skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Takovej normalni den :)
11:14:10
09.02.2008
09.02.2008

Jožynek
Mne je dneska na pi.u, asi chrípka kaslem, teplota, vsetko ma boli...proste total odjebany den, a to je vonku tak pekne

10:30:40
09.02.2008
09.02.2008

Bagrr- máma mele Emu
-> Syny: Ty voe buď rád že jenom den.. U mně když se něco začne takhle srát tak je to tejden a to sou fakt vci který za to... Nebreu v potaz to že takový tejdny mam tak 8-9krát do roka... Ale jak pokaždý íkám nic horšího než smrt mě potkat nemůže a všechno ostatní se nechá nějak ukočírovat... Na to abych si zoufal toho už mam moc za sebou a ač sem mladej tak už i mam nějaký postoje co jo a co ne a taky mi spousta lidí říká že na svůj věk mam až přehnaně moc rozumný postoje k životu...
Ale co uzavřu to jedním nádherným citátem: "Život je o tom že minulosti přibývá a budoucnosti ubývá. A lidé se bojí toho až dojdou do místa kdy už není žádná budoucnost."
Ale co uzavřu to jedním nádherným citátem: "Život je o tom že minulosti přibývá a budoucnosti ubývá. A lidé se bojí toho až dojdou do místa kdy už není žádná budoucnost."

21:16:21
08.02.2008
08.02.2008

M@rtin
-> Kalibán123: No já to viděl prvně .... hlavně že měl na zadních dveřích piknikovej stolek a vejfuk tahal po zemi ....

19:59:06
08.02.2008
08.02.2008

Kalibán123 - zrušená registrace
-> M@rtin: Jo tyhle situace znám bydlím u rušné křižovatky a tohle je klasika tomu se už ani nedivím
19:09:01
08.02.2008
08.02.2008

M@rtin
Dneska cestou do práce jsem taky narazil na zajímavýho týpka, vím že bydlí někde tady u nás ve měste, ale nevím přesně kde. Jezdí stříbrnou votuzenou 206tkou. Stojím na křižovatce, odbočuji doleva, čekám než všichni ostatní co jedou po hlavní projedou. A co milej týpek neudělá, stojí za mnou, nechce se mu čekat, tak to tam prostě šmikne doleva auto neauto ..... celkem zajímavá situace.
14:05:44
08.02.2008
08.02.2008

Reeaper
mno já dneska jen tka trochu lítal, nákejch 200km, ale to mi stačilo.. kolik blbců jezdí po (skoro) dálnici..
Předjíždění kamionů 70ktou do kopce, to je už snad normální..
Ale dostalo mě, jak sem jel já v tranzitu, předemnou audi náká lepší, přední nová okťa a předjížděli sme v asi 100 kamion.. ti předemnou zbrychlili na cca 130-140 (já jsem taky přidal) a tomu borci v audině to furt nestačilo, neb na toho předním blikal, jak posranej.. tak ten mu nakonec po předjetí ostatních aut uhnul a milej zlatej frája v audině natvrdo myšku před nej a dupnul na brzdy tak, že oktávce se kouřilo od brzd a bylo vidět, ajk mu uhejbá prdel a jde do smyku.. jeslti ze 130 na 80, to nepřeháním
mno taky sem měl co dělat, měl sem strach, že mi tam vlítne.. tak audiňák se pak zase zaředil do rychlýho a pokračoval.. no úžasnej p*čus 
Předjíždění kamionů 70ktou do kopce, to je už snad normální..
Ale dostalo mě, jak sem jel já v tranzitu, předemnou audi náká lepší, přední nová okťa a předjížděli sme v asi 100 kamion.. ti předemnou zbrychlili na cca 130-140 (já jsem taky přidal) a tomu borci v audině to furt nestačilo, neb na toho předním blikal, jak posranej.. tak ten mu nakonec po předjetí ostatních aut uhnul a milej zlatej frája v audině natvrdo myšku před nej a dupnul na brzdy tak, že oktávce se kouřilo od brzd a bylo vidět, ajk mu uhejbá prdel a jde do smyku.. jeslti ze 130 na 80, to nepřeháním

