Zkurvenej Mac Donalds

prohledat
154 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 23.03.2008 do 28.03.2008, založil/a David29
řadit dle data
20:53:02
28.03.2008
myschaak AZNP K.Hora
-> Pavel P.: 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
20:50:37
28.03.2008
Syny
-> Martin2705: chudinka 3
17:42:33
28.03.2008
Martin2705
Dalbych si lidské mládě v housce. A neříkejte mi že housky došly. Futurama3
zvětšit Zkurvenej Mac Donalds - obrázek od Martin2705 vložen 28.03.2008 17:42:33
17:38:40
28.03.2008
Labros
Tak takovou zkušenost jako David29 nemám, ale připomnělo mi to jeden díl Beavis&Butthead, když měl beavis nějakej opruz a v jednom kuse se drbal v trenkách a pak mu do hamburgerů padaly breberky. V televizi pak řešili případ záhadné choroby kosící lidi jak mouchy...

-> David29: upřímně lituju, teda 8
17:25:44
28.03.2008
Pavel P..
-> Matthes130: Mouseburger3 3
15:51:45
28.03.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
Neco od kolegu z Peugeot klubu :)
zvětšit Zkurvenej Mac Donalds - obrázek od Matthes, záškodník z TechWebu vložen 28.03.2008 15:51:45
17:27:21
27.03.2008
Syny
-> JayZee: ja tam zral jen tehda, kdyz sem si tu svacinu udelal :)
14:25:39
27.03.2008
JayZee
este tu niekto pisal o chlebe...matka robila svojho casu v polnonakupe...pred niekolkymi rokmi,ked bol prebytok psenice sa delila psenica na krmnu pre zvierata a potravinarsku pre mlynarov...na zaklade lepku....momentalne sme radi,ze nejaku psenicu mame,to uz nehovorim o nejakej dovezenej,ktora sa s tou nasou neda porovnavat kvalitovo....takze momentalne mame v chlebe aj tu krmnu......resp. uz asi nikto neriesi aka je aka.
14:21:26
27.03.2008
JayZee
Ja som v Irsku robil v Burger Kingu...mal som tam k prestavke aj jedlo zdarma...za 2 mesiace som tam zozral 2 hambace...a to prve dva dni,kym som nevidel z coho a ako sa to robi.Potom som bol ziveny uz len na hranolkach,tam sa aspon menil olej raz tyzdenne....ano su tam hygienicke opatrenia neviem akeho rozsahu,ale na polovicu z toho tam kazdy kasle....zelenina ma byt oficialne vybrata z ladnicky,po 2 hodinach oteplovania pod pultom ma byt 2h pouzivana a nasledne vyhodena....kedze z nej vacsinou zostala tak polovica,samozrejme sa nic nevyhadzovalo...takze som bezne do hambacov daval zprdkavene paradajky,salat atd.....a maso?haha...samozrejme mrazene z usa(pozrite si jeden film,kde bolo krasne ukazane ako sa vyraba,len uz neviem ako sa vola)...zmrazene sa da do grilu a potom do takeho boxu,kde ma byt urcity cas(kym sa nezmeni kontrolka zo zelenej na cervenu)...samozrejme som ho tam mal aj niekolko hodin a ked som ho daval do buchty,bolo totalne rozmocene,smradlave...no humus.A buchty?Z tych som tak raz do tyzdna olupoval plesen,ak tam nahodou boli dlhsie :-)
Co sa tyka Mc,zatial som tam bol 2x v zivote...tie prachy co nechate za zradlo,aby sme sa akotak najedli mate v klasickej ceskej hospode niekde na vesnici(ako ma moja mlada) komplet menu aj s pivom,alebo kofolou.A co je asi plnohodnotnejsie jedlo?Ta asi tak...
14:09:31
27.03.2008
Pedros
-> Majkl: njn,ale to je se vším,na to prostě musíš hodit bobek4
14:09:06
27.03.2008
Pedros
-> David29: nic z masa tam není,je to jenom slisovaná sója,nějakým postupem..Je to maso v ""
13:18:55
27.03.2008
Majkl
-> Pedros: to s tema strojema je to humac, ale uz jsem to taky slysel, dokybohu jsem to zapomnel a ted uz to zase vim 8
13:18:12
27.03.2008
David29
-> havlik: Woe 40

-> Pedros: Jasný...sojový maso? To nechápu...bud je to soja, nebo maso ne? tak co to je za blbost? Maso je ze zvířat, soja je kytka....
Podle mě je to stjený, jako kdyby bylo rajčatový mso nebo tak něco...
13:17:34
27.03.2008
VeTeV
-> David29: vec vyborna kterouzto si rad pojidam 4
13:14:37
27.03.2008
Pedros
-> David29: co by tě na tom zajímalo? Prostě výrobky ze sóji,dej si někdy sojový maso 4 Jíst se to dá,ale jen pokud se to pořádně ochutí,jinak si na to absolutně nepochutnáš..Koukal jsem,že je to i docela výživný,jen v tom chybí údajně jedna základní aminokyselina,takže ty bílkoviny moc tělo nezpracuje..nevím,těžko říct,znalec v tomhle nejsem.Zeptat se odborníka na výživu
13:14:06
27.03.2008
havlik
-> David29: že by výrobky ze sojovejch bobů?
