Další nehoda s mladistvími

prohledat
142 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 15.10.2007 do 22.10.2007, založil/a Ovečka
řadit dle data
17:24:46
19.10.2007
Jarda - zrušená registrace
-> havlik: jsem to dal do zavorky ne? at se kazdy rozhodne2 4
17:19:01
19.10.2007
havlik
-> Jarda: hm tak pokud mě chceš označit za lez do prdelku tak si jdi dát pár facek za roh3 3
17:15:43
19.10.2007
-> havlik: to uz je 8 let4, ale vlezdoprdelka jsem nebyl a nikdy nebudu5 ikdyz to maji (te) v zivote snazsi...7
17:03:55
19.10.2007
havlik
-> Jarda: tys to koukam nikdy neměl v tý hlavě jednoduchý3
17:00:22
19.10.2007
-> havlik: jj, presne4 jen jednou me nastval, tak jsem zacal gumovat na krizovatce a pak uz si ke me nic nedovolil...1
16:57:16
19.10.2007
havlik
já nevim že máte tyhle problemy já když sem jezdil v autoškole tak si instruktor vytáh noviny a řekl že jedem tam a tam a víc neřešil3
16:55:18
19.10.2007
-> Ovečka: tak to Te obdivuji, ke me se takto chovat, tak s mou povahou bych se rozbrecel (mozna bych ho pastil2) a utekl z toho auta... ale me uz znas 4 1
09:56:25
18.10.2007
Pavel P..
-> Ovečka: přesně takhle jsem taky jezdil.... a na závěrečný jízdě povidal komisař tomu instruktorovi že jsem jel moc pěkně....1
20:21:32
17.10.2007
haso
-> Jarda: strasne vela zalezi od instruktora konkretneho, ja co som mal jazdy tak niektore boli take ze som z 1,5hodiny cakal 20minut niekde na parkovisku pred nejakou bankou a cakal na instruktorku a podobne, ale zas za toto mi dovolila si ist zajazdit slalom trosku adrenalinovejsie...1

a mne nikdy nestupala na spojku, maximalne raz za cas na brzdu aj to minimalne...a spojku ma ucila tak ze mi dala aj 2x po 1,5hodiny cuvat, proste ze ked to nespravim nepojdeme na cestu, tak som sa musel naucit ovladat tu spojku citlivo a jemne a zaroven viem cuvat myslim si ze to cuvanie je uz bez vacsich problemov 4

a dneska, pridem si na 11tu jazdu a instruktorka ze, no riso, tak dneska si chod kam chces, a tak som si jazdil po mesta tade hentade, hore, dole a iba raz mi slapla na pedale ked som v kopci zatiahol rucnu a ona nezabrala a zacal som cuvat9 inak secko ok, instruktorka citala nejake papiere alebo telefonovala, proste ziaden krik, kludne, nekecat moc do toho a hned sa jazdi super4
20:14:50
17.10.2007
Ovečka
-> Jarda: no já jezdila sice plných 45 minut, ale instruktor mi furt šlapal na spojku a brzdu a furt mi šahal na volant a furt na mě řval, že si dělám co chci....
Jenže když jsem jela závěrečnou jízdu s komisařem, tak mi bylo oznámeno, že jsem jela jako druhá nejlepší z ostatních, co dělali závěrečky.... 8
Prostě mi nešlapal na pedály, já si jela v klidu a najednou to šlo.... 7
17:20:49
17.10.2007
nejake "skryplovani" novejch ridicu nic nevyresi, je to blbost... ja se po autoskole nestydel dat si Zko a za 2 dny jsem ho musel strhnout, bylo to strasne nebezpecne, predjizdeli me s blokovanim, jel jsem rovne na zelenou a nekdo jel vedle me vlevo a strihnul mi to pred autem na zatoceni do prava a tak bych mohl pokrcovat :/ kamaradka mela od autoskoly najeto 300km, rodice ji koupili lagunu a ona to vzala se dvema spolujezdcema pres strechu a to jela 50kou, takze o rychlosti to neni, ja bych udal dohled na autoskoly...4 sestra na kazde hodine nejezdila vic jak 15 minut 10
21:21:24
16.10.2007
zdenekz
A nemaj ti germáni při ř.p. na zkoušku náhodou rychlostní limity?Já bych řekl že jo.
21:17:57
16.10.2007
Tampajs
-> havlik: No tak to samozřejmě ale když už děleji motorky.. a co může mladýho víc donutit šlapat na plyn?Stará škodka nebo nějaký ferrari.. Zabiješ se v čemkoliv na čemkoliv a čimkoliv
19:34:19
16.10.2007
havlik
-> Tampajs: proč dělit když v 105 se člověk dokáže zabít stejně dobře jako ve 3litrový vectře4
19:32:19
16.10.2007
Tampajs
-> davidm29: ROzdělení jako u motorek to neee....Tam je to nedomyšlený ale myslim si že by mohlo bejt něco jako od 0 do 1800ccm a výkonu od 0 do deme tomu 96kw
A pak 1800ccm-2500ccm a výkon od 97kw do 130kw
Ale asi nejlepší by bylo vysrat se na obsahy a dělit jen výkony... Protože takova Sierra 2.9ka 85kw to pak zamrzí3
14:26:47
16.10.2007
davidm29 - zrušená registrace
Ovečka 16.10.07 13:37:31 napsal:
Ale zase znám kamaráda, tomu je 28, do dneška nemá řidičák, jezdí stejně a ještě k tomu jako prase a i když byl za to několikrát trestanej, tak stejně furt jezdí...

