1000x dokola sa opakujuce sa temata

prohledat
102 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 21.01.2008 do 23.01.2008, založil/a DuriQ
řadit dle data
09:07:36
23.01.2008
minno
-> DuriQ: ja viem ja som len reagoval konkretne na tych co si napisal :)
08:09:13
23.01.2008
Kalibán123 - zrušená registrace
Já nevím co řešit prostě když mě už takové téma obtěžuje tak ho ignoruju a nebudu ho číst ani do něj přispívat. Taky mi vadí, že se pořád dokola někdo nový ptá na x krát diskutovanou věc a nejlépe pokud je návod například v článcích
08:04:17
23.01.2008
aDAm
-> gabo00000: tady de o to ze ty nepostupujes normalnim zpusobem...nevim -> kniha -> virt a funkce hledani -> a az jako posledni nove tema...
02:06:53
23.01.2008
Syny
-> DuriQ: Tak ted te poprosim o preklad do cestiny 3
00:08:25
23.01.2008
DuriQ
Syny: ty si iny cece ale konc iny 1 ked s tebou clovek jedna dobre alebo zle aj tak si taky isty 1 a potom sa cuduj...
minno: aka stara kasta ? tuner, raduz, baghira, tomas, mattes, pilot a pod. je ich hodne snad ich nemusim menovat vsetkych... ty tam tiez patris... ale ty lestenkar originalista : ))
23:47:43
22.01.2008
D00little
Saky 22.01.08 21:38:58 napsal:
DuriQ ma pravdu.. on by clovek i poradil ale kdyz je to porad dokola to same tak by dotycny mohl aspon pouzit vyhledavac nebo se aspon podivat do Andrta.. ja jsem toho nazoru ze veci ktere se daji najit bezne v dilenske prirucce by mely byt ve FAQ a vubec by se to nemelo probirat kazdej mesic dokola.. a clovek kterej napise potrebuju vedet jak se dela tohle a v Andrtovi je napsanej tenhle postup ten nejde pak sem jeste zkuisl tohle a tamto nevite co dal? tak takovemu cloveku se da poradit tam je aspon videt zajem vec resit, ale lidi kteri si jen line napisou tema po Xty porad dokola to je skoda mluvit..
pak je problem ze sem clovek prijde za dva dny tady je minimalne 500 nectenejch prispevku a tak clovek projede jen zajimave rubriky a temata ktere ho oslovi nazvem (ne veci typu nevite? poradte, mam problem atp..) a tam se muze snazit poradit pokud vi.. ale tim padem spoustu treba i zajimavych temat nenajde a to me mrzi.. me osobne uz virt dneska neda da se rict vubec nic, ale jsem rad kdyz se obcas dozvim neco noveho (treba ze 80konovej motor predjede TDicko-) ale najit to v tomhle bordelu plnym sracek je proste problem a to by si meli prevazne ti novi spisovatele uvedomit..
52
22:57:58
22.01.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> Saky: 3 3 ja neviem..ja to tak mam asi od narodenia1 1 neviem ci ti pomôzem ale budem sa snait4 114
22:51:36
22.01.2008
Saky
-> gabo00000: ja prave napsal ze ten nadpis je treba zajimavej a ze ja se tam jak blbec podivam.. a tam je opet houby jako vzdycky a vzdycky se nachytam-) az budes davat nazvy temat jako osattni to treba poradte pomoc a podobny nic nerikajici nazvy tak se do nich nepodivam a smazu to rovnou a bude klid..
22:48:02
22.01.2008
-> Saky: a ten priblbly smajlik tak to si vyprosim..samjlici za nic nemôzu3 1 2 3
22:47:18
22.01.2008
-> Saky: ale ked si vsimne tak ked zamnou niekto pride z normalnym navrhom a normalne mi vysvetli nieco tak ja si dam poradit..bohu zial nemôzem vyhoviet kazdemu a nechapem co s ti nepaci na mojich nadpisoch...ked sa ti zdau byt blbe...bohu zial..snazim sa vymyslat ich k veci..ale vsak nie je problem..ked nieco budem chciet zlozit tak sa ta na to ceez icq opytam...beries?3 3 3
22:46:39
22.01.2008
U-Geen
-> Saky: mno zatim neni potreba zadny HW upgrade a zaroven se blizi doba noveho vybirani poplatku, tak ze by se najal nejakej levnejsi najemnej vrahu co by to trochu pobil?