13:11:00
27.03.2008
Pedros
-> havlik: jedl,Švagr nic jinýho než bio výrobky nejí,je stejnej blázen do BIO výrobků a ještě takřka vegetarián,nic jinýho než kuřecí nebo ryby nejí,a opravdu jsem žádný rozdíl ani v chuti nepoznal 4 Aspoň já ne4
13:10:08
27.03.2008
David29
Víte co by mně zajímalo? Co sou to ty sojový produkty...
13:06:50
27.03.2008
havlik
-> Pedros: si asi nikdy nejedl bio maso že?
13:04:58
27.03.2008
Pedros
-> havlik: ano,a jakej? Když je maso čerstvý,nepoznáš takřka žádnej rozdíl..Já bych řekl,že největší rozdíl je v ceně a to krutě dost :) To se tě potom ta bio potrava docela pěkně prodraží...
12:56:56
27.03.2008
VeTeV
-> Pedros: ja ji nekupuju, ale dostavam od znamejch v omezene mire - tak pro me jiste :-))
12:56:45
27.03.2008
havlik
-> Pedros: ono divil by ses ale vskutku mezi bio a nebio výrobky je rozdíl dost velkej například u masa patrnej už na první pohled
12:54:49
27.03.2008
Pedros
-> VeTëV: a ty si myslíš,že mezi BIO moukou a normální moukou bude extra rozdíl? 4
12:47:44
27.03.2008
Pedros
-> David29: prosimtě kdybys tohle řešil,tak nebudeš žrát absolutně nic.. JAsně,v mouce jsou švábi,červi okolo běhají myši a podobná havěť,dělal jsem v potravinář. podniku, vím docela co a jak.To samý byl jsem kdysi v létě v pekárně,zase to samý,vlkost=šváby myši,nebyl problém zapečenej šváb nebo i myš,není to zas taková vzácnost,švába nepoznáš,myš už bohužel jo.Známej dělá na jatkách,tam ty potkany musí od toho masa odkopávat..Co myslíš třeba mletý a podobný masový výrobky ve velkým (salámy a pod) Tam už musí vrátnej zapínat stroje ve čtyři ikdyž se dělá od šesti :) Hádej proč? Malá nápověda,když ty stroje pustí,tak z půlky strojů se ozývá myší pískání :) To samý bych řekl,že bude i v čokoládovnách a vesměs všude v podnicích,kde se řeší jídlo. Když to tedy vezmeš,nesměl by si žrát maso,salámy,pečivo,mléčný výrobky.... 4
12:41:38
27.03.2008
VeTeV
-> David29: to je taky recht :-)) ale snazim se aspon kupovat bio mouky 4
12:33:09
27.03.2008
David29
VeTëV 27.03.08 12:31:42 napsal:
-> David29: ... vim z ceho to je...
Taky nevíš co se s tim obilím nebo moukou dělo předtim 40
12:31:42
27.03.2008
VeTeV
-> David29: osobne se stale priklanim k upeceni doma..... proste si udelam na jakej mam chut, vim z ceho to je a nemam problem to sezrat - zatimco to co prodavaj tak to je obcas slusnej experiment a pokus o neco na tema chleba 4
11:49:05
27.03.2008
David29
-> VeTëV: Tak to máš pravdu...ovšem jestli ho člověk jí denně, tak co se vyplatí....
11:45:00
27.03.2008
Kalibán123 - zrušená registrace
-> VeTëV: souhlasím doma si ho od vánoc taky pečeme už jen doma a chutná nějak líp 3 a hlavně je čerstvej a víme co kdo s ním dělal
11:40:39
27.03.2008
VeTeV
-> David29: tak neni nad to si ho doma upect ze 4
11:32:26
27.03.2008
David29
-> Majkl: Kdybych ti třeba řek, co dělaj řidiči pečiva třeba s chlebem...už bys kupoval jen balenej 1
10:01:36
27.03.2008
Majkl
-> David29: presne, nevedomost chutna nejlepe 3
20:22:18
26.03.2008
David29
Když to shrneme, je prostě lepší, když člověk něco jí, že neví co s s tim dělo předtim..
19:49:21
26.03.2008
gim
-> King: boleslavska nadrazni je vesela do ted :-) jezdim tamtudy na chalupu a vetsinou cekam dlouho na prestup, tak si chci zkratit cas, ale od ty doby co kdyz sem si dal pivko se po vnitrni stene pullitru tahlo cosi podobnyho soplu, si radsi zajdu na lahvace do ty kukane vedle...
