Výpověď z práce - Pomoc

prohledat
51 příspěvků (zobrazeno 51 až 51) od 28.03.2008 do 03.04.2008, založil/a aDAm
řadit dle data
14:34:06
28.03.2008
aDAm
Lidi vyzna se někdo v těchle pracovních vztazích?
Potřebuju ukončit pracovní poměr v Asusu (Pegatron) protože jsem dostal jinou a mnohem slušnější nabídku od jiných firem. Problém je v tom že na tom jednom místě musím nastoupit do konce dubna (to je nejzašší termín)

Dneska sem zkusil jít na dohodu s mym bossem ale nechce a dokonce mě chtěl držet tři měsíce než zaškolím někoho nového (kdo ví kdy někdo nový příjde protože lidi se tady na ty pozice moc nehrnou) tak s tím sem ho poslal k šípku že dýl jak dva měsíce mě tu neudrží. Nabízel jsem mu měsíc na dohodu, nechtěl přistoupit tak sem šel podat normální výpověď. Akorát problém je že takhle mi pracovní poměr skončí až 31.5 což je pozdě.

Otázka zní, je nějaký možnost jak se dostat z prace ven? Snažím se to stale uhrát na dohodu, řikam mu že když mě tu bude držet na sílu že si nepomůže a hrozi že si vemu nemocenskou a neuvidí mě tu třeba celé dva týdny. Další možnost je nechat se vyhodit na hrubé porušení smlouvy, což by ale mohl být problém pokud by mě v nové práci nevzali a cukli.

Nová práce bude pravděpodobně jako OSVČ takže teoreticky by se o muj zápočťák starat moc neměli. Akorát nevím jsetli se ten černý puntík po nějaké době smaže aby se pak na mě nedívali někde jinde přes prsty.

Tak a teď babo raď :(
Extreme Tyres