Nejezdíte v protisměru? chyba, jste Out :-)

prohledat
46 příspěvků (zobrazeno 1 až 46) od 28.12.2007 do 30.12.2007, založil/a Reeaper
řadit dle data
01:21:52
30.12.2007
Syny
-> King: Oboji... Ale jedno "stihnu to" bylo kdyz sem jel 80 a tak 100m pred krizovatkou oranzova, tak sem jeste pridal mno a najednou tam byla cervena a z boku se zacali rozjizdet auta, tak sem si to rozmyslel a s kourem od gum sem dojel az do pulky krizovatky, kde sem opet zaradil 1cku a hold to projel no... Jeste ze zastavili... To se mi stalo jednou a naposled... Ale kdyz se vracim treba ve 3 rano a u nas na krizovatce jdou semafory a siroko raleko neni ani pes tak to odboceni doprava me fakt netrapi... 1 Horsi ovsem je kdyz to tam s nama dela i trolejbus treba v 9 vecer...
00:38:14
30.12.2007
King
-> Syny: A myslíš tím takový to "stihnu to", přičemž původně oranžová, je v okamžiku průjezdu auta pod semaforem, už hoooodně dočervena? :) A nebo na férovku projetá křižovatka na červenou, protože člověk čumí po nějaký prdelce na chodníku? :)
23:37:54
29.12.2007
Syny
-> King: Me se to stava spis s tou cervenou 1
22:59:36
29.12.2007
King
-> Reeaper: Ne, ani sám bych toho klobouka "neškolil" - už od pohledu to byl typ, co nebude s volantem kámoš ani po půl století ježdění :)
Jenom obecně k tomu přehlídnutí značek - nedá se nad tím jenom mávnout packou, protože někdy jde vo kejháky, ale... na silnici je kolikrát taková houšť značek, navíc proložená poutačema a kdoví čím ještě, že něco přehlídnout není problém. Sám se bez mučení přiznávám, že při tom, co za rok nalítám vím minimálně o několika příkladech, kdy přehlídnutím vjedu třeba do zákazu vjezdu, zastavím na zákazu zastavení a pod. Stejně tak se přiznám, že za celou svoji řidičskou kariéru jsem nepozorností profrčel párkrát i křižovatku na férovou červenou a
naopak, několikrát se mi nějakým pomatením smyslů podařilo zastavit před semaforem navzdory tomu, že na něm svítila už delší dobu zelená :)
22:04:32
29.12.2007
Reeaper
-> King: i když to není sranda, tak ty zaručeně pobavíš 33
Já nechtěl nic zlehčovat, snad to tak nevyznělo - správná výchova musí bejt, i když to někdy zní a vypadá až komicky, svý účinky to má, takže jen tak dál taťko 524 kdybys neměl kluka s sebou, možná bys to udělal, ale.. není lepší to srát a nesnažit se vyškolit klobouka 3, kterej vy se mohl tak vyplašit, že by způsobil crash? 4
-> Syny: ale jo, máš pravdu..52
12:01:20
29.12.2007
Syny
-> Reeaper: tak kdyz prehlidne zakaz vjezdu, tak doufam, ze ji nepotkam na krizovatce kde prehlidne dej prednost v jizde...4
10:37:23
29.12.2007
King
-> Reeaper: :) Prostě v dopravní výchově potomstva nelze mít slitování :) Jak při přecházení sebezapadlejší ulice zapomenou zastavit a rozhlídnout se, následuje memorizační štulec :)
Stejně tak na přechodu, kde je semafor pro chodce - pořád čumět po autech - přechod nepřechod, zelená nezelená. Zrovna na štědrej den jsem s Mišákem šel pěšky přes město, semafory na přechodu na hlavním tahu městem nešlapaly. Kluk se rozhlíd, kolona aut daleko od přechodu - dost daleko na zastavení, přecházíme. Kluk si to šněruje na druhou stranu a já koukám, že ten první v koloně, čepičář s úchopem volantu 11:05, vůbec nejeví známky brždění - on totiž nejevil ani známky toho, že by nás dva na zebře viděl . Hrábnul jsem rukou dopředu kluka na fleku zastavil za kapucu bundy. Klobouk bez mrknutí oka prosvištěl kolem a jeho další kopie, která jela za ním s dostatečně dlouhým odstupem naši dvojici stojící uprostřed přechodu, ignorovala se stejným bohorovným klidem. Až třetí auto řízený nějakým mlaďasem se slitovalo. Vskutku neotřelej způsob jak přenýst atmošku vánoc na silnici 8
Ale co, měl jsem bejt tvrdej a pokračovat nekompromisně s klukem v přecházení, vždyť jsme byli "v právu" - a dědek, ať předvede na namrzlý silnici, jak zvládá krizovky! 4 2
09:17:07
29.12.2007
Reeaper
tak já byhc to ještě pochopil v jednosměrce, to jo.. ale na tkaový cestě, to by člověk řekl, že se to snad ani nemůže stát..

