policie - chovani

prohledat
4771 příspěvků (zobrazeno 1151 až 1200) od 06.12.2007 do 24.02.2024, založil/a Jarda - zrušená registrace
řadit dle data
22:27:58
02.02.2016
King
-> Jozka: Možná proto, že tam nevidím napsáno, že to nevylučuje blablabla a protože nejsem tak důvtipný jako ty, tak jsem se až teď konečně dočkal 4 A ve společnosti, která zbytečně kriminalizuje každou kravinu, se ten okruh "odpíračů komunikace" pochopitelně rozšiřuje...
16:58:12
02.02.2016
vhml
Pokud maj úspěšnost 30% tak se takovejm akcím ani nedivím. Čekal bych že to bude někde hluboko pod 10%.

www.policie.cz/clanek/dop ravne-bezpecnostni-akce-27 000.aspx
14:30:35
01.02.2016
Jozka
-> King: A kde tam vidíš napsaný, že tohle se vylučuje s možností držet hubu, když se mi zdá, že v jistých vybraných případech by nebylo dobré se vykecávat ? Šlo opravdu o "přístup", což bylo zřetelně patrný z kontextu - a tento přístup je v normální společnosti opravdu vyhrazen V PRINCIPU pouze pro kriminálníky, světské, romy apod.
14:12:31
01.02.2016
King
-> Jozka: Jseš autorem věty: "...Je to dosela průser, když "normální občan" přijme přístup "s policajtama se nemluví" normálně vyhrazenej zločineckejm kruhům - tak hrozný, aby to bylo nutný, to fakt ještě není 8" ? (konec módu řečnických otázek).
13:24:48
01.02.2016
Jozka
-> King: Hele, je už jsem se teda nechtěl ve svatyních církve sv. Dfese vyjadřovat vůbec k ničemu - ale takhle nepochopit (patrně v zajetí tzv. "nečestné imunizace hypotézy") smysl psaného textu a pak se v tom ještě celý dny ňahnat, to seš teda King !
13:05:40
01.02.2016
King
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ale víš jak, slušnej člověk svěsí krofky a dostaví se na služebnu zaplatit výpalný a právě takoví kverulanti jako autor článku "nebojte se úřadů" mají na svědomí "utahování šroubů"4 3

A ještě k tématu "s policajtama se nebavíme", které tady v posledních dnech poněkud zčeřilo hladinu - jedem můj známý před nedávnem zkončil v CPZ skrze hádku s manželkou v opilosti, kde padla nějaká ta facka. Nebudeme zabíhat do detailů, na obranu dotyčnýho uvedu, že milostivá se půl roku kurvila s nějakým krasavcem inteligentním a snažila se to "zlegalizovat" za současnýho zachování stávajícího manželství. Jeho postoj k násilí na ženskejch byl do tý doby odmítavej, pokud se pamatuju. Zmiňuju to proto, že ten nešťastník se, nic zlého netuše, vydal cestou maximální spolupráce s policií a ještě v CPZ na sebe vysypal všechno do nejmešnších detailů a bohužel to zopakoval i při následujícím výslechu. I sami policajti mu "mimo záznam" prozradili, že si to tím totálně pohnojil a ve vzduchu reálně visely 2-4 roky natvrdo. Podmínku dostal jenom díky investici v řádu vysokejch desítek tisíc do hooodně dobrýho advokáta. Znova opakuju - žádnej psychopat nebo násilník, bejvalej kolega, zlatý ručičky, pro rodinu by se rozkrájel .....jenom prostě měl prostě potřebu se z toho zkratu detailně vyzpovídat policii...ale s policií přeci nespolupracují jedině kriminálníci.....oh, wait....
upraveno 1x, naposled 01.02.2016 13:06:11
10:54:43
01.02.2016
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> David29: Já jsem se teda docela bavil, tobě se nelíbilo třeba "Ten neví jak se to vypíná, dyť je to policajt."? 3 Nejlepší je, že já bych udělal přesně to samé, jako ten ve Volvu. :)
07:51:06
01.02.2016
David29
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak vtipný mi to ani nepřijde
01:50:08
01.02.2016
01:33:37
01.02.2016
-> King: Ten druhej článek rozhodně na zfilmování je. Bylo by pěkný, kdyby někdo sestříhal všechny ty reportáže a natočil k tomu komentář a pár rozhovorů. :)
01:29:53
01.02.2016
-> David29: To je starý a ne tak vtipný. :)
01:14:14
01.02.2016
David29
Hovada Na Silnicích | POLICIE ČR - buzerační kontrola
01:13:43
01.02.2016
Jsem si taky odskočil na YT... a tohle video nemá chybu! 3

https://www.youtube.com/w atch?v=xLhpT-UE3U0
01:11:33
01.02.2016
King
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : V tom prvním článku je zmiňovaný video na YT, což je přednáška s českejma titulkama...
00:51:29
01.02.2016
-> King: Bude i film? Mě čtení neba. :)