To je to, o čem tady mluvim celou dobu...
Polňačky, soukromý cesty a podobně něřešim..tam ať si každej dělá co chce....taky jsem jel v 17 autobusem, ale mimo veřejnost, tak to každýmu může bejt u prdele.
Já bych byl pro podobný rozdělení jako u motorek...
14:13:46
16.10.2007
havlik
a propo vyřešíte svejma kecama něco? vrátite jim život? Asi těžko že, kdo bude chtít řídit řídit bude a můžou bejt tresty sebe přísnější.
14:04:00
16.10.2007
Reeaper
-> Ovečka: tak teď sem ožná mýlím, ale já měl za to, že řidičák na zkoušku by byl na určitou dobu po absolvování autoškoly (úspěšně pochopitelně). v ten okamžik to není dítě, lae je to dospělej člověk - plně odpovědnej za svý činy! Pokud se bavím o řidičáku skupiny B 4
Taky byhc ocenil, kdyby byla stanovena hranice trestní odpovědnosti jiným způsobem - resp. za který činy je/není mladistvej postižitelnej..
13:37:31
16.10.2007
Ovečka
Pánové, já návrh na řidičák na zkoušku neberu, prostě "děcka" co nemaj řidičák, nemaj na silnici co dělat....
Dobře, neřikám, že já nejela - ale to bylo v 16 letech po polní cestě, kde nikdo nebyl a jela jsem cca 300-500 metrů, ale na rychlostní stupeň 1 a byla jsem zes*aná ještě 3 hodiny po tom.... A od tý doby jsem za volant nevlezla, až v autoškole.... Řikala jsem si, že mi to za ten průser nestojí a nedej boha, kdybych někoho sejmula....
Ale nejhorší fakt je, že do 18 let jsi mladistvej a nemůže na tebe zákon, ani tě nemůžou zavřít, potrestat nic...
Proto navrhuju, že pokud "mladistvý" něco vyvede, tak s*át na to, že je mladistvý a napařit mu tvrdou basu - ono ho to časem přejde...