22:43:26
22.01.2008
Saky
-> gabo00000: no kdyz uz ses ozval tak ty ses jeden z tech o kterejch je tady rec. .-) nejvic miluju kdyz je nejaky tema s inteligentnim nazvem a kazdej den nekdy i nekolikrat se dole uplne ne konci objevi nick gaboo a priblblej smejlik.. a kdyz se clovek podiva tak uz jich tam je treba 20 za sebou.. to opravdu mam vzdycky chut gabba najit a zabit-)
22:26:31
22.01.2008
-> Saky: je to sice pravda ale niekedy sa môze clovek aj pretrhnut a ani tak nepomlze4
22:22:56
22.01.2008
Saky
-> David29: a jak by to bylo krasne kdyby to delali vsichni.. pak by byly temata typu motor podvozek upravy prazdne smetam nejaky dotaz na urovni a bylo by nam vsem hej.. a pokec o vsem by se plnil srackama jako jsou ted vsude.. jo treba virt upgrade 258 a rok 2356 -)
22:14:58
22.01.2008
-> kaprik faster: 4 obrosvska pravda4
22:11:28
22.01.2008
David29
No, tak já když mám problém, tak první po čem šáhnu sem já...bádám bádám... když nic, sjedu Techweb a Andrta..ještě se mi nestalo že by bylo neřešitelný-))
21:52:02
22.01.2008
Syny
-> minno: Takoy te nejcastejsi dotazy no :) Jako je v knizkach: Mozne problemy - jejich odstraneni :) Proste jako sou clanky tak udelat tohle :) To neni blby... A mozna by byl pak klid...
21:48:23
22.01.2008
minno
-> Syny: nj, napr. dat do clankov postup ako odstranit Acka a potom vsetkych na to odkazovat by bolo v prospech vsetkych3
21:42:33
22.01.2008
Syny
-> Saky: S tim FAQ s tebou ale souhlasim... To by bylo gut :)
21:38:58
22.01.2008
Saky
DuriQ ma pravdu.. on by clovek i poradil ale kdyz je to porad dokola to same tak by dotycny mohl aspon pouzit vyhledavac nebo se aspon podivat do Andrta.. ja jsem toho nazoru ze veci ktere se daji najit bezne v dilenske prirucce by mely byt ve FAQ a vubec by se to nemelo probirat kazdej mesic dokola.. a clovek kterej napise potrebuju vedet jak se dela tohle a v Andrtovi je napsanej tenhle postup ten nejde pak sem jeste zkuisl tohle a tamto nevite co dal? tak takovemu cloveku se da poradit tam je aspon videt zajem vec resit, ale lidi kteri si jen line napisou tema po Xty porad dokola to je skoda mluvit..
pak je problem ze sem clovek prijde za dva dny tady je minimalne 500 nectenejch prispevku a tak clovek projede jen zajimave rubriky a temata ktere ho oslovi nazvem (ne veci typu nevite? poradte, mam problem atp..) a tam se muze snazit poradit pokud vi.. ale tim padem spoustu treba i zajimavych temat nenajde a to me mrzi.. me osobne uz virt dneska neda da se rict vubec nic, ale jsem rad kdyz se obcas dozvim neco noveho (treba ze 80konovej motor predjede TDicko-) ale najit to v tomhle bordelu plnym sracek je proste problem a to by si meli prevazne ti novi spisovatele uvedomit..
