radar-mlčet a přihlížet

prohledat
194 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 10.04.2008 do 27.04.2008, založil/a ondie
řadit dle data
00:03:56
16.04.2008
P@nis
-> Tuxik: Dobrý vtip nebýt Amerika nejsou teroristi3 Jinak nevim jak si na tom a co čteš za media ale co třeba číst nezmanipulované články, ono taková nova a blesk udělají ze všeho senzaci www.messin.estranky.cz/
zvedavec.org/
23:53:39
15.04.2008
P@nis
Nevím jak vám ale mě vesměs všechny demonstrace přijdou směšne a nejlepší jsou vždy vepředu profetováni otrhani anarchiste. Stydět se pomalu za takove lidi i když ono je se třeba stydět i za politiky8
23:53:13
15.04.2008
Syny
-> Tuxik: 4
23:48:09
15.04.2008
Tuxik
-> Baghira: kam americani vtrhli tam to slo totalne do riti... Irak a Afganistan je jen malou ukazkou... je mraky zemi kam sla amerika bud "vytvaret svobodu" nebo "lovit teroristy" - nebyt ameriky a jeji utocne politiky tak zadni teroristi nejsou
23:36:12
15.04.2008
Mr.Lumpy
-> Baghira: jaký?
23:30:32
15.04.2008
David29
Nemá cenu rozebírat zda radar chcem nebo ne...
Stejně s tim nic nezmůžeme, sme jen banda kecalů..kluci, přiznejte si to... celá republika jenom mele a mele..

Já sem taky proti, ale bojovat nemá cenu...ne že by to bylo předem prohraný, ale jít do toho sám, nebo s pár anarchistama?

