Tak jezdí alkohol...

prohledat
32 příspěvků (zobrazeno 1 až 32) od 24.02.2008 do 26.02.2008, založil/a Bobesh
řadit dle data
15:12:37
26.02.2008
King
-> Syny: Ale já jsem taky do onoho poklesku stál několikrát nadranej s klíčkama u auta a nikdy mě ani nenapadlo byť jenom přeparkovat. Říkal jsem si, že to může udělat jenom nezodpovědnej debil. Mno a potom, zčista jasna.......
A znova opakuju, je to špatně, je to selhání, ale stalo se jednou, nic se nestalo a je to promlčený. Kořala, kterej leje do řepy denně a skoro denně jezdí z putyky autem, je jiná liga - to je ten hlavní problém, kvůli kterýmu se tolik prudí.
Spousta lidí si zas myslí, že jenom blb se může vlasní vynou (i za střízliva) vysekat. Při nejakým advanced svátečním ježdění se s tím pocitem dá třea absolvovat celá řidičská kariéra, ale jinak je to jenom otázka náhody a jednou to prostě přijde - i tohle vystřízlivění jsem už absolvoval. Sakra - jeden coming-out za druhým :)
13:49:42
26.02.2008
pajavlk
-> Syny: někdy tomu neutečeš přesně jak píše fine_ray až budeš sedět v hospodě a zavolaj ti, že tvoji rodiče měli těžkou nehodu a ležej ve fakultce na jipce nákej alkohol bude asi v tu chvíli to poslední na co budeš myslet až budeš startovat ....
01:24:12
26.02.2008
Syny
-> fine_ray: Ja nemoralizuju, delejte si co chcete kdyz se pak vyflakate sami... Ja jen nevim proc mi tu presvedcujete, ze to jde samo... Ja uz sem nekolikrat opilej byl a nekolikrat sem mel klicky v ruce, ale nikdy sem nejel... Nevidim duvod proc by to tak nemelo bejt i na dale... Vypada to jako kdyz me presvedcujete, ze to stejne jednou udelam... Ale ver, ze ne... A jestli jo, tak osobne pozadam moje znamy, at mi daj do drzky... Ale fakt z toho strach nemam...
Jestli je jedina vec co mi sere u ridicu, tak je to prave chlast... Rychla jizda budiz, predjizdeni na plnejch, taky se to leckde da (ne ze bych to delal, ale sou useky kde to i chapu), vsecko mozny jo, ale ten chlast mi fakt sere a kdyz vidim nekoho jak sotva jde z hospody a sedne do auta, tak bych na nej nejradsi volal policajty...
Nehleden a to ze kdyz sem byl na Jarnich Besinach 05, tak tam na orientaku kdyz se cekalo na kontrole nakej takovejdle inteligent z hospody vylez pomalu po 4, pak 10min hledal klicky, sed do auta, zaradil R a planej kotel, to ze za nim stalo eRko cekajici na odbaveni u kontroly o vubec nesralo a pekne ho sundal... Pak jeste vylez a vyhrozoval, ze na nej zavola policajty ze tam nema co stat... Pak kdyz malem dostal do huby pochopil, ze neni vitanej, sednul dauta a odjel pryc, ani si nerozsvitil svetla a to ze je 10 vecer ho vubec nesralo... Takze takovyhle lidi me fakt vytaci a preju jim aby je co nejdriv drapli a sebrali jim ridicak aspon na 5let a je velka skoda, ze mu do ty huby ten majitel nedal...
01:10:40
26.02.2008
fine_ray
-> King: 52 souhlas...vždycky máš nervy to sepsat do dlouhých příspěvků....4
-> Syny: hele...taky sem si říkal.. když opilej (a předtím přesvědčení NIKDY nepojedu s alco.) tak opatrně a bla bla bla..a najednou se to prostě stalo. Od tý doby opravdu ťuk ťuk.. ani jednou. Opravdu nemoralizuj, jestli to máš takhle nastavený je to super a fakt to dodrž a já sám jsem rád, že někdo takovej v mým okolí je. Ale nemoralizuj...zní to jako plácnutí do větru na inet foru.
22:18:50
25.02.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> King: len ty môzes taku dlhu spravu napisat..ale musim napisat ze sa to oplati precitat:)4
22:06:56
25.02.2008
King
-> Syny: Ono to možná z mýho příspěvku vyznělo, že jsem byl na sračku, ale byl to už takovej ten stav odhadem kolem promile (už někdy hodně po půlnoci), kdy už člověk může mít falešnej pocit, že je fit. Podepsali na tom i dva lidi, co
mě během večera votravovali, jestli bych je nehodil domů, že na tý párty vypadám nejstřízlivější. Šlo jenom o to přejet cca 1,5 km trasu přes most. To se prostě těžko vysvětluje4 Stalo se a od tý doby jsem nikdy s víc než malou "desítkou" nejel.