01:02:28
08.02.2008
08.02.2008

Slavek
-> U-Geen: Samozřejmě si každý z nás myslí,že jezdí nejlíp ze všech a všichni ostatní jezdí "divně".
00:16:40
08.02.2008
08.02.2008

U-Geen
-> Slavek: a duchodcu se chces dotknout jo? :-) ja se bojim vsech co jezdej divne a nejak moc to nejde pausalizovat
23:17:43
07.02.2008
07.02.2008

Bobesh
-> Slavek: Noooo,teda...dobrá,v každý skupině se najde pár blbců,co jim kazí průměr...
22:08:54
07.02.2008
07.02.2008

Slavek
-> Syny: jo,dědkové za volanty..To by bylo na dlouhé povídání...
Jízda na dálnici v prostřednim 70kou se sklopenýma zrcátkama a zhasnutejma světlama..Projíždění stopky bez ubrání plynu s pohledem přímo vpřed..Zastavení za horizontem za účelem natrhání jakýchsi rostlin rostoucích ve škarpě..No a sledovat z okna jak 140 letý řidič parkuje mezi auty u chodníku do mezery 7-8 metrů dlouhé...to je dobrý kino..(28x zhasnutí motoru,skoky na obrubník a zas dolu,řev motoru,škvaření obložení spojky,narážení do aut stojících před a za ním a to zaparkování trvá min.4-5 minut.Do mezery na 2 a půl auta...
Takže s tebou souhlasim-na silnici mám strach ze tří typů řidičů:Mladí řidiči dodávek typu LT,Sprinter a pod. s bejsbolkou kšiltem dozadu(to už snad dnes ani nejni in?
),pak právě zmiňovaný 100 letý důchodci a taky autobusáci..Tim se nechci dotknout zde přítomných případných řidičů LTček a Sprinterů a autobusů..

21:51:04
07.02.2008
07.02.2008

gim
-> Syny: njn nekdy by clovek ani nemel vylejzat z postele ;-)
21:40:20
07.02.2008
07.02.2008

Syny
-> sekyy: Nj, pisu na prd, si zvyknes 
-> Matthes130: Ja te ani nevim, ale bud je to to pod pricku nebo je to tam nejak navareny, ale dal nez za pricku to neni...
-> All: Tak zajimavej den to byl, to jo... Ted sem jeste malem sejmul srnku, ale to uz je dneska detail
No nejvic m hnul zluci ten dedek, pac tohle jestli jezdi po ulici ve vetsim mnozstvi, tak si du koupit tank 

-> Matthes130: Ja te ani nevim, ale bud je to to pod pricku nebo je to tam nejak navareny, ale dal nez za pricku to neni...
-> All: Tak zajimavej den to byl, to jo... Ted sem jeste malem sejmul srnku, ale to uz je dneska detail

20:44:29
07.02.2008
07.02.2008

Eqqus - zrušená registrace
Syny tak teda klobuk dole .A nejaká skúška ?Neboj treba si veriť
Týmto chcem pozdraviť jedného starého pána na čiernom Pole ,ktorý sa na D1ke ležerne otáčal cez plnú čiaru a já ho musel brať v 80ke v šmyku.5 minut som to rozdychaval a mladej prišlo

Týmto chcem pozdraviť jedného starého pána na čiernom Pole ,ktorý sa na D1ke ležerne otáčal cez plnú čiaru a já ho musel brať v 80ke v šmyku.5 minut som to rozdychaval a mladej prišlo