Kdyby aspon nějaký procento odpůrců radaru přjelo v jeden den do Prahy, pak by se dalo říct, Ano, snaha byla.... takhle radar bude a HOTOVO
23:27:18
15.04.2008
Baghira
-> Mr.Lumpy: Koukám, že máš v historii značný mezery...
-> Antony: Hmmm a kdepa dostali vojensky na prdel...?
23:01:48
15.04.2008
Antony - zrušená registrace
-> Baghira: Pravda je, že si Amici hrajou na světovýho policajta, ale kam vtrhli ( pro tebe "šli dělat mírovou politiku" ) tam se lokální situace nezlepšila, resp. dostali tam na prdel.... bohužel
22:46:52
15.04.2008
Mr.Lumpy
-> Baghira: tak ty zbraně pro rusy nebyly určitě zadarmo a to že američani pokračovali bylo proto že dobýt Berlín by bylo značně prestižní 4
22:39:42
15.04.2008
Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
pozehnani knezem pravoslavne cirkve
zvětšit radar-mlčet a přihlížet - obrázek od Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace vložen 15.04.2008 22:39:42
22:38:25
15.04.2008
S-400 Triumf
zvětšit radar-mlčet a přihlížet - obrázek od Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace vložen 15.04.2008 22:38:25
22:37:42
15.04.2008
S-400 Triumf
zvětšit radar-mlčet a přihlížet - obrázek od Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace vložen 15.04.2008 22:37:42
22:01:54
15.04.2008
Baghira
-> kubina: 3
21:26:29
15.04.2008
Radar u nas a rakety v polsku jsou jeden z kroku,k postupnemu oklesteni Ruska a Ciny.My jsme jen pouhou figurkou na geopoliticke mape,divadlo konci sve predstaveni,opona pada
,je rozhodnuto,radar bude.Bude sem dodano neco,s cim si ruske rakety hrave poradi.Jen ten nejvetsi blazen,si muze myslet,ze to zvysi nasi bezpecnost.To co se ted deje,tu bylo uz v 60-80letech.
Doufam,ze Rusko co nejdrive uvolni zbrane 3ticicelti,zejmena system PVO S-400 Triumf pro export.Tyto spickove systemy je zapotrebi urychlene dodat statum nelizajici americkou rit.Dale je zapotrebi,aby Rusko s cinskou ekonomickou pomoci za zlomek vojenskeho rozpocu USA vyvijelo stale modernejsi zbrane. Americane pak budou mit zase chut hrat na strunu miru a odzbrojeni....
11:34:53
14.04.2008
Rooney - zrušená registrace
-> Labros: celkem sranda 3
11:14:03
14.04.2008
Labros
Tak něco pro odlehčení, docela povedený :))
Dobrý den radare - klip
23:03:11
13.04.2008
Baghira
-> Mr.Lumpy: A obchod za co? Za to že Stalin už od roku 42 prosil Churchila a Roosewelta, aby otevřeli západní frontu? Nebo za to, že američali zůstali stát na linii dohodnutý se Stalinem z Jalty a nepokračovali v osvobozování dál na východ, což klidně mohli? Občas je potřeba si sundat klapky z očí, aby mohl člověk vidět realitu v souvislostech...
17:02:00
13.04.2008
Honza "Bobr"
Lidi! Utíkejte! Na Václaváku jsou americký tanky!1
14:51:01
13.04.2008
fine_ray
-> Yombie: no jenže kulturní země narazí na jiný kultury, a to že my jsme národ "mírumilovný" ještě neznamená, že jiný národy jsou taky. A proto - buď zeď, aby skrz ní neprošli, nebo radar, abych včas věděl, že něco posílají horem 4
13:10:09
13.04.2008
Yombie
-> Baghira: no to je pravda, ale tak jsme snad natolik inteligentni, abychom podnikali nejake kroky proti necemu takovemu..
Ja to odsuzuji, takova vec by proste nemela mit v kulturni zemi misto..
11:51:35
13.04.2008
Mr.Lumpy
-> Baghira: já neříkám že tam byla úplně zištná pomoc ale byl to deal
11:50:30
13.04.2008
Mr.Lumpy
-> Baghira: no kdyby německo donutilo kapitulovat sověty tak by to už bylo i přímé ohrožení USA, což mi ale nepřijde pravděpodobné aby toho Německo dosáhlo ale nezapomínej že Američani měli mít na druhé straně Evropy své lidi takže každý ulehčení bylo vítáno a neboj se určitě to úplně zadarmo nebylo
11:41:52
13.04.2008
Baghira
-> Mr.Lumpy: Ano, obě lodě byli potopeny ještě než se stačili fakticky zapojit do bojů...Aha a když tam byla tak zjištná pomoc, tak proč američani po doce 41 dodali do SSSR 500.000 vojenských vozide, 3000 tanků, atd, atd? Taky ze zjištných důvodů?
11:35:34
13.04.2008
Mr.Lumpy
-> Baghira: Tak Británie jim poslala na pomoc Prince of Wales a myslím že Repulse (obě bitevní lodě potopili Japonci), nicméně kdyby Británie padla tak by nikdo Američanům nezaplatil její válečné půjčky, neříkám že mám úplnou pravdu ale řekl bych že tam nebylo jenom jak ty říkáš nezištná pomoc ale skoro určitě tam bylo i toto 4
11:22:24
13.04.2008
Baghira
-> Mr.Lumpy: Prosim tě a tos vzal kde, že američani šli proti hitlerovy, aby uvolnili síli Británie? Británie, která měla co dělat sama se sebou a která se po porážkách v tichomoří už v týhle oblasti nijak zvlášť významě vojensky neprosazovala a to ani po skončení války v evropě?
-> Yombie: Hezkej názor, ale pokud už některá z velmocí někde použije balistický rakety s jadernejma hlavicema, tak nám může bejt uplně jedno, jestli tu je radar, či není i kdyby sem nedopadla ani jedna raketa, protože by jsme stejně všichni dlouho umírali v jaderný zimě, takže možná lepší dostat hned první zásah... Ale jestli ty nevidíš do budoucna reálnou hrozbu pro evropu, tak já ji vidim a ne daleko od našich východních hranic.
17:47:06
12.04.2008
Mr.Lumpy
-> Yombie: disciplína vy kluci pitomý musí bejt nebo byste lezli po stromech jako vopice... představte si park, třeba na Karláku, a na každym stromě jeden voják bez disciplíny z toho já měl vždycky největší hrůzu 3
17:25:56
12.04.2008
Yombie
-> Mr.Lumpy: Jak by řekl feldkurát ve Švejkovi:
"Já jsem za to dát to všechno postřílet.. Bůh je nejvýš milosrdný.. Ale jenom pro pořádný lidi.." 3
17:14:44
12.04.2008
Yombie
Ceska republika, pokud je mi znamo, nema zadneho nepritele.. Potencionalni nepritele jsou akorat Klaus a Topolanek, snad ty nejvecsi hovada v CR..