-> Honza "Bobr": "....každej rok nám takhle kvůli lidský blbosti, bezohlednosti, agresivitě a spěchu vyhasne malá vesnice, jedině kdyby byl denně nějakej kryštof, tak se to zredukuje, pár životů se ušetří, ale vymítit to nejde. ......."

Mno, jen tak namátkou, jeden cca 5 let tomu nazad - tejdení monstrakce typu Kryštof, s několika mrtvejma už během tejdne a zakončená doslova krvavým víkendem. Mluvčí policie pak trapně vysvětlovala, že ten Kryštof údajně skončil v pátek a proto prý ta krvavá lázeň. Docela trapas4
Znám jenom minimum mozek používajících lidí, co
by horovali za policejní Kryštof-like buzeraci4
Já jsem třeba nikdy neslyšel, že by během monstrakce někdo pykal za agresivní jízdu, za to že řídí jak ponocnej nebo předjížděl na dvojitý plný proti horizontu. Akorát stovky nešťastníků zasponzorujou erár kvůli datu expirace fáče nebo banální překročení rychlosti někde na poli za vesnicí, kde platí ještě 50tka. To tady ostatně omíláme dokolečka. A k tomu alkoholu: o tom, že média všechno nafukujou do senzačních rozměrů (zvlášť TV noha) se nemá cenu rozepisovat. Ale každej kdo zažil 90. léta za volantem (pokračuje to částečně i do dneška) nemůže nevzpomenout na "neúplatnost" těch tvejch "mlíkařů" i normálních "švestek" 4 I tohle pomáhalo vytvářet to klima, který na silnici panovalo a panuje. Těch historek, kdy někdo jel v noci z hospody a hlídky mu stanovila "alternativní pokutu" jsem slyšel desítky. Stejně jako těch, kdy se nějaký pako prohnalo obcí 160 a po pár minutách "holandský dražby" odjížděl vesele o 500Kč lehčí a stát ušetřil na cenině pokutovýho bločku. Jestli něco ulehčovalo opilci dilema řídit-neřídit, pak to bylo vědomí, že "skoro všechno se dá zaplatit"
4
Jo málem bych zapomněl, dneska jsem si slavnostně odepsal z bodovýho konta další 2 bodíky - 69km/h v tý lesostepi za Mimoní. To že mi jenom malinko ruply nervíky, po 1km jízdě za dědkem ve fávu, co to kalil 30-40, jsem ani jako polehčující okolnost neuváděl :) Vivat road piracy! :)
21:06:23
25.02.2008
Syny
-> King: ano, ale ja uz nekolikrat byl na sracku a napadlo me jet tam a tam, ale nikdy sem to neudelal! A vo tom to je... Myslis ze sem zadny podobny situace nemel? Mel, ale nikdy bych za volant nesednul...
20:40:26
25.02.2008
Honza "Bobr"
Kdyby ten alkec nalil do nádrže udělal by líp . . . chlast je svinstvo pánové, nova má údaje který musíte stáhnout na 50% a vydělit dvěma a dostanete kousek pravdy, ale jako agitačka stějne marný. Lidi budou dál jezdit napitý. Za těch pár let u mlíkařů jsem se přesvědčil, že to jinak nebude, každej rok nám takhle kvůli lidský blbosti, bezohlednosti, agresivitě a spěchu vyhasne malá vesnice, jedině kdyby byl denně nějakej kryštof, tak se to zredukuje, pár životů se ušetří, ale vymítit to nejde. Je to boj s větrnými mlýny.
20:20:46
25.02.2008
spartra
jěště dodám, nemusí bejt chlast, když jsem byli mladí nevyspalej, v 6 ráno 120 ve vesnici, drobnej smyk, měli jsme štěstí
vyserte se na to5
20:18:26
25.02.2008
spartra
mno teda nepochopím, jak někdo nalitej může vlízt do auta, já většinou když se naleju, tak sem rád, že du, natož řídit
je pravda, jedno malé pivko si dám i když sluníčko je prevít,
no a jeden panáček no to je slast
proto radši nechalstám, když řídím
19:55:37
25.02.2008
pajavlk
-> aceboss: přesně tak toho kluka sem znal každej tady má akorát silný řeči ale pravda je někde jinde ne všechno co vám natlačí do hlavy tv nova a její zdroje sou pravda ...
18:47:52
25.02.2008
King
-> Syny: -> Majkl: Jasně, ale takhle můžeš mluvit, dokud se ti to nestane - čili stejně jako fine-ray - pochopím, ale není to omluva.
16:55:57
25.02.2008
aceboss
pajavlk 25.02.08 12:37:56 napsal: nechte si pls ty keci od cesty že sou blbý a že si za to můžou sami když o tom co se tam stalo nic nevíte ... Přesně tak všichni kritizují,ale FAKTA zná jen málokdo ze své smutné zkušenosti vím že v takových případech je jen polovina věcí pravda zvlášt co se povída po okolí nebo v televizi4.Každopádně si za to můžou samy,ale ten kdo o tom nic neví tak laskavě at se zdrží blbýho komentáže prosím4!!!