Tak jsem přečetl první článek - héééj, to si jako dělaj prdel? 3 To není možný... ne, to není možný... no jo, welkom to d ček repablik pyčo! 3
upraveno 1x, naposled 01.02.2016 00:58:56
23:36:09
31.01.2016
King
A dalsi dil serialu "s policajtama se preci nebavej jenom kriminalnici":

dfens-cz.com/nebavte-se-s -policajty-1-the-viliz-kch armageddon

4

...a shodou okolnosti byl d-f na dane tema tento tyden obzvlaste potentni, takze jeste jedna douska:

dfens-cz.com/nebavte-se-s -policajty-2-jak-to-delaj- profici
upraveno 1x, naposled 31.01.2016 23:42:32
18:09:39
24.01.2016
Johny Death
-> David29 19.01.16 22:32:38: To je na Halasáku :))) Brno :)
16:59:15
24.01.2016
King
-> Jozka: Ja zas tvrdim, ze debil nejses! Howg! :-)
14:48:02
24.01.2016
Jozka
-> King: Jasně, já jsem úplnej debil. Howgh.
14:34:29
24.01.2016
King
-> Jozka: Nepotrebuju nikam rolovat ani brousit ostrovtip - proste jsi malinko zkratkovite napsal neco v tom duchu, ze doktrina "s policajtama se nebavime" je domenou kriminalniku - proste neni. Naopak, ty to zase tocis jenom do roviny zlejch zamestnavatelu a nebohejch zamestnancu nucenejch ke lzim.

Havarijni pojistku jsem nikdy nemel, takze netusim. Predpokladam, ze normalne to pojistka kreje a chapu, ze se pojistovny zuby nehty branej pojistnejm podvodum, ale poustet auto pres pul vesnice s jednim zabocenim do pozarni nadrze by musel bejt hodne sofistikovanej podvod :-)
14:00:42
24.01.2016
Jozka
-> King 24.01.16 13:01:25: Nedbalostní proměnu auta na ponorku havarijní pojistka nekryje ? Jen se ptám, poslední havarijní pojištění jsem měl asi v roce 1993..
13:54:31
24.01.2016
Jozka
-> King 24.01.16 11:29:37: Nu, tak nějak jsem doufal, že diskusi zase nepřesměruješ úplně někam jinam, abys sis mohl brousit ostrovtip, bohužel opět marně. Pokud zaroluješ, tak o dopravu nešlo a o planý plky o osobách blízkých a podobný blbosti (který mě vůbec nezajímají), už vůbec ne.

Nu, když se vrátím alespoň napůl k těm úrazům, tak tě potěším, svoboda není ohrožena a géniové, kteří v zájmu zaměstnavatele vesele lhali s vidinou (často dosti směšného) držhubného, aby pak následně zjistili, že budou muset vyžít z invalidního důchodu a nic a nikdo jim už nepomůže, nevymřeli a asi jen tak nevymřou..4
13:01:25
24.01.2016
King
-> David29: O tom by moh vypravet muj bracha, kterymu pred nedavnem dobracka na navsteve u tchyne nezabrzdila Yaríska a zanovni auticko pred zraky pulky vesnice ujelo z kopce snad pul kilaku, pak "zazracne" odbocilo a zkoncilo v pozarni nadrzi. Totalka, velka vikendova show s asistenci hasicu a policie, x svedku...po cca roce a pul papirovy valky, rekonstrukce (se starou octou) a vyhrozovani soudama za pokus o podvod ani koruna za havarijni pojisteni. Jako bonus si mluvci pojistovny vybral tuhle kauzu jako vtipny priklad nevydarenyho pokusu o pojistnej povod v televizni reportazi.78
11:47:34
24.01.2016
-> King: Zajímavé je, že se chovám jako zločinec, ale vůbec se tak necítím. :)
11:29:37
24.01.2016
King
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nebo kdyz si te organi pozvou na podani vysvetleni, proc tvoje auto s nejakou zenskou za volantem projelo tesne na cervenou - jako "slusny clovek" podrobne vysypes organum, jak manzelka udelala chybu a draha polovicka v tom bude za pulku bodu a pokutu. Nebo se k tomu postavis jako zlocinec ("zlocinci" maji stale pravo odeprit podani vysvetleni) a zacalujes jenom tu pokutu.

