-> Skoda RBK: tak to ano auto by sa malo kupovať podla stavu a nie podla km.
Ale auto s 300t už ma večiu tendenciu kaziť sa aj ked bolo starane a servisovane.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ako by sa dalo zistiť???
02:24:23
07.01.2008
07.01.2008

bond007
02:00:44
07.01.2008
07.01.2008

strucy
-> bond007: dá sa to zistiť jednoducho pokial bolo auto pravidetlne servisované tak zistiš stačí ti VIN auta servis v ktorom sa robil a tam to maju v počítači kedy bol naposledy robený servis a kolko mal najazdené km samozrejme to iba ak ten servis je autorizovaní nie dáky jožko mrkvička a syn
01:17:19
07.01.2008
07.01.2008

Skoda RBK - zrušená registrace
-> bond007: zalezi na akom aute a podla roku vyroby, cim novsie auto tym potrebuje novsi soft, napr. oktavkaI na nej sa stacaju kilaky jedna radost ale zase sa to da zistit a ona potrebuje ten starsi soft do 03´tusim ale audi potrebuje uplne inaksi a samo ze drahsi software toho isteho roku samo plus spesl kabel ktory tiez stoji viacej ako na klasicke VW,
ale nechapem preco ludia vzdy pozeraju na stav Km, auto by sa malo pozerat hlavne podla stavu vozidla a nie kilometrov, z vlastnej skusenosti viem ze aj auto s 220tis moze byt lepsie natom ako nejake s 98tis. vsetko zalezi ako sa majitel staral a zaobchadzal...
RESUMÉ: stav km povodny sa zistit samozrejme da, potrebujes ale adekvatny software na dane afticko a koncern,
dasa zistit podla stop vo vozidle opotrebeny volant saltrpaka, sedacky atd je toho vela, samo no to su take rady ako v amrevue
,
a este raz: auto sa kupuje podla stavu technickeho a nie stavu km...
ale nechapem preco ludia vzdy pozeraju na stav Km, auto by sa malo pozerat hlavne podla stavu vozidla a nie kilometrov, z vlastnej skusenosti viem ze aj auto s 220tis moze byt lepsie natom ako nejake s 98tis. vsetko zalezi ako sa majitel staral a zaobchadzal...
RESUMÉ: stav km povodny sa zistit samozrejme da, potrebujes ale adekvatny software na dane afticko a koncern,
dasa zistit podla stop vo vozidle opotrebeny volant saltrpaka, sedacky atd je toho vela, samo no to su take rady ako v amrevue

a este raz: auto sa kupuje podla stavu technickeho a nie stavu km...
01:07:45
07.01.2008
07.01.2008

Samantus
vosoupanej volant, kvalita sedacek, gumy na pedalech, madlo na radicce, vokopanej prah, hucici loziska, je tam toho dost, ale de to velmi spatne, pokud dotycnej tyhle veci opravi, nebo vymeni
01:03:08
07.01.2008
07.01.2008

S_K_O_D_A
Toto asi pojde ťažko zistiť... :( Najlepšie kupovať od prvého majiteľa, ktorý očividne jazdil len v lete na zahrádku :D
00:31:57
07.01.2008
07.01.2008

bond007
V dnešnej dobe je velkym trendom stačanie kilometrov, večšinou pri predaji auta všakže.
Ako by sa dalo zistiť že či su km poctive alebo stočene, aj ked ma auto povedzme najazdene 300t km ale jazdenim na štreky dialky neni tak opotrebene ako ked by sa jazdilo iba mesto a pod.A tak auto nevyzera že ma tolko km za sebou a tak si buduci majitel s dobrym pocitom s dobrej kupy, kupuje auto ktore je stočene povedzme na 120t lenže realita je ina.
A tak podla čoho by sa dalo zistiť?
Ako by sa dalo zistiť že či su km poctive alebo stočene, aj ked ma auto povedzme najazdene 300t km ale jazdenim na štreky dialky neni tak opotrebene ako ked by sa jazdilo iba mesto a pod.A tak auto nevyzera že ma tolko km za sebou a tak si buduci majitel s dobrym pocitom s dobrej kupy, kupuje auto ktore je stočene povedzme na 120t lenže realita je ina.
A tak podla čoho by sa dalo zistiť?