21:23:00
22.01.2008
minno
-> DuriQ:
"ja neviem ale stara kasta tu pomali ale iste vymiera... zaza, u-geen, saky"

zazaa pokial viem tu neprispieval takmer skoro nikdy nijako extra, s u-geenom nie je rozumna rec uz 5 rokov co tu chodim....jedine ten saky z tych co si napisal obcas poradi a vyjadri sa rozumne....takze fakt stare dobre casy3 3
20:56:06
22.01.2008
Syny
-> DuriQ: Ne mam protze mi chybi zapocet na kterej mam tejden a 2 zkusky :) Az bude hotovy tohle, tak pak pujde na radu auto... Vyssi prioritu ma skola, protoze skodovka me jednou zivit nebude...

DuriQ 22.01.08 20:08:17 napsal:
Syny: to ze si to takto pochopil je smutne ale budis neberem ti tvoj ... nazor : ))
a co ti mam poradit naco sluzi pruzina medzi brzdove zavlacky ?

DuriQ 22.01.08 20:36:50 napsal:
Syny: mno ja sa drzim toho vaseho hesla co ste mi dali : ) nelez tam kam nechces : ) pruziny medzi brzdove zavlacky ? mno neviem co mas na mysli ale pohoda...

Nehlede na to ze sem se na tohle nikde neptal :)
20:36:50
22.01.2008
DuriQ
Syny: mno ja sa drzim toho vaseho hesla co ste mi dali : ) nelez tam kam nechces : ) pruziny medzi brzdove zavlacky ? mno neviem co mas na mysli ale pohoda... s tym tlmicom som ti radil :P, co sa tyka toho ze ti to krivo stoji... moze byt aj to ze ak si vyztuzoval ramena a zle si to zvaril tak sa kludne mohli zvaranim stiahnut, skrutit tie ramena... ja netusim ci to mas alebo nemas vyvarane alebo ci su tie ramena krive a pod. co sa tyce kamenov to som ti tiez poradil v ID karte, nesledujem tie vase temy pretoze sa tam okrem par uzitocnych veci rozoberaju 1000cky blbosti... a bol som ziadany aby som nenastevoval dane tema :P tak som aj cinil z vacsa : ) cize som sa k dakym kruzkom na poloosach ani nedostal : ) teraz znie otazka ci to uz mas poriesene : )) ak ano tak co ti budem radit ? a popravde osobne som neni guru na mokre napravy ale neni problem sa nato pozret co to obnasa... a co by malo byt spravne : )
20:16:15
22.01.2008
Syny
-> DuriQ: A kde jsem se ptal na pruziny mezy brzdovy zavlacky? Jasem se ptal na to jestli kdyz je navarane matka na ramenu se muze vytrhnout tlumic a dlozl foto, taky se ptal na krouzky na poloosach jak musi bejt opracovany pac sem jeden mel vydrenej - dodal sem foto, co zpusobuje to ze mi nesedi ramena o 1cm vuci sobe a jestli kameny co sem koupil muzu s klidnym svedomim pouzit... Rekni mi kdo tady tohle resil, kdy a jestli mel naprosto identickej problem jako ja, popripade mi rekni ktera knizka mi rekne proc mi napriklad nesedi ty ramena... To sem teda zvedavej...
20:12:39
22.01.2008
DuriQ
Syny: ano mal som iny nick... a stale ho mam v ID karte...
to ci ze maju ine povinnosti nemeni nic natom ze maju stale vztah k okridlenemu sipu : ) ci uz maju vetrosa alebo inu chutovku alebo nemaju nic to je jedno...
20:08:17
22.01.2008
DuriQ
Syny: to ze si to takto pochopil je smutne ale budis neberem ti tvoj ... nazor : ))
a co ti mam poradit naco sluzi pruzina medzi brzdove zavlacky ? 3 co si o mne myslis mi zili netrha : ) takze salam banan... vravim bude v aspon trochu poradit tak poradim ale nebudem sa zaoberat imbecilitamy typu manzety, pero z gauca, naco sluzi pruzina medzi zavlacky (pikoska ze dotycny to nevie ani patricne pomenovat sak ako by mohol ked nevie naco to je :] ) a podobne libustky... kludne si ma zaskatulkuj : )
20:03:55
22.01.2008
Syny
-> DuriQ: A ty si mel pred tim jinej nick nez mas ted nebo si tu od ty doby co mas v ID?