(pokud se jedna o prestupek spachany v dobe beziciho rozvodoveho rizeni, pak jedine variantu "slusny clovek" :-)
upraveno 1x, naposled 24.01.2016 11:30:52
20:31:49
23.01.2016
Já si myslím, že na taktice neříkat (na sebe) víc, než je nutné nebo než je výslovně žádáno, není nic špatného. Naopak, proč si dělat zbytečné problémy?

Co bych jako měl říci strážníkovi, když mi řekne, že si myslí, že jsem jel rychle? Tomu se můžu pouze pousmát. :)
11:30:11
23.01.2016
Jozka
-> David29: Nevím, nestalo se mi.
06:17:29
23.01.2016
David29
-> Jozka: Tak ono to samý platí u hlášení škody pro pojištovnu.

Záleží, jak jim skutečnost nahlásíš... Oni se pak chytnou "volovin", na jejichž základě rádí krátí krytí.
00:09:54
23.01.2016
Jozka
-> King: Ne, nejlepší je mít připravenou jámu, dotyčnýho pohřbít a nic nikam nehlásit - aneb jaký si to uděláš, takový to máš a každej svého štěstí strojvůdcem..3 3

Ale vážněji - nikdo se ničeho nechytá, proč by to taky dělal ? Záměrný směrování zavinění (nebo dohody o něm) na konkrétní osoby lze zaznamenat pouze ze strany zaměstnavatelů, resp. je to většinovej přístup a to jak u úrazu, tak i u pouhých hmotnejch škod.
23:39:41
22.01.2016
King
-> Jozka: Takze to mam chapat tak, ze kdyz se stane nejakej pruser, tak ma vyklepanej vinik v soku na sebe policajtovi vysypat vsechno do detailu vc. slovicek, kterejch se pak nekdo chyti a jeste vic ho potopi? Kdybych nekdy byl expert na bezpecnost prace (napr.) a mel nervy jak provazy, tak bych si treba moh dovolit luxus bezprostredni vypovedi, ale protoze jsem lama, tak bych spis volil "offline" vypoved po konzultaci s nekym, kdo se vyzna. On je treba velkej rozdil, kdyz kvuli jedny blby veticce je z pracovniho urazu najednou nepracovni, ale to asi tobe neni potreba vysvetlovat...
22:36:03
22.01.2016
Jozka
-> King: Takže - výsledkem je pouze marnění času příslušnejch orgánů a přetrvávání praktik, který tvýho kolegu dostaly do černýho pytle a příště tam pomůžou tobě ? Ale takhle to doopravdy fakt myšleno nebylo..
15:03:44
22.01.2016
King
-> Jozka: Pricitam to tomu, ze tohle neni kosata debata u piva, ale mirne zkratkovity vyjadrovani zkrz klavesnici, ale jestli je podle tebe pristup "s policajtama se nebavime" vyhradne domenou kriminalniku, pak to me vyvolava...minimalne povytazeny oboci. Nejsem zadnej hrotič, kterej by ze zasady policajtovi neodpovedel ani na pozdrav, na druhou stranu i "normalni" clovek se muze dostat do situace, kdy by mu jeho odpovedi na otazky policie mohly nasledne pritizit ve spravnim nebo u soudu. Kazdej druhej bezpecak, kterej prednasi ve firmach o BOZP, radi, ze kdyz se stane nejakej pruser (uraz, nehoda), tak radsi odmitnout bezprostredne vypoved, nez vykoktat neco, co dostane do pruseru me nebo treba sefa. Takze?4
12:02:51
22.01.2016
Jozka
-> dragon_cb_cz: Princip možná jo, ale míra je úplně jiná.. alespoň jsem teda neslyšel, že by BIS-ka nařezávala brzdový hadičky..3

Dostali jsme se teda daleko, ale ty správný principy fungování společnosti (myslím, že amíci tomu říkaj "systém vyváženého vlivu") jsou v našem pseudotržním prostředí narušený téměř úplně všude, takže PČR bych z toho nijak extra nevyjímal. Je to dosela průser, když "normální občan" přijme přístup "s policajtama se nemluví" normálně vyhrazenej zločineckejm kruhům - tak hrozný, aby to bylo nutný, to fakt ještě není.8
11:12:54
22.01.2016
dragon_cb_cz
-> Jozka: Nechtěl jsem srovnávat současnej a minulej režim, to je pochopitelně dost jiný kafe, ale ten princip je podobnej - my jsme policie, my můžeme.

