Krabice na Pražským okruhu

prohledat
22 příspěvků (zobrazeno 1 až 22) od 14.10.2007 do 18.10.2007, založil/a Kloggie
řadit dle data
19:10:55
18.10.2007
PeterP136
Ja som akurat poslednu zimu obiehal asi meter a pol dlhe a pol metra hrube zmrznute polienko co vypadlo niektoremu z nakladiakov co zvazaju kalamitne drevo z tatier. Keby som ho nabral tak sa mi asi zastavi az v kabine.
Este som som raz ako spolujazdec zazil prejazd cez pneumatiku z kamionu. Formanu sa nastastie nic nestalo len to buchlo a o pol kilometra dalej sme videli odstaveny kamion.
Zivych zvierat sa tiez bojim. Raz som sa tesne vyhol srnku v mojom pruhu, pri zrazke to mohlo skoncit zle, pocul som ze uz nejaka srnka preletela cez auto a amputovala posadke najhornejsie koncatiny.
Potom som zazil kravicku ktora sa nevedela vratit na pasu kvoli zvodidlam, nastastie isla tesne popri zvodidlach.
No a nakoniec diviacika asi 150kg ale toho som bohuzial ulovil. Hmotnost odhadli ti co odpratavali bordel z cesty. Autom to len trochu cuklo ohnuty len jeden nosnik aj to len po tlmic takze auto bezproblemov opravitelne ale vacsina veci pred motorom na sracky.
17:40:31
18.10.2007
Kloggie
Tak neni to ze silnic, ale táta dělal za totality na traťovce Kralupy n. Vlt. no a jednou jim přijel vlak, že prej porucha na vogonu, tak to šli se strojvůdcem prohlídnout (celej vlak) a začali o zadu, byla noc ta, měli baterky tak si svítili na ty vagony a prohlíželi nápravy a spřáhla a mezitim mu ten strojvůdce vykládal proč zastavil - že prej jel z Děčína a jede jede a najednou rána jak z děla, tak spočítal vagóny - nic, tak že prej v Kralupech zastaví, no jak mu to vyprávěl, tak došli k čelu lokomotivy a koukaj na spřáhla a pak se koukli vejš a tam byl vějíř vlasů přilepenej jakousi směsí krve a ještě něčeho, prej to byl mozek. Prej toho člověka pak hledali na 50ti kilometrech.
12:29:53
18.10.2007
Boga
Můj otec jeli jsme tenkrát na návštevu k babičce s žigulíkem byl to tak 94nebo 95. A srnka přední blatník a oboje dveře upně na maďeru...ale svíčková byla božská. A co dělalt když potkáte jako překážku řítící se traktor s kopce? Můj tatka zastavil co nejblíž krajnice ale traktorista kterej měl zamlžený a zamrzlý skla jel po paměti a nevšimnu si vypůčené škodovky na ní prostě najel. Přední kolo Zetoru 7745 bylo místo čelního skla strana řidiče uplně zlikvydovaná. Můj otec naštestí přendal nohy ke spolujezdci jinak by byl asi na vozíku. Strejda jezdíval se Scanii 420 a vozil piliny tenkrat se na kolečka moc nehrálo takže 110 nebyl problém...jednou jedu s ním a najednou taková rána ale nic zvláštního jen na okně nějaká kapka krve....se slovy zasraní komáři pustil stěrače ...když jsme vykládaly všimnul jsem si že na mlhovce je vysipaný sklo a štětiny. O tejden dýl tatka povídá že někdo nad naší vesnicí srazil jednoho z nějvětších divočáků co myslivci pomatujou, v těch místech co my jsme cítily tu ránu.

Kamarád jel s rapidem za nějakou avii a najednou vylítlo kus železa něco od pluhu proletělo to sklem a skončilo zabodlí ve spolujezdcově sedačce....jel pro mladou.

ještě taková perla můj děda(taky profesionální řidič) má na kontě 3 kočky a jednoho psa....na silnici nikdy nic nesrazil všechno na vlastním dvorku.
10:54:53
18.10.2007
Peca
Ja potkal za tmy na silnici dve srnky, obe dve srazeny, kazda v jednom pruhu. Takze klicky, smyk a pak jsem volal hasice abych nahlasil prekazku na silnici.

