Nová kolekce z limitované řady hodinky Škoda L&K
www.novinky.cz/clanek/aut
o-skoda-ukazala-vyrocni-ho
dinky-inspirovane-veterane
m-prijdou-na-130-tisic-i-p
ul-milionu-40520174
skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hodinky - reference, jaký používáte
mam Lotusy a nenecham na ne dopustit,nosim je denne, do vody, bez sebemensiho problemu nebo zavady,ani nejsou nejak zasly,predtim jsem mel Casio a ty po case zasly,ale Lotusy porad jako novy,muzu vrele doporucit
Tak jsem je teda našel:-) přesně tyhlencty mám:-) www.hodinky-casio.cz/casi
o-aw-82b-1avef.html
-> Pavel P..: niee, ako som povedal, mne sa pacia dizajnovo tie ktore som poslal (kovovy naramok, zafirove sklo, WR min 100m, elegantne, ale nie az prilis ...)
Já mám tyhle:
www.hodinky-casio.cz/casi o-wv-59de-1avef.html
Taky se samy nastavujou rádiem, takže nemusíš řešit letní/zimní čas apod. Ale ne každýmu se líbí hranatý digitálky ...
Taky se samy nastavujou rádiem, takže nemusíš řešit letní/zimní čas apod. Ale ne každýmu se líbí hranatý digitálky ...
Já mám tyhle:
Casio nějaký za 1300 rafika kombinovaná s digitalem.... Mám je rok a naprostá pohoda...
Já už 6 nebo 7let Timex Ironman Triathlon
-> Staf1221: já nenosím, žádný šperky
krom svý hlavy

Suunto Vector-výškoměr,kompas,te
ploměr,barometr. kamarád mi je přivez z Ameriky za polovinu ceny,co jsou tady,tak to pro mě bylo o trošku snesitelnější. Super je na tom výměna baterky,kdy se koupí nová a součástí je i zadní krytka s těsněním.
Já si nakonec koupil ty Casia uplně dole a maximální spokojenost.
-> Pavel P..: timex rulez

-> spartra: od kedy sa stal mobil samozrejmostou, tiez pouzivam ako casomerac ten, ale hodinky su skor sperk ako len ukazovatko casu 

-> Pavel P..: no ved tie moje tiez nie su 100 rocne. maju mozno tak 10 rokov, z toho 9 su v tom uz spominanom sufliku. a okrem toho chcem nieco .... lubozvucnejsie :) ako prim. je mi jasne ze si za cesku klasiku, ale moj styl je taky ako co som dal link na seiko a tie citizeny.
fakt jedine coho sa obavam je spolahlivost tej technologie eco drive. preto sa ohladne toho pytam. chcem vediet ci su kvalitne tie ktore som si vybral a nie ci su nejake ine ktore su kvalitnejsie. (keby som chcel fakt kvalitu tak si kupim napr breitling.. nad ktorymi som v stredu slintal pri vyklade. no kedze je ta kriza tak mi musi stacit na teraz nieco lacnejsie)
fakt jedine coho sa obavam je spolahlivost tej technologie eco drive. preto sa ohladne toho pytam. chcem vediet ci su kvalitne tie ktore som si vybral a nie ci su nejake ine ktore su kvalitnejsie. (keby som chcel fakt kvalitu tak si kupim napr breitling.. nad ktorymi som v stredu slintal pri vyklade. no kedze je ta kriza tak mi musi stacit na teraz nieco lacnejsie)
od doby kdy mě nespočetněkrát opustily ruku, je nenosím, používám mobil
-> Staf1221: a co něco ze současný produkce?
www.prim.cz
www.prim.cz
-> Staf1221: 

-> Pavel P..: jedny primky mam doma v sufliku.. a tak to vidim ze tam uz ostanu navzdy 

jedině PRIM nebo Poljot

tak tato tema sa mi prave hodi, aj ja uvazujem nad kupou nejakych lepsich hodiniek. chcel som jeden model od seika www.watchzworld.com/image
s/SNA457.jpg , ale uz ho nemozem zohnat :(
dnes som behal este po obchodoch a natrafil som na nieco dizajnom podobne - citizen: 17522.hotdigital.eu/Citiz en-Eco-Drive-Titan-Chronog raph-Marinaut-AT0480-58G_c 99-149_p284_x2.htm
co ma ale prekvapilo/zarazilo je, ze su na solarnu energiu!!! a tu prichadza otazka, da sa tomu verit? vraj to na jedno nabitie vydrzi 150 dni. to je pekne, ale nikde som nestretol informaciu o tom aku to ma celkovo zivotnost. nie ze za to vyvalim kopu penazi a po par rokoch sa mi doseru a nikde sa to nebude dat spravit, pripadne bude oprava drahsia ako cele hodinky. vie mi k tomu niekto nieco povedat?
dnes som behal este po obchodoch a natrafil som na nieco dizajnom podobne - citizen: 17522.hotdigital.eu/Citiz en-Eco-Drive-Titan-Chronog raph-Marinaut-AT0480-58G_c 99-149_p284_x2.htm
co ma ale prekvapilo/zarazilo je, ze su na solarnu energiu!!! a tu prichadza otazka, da sa tomu verit? vraj to na jedno nabitie vydrzi 150 dni. to je pekne, ale nikde som nestretol informaciu o tom aku to ma celkovo zivotnost. nie ze za to vyvalim kopu penazi a po par rokoch sa mi doseru a nikde sa to nebude dat spravit, pripadne bude oprava drahsia ako cele hodinky. vie mi k tomu niekto nieco povedat?
ja mam hodinky z Lídlu, stali ma 100sk a drzia uz rok, a je mi uplne jedno ze ich niekde odrem a podobne a ked sa pokazia drbnem to do smetiaku a kupim druhe