Ale zase znám kamaráda, tomu je 28, do dneška nemá řidičák, jezdí stejně a ještě k tomu jako prase a i když byl za to několikrát trestanej, tak stejně furt jezdí...
Člověka nezměníš.... 8
09:05:37
16.10.2007
Reeaper
-> King: zase jsi nezklamal 6
jelsit jsem tě správně pochopil, moc se ti nezamlouvá myšlenka řidičáků na zkoušku.. proč? Těm, který chtějí jezdit slušně a skutečně tak jezdí, to neublíží.. a ty mladý hovada (taky jsem mladej a občas zkouším, co to auto umí - ale sám a na prázdný cestě) to vyžene ze silnic. Proč by ne..
A věčná otázka přísnejch trestů - nedej Bože bejt ve stavu kdy ta bábina na přechodu bude mít s tvou krví něco společnýho, myslím, že bys ani ten hever nepotřeboval a byl bys schopnej toho dotyčnýho umlátit právě koupeným rohlíkem z Teska..ale chybovat může každej, bohužel..jen najít ten správnej ´mezistav´
Jaký napadá tebe reálný a snad optimální (jde to vůbec?) řešení problémy ála Je mi 16, autodrom na koločích mě baví a 150km/hod v reálu je taky sračka..? Vážně by mě zajímalo, proč si k takovýmu tramtadádovi vůbec někdo do auta sedne 8
08:54:21
16.10.2007
Reeaper
jak se dá tohle komentovat? 83 já málem vyletěl z kůže, ajk sem to viděl.. čurák jeden ještě s sebou přibral takovou mladou slečnu 12 ael taky nevím, proč ty holky byly tak blbý a lezly s ním do auta 8
08:44:44
16.10.2007
Apple STS Chvojkovice-Brod
-> King: 10 co máš proti dodávkám?
00:38:28
16.10.2007
King
-> zdenekz: Jasně, takže jak dál? Zavedeme 100tisícový pokuty za překročení rychlosti o 10km/hod nebo směšných 0,2 promile? Trest smrti za za přejetí chodce na přechodu? A až ty, pan neomylnej, sejme babku na přechodu, která ti tam bez mozku skočí, se ctí vytáhneš z auta hever a vyzveš fyzicky nejzdatnějšího chlapa z davu, aby tě domlátil?4
BTW: Jak podle tebe tvok¨je blízký ochrání burace ve stylu řidičák na zkoušku?4
00:06:53
16.10.2007
zdenekz
-> King: jen s tím rozdílem že za rakovinu srdeční příhody,následky z hulení si může člověk sám,ale za to že mě někoho z rodiny zabije nějakej vyjebanec co nemá papíry,je nalitej,nedodržuje předpisy za to může kdo? svatej nebo někdo jinej?Ten by u mě měl životnost velmi krátkou,po tom směšnym trestu,kterej by dostal ho pak sejmu já ale nadobro a natvrdo.Možná to zní tvrdě,ale po tom nemá (u mě) právo na život,to je oko za oko,život za život.V tomto případě trest pro mě už nic neřeší.
23:38:09
15.10.2007
King
-> krup: Černobílej problém to není, ale za volantem se halt čas od času umírá - kdybysme začali zavádět každý opatření, který ušetří aspoň jeden život ročně, tak se posouváme po městě krokem i mimo špičku a na dálnici 30tkou se 100m rozestupama :/ Možná tobude znít krutě, ale provoz na český silnici je prd ve srovnání s takovejma "sekáčema" jako je hulení, obezita, kardiovaskulární nemoce či rakovina....
23:14:51
15.10.2007
krup
pryncipielně jasná uvaha, ale .. 8
23:14:07
15.10.2007
Syny
-> King: 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
23:13:10
15.10.2007
krup
-> King: a miliardy ještírků .. 3 3 3

