sulo: veci sa niekedy nezdaju byt take ako sa vravi

ale aj tak musim s tebou suhlasit, dubradavka je supis oproti inym castiam mesta... les, priroda,relax, kazdy kazdeho pozna

mne osobne trochu vadia pubisi co vysedavaju po lavickach a bonguju jedna radost... ale stale lepsie ako petrdzalga

apropo ked sme boli stence tak aj my sme vysedavali vonku do noci... ale nebogacovali sme tak okato, ked tak v diskretnosti

Tomáš SK: s cestovanim do mesta je to trochu horsie ako z petrzky ale uz mame sitinku a dufam ze pribudne casom aj prepojenie cez karpaty smer raca... projekt bol vypracovany ale bol zamietnuny nakolko je to ochranne pasmo karpat... ale casom to bude muset prist inac nam blava zase zacne kolabovat :) z ineho sudka rano ked je spicka tak som v meste za 20-30min. podla traficku a pocasia, ale smer avion a pod sa da v pohode zvladnut za 15-20min. a z petrzky sa rano dostat autom do prace v smere centrum, tez neni len tak picku lyzat takze 3min. jedine tak cez vykend

ked nebola sitinka tak cesta do centra bola aj cez hodku, ale teraz pagodicka

inac dubia je je fakt pohoda...

a aj u lamocov kosti je to celkom pekne pokial ti nelamu kosti

mam par znamych v lamaci a je to tam pohoda takiez les, relax a pod. v blizkej dobe budu eliny behat aj do lamaca

cestovanie je rovnakne da sa povedat z oboch casti... a tak isto aj byvanie je na rovnakej urovni

horsie je prepojenie lamac a dubradavka ale da sa to prekusnut, apropo len tak medzi recou medzi devinskou - dubravkou a lamacom ma vyrast nove sidlisko ale byty tam budu zrejme hodne drahe... este mala poznamka co si myslim ze je celkom gut je ze dubine mas 4 zakladne skoly pre detvaky opravte ma ak sa mylim jeden gympel a jednu el. priemyslovku *1* je to relativne vsetko blizko pri sebe... takze ak by ste mali drobca tak je fajn vybeer *3*