20:23:10
07.02.2008
07.02.2008

haso
-> Syny: ked ta to potesi, tak ja ked som jazdil v autoskole tak predo mnou bola druha autoskola v ktorej sedela blondinka a stali sme za sebou pri vyjazde z parkoviska, ja som mal oprete ruky o volant a cakal som kym sa moja instruktorka dovyprava s jej instruktorom a jak nasadol jej instruktor do auta tak vidim jak sa odrazu rozsvietia cuvacie svetla a mila slecna autoskolistka mi zacne cuvat do auta, na coz som pohotovo reagoval hlasnym trubenim
coho sa zlakla a nastastie jej zdochol motor, a vtom prisiel za mnou jej instuktor ze sa mi ospravedlnuje a ze si mam davat pozor ze ona ma este aj zabije
a este sa mi stalo u nas, proste klasicka teckova krizovatka bez znaciek, v vsetko je to riesene ako jednosmerka ale take uzke mestske ulicky, a tak pozeram hlavou doprava ci mozem ist a nik nejde tak sa rozbehnem a odrazu flekovanie, kuknem pred seba a v protismere nejake polorozpadnute deawoo
zastali sme od seba asi 50cm, som si myslel ze uz do seba narazime a este pan za volantom mi ukazoval ze co tam robim a pritom on isiel v opacnom smere jednosmerky a to by az tak nevadilo ale este mi ani nedal prednost z prava a moj otec sa divil co na neho tak divo trubim
a bez rychle spat lebo rano nevstanes

a este sa mi stalo u nas, proste klasicka teckova krizovatka bez znaciek, v vsetko je to riesene ako jednosmerka ale take uzke mestske ulicky, a tak pozeram hlavou doprava ci mozem ist a nik nejde tak sa rozbehnem a odrazu flekovanie, kuknem pred seba a v protismere nejake polorozpadnute deawoo

a bez rychle spat lebo rano nevstanes

19:43:26
07.02.2008
07.02.2008

Slavek
-> Syny: Jo,autoškoly to je vždycky zážitek.Jsem přesvědčenej že holčina za volantem toho výcvikového vozu za to možná ani nemohla.To spíš ten učitel aby jí dokázal jak blbě jezdí tak jí to zadup těma druhejma pedálama.S učitelema autoškol mám své zkušenosti..Když jsem dělal řidičák(ah,jak je to dávno...skoro 15 let..
)tak jsem učitelovi i vynadal za to zadupávání brzd jen z důvodu že auto na hlavní bylo"blízko",už jen pouhých 200 metrů...
No a před 2 lety jsem si dělal v autoškole rozšíření na skupinu ŘP "BE"(vleky nad 750 kg za osobák) a tak jsme jezdili se starou rozhrkanou Corsou a za tim malý vozík po mém rodném městěčku,kde jezdim"poslepu"
.A instruktor i když věděl,že mám 13 let praxi,tak měl snahu mne jakoby poučovat a rovnat.A tak jsem ho upozornil,že už nejsme ve Svazarmu,ale že jsem PLATÍCÍ klient,zákazník,který se nepřišel učit "pouštět spojku a ředit jedničku",ale že jen rozšiřuju ŘP kvůli vlekum.On totiž měl snahu kibicovat že buď podtáčim motor,nebo že přetáčim motor,nebo že mám držet volant oběma rukama "ve třičtvrtě na tři" a že "jedu moc blízko u krajnice" nebo zas "daleko od krajnice","moc blízko za autem přede mnou" atd.. To pochopim že takhle kibicuje žáka kterej sedí za volantem prvně.Ale nškoho kdo má 13 let a skoro půl mega km praxe..
Samozřejmě teď očekávam reakce od lidí kteří tady se mnou většinou v ničem nesouhlasí,že i řidič co jezdí dlouho může jezdit blbě..Tak jen do mne
Syny,hlavně že se nikomu nic nestalo,hlavně s tim ohněm.. A zkoušku zvládneš,neboj,jsi šikula

18:16:47
07.02.2008
07.02.2008

fine_ray
-> Syny: týwole, tak to máš štístkou s tou první Fábkou. Ptž si pamatuju jak jsem štochnul s Fábkou do Twinga.. Twingo totálka a já ulomený akorát světlo.
17:46:48
07.02.2008
07.02.2008