-> Pavel P.: a to sem si myslel, že ty seš takovej slušnej pán 523
-> Syny: já se taky kloním k názoru Kinga..pokud bych zrovna neměl náladu nechat tu ženskou vysmahnout v jejím vlastním průseru 40 ale taky isi vem, že i ty můžeš přehlédnout značku..nikdo není neomylnej a kdo o sobě říká, že je, tak není tím spíš 1
-> King: 3 ti tví svišti se s tebou asi moc nenudí, co? 3
00:26:45
29.12.2007
King
-> Syny: Ale já mám pocit, že jeden mluví o voze, druhej vo koze4 Mám na mysli mojí modelovou situaci 4 Ta tvoje reálná situace si asi jiný řešení nezaslouží, ale když bych pospíchal, asi bych taky svěsil krofky a myslel si něco o kosočtverci :)
00:17:18
29.12.2007
Syny
-> King: Ja sem ji proste neuhnul a neuhnul bych ji znova 40 Jednosmerka je od toho aby se tam jezdilo jednim smerem a jestlize naka pica ktera si mysli ze ji patri svet, chce usetrit 10ml benzinu tim, ze ji chce projet v zakazanym smeru, tak to je ciste jeji boj, kdybych tam nevjel, tak ji to treba proslo, ale tim ze tam jelo auto dle pravidel v dovolenym smeru, tak by mela dobrovolne alespon uhnout abych moch projet a ne ze bude stat jak krava a cekat ze ji pustim...
00:11:18
29.12.2007
King
-> Syny: Já, přiznám se, jezdím proto, abych se dostal z A do B a pak pokud možno celej zpátky do A. Výchovný lekce pro blby se snažím
omezovat na minimum, od toho jsou jiný inštituce4 Z mnou nastíněný situace, je nejmíň bolestný a časově výhodnější řešení uhnout blbce. Rozhodnutí blbky pokračovat jednosměrkou v protisměru je jenom její boj, ne můj4 BTW: kdyby mi můj kluk argumentoval, že při přecházení jednosměrky se bude logicky dívat jenom jedním směrem, dostal by hned fordím klíčkem do kokosu :) Třeba v takový Itošce, kde značky jako STOP nebo jednosměrka maj jenom informativní charakter se taky nikdo neposere, kdy ž si to jinej řidič zkrátí jízdou v zakázaným směru - prostě se výdycky nějak dohodnou - já jsem tím načichlej :)
22:07:48
28.12.2007
Syny
-> King: Myslim ze to neni vo tom kdyz proti tobe vyjede nakej blb kterej jede v zakazu abych mu hend uhnul... Fakt nevidim duvod... Je to vo tom ze ten blb do toho zakazu vjede a jete ocekava to co ty bys udelal - uhnul... To me prijde jako vrchol... Ja sem tim zabranil treba tomu ze ji tam o 100m dal vbehe decko ktery se logicky podiva na 2. stranu a neceka ze to auto ho sejme z jiny strany ;) Nebo tam moch odbocit sebejiste nejakej ridid kterej neocekava ze proti vyjede auto a bum... 4
22:05:24
28.12.2007
Syny
-> King: Tak kdyby se nejezdilo v protismeru tak to je ok 4
18:48:01
28.12.2007
King