Jen tak mimochodem, jestli to nevymira proto, ze uz maj vek na trochu jiny veci nez tlacaht na foru a rochat se ve skodovce... 4
20:01:04
22.01.2008
DuriQ
ja neviem ale stara kasta tu pomali ale iste vymiera... zaza, u-geen, saky ten sa este sem tam objavy : ) a podobne zvucne nicky proste opadavaju prachom predpokladam s toho isteho dvovodu ze sa im nechce pretlkat cez ten nekonecny kopec infantilnosti do kola : ) mno proste stare zlate casy : ))
20:00:30
22.01.2008
Syny
-> DuriQ: Takze jen proto ze ty tu sekci sledujes, tak ja bych tam nemel zakladat tema aby ses na to nemusel koukat 3 A poradit je pod tvou uroven 6 Ano, aspon vim co si o takovych lidech mam myslet...
A to jestli nekomu poradis je tvoje vec je pravda, ale stejne tak je moje vec kam si tema dam a jestli si ho zalozim 4
19:57:10
22.01.2008
Kapřík
Zbytečné se hádat4 Nemyslíte4
19:53:00
22.01.2008
DuriQ
Syny: 3 tak vies neprispievam do tych vasich infantilnych tem lebo to co tam preberate je z drtivej casti pod uroven... a osobne sledujem len 4 sekcie "podvozok a prevodovku" "pokec o vsem" a malo kedy "motor" a "oblubene auta"... a ked vidim v jednom kuse ako kazdy magor sklada napravy a opici sa nazov 3 ci 4 krat len je tam iny nick.... tak co si mas o tom myslet ? ze nejebe chlapcom tak trochu ? pozri ci ti poradim alebo ne... je len moja vec a aj ked ti poradim tak aj tak si spravis po svojom takze mam v pazi.... vravim ten kto chce radu ten sa mi ozve a ja mu poradim, kludne aj tebe, gabovy a pod. ja s tym problem nemam... tolko co sa radenia tyce... aj tak ti vsetko uplne vistizne napisal Adam a ja nemam co dodat... kto chce si precita a spravi si nazor... co sa tyka tejto mojej "zbytocnej" temy... hmm je vytvorena na tom spravne zbytocnom mieste : ) si tu mozem riesit to co ma trapi : )
a nejde o to kto temu zalozil ako si myslis... ale to ze sa v tych temach omiela jedno a to isto nekonecne do kolecka...
kaprik faster: mno pre niekoho voloviny pre niekoho ne... ja nemam nic proti tomu aby sa tu niekto neinformoval alebo informoval... aj tak si kazdy spravi po svojom : )
a co take prehanam ? : ))
ps: ja to v zlom neberem 4
12MOLS: dozvedel by si sa 1000x viac v starych prispevkoch... a ty si dalsi novacik ktory tu chce poucovat kde co a jak 3 ale neberem ti to smelo do teho : ))
19:32:10
22.01.2008
Kapřík
-> aDAm: a z čeho prosím soudíš že ty to víš? 4
19:29:44
22.01.2008
aDAm
-> Syny: ocividne taky nevis o co tady de.... stejne jako kaprikovy faster
19:17:17
22.01.2008
MOLSO
-> Syny: No napr. z tvojej, minnovej a dokonca aj gabooovej napravovej temy som sa dozvedel vela ...