zase je otázka, že jestli má pykat "většina uvědomělích" řidičů začátečníků na ukor pár debilů a medializace jejich, nebo jestli stojí za to nějakým způsobem to oželet byť pro jeden zbytečně nezmařený život ?
23:02:40
15.10.2007
King
To je zase témátko :)
Dovolil bych si přispět do pranice. Řidičák na zkoušku považuju za kokotinu a dyskrimináci, pyčo :) A říkám to navzdory tomu, že v době kdy jsem si dělal papíry na auto, byla felda v autoškole nevídanej luxus a horká novinka :) Kvůli tomu, že pár procent mladejch driverů se chovaj jak kokoti, snad nemusí pykat ta většina.
Navíc pro tyhle případy začal fungovat bodovej systém. Ač tady neustále vykřikuju jaká neskutečná sračka je zákon o provozu na pozemních komunikacích (a skutečně je :), proti systému "trestnejch" bodů s pár výhradama nic nemám. 12 bodů už nemilosrdně kosí právě ty mladý blbečky, co maj pocit, že 10tkm na kontě je poukázkou do klubu suverénů, co se můžou vybodnout na benga i na fyziku :/
Řízení před nabytím ŘP v normálním provozu - neskutečná kokotina v dnešním šrumci a nechápu fotry, který to ještě ratolestem dovolej. A jedno, jestli to je v Praze nebo v nějaký prdeli v Jižních Čechách - ten průser, když na to přijdou četníci za to rozhodně nestojí a to je ta lepší varianta možnejch následků.
-> haso: To sice hej, ale když si nějaký pologramotný tele, co skoro osobákem od řidičáku skoro nejezdilo, udělá z nouze "Cčko" - vypadá to, jak to vypadá. A nedostatek šoférů LKW tomu ještě nahrává. Ale ani kdyby byly papíry nad 3,5t podmíněný nějakou praxí v osobáku, moc by to nepomohlo - kolikrát se člověku 5cm za prdelí zjeví bílá dodávka a za volantem pozdně adolescentní a nervózní tele, který už je vyježděný voe a všechno od Velorexu po Carreru je pro něj brzda provozu, bez ohledu na to, že ta kolona prostě logicky vznikla po sjezdu z dálnice.
Tohle krásně popsal někdo v článku na Vose na jazyku (pokusím se zrekonstruovat děravou vzpomínku :)....."a bílá dodávka musí stůj co stůj doručit svůj strategický náklad zajíčků Azuritů včas do drogerie v Poďousech, protože jinak se u Průhonic otevře Hvězdná brána a miliardy ještírků sežerou všechny v abecedě od Nováka nahoru... :)
22:58:48
15.10.2007
bitmap - zrušená registrace
Ridicak " na zkousku" s nejakyma omezenima pro ridice od-do je jen populisticka hovadina, ktera naprosto nic nevyresi, jen si na ni politici nahrabou nejaky ten politicky kapital, a jejich pribuzni a znamy zas ten financni 8
Represe a drakonicky opatreni nikam nevedou, leda do pekla. Co opravdu funguje je nevyhnutelnost trestu, byt sebemirnejsiho, ale to by vyzadovalo rozumna pravidla a reformu pulky statu pekne od podlahy.
V tuto chvili mi nezbyva nez poridit jety Valentine one a byt rad, ze jsem rad.
22:57:39
15.10.2007
haso
-> zdenekz: celkovo som mal problem stym na prvej jazde ze som dal nohu na pedal a zacalo to pribrzdovat a ked som zacitil odpor uz som mal pomaly hlavu v okne, narozdiel od skodovky ked citim odpor pedalu tak to zacina brzdit atd...
ale aj tak, dalsia dolezita vec, chalan presadne z bawora do nejakej fabky, no jasne, sak to brzdi rovnako a potom šuma tresk a uz je volade vykoteny ze to nebrzdi (moj stryko tak v zime si to valil po snehu a ked skusal jak to brzdi nesmykalo a na prvej zakrute bol vykoteny) proste, ked sa vies prisposobit autu je to najlepsie...
22:54:20
15.10.2007
zdenekz
-> haso: nevím jak brzdí fabie,ale moje 130ka brzdí,že bys vyběhnul oknem.Mechanik to poladil tak,že na žádnym autě co sem seděl takhle brzdy nefungovali.člověk si na to hodně rychle zvykne.a když sednu do jinýho,tak si myslím že to nebrzdí.
22:47:56
15.10.2007
haso
-> krup: jj, a ja som mal tu cest v autoskole ked som trenoval cuvanie na blondinku v druhom aute autoskoly ktora mala problem s radenim a ked mala ist dopredu tak mi zacala cuvat do auta a nebyt mojho vytrvaleho trubenia tak by som mal božtek na aute3 a potom za mnou prisiel jej instruktor ze si mam dat pozor lebo ma zabije1
cele je to o ludoch, jak ktomu pristupuju...4 a ci si uvedomia ze fabia brzdi inak nez skodovka a podobne
22:43:54
15.10.2007
krup
právě taky je neco na tom, že mladej "adrenalin-driver&qu ot; skoči do prvni škůdky, a poďme -co to dá .. a to se pak jede jinak 90km/h v šádině, než v nové fábce, na kterou byl zvyklej z autoškoly.. ( to přezkušováni sem myslel spiš proti "eliminaci" desetiletkovejch řidičů.. ale i tak .. )

a jak řiká Suny, je fuk v čem jedeš, když to nemáš v hlavě srovnany..