16:23:35
25.02.2008
Syny
-> fine_ray: To je pekny, ale nezapomen ze kdyz uz teda bych opilej jel, tak pojedu 40 po krajnici a budu rad ze jedu... A ne abych to strilel pres kilo skrz vesnici/mesto... Samozrejme ze je jich skoda, jako vetsiny lidi pri takovechhle bourackach, ale proste a zkratka muzou si za to sami... A budme radi ze se zabijou aspon vo strom a nesesterli tebe v aute s tvou holkou vedle tebe (napriklad) ...
13:30:24
25.02.2008
Hurdis
v tom autě seděli známí mých kamarádů
12:37:56
25.02.2008
pajavlk
nechte si pls ty keci od cesty že sou blbý a že si za to můžou sami když o tom co se tam stalo nic nevíte ... 8
12:22:51
25.02.2008
Luky
Njn, kdo chce kam... 8

BTW, jak před tou zprávou běží reklama na Místo v životě (nevim teda esli všem běží stejná reklama?!) - všimli jste si v čem tam v 0:25 sedí Munzar? 1
11:53:40
25.02.2008
Biehne
to je fakt děsný... a že se to auto tak rozbije.. to bych nečekala vypadá to jakoby je spíš přejel nákladák..7
10:40:06
25.02.2008
fine_ray
-> Majkl: chápu, měl sem na to a mám pořád stejný názor. Ale tu chybu sem udělal...tzn mam pochopení pro chybu jinýho...Ale ne omluvu 4 to je jasný.
10:16:06
25.02.2008
Majkl
ja kdyz bych videl kohokoliv sedat ozralyho za volant (kohokoliv - mamu, tatu, nej kamarada) tak okamzite volam policajty.. tohle rposte nema omluvu.. a kdyz to nekdo dela a je psychicky v prdeli (-> fine_ray: neni to konkretne na tebe)ta kto neni omluva, ma se ovladat..
10:10:07
25.02.2008
fine_ray
-> Syny: syny musim na to říct, nikdy neříkej nikdy..jak píše King, taky se mi povedlo po ukrutnej náloži, psychicky na dně kvuli rozchodu, sednout za volant a jet vztah "zachránit". Nemam omluv. Ale když to člověku dojde je už pak pozdě..asi nechci omlouvat chyby jinejch, ale každej jí udělat fakt může. Je mi líto pozustalejch, možná přítelkyň.. atd...8 r.i.p.
09:46:50
25.02.2008
iDawe
-> Bobesh: tuhle skodovku od nekud znam.. na nove jsem to videl.. a pavlise tady taky zna kazdej..
01:21:04
25.02.2008
Syny
-> King: Ja i kdyz byl uz nekolikrat poradne na sracku tak sem nikdy nikam autem nejel... A kdyz sem treba jel do hosody autem, tak sem nikdy nechlastal... Cim to?
01:17:14
25.02.2008
King
-> Syny: Můžu tě upozornit, že ač jsem se do jistý doby považoval za zodpovědnýho, přesto se mi stalo v začátcích řidičský kariéry, že jsem po flašce ginu vypitým na "praseti" sednul za volant 8 Kámoš, kterej taky rozhodně nepatří k nezodpovědnejm se na vlastní žádost svez se mnou. Je to fakt hned
4 Když jsem pak druhej den dopoledne hledal, kde jsem vlastně zaparkoval (!), tak mi teprve doteklo, co se všechno mohlo stát a posledních 10 let se mi to naštěstí už nestalo a doufám, že nestane....proto říkám, že škoda každýho zbytečně
projebanýho života...
23:02:33
24.02.2008
Syny
-> Kloggie: me jich ani lito neni... Doplatili na to ze sou blby a zabili nastesti jen sebe... Kdyby meli zodpovednost tak se to nestane...
21:33:11
24.02.2008
Kloggie
já to viděl ve zprávách a musim říct, že je mi takovejch lidí líto, tohle jsou totiž vyloženě zbytečně ztracený životy mladejch zdravejch lidí. Trochu zodpovědnosti by neškodilo...
21:12:04
24.02.2008
Syny
Chhm pekny... Ovsem za tohle si muze sam... A holka co s nim jela taky, ja bych s nim nejel...
21:01:17
24.02.2008
Bobesh
Jen doufám že to není někdo odsud,podlaha vevnitř vypadá natřená modrým Alkytonem. Jinak pokud to bylo tak,jak tam popisuje Pavliš,tak si podepsali ortel sami7
20:56:42
24.02.2008
Eqqus - zrušená registrace
8 51 no coment
20:56:33
24.02.2008
gabo000000 - zrušená registrace
kaabro
20:53:29
24.02.2008
Kuladmin
Na to nejde rict nic jineho nez volove a navic vozrali a nepripoutany a dobre jim tak jeste stesti ze sebou nekoho nesebrali a nezabili dalsiho. A jediny co dodam skoda skody. Sorry jestl ise nekomu muj nazor nelibi ale je to tak.
20:43:00
24.02.2008
Bobesh
Extreme Tyres