A ono teda od policajtů dostat přes držku lze i dneska vcelku bez problémů - osobně jsem to štěstí neměl, ale pár lidí v bezprostředním okolí tu zkušenost má 8 Ale to tu moc rozmazávat nehodlám.
08:20:53
22.01.2016
Jozka
-> dragon_cb_cz: Totalita je něco úplně jinýho, tos dostal evidentně v rozporu se zákonem klidně parádně přes držku (osobní zkušenost) a mohl sis jít stěžovat leda tak někam "na lampárnu".. Dneska je možný (a určitě i dobrý) těmhle složkám účinně připomínat, co si můžou nebo nemůžou dovolit - akorát někdy je to zbytečný a kontraproduktivní.

On by zákon neměl porušovat nikdo, natož policie, ale když se furt krade, zabíjí, loupí, vraždí a podvádí, tak tohle nutný zlo je bohužel nezbytný - a že jako národ tu a tam generujem takový policajty (nebo politiky4), tak si je asi zasloužíme. Ale to už je na debatu někde u piva..6
00:16:27
22.01.2016
dragon_cb_cz
-> Jirik_Tuňák1983: Když bude mít zákonný důvod, tak mu tu občanku samozřejmě ukážu. Ale mám svoje zkušenosti s hajzlama v uniformě a opravdu jim nehodlám pomáhat v jejich lenosti.

-> David29: Samozřejmě, že lapí, protože po něm požadují prokázání totožnosti a nakonec se k tej jeho doberou, to ale neznamená, že jim nutně musel tu občanku ukázat.

-> Jozka: No, mám ho asi v tom, že na rozdíl od tebe si nemyslím, že je to postup v mezích zákona 3 A už jsme to tu probírali, zažil jsem si opakovaně situaci, kdy mi policajt vyhrožoval, nemám je rád a nehodlám s nima spolupracovat ani o chlup víc než je požadováno zákonem. A nemyslím si, že situace kdy je u policie běžnou praxí porušovat zákon (a tím rozhodně nemyslím jen neoprávněné ztotožnění) je pro nás pro všechny dobrá.

Mimochodem, skutečnost, že ten režim a jeho složky nemá přílišnou úctu k vlastním zákonům a jede stylem "účel světí prostředky" je právě společným rysem všech možných totalit.
07:24:10
21.01.2016
David29
Jinak si vzpomínám na pokutu za pásy, od zaučujících se policistů u nás na sídlišti.

Prostě jsem byl nepřipoutanej, tak si mě sebrali. Řešili jsme ty pásy a já naznačil něco v tom smyslu, že je to bodově drahý...

,,Tak nám ukažte povinou výbavu... " Tak jsem vše vytáhl a on říká:

,,A prošlá lékárnička!"

Já: ,, Nene, dyt platí ještě půl roku"

On" ,, Je prošlá!"

Mezitím odešel a kolega koutkem pusy mi říká: ,,To je přece bez bodů"

Aneb vlk se nažral, a koza zůstala celá 1
07:13:51
21.01.2016
David29
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Proti tomu nic nenenamítám 4

ALe pokud by šli jen po tobě zmíněným přestupcích... Budou lidi zase řvát, že ožraly v centru Prahy nikdy nechytá - ale hlavně, že jezdíme vpravo 4