já sem si jako "začátečnik" třeba neuvědomil rozdil mezi otcovou "leštěnkou" 1,3 mpi a čerstvě mim favoritkem v dezolátnim stavu a málem se mi to stalo osudnym 7
22:38:57
15.10.2007
zdenekz
-> davidm29: ...to ti dám písemně že je rád nemám ...........Když ti nedá přednost a ještě mi ukazuje na hlavu,místo toho aby byl rád že to doňho nenajebu,tak to nasere.Připadám si když jedu,že jsem vzduch nebo mě neviděj,nebo je sere ta 130L,kterou se hrkám,nevim.........
22:34:30
15.10.2007
-> zdenekz: Sakra..ty ty šediváče v TDI nemáš hodně rád, co? 1 1 1 2
22:33:55
15.10.2007
Syny
-> zdenekz: Ja myslim ze je fuk kdo jak vypada a vcem jede... Kdyz ma v hlave nasrano...
22:33:04
15.10.2007
-> krup: Jo, je to hodně o názorech, mě osobně mi přišla tahle cesta nej...nehledě na to, že třeba v USA maj řidičák od 16...a funguje to tam...vim, nesrovnávat ČR s USA, ale byl to jen příklad....
Ale když budeš mít auto, který ti jede 100, tak i jeho zrychlení bude stát za houby, tudíš to zas tak nebezpečný nebude....
A ještě něco - přezkoušení (třeba po roce) a psychotesty mi přijdou jako nejlepší nápad...
22:32:12
15.10.2007
zdenekz
-> Syny: ....a hodně ho taky dělaj šediváci v TDI
22:30:57
15.10.2007
Syny
-> krup: jenze vetsina nehod je na zaklade vysoky rychlosti... Pro prezkouseni te pojede 50 kazdej... Ac z tezkym srdcem, ale jednu jizdu to vydrzi 4 Ale se skolou smyku a vetsimy tresty pro nezletili za volantem plne souhlasim... Protoze to by si tu fakt pak mol delat kdo chce co chce... Uz takhle je tu bordel...
22:30:35
15.10.2007
zdenekz
-> krup: to přezkoušení pro řidiče začátečníky maj v Němcích.To je ten řidičák na zkoušku,kdy potom udělají závěrečnej test a jízdu dostanou plnohodnotnej ř.p.
22:25:50
15.10.2007
krup
-> davidm29: nezlob se na mě, ale v 16ti kdybych mohl sedlat nejakej "moped" co byl jel 100km/h ( nedejbože auto ) tak už tady nejsem asi .. já bych zvyšil postihy pro "madistvé" co usedají za volant bez kartičky.. ale jinak, cesta snižování, zvyšování hranic, nebo řidičák jen "s doprovodem" .. nevim, mysim si, že by to mohl byt k něčemu, ale upřimně, mě kdyby nekdo před dvěma letama řekl, že si musim eště počkat, nebo že "bez tatinka" nemužu nikam jed, tak bych ho asi nakopal .. ale .. zajimavy je si pohrát s myšlenkou jednak psychotestů při udílení ř.p. a nebo lépe - pro řidiče "začátečníky" třeba po pul roce - roce "kondični jizdy" .. dejme tomu něco jako přezkoušení .. povinné a hotovo! ( to mě osobně by tehdy určitě nevadilo .. ) .. k zániku by mohl pak přijít fenomém řidiče "jednou za 10 let" ( .. crash 8 ) a kupřikladu .. pokud nováček udělá nějakou fatálni chybu - přednost třeba, nepřizpusobeni jizdy podminkám .. mohl by následovat povinné "opětovný kurz" a když sme u tech podminek, rozhodně bych do ř.p. zahrnul školu smyku .. neskušenej řidič by si mohl rázem uvědomit - i přesto, že mu to "už doela de", jak se muže stát auto neovladatelné a mohlo by ho to do jisté míry "sklidnit" .. toď muj názor 5
22:23:17
15.10.2007
zdenekz
-> haso: apokud si spravíš vodičák na osobák v 21 a hned náklaďák,taky znám pár jich kteří dělali papíry v pokročilejším věku.
Třeba můj otec,když udělal papíry to byl strach s ním jezdit a ten komentář za volantem,do 18 let nepřístupno.Zaplať bůh že ho to přešlo a teď jezdí na kole a do auta už by nesed.3
22:18:12
15.10.2007
haso
-> zdenekz: pokial viem tak vodicak na vozidla nad 3,5 tony smies mat od 21rokov4