7. Radar je potenciálním cílem útoku, v případě konfliktu mezi státy vlastnícími balistické střely velkého doletu je cílem prvního pořadí.

10. Důsledná ochrana proti nebezpečí válek a terorismu vyžaduje snižování napětí ve světě, nikoliv nové základny, které napětí zvyšují.
17:13:35
12.04.2008
Mr.Lumpy
-> Yombie: kdyby bylo po mým tak by američané jedoucí do čr museli mít také víza
17:04:57
12.04.2008
Yombie
po lopatce i pro laika 154

zadny radar = zadny duvod k utoku

at si ho postavi na svem uzemi a pak at se nedivi 47 kreteni se vyhli prvni u druhe svetove valce.. chteji se vyhnout dalsi.. ONI... jim je uplne ukradena nejaka evropa nebo ceskoslovensko..
17:01:41
12.04.2008
Yombie
-> fine_ray: Naopak, je to prostredek, ktery primo provokuje a valku vyvolava..
Co se tyce radaru, je to vymena za viza... no proc asi tak ti pitomy americane ty viza zavadeli.. aby to takle primo elegantne mohli v budoucnu vyuzit.. stejne se jim vsichni politici cpou do prdele... stupidnej amerikanizmus 161
14:04:47
12.04.2008
fine_ray
-> Baghira: dobrý myšlenky. Sám jsem proti válkám a bla bla. Ale tohle je jen prostředek jak tu válku odvrátit. A s naší velikostí se prostě k někomu musíme přidat. A to minulý "přidání se" mě nějak nepřesvědčilo 1 Takže teď bych byl taky pro USA a Nato.
(I když jako se samostatnou politikou v USA nesouhlasím a příčí se mi amerikanizmus)
Neviděl bych v tom lezení někomu do zadku, protože už jen z vyjednávací pozice, kterou má ČR oproti jiným zemím nemam pocit, že by to dělali tak špatně naši vyjednavači.
12:39:13
12.04.2008
Mr.Lumpy
-> Baghira: tak proti hitlerovi šli proto aby mohli rychleji zlikvidovat japonsko protože, po skončení války v evropě se uvolnili síly Británie která jim poté pomohla. Je všeobecně známou věcí že na obou světových válkách nejvíce vydělali američané, proto je z nich také nyní světová velmoc. Proti američanům jako takovým (obyčejnej člověk) nic nemám ale proti jejich agresívní politice ano, kdyby alespoň na rovinu řekli "napadneme írák protože mají ropu" ale to oni ne, oni jdou "osvobozovat".. .
11:43:48
12.04.2008
Baghira
-> Syny: Ale prosim tě. Kdyby byli tak sobečtí, tak třeba nikdy nešli proti hitlerovi, proč by taky, německo je v podstatě nijak výrazněji nenapadlo a válku v evropě mohli šoupnout až na druhou kolej až porazí japonsko a udělali to? Ne. A z novější doby, proč měli v evropě rozsáhlí základny, proč byli iniciátory vzniku NATO, proč vznikl Marschalův plán, když jim jsou nějaký evropský země tak ukradený? Samozřejmě, že prvotní doktrínou je porážka nepřítele na cizím území a pokud možno si ho nepustit až do států, ale upřímě...chceme opravdu být tou zemí, přes kterou se budou převalovat útočný vlny z východu na západ a naopak a nebo chceme mít relativní klid a vědět, že potenciální nepřítel je daleko za hranicemi na východ? A pro pacifisty, válčení je prostředek získávání všeho (vlivu, surovin...) už od nepaměti lidstva a myslet si , že pokud se tu nic neudálo za posledních 60 let, že se tu dalších 60 nic neuděje, je možná trochu naivní.
07:48:16
12.04.2008
Mr.Lumpy
Syny 12.04.08 01:23:39 napsal:
-> Baghira: Ja bych spis mel obavy o to, ze amikum sme z vysoka u zatku :) Ty se staraj o svuj pisecek a pokud nahodou nekdy tady neco bouchne, vymaze to CR z mapy, tak oni akorad reknou: "Hmm, smula - vysktrnete si jeden radar ze seznamu..."

