44

prohledat
38 příspěvků (zobrazeno 1 až 38) od 24.01.2008 do 27.01.2008, založil/a Tom.t - malej ale vychcanej překupníček

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zastavil:Tom.t - malej ale vychcanej překupníček

řadit dle data
21:35:22
27.01.2008
King
-> MerHanz: To mi malinko připomnělu nezapomenutelnej zážitek s dávným kolegou z práce. On totiž dostal od "městský" v K. Hoře botičku a flastr za parkování na zákazu poblíž centra (já tam tehdy prozřetelně dal do stovice za okno falešnou samolepku SPT TELECOM :)....mno a pak jsme mým autem jeli na obídek do vyhlášený "jídlový" hospůdky Na Pašince a já zaparkoval shodou okolností vedle auta městský policie, hned u vchodu. Kolega na místě spolujezdce při pohledu vedlestojící polopolicejní auto jenom predil mezi zubama něco jako "čuráci obecní!", otevřel dveře mojí hundrtky a třema mocnýma pohybyma svojí pravý tlapy jim udělal do bílých dveří nepřehlédnutelný modrý záseky :) Já jsem to pozoroval z otevřenou hubou a až jinej kolega zezadu si dovolil poznamenat, že jim to auto omlátil dtto mejma dveřma :) Každopádně ten den jsme parkovali netradičně hodně daleko od hospody :)
21:23:40
27.01.2008
King
-> fine_ray: Dobrý exoti :) Na druhou stranu je ale malinko chápu, protože český buranství, co se týče chování při drobnejch karambolech, je teda něco a čest světlým vyjímkám 8
Sám jsem za svoji řidičskou kariéru inkasoval pár ťukanců, ale řešil jsem to tak, abych se za to s odstupem času nemusel stydět. Velice podobnej přístup má i jedem můj bejvalej kolega, kterej se na křižovatce srazil bočně s favem a jeden kluk v tom favu si poležel tejden v nemocnici. Komlikovaný to bylo v tom, že favorit odbočoval už pravděpodobně na červenou a kolega zase přisvištěl ke křižovatce místo 30tkou asi 70. Nicméně atmosféru na místě nehody nám vylíčil jako velmi vstřícnou, pozdravili se, navzájem se omluvili a začali to konstruktivně řešit :) Když to pak obě strany řešili na odboru dopravy, nechali se ti starší manželé z favorita slyšet, že navzdory následkům nehody to bylo na místě nehody po stránce chování účastníků "takové milé" :)
Bohužel se stane, že i já občas (byť velmi zřídka :) udělám chybu a očekávat od postiženýho podobnej přístup je obvykle hodně naivní 8
Souvisí to snad nějak s národníma mentalitama - němčouři jsou podobný pacienti - prostě auto je div ne součást osobnosti a člen rodiny a jakejkoliv "útok" proti autu je pak zřejmě osobním útokem proti majiteli :)
12:56:08
26.01.2008
MerHanz
mně lpřeloni v zimně jeden blbečeek zhulenej jen tak pro zábavu na benzince omlátil dveřma celej bok, tak sem tzam s ním vymet stolky a trochu je přerovnal, a když odjížděli tak si bouchnul znova. Pak sem ho potkal v klubu a pomáhal sem mu vstát ze židle, a to že spadnul pod stul, už je věc druhá.A jeho sestřička se ho ještě zastávala ( tu sem znal už delší dobu ).
15:29:26
25.01.2008
fine_ray
-> fine_ray: jejda ten pravopis 3
15:28:51
25.01.2008
fine_ray
u nás na dvoře se parkuje na jednom místě jakože dvě auta za sebou ve třech řadách vedle sebe nadýl, ehm no prostě jako u obchoďáku) už tak ze zvyku..každé si odjede svým směrem, dělící čáru tak nějak chytíš podle stávajícího auta a citu.