zadne - mel sem obyc casia a ty by i porad ukazovali kdyby nedosla baterka :-) predtim jsem mel casia na solar a ty me vydrzeli snad 10 let nez sem je roztap kladivem bo co :-))
pro me vyhozeny prachy
pro me vyhozeny prachy
Ja uz mam skoro 6 let uplne obycejny Casio, vydrzi prakticky vsechno
www.skywatches.com.sg/cas io_alarm_chronograph_watch es/image40.htm

www.skywatches.com.sg/cas io_alarm_chronograph_watch es/image40.htm
Já mám Timex už asi 7let a je tam 2 baterka. Mněl sem je na ruce porát a přežili i veškerý šrámy z práce ( akorát sou pěkně počkrábaný) prostě takovej nezmar. Nejslabším článkem je řemínek tan už tam mám 3 a zase sem ho někde přetr a new stojí 500. Tak sou už pul roku v šuplíku a používám sonyero K 750i a taky to jde.Ale jinak mužu doporučit timex
-> Pavel P.: jj,koupil jsem je od něj,prej je ukrad schumacherovi....od tý doby co mám mobil tak jsem nějak vypustil hodinky z hlavy....
-> myschaak: takový nemá ani James Bond

mám hodinky od Sonyericson...K750i a dá se z nich i volat a psát sms

Mám hodinky od značky Breitling.Jsou pořádný,takový mohutný těžký.Má to jen jednu nevýhodu v klasickém hodinářství tam neumí vyměnit baterku,nemužou se do toho dostat, paní říkala že takove hodinky ještě neviděla :D.Jinak je to prověřená značka.Firma breitling dale vyrábí věci pro letecký průmysl...
nebuď troškař a hoď do placu nějakejch 65 000,-Kč.Ta značka a kvalita stojí za to.
www.tagheuer.com/watchred irector/index.lbl?w=CJF711 0....
CJF7110.BA0587
www.tagheuer.com/watchred irector/index.lbl?w=CJF711 0....
CJF7110.BA0587
-> Baghira: Swatch, základní řada Irony, spokojenost maximální

predtym som mal Timex Ironman, tie maju aj moji obaja bratia a aj otec, ziadne vyhrady, len uz neposrtujem takze tieto Expedition stacia

Timex expedition combo
max spokojnost, fosforeskujuce rucicky plus indiglo samozrejme, stopky atd

celkem obyč Casio mám a jsem s nima spokojenej .... www.hodinky.cz/casio-w-21
0-1bvef.html
-> Pavel P.: tak já měl blbý primky od šesti let a vydrželi mě do 15..bejvaly by šly pořád,ale cinknul jsem sklíčko a pak jsem je přestal nosit
Prim Sport II.

-> zdenekz: jj ruský automaty Poljot.. otec taky měl....po roce byly KO, tak je zahodil a dodneska má natahovací PRIMKy a jiný nechce.

Tak ty automaty jsem měl již v roce 1986,ruské výroby.Bylo to na bázi gyroskopu,vypadali dobře ale kurva ta kvalita,po půlroce kaput.

-> Baghira: kup festiny a máš vystaráno v naší rodině velice oznávaná značka tyhle si ted koupil táta
www.hodinky.cz/festina-16 190-8-nine.html
www.hodinky.cz/festina-16 190-8-nine.html
-> Pavel P.: že by?

-> Zdeněk.: že by automaty?

taky používam mobil, ale mam hodinky SEIKO a než sem je přestal nosit, tak sem byl spokojenej, teďka je nosim jenom příležitostně a líbí se mi na nich, že se do nich nemusí dávat baterka třeba půl roku někde leží na polici, mezitim se zastaví, pak je vemu na ruku nastavim a zase běží, ale nevim na jakym principu to funguje. Prostě když je protřepu, nebo když se s nima začne hejbat tak se zase spustí...
-> Kalibán123: já taky

A já používám mobil a jsem spokojen

já je měním každej měsíc za ty co si koupím na burze od ťamanů za 2OO
Ja mam casio wave ceptor. Jsou řízený rádiem, takže je nemusíš štelovat, sami přecházej na letní zimní čas a povolená odchylka je vteřina za tisíc let. Jsem s nima dost spokojenej, sem vysazenej taky na digitálky, ale tyhle spojují přehlednost digitálek a "noblesu" ručičkovek. Ještě sem si dohledal bílej diferník, normálně je modrej, takhle to vypadá lepčí. Jinak předtím sem měl dvoje casia, jedny asi 8 let a druhý mám asi 6 a mám je doteď na horší zacházení