Zkrtátka kontrola, která neřeší 3,14čoviny mi opravdu nevadí. Přesně takové, která dělá známá pražská PMJ - zastaví tě, zkontrolují, dejchneš. Povinou výbavu zkontrolujou pokud jsem nepřipoutanej, a pokud je vše OK a já nejsem arogantní, popřejou mi štastnou cestu 4

upraveno 1x, naposled 21.01.2016 07:17:26
23:15:42
20.01.2016
Borderer
Raději zastavím, ukážu občanku, dejchnu si a za pár minut jedu dál. Hádat se s policajtem je tak akorát o průšvih a nakonec tam zůstanu stát mnohem dýl, protože se přejde ke kontrole vozu, povinné výbavy atd... Jen ať hlídaj, nevadí mi to, nemám co skrejvat. V autě může bejt nějakej hajzl a nemusí řídit, i člověk co sám něco provedl jede o to víc podle předpisů, aby si ho nikdo nevšimnul...
23:04:36
20.01.2016
-> David29: Fetku nebo ožralu poznáš podle způsobu jízdy. A pokud se to na jízdě nijak neprojevuje, tak asi nikoho neohrožuje... Já osobně bych ocenil odchytávání levoproudařů, vybržďovačů, zdržovačů-školitelů a jiné havěti, ale to se stacionárními kontrolami odchytit nedá a hlídky v pohybu se bohužel zaměřují na rychlost a předjíždění pět metrů před koncem plné čáry.
22:37:03
20.01.2016
David29
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já nevím, ale co máte proti namátkovým kontrolám?

Jak jinak vyhmátnout ožraly, fetky, kradená auta? Mimochodem z čeho pochází všechny ty honičky s fetkama apod, kterejch je plný YT? Z namátkových kontrol...
22:34:02
20.01.2016
Mě třeba daleko víc trápí bezdůvodné buzerkontroly na silnicích, že po mě při tom nědo chce i občanku už je jen o vyndání jedné kartičky z peněženky navíc, takže to je mi už jedno.
22:33:40
20.01.2016
David29
-> dragon_cb_cz: Zajímavý, že díky tomuhle lapí spousty hledaných osob 3

Mimojiné třeba recidivistu, kterej mi šlohl auto 3

Ale jinak jo, hledaný osoby nedávaj občanku z ruky 3
21:58:22
20.01.2016
Jozka
-> dragon_cb_cz: Neboj, pochopil jsem tě zcela přesně - jen (z pozice někoho, koho za bolševika svévolně legitimovali nesčíslněkrát) nějak nechápu, s čím máš takovej problém, když to je praktický pro všechny (krom pachatelů trestný činnosti) a navíc je to postup v mezích zákona..4
21:19:17
20.01.2016
-> Jirik_Tuňák1983: Pokud se požadující orgán nechová jako čurák, tak taky raději sklapnu, ukážu a šetřím čas. Nemám potřebu vysírat někoho, kdo mi nic nedělá. Jiné to je v případě, pokud někdo vysírá mě...
21:13:53
20.01.2016
Jirik_Tuňák1983
-> dragon_cb_cz 20.01.16 21:09:24: Já bych mu ukázal občanku a za 2 minuty bych šel do hajzlu, místo abych tam ze sebe dělal důležitě půl hodiny čuráka a pak si dělal ještě čas na lození po soudech. To nemůže ze sebe vymačkat nikdo soudnej a normální. Toliko můj názor.
upraveno 1x, naposled 20.01.2016 21:15:20
21:09:24
20.01.2016
dragon_cb_cz
-> Jozka 20.01.16 00:30:03: Asi jsi mě nepochopil - mě je úplně šumák, jestli to je nebo není pro policisty praktické či ne 4 Já jen tvrdím, že když mají k dispozici seznam hledaných osob, tak pokud tvrdí "jste podobný hledané osobě, prokažte totožnost", tak na otázku "jo? a které?" těžko můžou říct "to my nevíme, ale nějaké určitě jo".

Nehledě na to, že pokud budu skutečně hledaná osoba, tak bych musel bejt úplně blbej, abych jim strčil do ruky občanku se svým skutečným jménem...

-> David29 20.01.16 07:32:39: No buď uvede dobrý (a zákonný) důvod, nebo se holt sejdeme u soudu 4

-> David29 20.01.16 11:17:55: Jasně, změní svůj vzhled, ale občanku policajtovi na požádání ráda ukáže, to dá rozum... 3
16:26:51
20.01.2016
Sejki - zrušená registrace
-> bouchy: nechci se tu o tom bavit verejne, bohuzel velky bratr nasloucha vsude...
14:35:51
20.01.2016
King
-> bouchy: Tzv. "primerena obrana" je fajn vec, ale vzdycky platilo, plati a platit bude, ze je lepsi bejt souzenej dvanacti, nez nesenej sesti4
14:13:11
20.01.2016
Jirik_Tuňák1983
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 20.01.16 13:04:53: To jsem nechtěl psát rovnou, ale je to tak. 3
Extreme Tyres