Mno a jednou parkuju na to prostřední místo po předu, přede mnou stojí auto, sedí v něm dva důchodci. Tak zastavím tak akorát za ním, vystupuji mno a koukám auto naskočilo. Zamikám, koukam rozsvítili se couvačky a drc rána, než jsem stačil zapískat nebo mu fláknout do střechy pěkně narazil. Ok, stane se, fakt se to stát může, mam pro to pochopení, ale ta reakce. Stojim auto poskočilo za dopředu a že jako teda prohlížim následky, který opravdu nebyly. A důchodci sedí na místě a nic. Stojí. Mno tak jako přicházim k řidiči a přes okýnko si klepu na čelo a říkam mu že zrcátka jsou na to aby se do nich koukalo. 1 Vedle stál nějaký mladší pár a na mě: "teda vy jste kliďas" a já na to: "mno kdyby to nebylo služební auto tak bych kliďas nebyl" 1 Prostě hrozný, nevadilo mi naražení do auta ale ta reakce. Tak sem si řekl, že já musim taky bejt klidnej a dědu sem vystresoval víc než kdybych ho seřval 3
13:36:11
25.01.2008
Syny
-> fine_ray: -> Karel.: -> doly120: -> 12MOLS: Mno zas tak skvely to nebylo, sem cekal pak nekolik dni kdy si pro me prijdou 3 A normalne bych to taky neudelal... Ale proste me tema kecama vytocili... Kdyby aspon drzeli hubu kdyz uz nic jinyho 40 Ale moc si ze me priklad neberte 1
13:22:35
25.01.2008
Karel.
-> Syny: 3 3 ty vole tak u toho bych chtěl být, ale udělals to správně ještě bych po nich hodil 10 korun ať si koupí nový, že tohle bylo špinavý3
13:13:06
25.01.2008
doly120
-> Syny 24.01.08 22:25:02: 9 9 9 no!!! tak ty si muj clovek... udelal bych to samy4 ty si muj vzor4 1
13:06:45
25.01.2008
Rumman
-> Syny: Jo,jo,staříci jsou nejhorší.Je to teda loni,stál jsem na parkovišti zadkem k chodníku a z protější řady vyjížděl tak 70-ti letý děda s favoritem.Oči nalepený na skle a přísahám,že snad měl i napůl vyplazený jazyk.Tak zřejmý soustředění jsem u nikoho v tváři jěště neviděl...Vyjížděl pěkně pomalinku,ale začal točit pozdě a mně došlo,že mu to nedá.Tak mu posunkama naznačuju,že to nepůjde a ať kousek couvne,ale kdepak,děda neohroženě cvakal na volnoběh dál.Tak jsem odbrzdil,sešláp spojku a říkal si,že třeba děda má lepší odhad a kdyby ne,tak při týhle rychlosti se nic nestane.Jenže chyba lávky,děda v zrcátku zblejsk,že je z řady venku,pustil spojku,přidal plyn a vypálil jak raketa.Samozřejmě mě rohem nárazníku trefil a až mě překvapilo,jaká to byla rána,auto vylítlo zadkem až na chodník a to tam obrubník není nejnižší...Klika že tam nikdo nebyl.Nicméně děda se neobtěžoval zastavit a zjišťovat škody,odjel jako by se nechumelilo.Naštěstí jen vyskočil nárazník z bočního úchytu...
