Jidlo bez krutosti Ii

prohledat
270 příspěvků (zobrazeno 251 až 270) od 08.11.2007 do 15.11.2007, založil/a Jarda - zrušená registrace
řadit dle data
11:20:16
09.11.2007
Labros
To se pak těžko dá diskutovat, když se bavíme o masovým vybíjení zvířat pěstovaných v tragických podmínkách jen na maso, zavřených v kójích a průmyslově ládovaných krmivem, potom přemístěných na automatickou porážecí linku, a někdo pak napíše, že by potom nemohl ani zabít mouchu... To je pak každej argument marnej.
11:14:19
09.11.2007
Reeaper
-> james.bond: 333
já jen doufám, že se najde dost ´normálních´ lidí, který nedovolí takovýmhle nesmyslům udělat díru do světa 40
Naprosto souhlasím s p.b... to, co tady padají za argumenty je hodně vzdálený realitě a pokud tohle může někoho oslovit, vážně to nemá v hlavě v pořádku..
Za Netýrání zvířat klidně bojovat budu a stejěn si s chutí dám kuřecí řízek.
10:00:58
09.11.2007
UltraFan.
-> james.bond: -> Honza "Bobr": 3
09:59:07
09.11.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
-> Nwkt: 3
09:58:01
09.11.2007
Nwkt
-> U-Geen: Třeba celníci a podobný individua
09:57:02
09.11.2007
U-Geen
lidi by nemeli brat drogy :)
09:54:17
09.11.2007
Honza "Bobr"
Tak v tom případě způsobím okolním růžím psychickou újmu když jednu uříznu a dám jí přítelkyni ke svátku . . .

Taky totéž způsobím bakteriím na mé podrážce, když udělám krok a zabiju deset generací . . .

Uplně stějně způsobím rodinnou tragédii v muším pokolení u nás na chalupě když jednu z nich plácnu plácačkou v létě anebo když jedu po dálnici . . .

Nesměl bych česat jabloň, páč jablka jsou její děti . . .

Takže. sumasumárum se vlastně nesmím ani uprdnout nebo někam šlápnout.

Jardo, nejseš trochu blázen? Svět je takovej a lepší nebude.
09:46:22
09.11.2007
james.bond
ja nejim nic, ani pecivo, zadny zrni, nic, nezeru vubec, me pride kruty kdyz nekdo utrhne klas obili a cely pole potom smutní3
09:26:38
09.11.2007
CHIP
-> Jarda: To je ale blbost .. takze kocka mys zabit muze .. protoze kocka z toho nema rozum ... ale kdyz my "zabijeme" kravu, tak cela jeji rodina z toho rozum ma a bude z toho trpet .. prapodivne a zajimave ..
08:02:23
09.11.2007
p.b.
Já teda jeste s dovolenim zareaguju na xbaxe, vim že to nema cenu, ale když on nám to chtěl všechno vysvětlit a takhle už si s nim nemůžu povídat.

-> p.b.: Delas si prdel??!! Komu tady nadavas? Ty o me neco vis ze muzes rikat ze vim vsechno z par videi?? Jsem curacek kvuli tomu ze argumentuju?! MAS SEMNOU NEJAKEJ PROBLEM?!! Myslim si ze si se mel nejdriv zeptat co tim myslim kdyz jsem napsal slovo farma. Tim sem myslel farma kozesinova a ne drobny podnikatele nebo bio farmare kteri pestujou hospodarska zvirata a vetsinou se jim radne venujou. Vadi mi velkochvy ve kterych se ke zvyratum nechovaj tak jak maj! Kde prasata nebo kravy zijou na nevyhovujici roštove podlaze nebo ve vlastnich vykalech. Kde je privazujou k ohradce retezama ktery jim pusoby bolest atd. Proste porusovani zakona o tyrani!!! Chapes???!!

Ne, nedělám si prdel a mám s tebou problém. Lžeš a s tim mam vždycky problém. Na kožešinový farmě jsem nebyl, ale nepředpokládám že by tam trápili zvířata bitím a hladověním, když pak chtějí jejich kožešinu zpeněžit. V normálních velkochovech jsem naopak byl, možná narozdíl od tebe (nevím, připadá mi to tak). Neříkám že se týrání neděje, ale ve většině chovů (i velkochovů) je s těma zvířatama zacházeno normálně a maj i normální podmínky k životu. Krávy se ve výkalech ležet nenechávaj, nikdo nemá zájem na tom aby měli záněty a kvůli tomu přestaly dojit. Řetězem jsme měli krávu doma přivázanou my a bolest jí to fakt nezpůsobovalo, navíc se ve velkochovech čím dál víc využívá volnýho ustájení. Jestli máš podezření na porušení zákona, tak se obrať na PČR.

To je vše, už na to kašlu.
00:10:55
09.11.2007
honnza
-> Jarda: ty jsi vegatarián? vegan? sXe?
23:38:32
08.11.2007
Kloggie
třeba nedávno sem viděl ve Víkendu na nově, že jeden týpek v anglii před skoro 180 lety vynalez parní lokomotivu a předpovídal jí slavnou budoucnost a lidi se mu smáli. A pak, až ten pán umřel, přišel nějakej Stevenson a udělal s tim díru do světa.
23:32:59
08.11.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
-> Syny: Jasně že je to maso a ty v podstatě taky a taky se to dřív žralo a možná někde stále žere 3 aby jsme zbytečně nepsali do tématu zkouška nespavců sem se to víc hodí
23:21:00
08.11.2007
Syny
Heledte a co je vlastne mravenec? Ma taky maso? V indii (bo kde) se to zere s cukrem - je to dobry? 40
23:08:14
08.11.2007
Mr.Lumpy
-> Jarda: takže ty chceš, jinýma slovama říct, že tygr který uloví antilopu tak týrá její stádo ?
23:07:51
08.11.2007
bitmap - zrušená registrace
-> U-Geen: 139
23:06:14
08.11.2007
Syny
-> U-Geen: 3 3 3
23:04:49
08.11.2007
U-Geen
-> bitmap: no ty to nebudes
23:01:30
08.11.2007
bitmap - zrušená registrace
Lide, kteri v minulosti budili posmech dokazali zmenit svet k lepsimu.
Kdo treba?
22:57:14
08.11.2007
Jarda - zrušená registrace
xbax to zastavil, tak muzeme navazat...4 klidne me urazejte, me to neva, alespon pozname, kdo jaky je, ze?
muj nazor je, ze sice zabiti nemusi byt pro zabijene zvire tyranim (ikdyz je to dost tezko proveditelne) ale je to obrovske tyrani pro jeho okoli, ma sve blizke s nekym zije atd. proste, kdyz nekoho z vas zabiju a udelam to profesionalne, ak vas tyrat nebudu, ale vasi rodinu jo... nehlede na to, ze konci neco predcasne, ja vm, ze vzbudim jen posmech... ale lide, kteri v minulosti budili posmech dokazali zmenit svet k lepsimu... tak smele do toho 4 resp. bez nich by bylo vse na stejne urovni, bohuzel se tak casto stalo postmortem 8
Extreme Tyres