Mr.Lumpy
-> gim: to měl štěstí že to bylo jen tohle. Kamarádovi asi před měsícem umřel táta, bylo mu špatně tak jel do nemocnice, prej že si ho tam nechaj a druhej den pude domů.... druhej den si jel kámoš pro jeho věci 

17:29:30
07.02.2008
07.02.2008

gim
Taky sem neco podobnyho zazil v lete sice ne az tak brutal. Vstaval sem v 6 rano nevim proc ale mati me vzbudila ze mi musi neco nutne rict, vylezlo z toho co si mam uvarit k obedu :-( bohuzel se mi uz nepodarilo usnout. chtel sem se vyspat pze me cekala nocni sichta v praci pze sme meli inventuru. Pres den vcelku pohoda, az na to ze pri vareni obeda mi chytla panev s olejem jak sem ji ohrejval. Nastesti jen sezehla filtr v digestori a propalil sem uterku kdyz sem to hasil. Vecer sem sel do prace, a kdyz sme zacinaly rozvesovat novy strymry po oddeleni jsem zjistil ze sem zapomel vytisknout asi 30strymru, kvuli tomu ze ty stary meli jinou hlavicku a muselo se to zmenit (asi by se zboril svet kdyby to nebylo- lisily se jen tim ze jeden nel velky a druhej maly pismo- ja si toho temer nevsimnu natoz zakaznici). Ok nabusil sem to do plotru a ten vesele jel. Ocividne sem nebyl jedinej komu se to stalo, takze nas celkalo par hodin cekani. Mezitim sme rozveseli ty zbytky co sem mel pripraveny. Kolem 3rano se moje strymry dostali na radu (daval sem je tam v 10) vyjelo jich pet a prisla vedouci ze nam zablokovali system, kterej se v noci aktualizuje. Kazdej rok se to stane a nikdo se nema k tomu ji zablokovat, protoze to zdrzuje! A ze zbytek vyjede az po 8rano. Rikam ok budis. Pockam si a dodelam to. Kolem 4 mi volala mati ze tatovy je blbe a ze az pudu z prace at ho hodim na pohotovost do vysocan. Kolem 5 sme zkoncili ja jel domu a hodil tatika do nemocnice, cekali sme asi 2hodiny, pak si ho nechali na pozorovani a ja jel zpatky do prace. Dorazil sem tam kolem pul 8, v plotru uz lezeli vyjety strymry tak sem je sel dolu na odd rozveset. Nez sem tam dosel sem potkal jinou vedouci, jakto ze jeste nemame dodelany strymry a ze tam neni ani noha. Tak sem ji malem poslal do pr...e ze az zaridi aby se v noci neaktualizoval system by to mozna bylo hotovy driv. Vona ze to prej zaridili, tak sem se ji ptal proc teda nesly kompy od 3-7 tak radsi zmlka. Bez problemu sem do otviracky dovesel strymry a sel si jeste neco vytisknout. Podle rady lidi u plotru sem pochopil ze nejsem jedinej. Ve skladu udajne vytiskla vedouci listovky se starejma cenama takze to chudaci predelavali celou noc a vona si hezky spala. Kolem sla znova ta vedouci se mi ve vysledku omluvila ze ji to mrzi ze prej nejaka chyba komunikace. GRRR. Dodelal sem si svoje a jel domu kolem 12. To mi volala mlada jestli sni teda pojedu nakoupit, rek sem ji at pocka do dvou ze si aspon dachnu. Probudil sem se v 7 vecer. Na telefonu 20zmeskanejch hovoru tak ji volam ze sem to nejak prepisk. Nastesti to pochopila. Tatikovy zjistili nejakej zanet nervu tak ho nadopovali a za par dni byl ok. Taky to byl den BLBEC!
17:27:45
07.02.2008
07.02.2008

sekyy
to se nedá číst...
17:17:22
07.02.2008
07.02.2008

Labros
-> Syny: Dneska jsem se smál tvým historkám, a o pár desítek minut později jsem přišel o práci za poslední 4 dny
Tak nevím, jestli jsem na tom líp, nebo hůř, než ty 