17:36:19
26.03.2008
VeTeV
jeste ze z jejich experimentu nezeru nic a nesouhlasim s timto stylem stravovani v dusledklu sveho smysleni 4
17:27:58
26.03.2008
Syny
-> King: Jasny, oproti tomuhle to tam je zlaty, ale aby si zas kazdej nemyslel, ze tam se to dela ve sterilizovanejch boxech kam se nedostane zadna smet a maso se 20x omyva a kontroluje. Oni si tam dost potrpi na to aby to bylo vsecko proste rychle jenze povetsinou to vzdycky chteli rychleji nez bylo mozny to delat, takze obcas sem tam byly zrychlovaci metody :) A neverim nikomu kdo tam delal a nebyl na pozici manazera, ze dodrzoval vsechny pravidla na 100%, to se totis neda, nebo by se to mozna dalo kdybys zil jenom tim, ale tomu tam zase zdaleka neodpovida plat :)
17:21:00
26.03.2008
King
-> Syny: Rozumím :) Když odhlídnu od toho, co jsou to ve fast foodech za sračky, přece jenom k tomu mám větší důvěru, než třeba k nádražní restauraci v Mladý Boleslavi :)
Je to už asi 10let, co jsem si tam dal pozdní oběd - nějaký knedlo-zelo a jak to tak tlačím do hlavy, najednou se z kuchyně vylouplo duo kuchařek, který se asi chtěli přesvědčid, jak hostům chutná. Ta jedna měla zuby jak vyhořelý františky, což se ještě dalo zkousnout, ale její kolegyně byla pvšem poseta nepřehlědnutelným ekzémem :) Nevím proč, ale většina strávníků se nějak v konzumaci zarazila :)
15:25:58
26.03.2008
Syny
-> David29: Tak tohle tam neni, to je pravda, ale na 100% to tam taky neni :)
15:21:07
26.03.2008
David29
-> Syny: Tak přesný postupy hygieny a normy máš třeba i u Hypernovy..a dost přísný....jenže pak přide pan vedoucí, kterej by toho musel moc vyhodit (tudíž by na něj šéf řval) tak donutí zaměstnance prodvat zelený maso...
15:08:38
26.03.2008
Syny
-> Majkl: Tak ja tam byl jeden z nejpoctivejsich. A jak sem psal, uz nic nezeru ani u jednoho... Ne vsechno je tam idealni jak by melo... to neni asi nikde no, ale ten kdo si mysli ze kdyz de do KFC nebo McDonalds tak ze dostane jen to nejlepsi a extremne temhle restauracim duveruje, tak taky nedela dobre... Je na to spoleh vic nez na obyc hospodu, ale idealni to taky neni... Muzu te par veci konkretne rict treba na srazu :) Psat to verejne ale nebudu jak uz sem psal...
14:39:51
26.03.2008
Majkl
-> Syny: k cemu ti to staci? nejak nechapu jestli chvalis nebo hanis nebo tvuj pristup :)
prave ze pro tyhle vsechny standardy a postupy temhle "restauracim" duveruju vic nez jinym..
14:20:48
26.03.2008
Syny
-> Majkl: ne ale kdyz vim ty pracovni postupy + dodrzovani vyrobnich predpisu a podobny veci, tak me to staci...
14:09:57
26.03.2008
Majkl
-> Syny: no a vystup? delal si tam a co, neco spatnyho? jak rekl David29 je to hlavne o lidech..
13:56:41
26.03.2008
Syny
-> Majkl: Zkazeny maso tam neni to je fakt, ale to je asi tak jediny... Ja delal v KFC pul roku a v McDonalds tak tak...
13:14:27
26.03.2008
King
-> Majkl: Podle toho, co vyprávěl brácha, kterej startoval kariéru v "Meku", tak skutečně laťka hygieny v kuchyni je na hooodně vysoký úrovni. Btw: koukám, že v McD začínaj obvykle samý hvězdy - brácha sloužil s nějakým Robertem Rosenbergů, teď čtu, že i Majkl :)
My masochisti se ovšem scházíme s bývalámi kolegy v nejmenované čínské restauraci, abychom si druhý den zrána znova vychutnali pikantní večeři v podobě pálivého průjmíku :)
12:48:00
26.03.2008
Majkl
-> David29: jasne ze to je o lidech, ale ty lidi v tech fast foodech maji tak velkej fofr, ze ani nemyslej na to komu plivnou do cheeseburgera nebo twistera, pac stejne nevis na koho to vyjde.. a to maso v kfc je fakt cerstvy, nikdy zadny lezaky nebo tak..
12:46:05
26.03.2008
fine_ray
-> Majkl: přesně tak... už jen proto že právě na tyhle firmy mají od hygieny až po kde jaký bulvár spadeno všichni. Jako chyba se stane ale v obyč. restauraci, nebo fast foodu typu Číňan na rohu určitě častěji než v Mc...
12:23:56
26.03.2008
David29
-> Majkl: Nevěř tomu..to je jak kde. Třeba u nás v posranym Albertu co se týče přebalování a podobně, neexistuje to tam, ale věřim tomu že to jinde je....
To je o jednotlivejch lidech, nikoliv o firmně....
12:13:58
26.03.2008
kubííííí
-> MerHanz: čučíš co???? sme to vymysleli s bratránkem den po silvestru. a funguje to
12:05:59
26.03.2008
MerHanz
-> kubííííí: ty woe, co je to za haluzárnu, já na kocovinu používám rovnák na vohejbák (acidofilní mlýko a žádně osolený) a nebo srovnávák ( taková lahvová desítka taky porovná)
Extreme Tyres