Muj znamy takovy stesti nemel. S novou Alfou jel po silnici prvni tridy, vecer se vracel z kina, za zatackou na ceste srnka, nestacil se ji vyhnout, najel na ni, pekne ho to vyhodilo a skoncil s rozbitou hlavou a autem nekolikrat pres strchu v poli...
10:21:11
18.10.2007
Luky
Jejda, koukat že mi tam chybí jednotky, to 200 a 100 nejsou brambory (taky vám to vždycky paní učitelka říkala? "Sto čeho? Brambor?!" 3 ), nýbrž metry 5
10:18:08
18.10.2007
Luky
My jednou s kámošem za tmy potkali na dálnici takovej ten žlutej obrubníček, co se do nich zapíchnou šrafovaný cedule a ohraničujou se s nima jízdní pruhy v nějakym omezení. Normálně ležel uprostřed pruhu (už nevim kterýho, ale byl to ten náš 3 ). Tak nějak jsme se mu vyhli, ale za tim bylo k vidění spooousta aut blikajících v odstavném pruhu a ohledávajících škody 6
A pak jednou s rapidem, tlačil se na mě zezadu nějakej spěchálek s Leonem (nejspíš f tédéíčku, pi*čo 3 ) a vez na střeše něco. Tak sem ho nechal předjet a pustil se za nim do levýho pruhu. Předjeli jsme nějaký auta, zařadili se doprava a zhruba ve 110 se to něco z tý jeho střechy utrhlo a letělo na mě. To něco byly hezké masivní dřevěnoskleněné vchodové dveře. Šel jsem ostře nabrzdy, namáčnul se ke středové čáře (protijedoucí vcelku ochotně uhýbali 6 ), dveře se předemnou rozprskly o asfalt na bambilion třísek a střepů a nakonec jsem to víceméně minul, jen to zachrastilo o prách, možná přední spoiler. Za caa 200 se silnice rozšiřuje, tak tam zastavil, já až tak 100 před nim. On běžel zpátky skopat ty zbytky do strouhy, já jen okouknul auto (gumy, přídaný světla) a jel jsem radši dál, neboť bych na něj byl určitě hrozně sprostej, a na to já nema povahu 3
10:01:46
18.10.2007
Pavel P..
-> myschaak: jj pár upadlejch přejetejch vejfuků jsme taky potkal...3 3
20:59:46
17.10.2007
Kuladmin
To ja jednou uz nevim kde primo uprostred prkno cca 1,5metru dlouhy a v tom par rovnejch tak 100-kovejch hrebiku cucicich nahoru - jeste ze to uz bylo pootoceni ze se to v pohode veslo pod auto.
20:42:03
17.10.2007
myschaak AZNP K.Hora
jinak ty slíknutý protektory jsou běžný(jen cca 5 za dnešek),často jsou na silnici i středové a koncové díly výfuků,nějaká zvěř(co to bylo už je málokdy poznat9 3 )
15:11:35
16.10.2007
Kloggie
No ségra ty krabice schrábla autem a o ostatní se postarali další řidiči.
Jinak jednou sme měli padlej strom přes cestu a jenom sme to ohlásili polesnýmu.
12:24:04
16.10.2007
Reeaper
tka já zatím potkal jen náký to pneu, jednu matraci zelenou :-) náký plechy.. ale naštěstí dycky v jiným pruhu..
ale jak to čtu, tka mi běhá mráz po zádech, fakt se vyplatí pořádně koukat před sebe..

a mimochodem.. co uděláte, když něco takovýho potkáte? Je snad normální zavolat policajty a nebo to odklidit, ne? třeba tu televizi, pneu, nebo něco? pokud to není na dálnici že jo
21:33:23
15.10.2007
myschaak AZNP K.Hora
jsem jel jednou po novořeporyjský a ležela tam v levym pruhu buňka co sjela borcovi z auta,a pak nad nižborem v lese jsem objevil strom přes silnici...otočka + objížďka
18:39:15
15.10.2007
don Qardius
když čtu vaše zážitky vzpoměl jsem si co mě potkalo:

1. nehorší - chrápající ožrala na silnici s kolem na horizontu v zatáčce a ještě v noci.121 Jediné štěstí bylo že jsem jel lážo plážo pomalu. Tak jsi ho policajti odvezli.