15:35:52
07.02.2008
07.02.2008

Jožynek
-> Syny: tak to je teda goot...to potesi

15:31:42
07.02.2008
07.02.2008

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Syny: Jaky mas tazny? Takovy to na srouby pricky motoru nebo to pres silentblok primo na pricku motoru a na naraznik? Popripade tu tyc pod prevodovkou?
Ja mam jen ten pres silentblok ... tak zkoumam jesi je to taky k necemu

Ja mam jen ten pres silentblok ... tak zkoumam jesi je to taky k necemu

14:29:42
07.02.2008
07.02.2008

Gemini
aj ja som obcas zazil ked som si povedal - "Dnesny den vobec nemal byt....."
13:46:52
07.02.2008
07.02.2008

pyroman
-> Syny: nice day.....jo autoškoly to je sfinstvo, proto je lepší je mít někde hooodně za sebou a z děduli si nic nedělej.....bude to ještě horší a až zestárneš budeš na tom stejně 

13:38:00
07.02.2008
07.02.2008

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Syny: já to říkám pořád že tažný je skvelá vec 

13:31:30
07.02.2008
07.02.2008

Labros
-> Syny: náhodou výborný story, skvěle jsem se pobavil
pravěká autoškola mě dorazila
koukám ty jsi taky týpek 

12:59:37
07.02.2008
07.02.2008

Rooney - zrušená registrace
-> Syny: takovejch dědků za volantem ještě zažiješ a nejen za volantem, ja jednou malem sejmul dědka na kole, prostě borec aniž by předem ukázal že odbočuje do leva , normálně mi tam najel a už se kouřilo od gum
, ještě začal nadávat, že sem prase nebo co to mlel, tak sem ho seřval co si vůbec myslí a byl klid.
Na dědky se musí tvrdě

Na dědky se musí tvrdě

12:43:15
07.02.2008
07.02.2008

Mr.Lumpy
-> Syny: jednou se mi taky všechno sralo, přišel sem domů a kopnul sem do sebe dvě decky rumu a vše bylo ok 

12:41:24
07.02.2008
07.02.2008

Eidy
-> Syny: no prostě na pohodu, no
Nejlíp dát si flašku něčeho dobrýho silnýho a nechat to bejt.

12:35:39
07.02.2008
07.02.2008

Targa
-> Syny: gratuluju zes to zvládnu ja bych někde skolaboval:D a nervy by me na toho dědu nevydržely
12:33:17
07.02.2008
07.02.2008

Bboscha
-> Syny:
Chudáčku, opravdu takovej normální den je mi tě líto přeju aby bylo líp
Chudáčku, opravdu takovej normální den je mi tě líto přeju aby bylo líp

12:32:47
07.02.2008
07.02.2008

Pedros
-> Syny: hezkej den..Tomu se říká posranej den..Tak hlavně že to střecha přežila,autí taky a tu zkoušku uděláš jindy
Jak se říká..mrdat to do ucha