Mozna se pletu, ale proste to tak vidim...
jj podle mě taky řeknou "je nám to líto" a vyserou se na to... deset milionů sem deset tam vždyť je jim to u prdele... Neřekl bych kdybychom z toho něco měli ale kromě většího nebezpečí a pár cizích vojáků, nic
03:43:40
12.04.2008
ondie
-> Baghira: ...tak to je hodně nepodařeněj horor...to se snad nestane..
01:23:39
12.04.2008
Syny
-> Baghira: Ja bych spis mel obavy o to, ze amikum sme z vysoka u zatku :) Ty se staraj o svuj pisecek a pokud nahodou nekdy tady neco bouchne, vymaze to CR z mapy, tak oni akorad reknou: "Hmm, smula - vysktrnete si jeden radar ze seznamu..."

Mozna se pletu, ale proste to tak vidim...
01:17:20
12.04.2008
Syny
-> Honza "Bobr" 11.04.08 12:32:05: Nechapu o co te de... Jako ty bez duvudu zrejme s radarem souhlasim, tak ja s nim nesouhlasim... Je na tom neco spatnyho? Ja te povim proc mi sere - funkce je mi uplne u prdele, ale co me sere je to, ze kdyby se neco naaaaahodou vymklo kontrole, tak kam myslis ze poleti prvni rakety rusaku nebo kam pobezi arabasi vomotany C4kou? A co me sere na politce? To ze hodne lidi to tu nechce - z obdobnyho duvudu jako sem psal, ale zajima to nekoho? Ne... Je uplne jedno jaka je vlada - jde proste o to, ze se tu sere na lidi... A to ze je ve veleni zrovna Topolanek to ja jako jedinec tezko zmenim, proto sem psal o nem - bejt tam Franta Vomacka, tak pisu Fandovi...

Jestli to nechapes, tak je to ciste jen tvuj problem.
22:53:04
11.04.2008
Baghira
-> aDAm: Proč ho tu mít? No jednoznačně, samozřejmě že ten radar není proti Iránskejm raketám, ale prostě je víc než patrný, že svět se opět stává bipolárním, ne-li tripolárním a my se prostě musíme dnes rozhodnout na který straně chceme stát a jako země bývalého východního bloku v poměrně strategický poloze mezi západem a východem, musíme ukázat, že jsme opravdu loajální člen NATO a západních struktur. Určitě ve mě nevzbuzuje důvěru směr, kterým se vydalo Rusko, tedy ala Čínskej pseudotržní mechanismus v diktatuře a rozhodně jednou nechci stát na straně ruska v nějaký konfrontaci, ať už politický, ekonomický, nebo vojenský. A protože EU i NATO jsou na předpokládání možnejch budoucích hrozeb impotentní a furt si myslej, že rusko bude plně demokratickou zemí, já jsem s ohledem do minulosti spíš skeptik a osobně jsem i pro mnohem větší vojenskou základnu USA na našem území.
22:27:49
11.04.2008
ondie
fine_ray 11.04.08 14:56:52 napsal:
ajaj... když já sem pro radar...mě fakt vadit nebude4
A jen protože je dneska móda křičet, tak holt nebudu..mno 8