-> Kalibán123: Přečti si znova můj modelovej případ. Pokud i dál na tom nekompromisním postoji trváš, nedivím se, že to na silnici vypadá, jak to vypadá4
17:36:07
28.12.2007
myl@s
-> Syny: ne zaklepal jsem si na celo a zapamatoval znacku,ale bylo ot nejaky RA,to je asi rakovnik nebo neco takovyho,tak to uz tady tezko potkam az budu mit sluzbu1
17:23:59
28.12.2007
Jožynek
-> Syny: inak taky isty je aj moj oco1 vychádzal minule na hlavnu z vedlajsej a isla kupa aut (samozrejme ze by sa ti niekto uhol do laveho pruhu ta nikdy)a za nim uz stal typek a zacal vytrubovat na nas...a moj oco vypol motor vystupil prisiel za typkom a pytal sa ho Máte nejaky problém?Traba vám pomoct?3 a typek ostal v pi...totalne nevedel co ma robit3
17:20:18
28.12.2007
Jožynek
ja som raz čumel na jednu tetu(ale fajna suka3) a parkovala pozdlž chodníka normalne ako stali autá a išla zastat medzi 2 autá mala Tuareg(čierny,folie,kola nejakych 40palcov3 )parkovala asi 10min kym sa pokrutila a aj tak zastala jak pica bo zastala pol metra od obrubníka3 proste to nezvládala3
17:18:35
28.12.2007
Syny
-> Luky.: Prave ze tu jednosmerku sundali (v tom mim 2. pripade) 1
-> Kalibán123: Tak tak 1
17:14:56
28.12.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
-> Luky.: Přesně jak Syny já si počkám klidně vypnu motor vezmu časák co vozím v autě pro chvíle kdy je možné si číst zapálím cigárko a pohoda, klídek, tabáček.
17:14:17
28.12.2007
Luky
-> Syny: Tak to já bych možná i uhnul, ušetím si nervy a čas. A z ní stejně udělám krávu, tak wo co go? 2
17:13:28
28.12.2007
Luky
-> Syny: No pokud na začátku tý ulice nebyly značky, tak za to vlastně ani nemůžeš4 Ale pokud jo, tak jseš stejný případ, jako jsem popisoval níže 1
17:13:16
28.12.2007
Syny
-> Luky.: To si radsi pockam nez abych ji uhnul...
17:12:26
28.12.2007
Luky
-> Kalibán123: Jde ale asi o to, abys tam pak nečekal 10 minut než se někam uklidí 4
17:08:54
28.12.2007
-> King: Taky bych neuhnul věc toho blba ne moje proč já bych měl couvat když jedu dobře
17:07:41
28.12.2007
Syny
-> Luky.: Jo to sem ze sebe zase exota udelal ja... Tady v Plzni na nabrezi je prodejna MHD kam jezdim... Taky jednosmerka... Mno a je jedu a proti me auto, tak sem na pani ridicku jako ukazal jestli je normalni ze jede v protismeru a ejhle kdyz sem dojel do zatacky, tak za zatackou cedule zakaz vezdu 1 Ta ulicka totiz byla po dobu rekonstrukce obousmerna na coz ja nebyl zvyklej, takze se timto tej panince omlouvam - ja to nevedel 3
17:06:13
28.12.2007
Luky
King 28.12.07 17:00:52 napsal: -> Syny: ...což by zaměstnalo její CPU na 100pct po dobu následujících 10min?

Výborná hláška 3
17:05:51
28.12.2007
Pavel P..