12:19:58
07.02.2008
07.02.2008

Syny
To se tak ucim do skoly vecer a v pul 3 sem se rozhod ze pudu spat, ale nez sem se stihl vycurat a zalehnout tak zvoni telefon. Tak sem na nej kouknul a volala mi babi... Coz mi bylo kua podezrely ze v pul 3 rano mi vola na telefon, tak sem to zved a ptal se co je... Z toho jak zacla mluvit mi bylo jasny ze mam po spani... Inu barak sousedu kterej je postavnej se spolecnou zdi zacal horet :) Takze sem sed do auta jel tam... Jelikoz je policajti vyhnali ven, tak sem ji nechal aspon sedet v aute... Mezitim sem se pekne koukal jak ty plaminky olizujou tu novou strechu co ma babi za 150 000 bo kolik to bylo... Nastesti to nepreskocilo a pani hasici to zmakli. Takze sem pak jel zase pekne domu, kde sem se jen oblik do sacka a sel na zkousku do skoly :) Tam sem se akorad zasmal, neco tam zkusil zpocitat aby se nereklo, odevzdal pulku papiru prazdnou a zas jel domu :) Jenze to "jel domu" se taky protahlo :) Jelikoz se mi na krizovatce povedlo propasovat mezi 2 autoskoly - coz sem tusil ze neni dobry a taky nebylo... Si tak jedu za tou autoskolou tech 35 - 40 a obcas "vykouknu" jestli muzu predjizdet, ale jako na potvoru furt proti auta... Tak sem tak pokracoval tou 40 a kdyz sme se blizili k prechodu kde kolem 20m nikdo nebyl a asi 21m od prechodu bly deda s psikem kterej sel smer prechod senilsou chuzi... Inu divce za volantem se pana asi zzelelo a nehoraznym zpusobem zaflekovala v pulce prechodu... Na cez ja ze zacla s kvikotem kole brzdit za nima taky... Mno mel sem to tak tak, bohuzel sem zapomel za za mnou jede taktez autoskola, ktera ale tak rychle reakce nemela a uz sem si dal hlavou do voperky :) Tak sem pekne vylez a k memu pekvapeni se fobie ani nedotkla zadniho cela ani narazniku, nybrz si o tazne zarizei ktere mam zrotristila naraznik :) Takze moje skody jsou praskle vicko od slehacky ktere na kouli bylo a oprejskanej lak z taznyho :) Fobie ovsem mel praslkej a prorazenej naraznik :) Kdyz sem teda chtel volta policajty (pac fabka byla sluzebak), tka pan autoskoak rikal at to necham bejt. Tak sem to nechal bejt a jal zas dal... Ale to jeste nebylo vsechno :D Tak o 3 km dal kde jedu pene po hlavni a mam v planu odbocit vlevo, ale to mi narusil nejaky 140ti lety deda ktery z vedlejsi chtel prejet tu hlavni kolomo... Inu flekoval sem podruhy a pan deda me jeste vytroubil :) Tak sem jel za nim, pac jel do slepy ulice. Kdyz zastavil tak sem zastavil vedle a ptal se ho jestli troubil na me? A on nasranej ze prej jo, ze sem mu nedal prednost... Coz me udivilo kdyz sem jel z hlavni a on z vedlejsi... Tak sem se ho zeptal jeslitli je v pravekej autoskole ucili co znamena bilej trojukelni s cervenym lemovanim a zlutej kosoctverec s bilim lemovanim a aby se tma sel podivat kdo mel prednsot... Deda zneistel a zacal mi rikat ze mel predost z prava, coz me teda dorazilo... Jelikoz ja jel po hlavni a mel sem ho po levej strane - tudiz bych bly stejne z prava ja :) Tak sem mu zek ze jestli se chce zabit ze sou i jiny zpusoby a ze by se mel po tech 100letech zase kouknout jaky sou novyp redpisy a ze by treba mel mit rozsviceny svelte (coz nemel a slysel to zrejme poprvy) a abysi taky protrenoval znacky a pravou a levou stranu nez sedne za volant...
Inu takovy zajimavy den - uz sem vzhuru 25hodin :) Ale to co jezdi na tech ulcich je teda masakr...
BTW: Tady mate pekne voharek www.novinky.cz/clanek/132 619-plameny-zachvatily-dum -v-historickem-jadru-stare ho-plzence.html
Inu takovy zajimavy den - uz sem vzhuru 25hodin :) Ale to co jezdi na tech ulcich je teda masakr...
BTW: Tady mate pekne voharek www.novinky.cz/clanek/132 619-plameny-zachvatily-dum -v-historickem-jadru-stare ho-plzence.html