12:54:45
25.01.2008
MOLSO
SYNY SA NEZDA !!!! je fakt vostrej 1 je to moj idol odteraz 171 171 171
12:04:04
25.01.2008
fine_ray
Syny 24.01.08 22:25:02 napsal: ..A koncilo to tim ze mam jit do prdele ze si za 10kc koupim jiny... :) Cimz mi nasrala, tak sem ji rk ze jo, ze si ho za deset korun koupim, ale ze oni to budou mit drazsi a otocil sem se a ukop sem jim ho taky :) Deda zalapal po dechu babka cumela a nevedela co ric, tak sem jim popral hezkej den, nastartoval a odjel :)
vostrý Syny!! 33
11:38:35
25.01.2008
Reeaper
-> Tom.t: 33 a hned ho má ťuknutej 3 jinak, já nepřečet´, že to je SK, to vlastně žádnej cizinec není, dyť ste furt naši 3
Mno mě sae podařilo dneska firemní dodávkou nacouvat do auta 8 naštěstí to bylo zadek na předek a pomalu, tak tam nic neměl..snad tan nenajde škrábanec a nenahlásí to 8 majitele sem nenašel..10
10:50:31
25.01.2008
Staf1221
Tom.t Staf1221: parkovací systém ala narvi to kde sa dá3
no toto poznam. ked vidim blavaka parkovat u nas v meste tak mi je jasne ze ma za sebou vela treningu "ako zaparkovat tam kde sa to snad ani neda"
10:19:35
25.01.2008
formalin
-> Reeaper: cizinec to nieje tom.t byva v sr6 ale cudzinec je v tom ze je z daljsieho mesta(ten PO-423CB)
08:54:51
25.01.2008
Jožynek
-> Staf1221: mno ak si myslim ze je to to co je3 tak je to vlastne okraj parkoviska shade je posledne auto v rade a tam dalej sa toci obrubnik dookola na dalsie parkovisko ktoré je oproti shade a oni tam vlastne stoja na kraji na tom obluku3 -> Tom.t: mam pravdu?1
08:35:30
25.01.2008
Staf1221
-> Tom.t: co to tam mate za parkovaci system? nejak mi neni jasne ako sa tam stoji kedze su tam 3 auta a kazde stoji nejako inak
07:41:14
25.01.2008
Reeaper
-> Syny: mno ty seš drsnej 33
-> Tom.t: to být náká cizinec, ne? 40 každopádně ta škůdka vypadá hezky (nebo je jen popršená?) a zadní blatník fest nasere 8
22:50:43
24.01.2008
Mr.Lumpy
-> Syny: asi tak nějak, kdyby se mi to stalo byl bych takhle malej (představ si asi milimetrovou mezeru mezi ukazováčkem a palcem) a jak píše King bičoval bych se svazkem kopřiv ...
22:41:21
24.01.2008
Syny
Ne fakt... Pak sem sice mel bobky abych z toho neml pruser, pac znacku si moch opsat 10x a parkoviste pred kramem melo jiste kameru, ale proslo to 3 Jako nasralo mi to zrcatko a jak votevreli hubu tak se mi zatmelo pred ocima... Ja nekomu pri parkovani urazit zrcadko, byt na trabantu, tak se mu okamzte omluvim popripade mu neco dam at si to necha opravit, ale tohle to fakt nema obdoby... A jeste takvoy mrtvoly ne... Dedkovy tak 70 a babe taky tak... Od tech bych to fakt necekal...
22:36:55
24.01.2008
P@nis
-> Syny: Nedívaš se moc na filmy ? 3 měl sis od ní ještě vzit těch 10 kč ukopnout ho a pak jim ji vrátit at si taky koupi nové 3
22:36:20
24.01.2008
dial K for Karlos
-> Syny: Oko za oko, když se ti ještě posmívali, asi bych se taky neudržel
22:36:15
24.01.2008
pinokio110
-> Syny: Taky řešení3
22:35:29
24.01.2008
gabo000000 - zrušená registrace
boooze8
22:35:19
24.01.2008
Mr.Lumpy
-> Syny: 3 3 ale jestli byla měla takovýhle kecy tak bych jí ho ukop taky
22:34:51
24.01.2008
Syny
-> Kuladmin: Jejich vec...
