skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hodinky - reference, jaký používáte
-> Baghira: furt mam nejak Casio spis spojeny s kancelarskou technikou no... na ty Lorusy nedam dopustit, ted sme kupovali pritelkyni hodinky tak padla opet volba na tuhle znacku
-> Pavel P.: Hmmm to není uplně styl co by se mi líbil, mám rád pořádný, těžký a odolný cibule no :-)). Ale zase musí být pořádnej ciferník, protože už jsem starší pán a hovno vidim :-)).
-> Baghira: Já už sem si málem jedny ty hodinky koupil, ale pak sem dostal ty Rotaxy a naprostá spokojenost.
-> Kloggie: Spíš bych radši do trochu víc prověřenejch značek, ale některý z toho posledního odkazu jsou zajímavý.
-> U-Geen: No právě na ty Casia jsou takový rozporuplný názory, no...
-> U-Geen: No právě na ty Casia jsou takový rozporuplný názory, no...
-> Kloggie: Rotax sem mel taky ale pak nejak zvlastne chciply, baterkou to nebylo.
-> Baghira: mam nejakej starsi model, hodne podobnej temto: www.hodinky.cz/lorus-rxh6
3bx9.html ...to asi neni tvuj vkus?
Jinak co sem mel Casia tak ty umrely, chvili fungovaly kdyz lezely ale na ruce sly jenom obcas :) a zachovaly se takle dva modely :)
Jinak co sem mel Casia tak ty umrely, chvili fungovaly kdyz lezely ale na ruce sly jenom obcas :) a zachovaly se takle dva modely :)
Rotax, nerozbitný sklíčko, už dva roky a nezpozdujou se ani nahodou. Perfekt.
Jinak co třeba ruský hodinky?
Jinak co třeba ruský hodinky?
-> Baghira: kup Heuerky a máš vystaráno.Já používám kostelní věž.
-> U-Geen: Na ty jsem taky koukal, ale ty co se mi líbili stáli 7 tisíc :-/.
mam asi dva roku Lorus (odnoz Seika), kolem 2k, titan, 100m resistant a spokojenost.
-> Baghira: Já se řídím podle slunka na co hodinky?
Zdarec, začínám přemýšlet o nových hodiných na ruku a nějak se nemůžu rozhodnout, máte nějakej dobrej tip v nějaký přijatelný cenový relaci? Moji současní favorité jsou...