-> davidm29: ale ja som praveze napisal ze nech kazdy jazdi tak jak to zvlada ale ne machrovanie machrovanie a potom je rad ze nieco vytocil a podobne4 ja som isiel do zakruty kde bola odporucana 30ka kludne 60kou a instruktorka vyletis jak snehova gula1 no a nabehol som do zakruty uplne vlavo a po zakrute som skoncil vpravo1 (podotykam 1smerka) a odvtedy som zistil ze netreba sa precenovat pokial to nevies...

to je jak s chlastom: kdyz to neumis, tak to nedelej1 4
22:15:10
15.10.2007
krup
-> bitmap: 171 ... 103
22:12:19
15.10.2007
-> haso: Jasně..ale když třeba od 16 jezdíš 100kmh, tak se naučíš jezdit. Budeš vědět jak se to autí chová a předpisy a když teptv pak sedneš do něčeho silnějšího, tak už to neni tak děsný, jako když 18 letej frajírek s čerstvym řidičákem v kapse sedne do BMW, tak následky jsou zřejmné...
22:07:13
15.10.2007
zdenekz
-> Nwkt: -> haso: pár vyjímek se najde,ale většina absolventů má snahu jezdit co nejdřív,u těch je ten řidičák na zkoušku aktuální.
Nejhorší snad je když si kluk udělá řidičák na osobák a hned si udělá náklaďák,nemá odjeto ani snad kilometr a hurá hned na 12 tun,z toho by mě ranila mrtvice,bez jakýchkoliv zkušeností.
21:55:33
15.10.2007
Syny
-> Nwkt: Takovy sou nejlepsi... A pak je tu 2. extrem ze kdyz dostne papir, tka veme auto a de ukazovat jak dobrej je ridic... Ty sou taky dobry...

Ale treba dneska sem jel tady po Plzni a na jednej ulici jsou tu tramvajovy pasy po pravej strane... Je to usek asi 5km... Proste tramvaj jezdi vpravo u chodiku a auta uprostred... Mno a ja odbocuju z hlavni a jede tramvaj, tak sem pockal az prejede a rozjizdim se a co neslisim kvikot gum a kouknu doprava a tam tesne u myho boku auta zaflekovala filcka co jela po kolejich za tou tramvaji aby nemusel cekat ve fronte... A nejlepsi bylo ze tomu co to ridil mohlo bejt tak 17 maximalne 18 a papiry mel od pohledu tak 3hodiny... A jeste tam na me ukazoval jako ze sem jednicka... Tak sem vstoupil a sel si s nim popovidat... Mno a nez sem k nemu dosel tak hodil zpatecku a cely to vycouval... Tak sem se na nej vysral a jel dal... Ale kdyby to do me napalil tak bych mu ji asi natahnul...
21:53:12
15.10.2007
haso
-> bitmap: dalsi super napad soudruha bitmapa1 3
21:50:16
15.10.2007
bitmap - zrušená registrace
Navrhuji zakonem zakazat mladistve, a hnedle nam klesne podil nehodovosti teto skupiny na nulu a budeme si moci s velkou pompou vyplatit premie za dobre odvedenou praci. Huaaa, velebme bitmapa za dalsi genialni napad 47
Extreme Tyres