keby som robil nápravy ja , je mi jedno či vytvorím novú tému, alebo prispejem do existujúcej. Ide hlavne o to, aby som dostal odpoveď. Niekto si založí tému, pretože chce mať info pokope, ale keď by bola jedná "nápravová" téma tak by to bolo vrcholne neprehladné, príspevky tretie cez siedme 3, takto každý rieši svoje konkrétne problémy a mne osobne to vyhovuje. Napr. vôbec ma nezaujíma vlákno zástavba 1.6 motora do 742 kasne. ... a to nie je dôvod aby som tam vypisoval hovadiny a zbytočné príspevky. Naopak, tieto nápravové, motorové a podobne zaujímavé príspevky si rád prečítam prípadne pomôžem (ak môžem3 ) Môj názor je taký, že virt sa uberá dobrým smerom. Sorry za román 6
18:52:02
22.01.2008
Syny
-> kaprik faster: Tady totiz vubec nejde o to co je to za tema, ale o to kdo ho zalozil :) Co zalozim ja je sracka a co zalozi nekteri nejmenovani je svaty... To ze mi to pomuze nikoho nezajima :)
Ale sem rad ze alespon neko tu mysli stejne jako ja...
18:44:35
22.01.2008
Kapřík
Co tu proboha rozebíráte za voloviny!!!!!!!!!!!!9 9 9
Ať si každý zakládá téma jaké chce. Pokud téma není vulgární, nenapadá žádného člena a jeho auto, je povolené a to mi stačí. Pokud se mi téma nelíbí, tak ho nečtu a už vůbec do něj nepřispívám. Prostě ho ignoruju. Pokud se jedná o hloupý dotaz, tak se zasměju. Ale takhle to řešit proboha.
Virt že jde do sraček?? Kulový leda. Náhodou se mi to líbí. Je potřeba tyhle věci pořád dokola rozebírat. Protože opakování matka moudrosti. Je potřeba novým klukům co začínají radit, je potřeba o problémech diskutovat.
A vyhledávání se mi nelíbí vůbec.
To bysme mohli jen a jen vyhledávat a zachvilku bysme tu měli MRTVÝ VIRT!!
Je to nepřehledné, chaozz atd...Radši se zeptám a třeba mi někdo odpoví. Když ne, tak mám smůlu.
A co mi dokola opakovaná témata dají? Dají mi to že v tom mám jasno, že znám anatomii škodovky nazpamět a že si dokážu poradit když potřebuju. Pokud už mi dané téma nemá co nabídnout, tak je nečtu..a čtu takové, které mě zajímá...2
-> DuriQ: a spol. ... nezdá se vám že už to trochu přeháníte??4 Nemyslím to ve zlém..4
18:26:09
22.01.2008
Milos
syny co pises ty tematy v tvojom poslednem prispevku tak take temy by sa tu urcite nasli 1 a zas e na druhej strane, toto vlakno je "jedno z stovky dalsich" zbytocnych takze toto uz nemoze zaberat nejaky plac tu na servri
aj tak sa to ani tu ani nikde nevyriesi, tak co, ale pravdupovediac ide to od 10 k 5, kedysi sa tu dalo dozvediet co to, teraz bohuzial ... je to tu viacmenej inzercia a vykecavanie o howne, s autami a ludskymi vztahmi je to tu asi horsie
17:56:52
22.01.2008
Syny
-> DuriQ: Tak za 1. pokud se te zda ze napravy nepatri do podvozku, tak teda nevim kdo je tu zralej na vysetreni... Za 2. nikdo vas nenuti to cist... Za 3. jestli te tak bere moje tema o napravach kde sem se dovedel vsecno co potrebuju (samozrejme od jinech a ne od tech co tu nejvic krici), tak me se tohle tebou zalozene tema zda jako 1000x vic k nicemu :) A za 4. by me zajimalo, proc nekteri jedincy tady akorad fur nadavaj na temata k nicemu (mimo jine tohle je jedno z nich) ale nikde neporadi... Nikdo z vas mi neporadil to co sem potreboval vedet, ale hlavne ze maty vsichni plnou hubu kecu jak sou tu dementni otazky... Mozna by neuskodilo forum zamknout a hledalo by se secko v predochozich tematech :) A za posledni jestli si byl na VS, tak bys moch vedet ze to neni jako na stredni kde musis naklusat v 8 a ve 3 te milostive pusti domu... A taky bys moch vedet ze pokud mas mesic a pul na zkousky a pred nima musis mit zapocty, ze je taky nutno se tomu venovat...