..určitě v tom nehledej módu...lidi maj různý názory a myslim,že je dobrý vyslechnout si všechny úhly věci
22:25:32
11.04.2008
ondie
Labros 11.04.08 14:52:41 napsal:
Ale pokud většina národa ten radar nechce, nedá se nic dělat, třeba ho budou chtít v Izraeli.

A to si piš že většina národa ten radar nechce...ale stejně tady bude...Topolánek tomu velí velmi zdatně a nenechá se jentak odradit,a nejvíc ze všeho se bojí referenda...
Nevim jak se tomu víc bránit,když někdo rozhoduje o mojí budoucnosti...a "reprezentuje" celou ČR ve světě..
Hele klucí,nevim,jestli je ten odkaz dole extra smysluplnej boj proti tomuhle problému,ale měl sem potřebu aby ste si to aspoň přečetli.
19:53:19
11.04.2008
fine_ray
-> Mr.Lumpy: hele stahnul sem google earth a tam to je možná malinko vidět.. viz earth.google.com/tour/tha nks-win4.html
19:36:53
11.04.2008
Mr.Lumpy
-> fine_ray: hoďte mi nějakej odkaz, nemůžu najít atlas. Zajímala by mě cesta Bagdád - Washington
17:59:53
11.04.2008
fine_ray
-> Mr.Lumpy: má pravdu předsedo, koukni na globus , občas na něm bývají i dráhy mezi městy 4
17:36:18
11.04.2008
Labros
-> Mr.Lumpy: sorry to by mi trvalo moc dlouho 1 ale vem si že pokud vezmeš dvě místa ležící na stejný rovnoběžce (třeba 50. na severní polokouli) který budou naproti sobě (například Praha a něco poblíž Japonska), tak nejkratší cesta podle mě povede přes severní pól, nikoliv po padesátý rovnoběžce.
17:28:26
11.04.2008
Mr.Lumpy
-> Labros: nakresli mi to prosím nějak mám dlouhý vedení
17:25:53
11.04.2008
Labros
teda jediná vyjímka je, pokud je start a cíl na rovníku, pak je nejkratší cesta po rovníku čili po rovnoběžce. Jinak platí co jsem psal.
17:24:51
11.04.2008
Labros
-> Mr.Lumpy: já ti rozumím, ale říkám že nejkratší cesta nevede po rovnoběžce (tu odchylku jsem nazval stejně jako ty obloukem) a jaká je nejkratší trasa jsem napsal v předchozím příspěvku.
17:20:00
11.04.2008
Mr.Lumpy
-> Labros: -> Labros: jestli sem to správně pochopil tak říkáš že rovnoběžka je sám o sobě oblouk což je samozřejmě pravda nicméně já myslel obloukem odklonění od trasy a vrácení zpět protože když se koukneš na globus tak írák a usa (velké města) leží okolo 30 - 40 rovnoběžky kdežto čr leží na 50 což je dost velká odchylka
17:03:37
11.04.2008
Labros
-> Mr.Lumpy: právě že po rovnoběžce je to obloukem, nejkratší cesta nikdy není po rovnoběžce. Nejkratší cesta je průsečnice roviny procházející středem zeměkoule a startovním a cílovým bodem. Rovnoběžka naproti tomu leží v rovině, která vůbec středem zeměkoule neprochází.

Kdyby vláda udělala nějakou kampaň ohledně nejkratší cesty na kouli, možná by ubylo odpůrců radaru. Ale stejně tak není od věci zamyslet se při letu nad oceánem, kudy a proč letím.
Extreme Tyres