-> Kalibán123: Jako kdyby vylezla a omluvila se - no problem - stat se to muze... Ale za ty kecy co meli mzou bejt radi ze to odneslo jen jejich zrcatko... Pak sem hodil caru kdyby dedka chytnul zachvat a chtel se mstit 3
22:33:25
24.01.2008
kury
-> Syny: A dobře ty3 To bych chtěl vidět živě1
22:29:11
24.01.2008
Kalibán123 - zrušená registrace
-> Syny: Tohle je správný postup já bych se zachoval stejně ale asi bych u toho byl ještě navíc sprostej
22:28:43
24.01.2008
Kuladmin
-> Syny: 3 3 3 Co kdyby dostali infarkt bys je mel na svedomi 3
22:25:02
24.01.2008
Syny
Me takhle jednou baba pri prakovani urazila zrcatko... Normalne couvala a prask a zrcatko v haji, tak sem na ni vybehnul... A jeste mela kecy s detkem... A koncilo to tim ze mam jit do prdele ze si za 10kc koupim jiny... :) Cimz mi nasrala, tak sem ji rk ze jo, ze si ho za deset korun koupim, ale ze oni to budou mit drazsi a otocil sem se a ukop sem jim ho taky :) Deda zalapal po dechu babka cumela a nevedela co ric, tak sem jim popral hezkej den, nastartoval a odjel :)
22:21:23
24.01.2008
Kuladmin
To me taky nekdo uz kdysi sejmul cely predni ridicovo dvere + kouske zadnich peknou dvojtou carou ale ta sla hluboko a mel jsem hned prolis. A nejhorsi asi bylo ze to s nejvetsi pravdepodobnosti udelal taky shade s kovovejma naraznikama - aspon vyska odpovidala. Je proste moc aut a malo mista.Asi.
22:20:20
24.01.2008
P@nis
-> Kuladmin: A nebo ma člověk nové auto na ktere dlouho šteří, přijede ču*ak se zrezlou škodovkou otevře dveře co to jde, označkuje tvoje auto a děla jako by se nic nestalo...Ono je to spíše o lidech než o autech v jakých jezdí..
22:15:46
24.01.2008
Mr.Lumpy
-> Kuladmin: tjn 8 strejda si před půl rokem koupil "novou" feldu která měla najeto snad jen 20 000 Km a nějakej kretém mu ji u bauhausu v práglu odřel když ji měl zaparkovanou, samo že už tam nebyl. 8 I když možná to bylo štěstí protože strejda je choleráček a má sílu jak vůl takže by mu asi vylepšil fasádu 2
22:09:06
24.01.2008
Kuladmin
Te presne ono clovek ma ,,obyc shade,, star se o ni pecuje a pak prijde curak (prominte mi musel jsem) s da se rict karou a takhle to dopada. A klasika otvirani bocnich dveri - naplno jak od stodoly a buch buch a pak do toho sedne auto se zhoupne a zas buch buch a vubec jim nevadi a nedochazi ze si nici vlastne i svuj majetek.
Todle by melo byt taky test v autoskole naucit je vylejzat a vlejzat kdyz je mala mezera a zakazdej tukanec peknej pohlavec 3
22:04:57
24.01.2008
andre
ty vole...toto dajte do sekcie vtipy a zvýraznite to inteligent3 3 3 3 3

-> Tom.t: áno..takých ludí je po koko. vela.....mne tiež jedna pi.a premáčkla dvere...mal som svedkov, značku auta, špz, farbu, zavolal som policajtov a tí zelení dementi neurobili ani hovno akurát mi povedali, že za 10 minút sú u mna a hodinu a pol som stepoval v daždi....keby som vybehol von iba v trenkach a nebežal si obliecť nohavice, tak tú ku.vu špinavú ešte stihnem a nezdrhla by mi...8
22:00:16
24.01.2008
pinokio110
-> Tom.t: Na férovku.
21:58:01
24.01.2008
Targa
-> havlik: 3 3 3
21:53:29
24.01.2008
havlik
hlavně že má na okně intelligent3 3
21:53:19
24.01.2008
Kalibán123 - zrušená registrace
ty vole takhle někoho vidět jak se mačká na moje fáčko tak mu to auto hodně zmaluju

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zastavil:Tom.t - malej ale vychcanej překupníček

Extreme Tyres