-> Syny: no ale to jinak nejde....1 1
17:04:35
28.12.2007
Tuxik
-> Syny: ja nadavam taky :-DD
17:04:27
28.12.2007
Luky
Kancelář mam na konci jednosměrky. Nedávno ulici, do které ústí, uazvřeli a rozkopali. Mockrát jsem pod oknem sledoval jak jsou lidi tupí a nekoukají po značkách, které na začátku naší ulice upozorňovaly na to, že je teď slepá a obousměrná. Takže když se tam otáčeli, vznikaly celkem ucpávací situace 1 A při odjezdu ulicí zpět zpravidla potkali někoho kdo je zmrdal za to že jedou jednosměrkou v protisměru (nebyl to někdo z vás? 3)
Až začnou lidi za volantem přemýšlet a koukat kolem sebe, to se všem uleví...
17:04:03
28.12.2007
Syny
-> Pavel P.: Jen tak 3 To je furt, ty cu*aku, ty debile, co to tady delas ty kokote atd... 3
17:02:57
28.12.2007
Pavel P..
-> Syny: a proooč? 1
17:02:42
28.12.2007
Syny
-> King: Neuhnu 40
17:02:00
28.12.2007
Syny
-> Pavel P.: Mno s tebou je vubec sranda jet 40
17:00:52
28.12.2007
King
-> Syny: Dobrá, ale modelovej příklad: Píča vjede do jednosměrky dlouhý jaxviň, potkáte se a ona se si s omluvou uvědomí svůj průser. Uhneš ji, když máš 5m za sebou mezeru v řadě a vona by musela 100m couvat (což by zaměstnalo její CPU na 100pct po dobu následujících 10min :) ?
17:00:04
28.12.2007
Pavel P..
jo u nás je taky jednosměrka a dole je tržiště, jak jinak než rákosnické.... a ty kurvy žluté tam taky celou ulici projížděj v protisměru a ještě trouběj když tam jedeš správně.. taky se mi povedlo jednoho takovýho žluťáska potkat jak si to šine s narvanym fofrmanem a tak jsem na něj začal blikat a troubit a z okýnka jsem na něj řval co je to za čuráka a tak taky na mě začal troubit, tak jsem odepnul pás a chtěl vystoupit a jak to uviděl tak přestal troubit a začal couvat než objevil volnej flek a tam zajel... tak jsem ho ještě pojmenoval pár slovama z okýnka do okýnka a jel jsem dál1
16:53:31
28.12.2007
Syny
-> King: 3 Jenze tady to bylo vzdycky jednosmerny a lidi aby to nemuseli cely projet, tak si to takhle zkracujou... A navic, ja sem na pani nebyl nijak sprostej, ale uz z principu ji nebudu uhejbat kdyz jede v protismeru ona 4
16:49:21
28.12.2007
King
-> Syny: Hele vopatrně, co když takhle jednou narazíš na takovou píču a za rok zjistíš, že budeš u ní potřebovat zápočet :)
Mě se třeba stalo, že jsem jel v Praze u Skalky ulicí, kde parkujou taky auta po obou stranách a odjakživa byla obousměrná a dvě auta se tam v pohodě minuly.
Mno a jednou takhle vezu kolegu domů a proti nám bliká koktávka s dědkem a dědek voči navrch hlavy a řve něco o jednosměrkách. Kolega ho dtto mojí houkačkou vytroubil a návdavkem připojil mittelfinger.....a ejhle, na konci ulice koukám, že tam nějakej koumák jebnul přes noc šipku jednosměrky :)
16:46:30
28.12.2007
Syny
-> Kalibán123: Taky mi nasrala...