2. Plechový kbelík v noci postavený uprostřed pruhu. Ten jsem těsně minul.

3. V Borohrádku přecházejí ožrala po všech 4. Naštěstí se moc necoural.
15:56:51
15.10.2007
COL
-> Syny: -> Kloggie: no jo presne tak, nebyl to sice lin, ale klin :o). Dve fotky jsou jeste v karte u auta.
15:49:43
15.10.2007
Syny
-> COL: To bylo jak sis votevrel prah zneku?
14:35:47
15.10.2007
Kloggie
-> COL: jo to si pamatuju, nedával si sem i fotky?
10:16:59
15.10.2007
zdenekz
Na D1 při stěhování ztratili skříň(almaru) z vozíku a ta byla usazená v nejrychlejším pruhu.Ti pitomci zastavili,chtěli tu skřín odtáhnout.Následky - skříň na sračky neboli na tříšky a jeden mrtvej.
09:21:07
15.10.2007
COL
Ja jsem potkal na jizni spojce podomacku vyrobeny zajistovaci lin pro nakladak, 8 kg zeleza, bohuzel jsem na to najel....

Celkem mam pochybnosti, ze by nekdo rozmistoval bedny po prazskym okruhu - nota bene v 19:30.... ze by tam hodil jednu, aby koukal, co budou ridici delat? - no budiz, ale nejak systematicky pre vsechny pruhy??
00:20:29
15.10.2007
Kloggie
-> Karlos: Tak to mě teda vůbec nenapadlo, že by to mohla bejt léčka. Já sem potkal leccos, od mrtvý srnky přes protektory po kamení, ale kvádr z betonu, nebo nějaký krabice to by mě ani nenapadlo, že se to může stát.
-> Pavel P.: jj, to mě taky napadlo, že to tam někdo strčil a pak se koukal jak do toho někdo narazí. Tohle nechápu
23:42:32
14.10.2007
Pavel P..
tož taky jsem málem jednou ještě se 105kou sejmul na silnici co vede na Tehov, nějakou starou televizii co se válela za zatáčkou uprostřed silnice.. jen tak tak jsme se vyhnul a skoro jsme vlítnul do lesa.... a prej to tam postavily nějaký děti aby se mohli koukat jak do toho někdo narazí..... 8
23:38:51
14.10.2007
dial K for Karlos
-> Kloggie: Může to být i léčka nějakejch zlodějů, který předpokládaj, že zastavíš a nepohlídáš si, že máš klíčky v zapalování, ty ti pak snadno auto vemou, jinak já jsem se setkal na dálnici už i s betonovým kvádrem veprostřed pruhu, ale na tohle pozor!
22:16:35
14.10.2007
Kloggie
Čus, stala se nám taková nemilá věc. Ségra se vracela s mámou z chaty a večer na okruhu, někdy kolem 19:30 narazili do krabic cca 70x70x70 cm. Jsou živý, auto jenom ztratilo značku, ale ty krabice byly slisovaný pod autem tak že jedna začínala doutnat od motoru. A proč to píšu, protože čím víc nad tim přemejšlim, tak docházim k názoru, že to tam někdo dal úmyslně!! Nejdřív jsem si myslel, že spadly z nějakýho náklaďáku. Ale prý byly po celý šířce komunikace (lokace je městský okruh Praha u sjezdu do Dejvic) tj. přes tři pruhy!! I kdyby někdo vez prázdný krabice, tak pochybuju že kdyby vypadly, tak že by se rozházely po celý šířce. Co si myslíte o názoru, že je tam někdo dal úmyslně a pak čekal a koukal co se stane?
Dík a dávejte si na silnicích bacha, mějte oči na šťopkách!!! Příště to nemusej bejt krabice, ale třeba tvárnice, nebo cihly!!
Extreme Tyres