Me je to u riti kdo jezdi, do ty doby nez ten nekdo kdo nema papiry nekoho ohrozi... Bohuzel je temer pravidlo, ze ohrozujou i ty co papiry maj, natoz ty co je nemaj... A pokud vidim video jak 16ti letej jede po meste 130 - tak dostat se mi pod ruku, tak....... Jako pokud nekdo z takovejchhle lidi by neco udelal nekomu z mejch blizkejch nebo treba sejmul me v aute, tak bych ho asi zabil. Po poli at si jezdi jak chce, ale na ulice myslim ze by meli jit pouze lidi co na to maj rozum! Bohuzel v dnesni dobe i to ze ty papiry nekdo ma neznamena ze umi ridit...
Kuprikladu moje znama (21let) udelala na po 5ty!!! ridicak. A kdyz sem s ni nedavno mluvil, tak rikala ze uz dokonce jela i 60Km/h, ale ze nemuze jezdit mimo mesto, pac ji to porad tahne do pangejtu... Tak sem si naivne myslel ze ma neco s autem, tak sem rek at mi sveze - po cca 500m sem ji stridal

To co predvedal sem jeste nezral a i muj bratr kterej papiry vubec nema jezdi lip... Jela 40, prilepena na volantu a postupne vic a vic zatacela doprava, kdyz uz byl kolem v pangejtu, tak to strhla doprostred a znova pomalu jela doprava... Jako ted se tomu smeju, pac sem to jeste nikdy nevidel, ale tenkrat sem se moc nesmal - kodr kdyz sem si uvedomil ze ma papiry...
A dalsi prihoda byla asi prevcirem, kdy sem ke me prijel kamarad aby mi oznamil ze se zabil kamos v aute... Znal sem toho kluka cca 15let... Sice sme spolu jako nikam kalit nechodily, ale obcas sem ho vidal a kecal s nim. Nemel papiry, pucil si od nekoho auto a sli si zajezdit do provozu... Zavodili spolu a pri predjizdeni ve 130km/h (zrovna jeste ten den snezilo jak svina) dostal smyk v zatacce a napasoval to do Tatry v protismeu... Prej ho ani policajti nemohli identifikovat, pac z Filcky udelal kabro... Takze asi tak... Jediny co je klika pro ostati v tomhle pribehu je to, ze nepotkal v protismeru auto, ale tu Tatru...