16:44:45
28.12.2007
-> Syny: Bych nikdy neuhnul co mám uhejbat já když oni jedou blbě a s tou ženskou máš recht já se mnou by to dopadlo tak že bych byl sprostej a policajti by pro ni byly vysvobozením
16:39:33
28.12.2007
Syny
-> myl@s: Pozadals ji o papiry? 1
16:37:29
28.12.2007
myl@s
-> Reeaper: dneska proti me v jednosmerce nejaka krava s fobii a s velkou reklamou na ten patok z Krusovic,tak jsem ji ukazal,co si o ni myslim1
16:34:15
28.12.2007
Syny
-> Reeaper: To u nas pred barakem je jednosmerna ulicka - jelikoz auta parkujou po obou stranach tak je to akorad na jedno auto... Mno a uz nekolikrat sem v potkal proti auto - zrejme se mu nechtelo celou tu ulici projet tak si to chtel takhle zkratit... Ale vzdycky uhnou a nechj projet tak to neresim, ale jednou tu jela v protismeru zenska a kdyz potkala me, tak na me blikala at uhnu - tak sem si akorad poklepal na celo a stal, tak zacala troubit :) Tak sem vylez ven a sel sem se ty paninky zeptat jestli ma uspúesne autoskolu za sebou, rikala ze jo, tak sem se ji zeptal jestli zna cervenou kulatou znacku, kde je uprostred vodorovna bila cara. Na to nic neodovedela a jetli ji prej uz konecne uhnu, tak sem ji ujitil ze ji neuhnu a ze jestli me nejakej problem, tek ze si stoupnu za jeji auto aby nemohla odjet a zavolam policajty aby nam rekli kdo ma koho pustit :) A jak najednou couvala a otacela se 4 Ale fakt to byla nehorazna pica...
14:14:17
28.12.2007
King
-> alchstuip: I kdepák - mozek používající většina se bude naopak přizpůsobit těmhle "řidičům", protože jich bude čím dál víc4 To sebou ponese i nutnost úpravy legislativy a třebas se vbrzku dočkáme i paušální 30tky v obci, aby i ta největší brzda neměla pocit, že je to kolem samej závodník :-/ Začíná to nenápadně - povinný celoroční svícení, povinný autosedačky, zanedlouho povinný zimní gumy......a budou následovat samozřejmě kamery na každým rohu, aby bylo možno efektivně eliminovat "piráty", co občas nostalgicky zapomenou, že rozum za volantem byl nahrazen tisícem předpisů....
11:59:53
28.12.2007
Reeaper
-> alchstuip: my sme tak nevěřícně koukali, že sme si to ani nevyfotili, ani nezapsali SPZ, naše chyba 8
11:54:37
28.12.2007
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
takych ludi treba uradne zbavit svojpravnosti a izolovat
11:50:58
28.12.2007
Reeaper
Tak si to štráduju s kamarádem k němu domů, přejíždíme rušnou křižovatku (pro Ostravy znalé - u Helbicha, směr kruháč), cesta 2 pruhy tam a 2 zpět, mezi směry pás pro tramvaje.. já v pomalým pruhu, vedle mě taxík a za náma hodně hodně aut.. a já si najednou říkám..Co tam ten blbec před náma couvá, navíc v rychlým pruhu a ještě k tomu takový silný couvačky 9
On ten blbec necouval, on jel v protisměru 8 SPZ CZ, za volantem nějaká ´paní řidička´8
Já jen zpomalil, zastavil a blikal jsem, ale chudák v tom taxíku, šlápnul na brzdy a neměl kam couvat..ač je tam 50, určitě měl nahnáno.. naštěstí ta ´paní řidička´ pochopila, že když na ní auta blikají a troubí, asi je něco v nepořádku a zastavila..tak 3 metry před námi..
Opravdu umělecky se otočila na několikrát (cesta je to široká tak, že bych to s rapidem možná hodně natěsno vytočil na pnej rejd..)..
Perličku v podobě jejího přeřazaní z pomalýho pruhu, přes rychlej, do odbočovacího vlevo stylem ááááá škub volantem a sem tam.. nětřeba snad ani zmiňovat..

1 tak sem se chtěl jen pochlubit no 183
Extreme Tyres