přání

prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 13.12.2002 do 14.12.2002, založil/a
řadit dle data
12:21:51
14.12.2002
Dan
Taky se připojuju.
Nápodobně a tak dále !
A taky děkuju panu webmajstrovi, že nám udělal takovej pjeknej web.
Škodofkářskej pánbůh buď pozdraven, jakož i pochválen !
Jo a eště bych si přál, aby sme se něgdy fšicky v příští sezóně sešli, abysme se poznali na vlastní voči *
15:44:43
13.12.2002
lukas
ja taky, ja taky :-)

Hlavne bych chtel vsem podekovat za to co sem se tu za ten minulej dlouhej rok naucil, za zprijemneni nudnejch chvil v praci a tak vubec.

Tem co jsem se tu obcas snazil poradit ja doufam ze jim to aspon k necemu bylo dobry

No proste diky vsem - hlavne U-Geenovi ;-).

a vsem preju at vam vsechno vsecicko vychazi at vas lidi neserou (zlodeji, otravni policiste, vychytrali prekupnici dilu, servismani - no proste vsechny ty svine co se toci kolem nasich milovanych auticek)

Hodne zdaru a kilometru v roce 2003 !!!!!
11:59:00
13.12.2002
Samantus
I ja se pripojuji k Ludkovi a preji Ti take hodne lasky, biologicky i k Tve skodovce a cely nasledujici rok bez vaznejsich konfliktu s ochranci zakona. To same preji i webmasterovi a vsem navstevnikum techto stranek.
11:46:10
13.12.2002
Luděk
(to se tak někdo má,když už to letos balí v práci) Tak i já Tobě,ať Ti ježíšek přinese něco nej co si prostě přeješ a po novém roce všechno lepší a radostnější :-))))))
10:55:10
13.12.2002
Alena
dnes jsem naposled letos na netu, tak vám všem přeju všechno dobré v dalším roce, hodně peněz na vymazlení škůdek, ať se vám idioti vyhýbají a poldové jsou slepí, když pojedete kolem ahoj Alena
Extreme Tyres