Timto koncim debtu s vami a komu se nelibi moje tema ktere sem si dovolil zalozit abych mhl poskladat napravu tak mi muze polibit 139

Fakt chlapci nechapu vo co vam de a co by se tu podle va melo reist... Asi jestli nechat kliky nebo je zavarit, nebo jestli dat dozadu vetsi nebo mensi kridlo, nebo jestli je lepsi 195/50 nebo 195/60... Zajimavy ovsem je (jak uz sem psal), ze ti kteri tady nevic souhlasi s tim ze tu sou temata k nicemu a ze kdo nevi tohle a tohle, tak je negramot, tak nikomu z nas neporadili... Takze klidek a Skodovkam zdar...
17:00:05
22.01.2008
-> DuriQ: s tych svojich slov sa da vycitat vsetko1 3 3 3
16:37:22
22.01.2008
suri
-> DuriQ: 3 3 prave naprav je tu malo po novom je tu asi 3 temy o motore z felicie 1,6....ci je lepsia 130tka ako felda sa tu riesilo tiez pomaly vsade....aky kupit mobil..ake pc....aky tuning s(r)otovy tjuniňk filter to je tu tiez kazdy tyzden po 2 nove temy......47 3 2 1
16:33:43
22.01.2008
DuriQ
gabo00000: lol ze znervoznova sa 3
petr s: jj je tu takych viac ale niekoho za pacesi chytit musis 3 a osobne si myslim ze nesom jediny komu tu takeko dementnosti vadia nieje to len na gaba... aj ked "napravnici fakt boduju" ale proste je to fakt demencia x-krat riesit to iste... a este k tomu take kreposti... a co smutnejsie natom je to ze sa za tu krepost este skovavaju... kua to ked budu trtkat daku buchtu a ta im povie tak to bolo dost mizerne... tak sa bude obhajovat tym ze aaaa ja ja som to robil prvy kraaat... ? ja zato nemozem : ))
16:32:19
22.01.2008
suri
-> petr s: vsak len co kuknem do nectenych tak tam je vzdy po 3 temy ako dat motor 1,6 z felicie....a furt dokola a kazdy sa opytaaj ked je to hned vedla vyriesene...ja si vzdy pozrem vyhladavanie aked nenajdem tak sa spytam...a ty mi vacsinov odpovies a dobre..mas moju verejnu uctu!!!
16:18:50
22.01.2008
-> petr s: inac vdaka6 4
16:18:33
22.01.2008
-> aDAm: tak tak..ale mna vzalo najviac to ze duriq tu zaacal hore dole hresit a znervoznovat sa... ale dnes mam uz v pohode naladu...uz ma to nestve4
16:17:15
22.01.2008
-> aDAm: kusa nerozumiem tvojej reci ale ok1 bohuu zial ja s tym nemam este ziadne skusenosti..to som tu uz aj x krat pisal a ked som nevyhovel tym ze som zalozil 1 tema namiesto X tak uz mi je to snad jedno..nech si kazdy mysli co chce...ja som happy dnes a dnesny den si nepokazim 1 1 1
16:15:13
22.01.2008
aDAm
-> petr s: pockej pockej...nikdo mu nenadava, ale on sam tu prisel s tema napravama takze se to konkretne u nej vzalo za vzor.
16:14:45
22.01.2008
suri
-> petr s: tak tak ako ten vas ladeny vyfuck a podobne kokot...y
16:14:17
22.01.2008
aDAm
-> gabo00000: no jak pise duriq...ten vek te snad omlouva...jinak tedy rezignuju, mozna kdyby sis poposedl ze by ti to docvaklo.
16:13:14
22.01.2008
petr s
A proč mu všeci nadáváte je tu plno jiných dotazů a horších /mohu jezdit bez nárazníků/atd
16:12:23
22.01.2008
-> DuriQ: tak nejak4

-> aDAm: vsak tu prave o to ide za sa tam riesi vsetko3 3 3 3 3 ked sa chces sniekym pre nieco hadat tak prvo si precitaj fakty4 3
Extreme Tyres