrickou asi 25 let starou z ruska a tou to docela jde
19:49:01
12.04.2008
JoseA
Nebo nejaký obyč olejový kompresor se vzdušníkem a k tomu nějakou levnou pistol? Třeba zde kompresor:
obchod.bohac.cz/kompresor y/215-8-24-kompresor-olejo vy
19:14:14
12.04.2008
JoseA
Tak sem se nasral na ty sračky ve spreji, protože potřebuju stříknout kousek blatníku, koupím sprej a ten jenom pluje, určitě starý jak metuzalém a dvě stovky v prdeli. Vím že se to tady nejspíš už několikrát řešilo, ale nedá mi to. Nebude lepší koupit v OBI elektrickou stříkací pistol a tím to stříknout? Samozřejmě od toho nečekám zázraky a bude to na starém autu, které rozhodně není na ozdobu, ale furt si myslím, že je to lepší, než ty zas*rané spreje a abych si kvůli takové prkotině pučoval nebo dokonce pořizoval pořádný kompresor a pistol je blbost, stejně nemám ani místo. Dneska sem na to čuměl v OBI a rači se poradím, než vyhodím prachy. Vzali byste rači el. pistol nebo ten minikompresor s pistolí? Nebo se na to rači vysrat a jezdit se zatmeleným blatníkem (opravená promáčklina)

www.levne-naradi.cz/kompr esory-c-76.html
Extreme Tyres