skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Střepiny
10:36:55
09.10.2007
09.10.2007

VeTeV
-> King: no pak nezbejva doufat ze tendle nardo totalne nezblbne bleskem a TV nova 

08:38:21
09.10.2007
09.10.2007

King
-> Zazaa: A nejen to :) Ten úsek, jak jsou ty "úly" ČEPRA (za Plaňanama ve směru na Kolín), kde se krčej ty 2 baráčky už maj taky zaděláno na "obecní" status, protože je tam nově 70tka a jenom doufám, že je to jenom provizorní značení kvůli stavu silnice...
08:12:48
09.10.2007
09.10.2007

Zazaa
-> King: uz i tam ?? a ja tam jezdil tak rad ze to neni sama vesnice :(((
21:46:27
08.10.2007
08.10.2007

King
-> Zazaa: Jj, zářnej příklad je čerstvě zřízená obec Přistoupim na silnici 1. třídy č.12 (Ko-Pha). Není to ta klasická obec, kdy jsou baráčky v úseku 200m po obou stranách silnice, je to šńůra pár chalup kolmo na tuhle silnici a krajní baráky jsou asi 50m od silnice. Obě "půlky" osady spojuje přechod pro chodce - je to hotový stěhování národů, protože přecházet člověka je možný spatřit tak jednou za rok a to tam jezdím posledních 10 let 2x denně :). Před x lety tam nebylo žádný omezení, nedávno nastoupila vcelku rozumná 70tka, ale chytré hlavy usoudily, že pro BESIP bude nejlepší, když tisícům aut denně udělaj pakárnu v podobě značek "obec" dtto na zelený louce. zatím se tam snad nic nestalo, ale nepřeju si to vidět v zimě až tam nějakej vyhrašenec ze 411tky začne před značkou neexistující obce panicky brzdit na 45km/h...
21:30:59
08.10.2007
08.10.2007

King
-> VeTëV: Což o to, mě ty jejich sračky spíš k smíchu přijdou, ale pro 8 z 10ti nováků platí, že co řeknou ve střepinách, tak je to svatá pravda. Takže aktivní blbec shlédne nováckou reprtáža začne votravovat místní úřadu s požadavkama na instalace příčnejch prahů, radarů a dalších sraček o kterejch si myslí, že to je jediná
cesta do nebe
-> Gryzly: Ta reportáž o "černým víkendu" právě staví na hlavu ty nesmysly, co zazněly ve Střepinách. Řidička nezvládla řízení při předjíždění traktoru a skončila ve škarpě -co dodat.....Klobouk neumí předjíždět a když se do toho vobul, napasoval to pod kamion...no comment. Nebo česká klasika tzv. "diskotékový bouračky" - Frantovi zasychá štempl na řidičáku, po dýze naloží celou 8mi členou partu do votuzenýho fáva (je jedno jestli nalitej nebo ne) a
protože je to nevyježděný tele, rozstřelí to někde v zatáčce vo strom, ačkoliv jel třeba v rychlotním limitu. Kde, sakra, je ve výše uvedenejch příkladech ta "nebezpečná rychlost"? Kolik z těch troubů, který se dneska úspěšně snažili zablokovat
Jižní spojku jelo přes 80? Správně :)
Když ono se to překračovaní paušálních limitů tak nádherně jednoduše měří :) Slyšel snad někdo o někom, kdo by dostal pokutu za to, že se na dálnici choval jako debil?....
cesta do nebe

-> Gryzly: Ta reportáž o "černým víkendu" právě staví na hlavu ty nesmysly, co zazněly ve Střepinách. Řidička nezvládla řízení při předjíždění traktoru a skončila ve škarpě -co dodat.....Klobouk neumí předjíždět a když se do toho vobul, napasoval to pod kamion...no comment. Nebo česká klasika tzv. "diskotékový bouračky" - Frantovi zasychá štempl na řidičáku, po dýze naloží celou 8mi členou partu do votuzenýho fáva (je jedno jestli nalitej nebo ne) a
protože je to nevyježděný tele, rozstřelí to někde v zatáčce vo strom, ačkoliv jel třeba v rychlotním limitu. Kde, sakra, je ve výše uvedenejch příkladech ta "nebezpečná rychlost"? Kolik z těch troubů, který se dneska úspěšně snažili zablokovat
Jižní spojku jelo přes 80? Správně :)
Když ono se to překračovaní paušálních limitů tak nádherně jednoduše měří :) Slyšel snad někdo o někom, kdo by dostal pokutu za to, že se na dálnici choval jako debil?....
12:54:04
08.10.2007
08.10.2007

VeTeV
-> King: chichi TV zhovna a jejich reportaze se musi brat s nadhledem a humoremn 

12:19:26
08.10.2007
08.10.2007

Daves
-> King: 

09:47:37
08.10.2007
08.10.2007

Gryzly
09:44:22
08.10.2007
08.10.2007

Gryzly
-> King: Já to neviděl ale viděl jsem zprávy o pul osmé a tam ukazovali olomoucký policajty jak udělali víkendovou razii na autobusy. skoro nazačátku ukázali policajta jak buzeruje řidiče že mu nesvítí jedna žárovka na SPZ a po pár sekundách velitel komanda vypověděl že skoro žádný autobus nebyl po technické stránce v pořádku.
09:27:14
08.10.2007
08.10.2007

fine_ray
-> King: souhlas.... když jezdím rychle jsem vrah, vím to. Stejnak budu jezdit rychle

08:26:19
08.10.2007
08.10.2007

Zazaa
taky zapomeli dodat, ze treba v tom nemecku, rakousku atd clovej vidi ceduli obec az opravdu v miste kde zacina zastavba a jeste k tomu je vetsinou doprovazi rychlostni limit 70km/h a padesatka zacina az tam kde clovek s mozkem v hlave stejne vic nez 50 nepojede .....
a ne jak u nas ze na "statovce" uprostred rovinky stoji 300m od sebe znacky zacate/konec obce jen proto ze nekde uprostred je odbocka do pole kde stoji par baraku a nebo obec zacina projistotu uz kdesi v lese a teprve po par stech metrech se stromy rozestoupi a po dalsich par stech se objevi prvni chaloupky :)
a ne jak u nas ze na "statovce" uprostred rovinky stoji 300m od sebe znacky zacate/konec obce jen proto ze nekde uprostred je odbocka do pole kde stoji par baraku a nebo obec zacina projistotu uz kdesi v lese a teprve po par stech metrech se stromy rozestoupi a po dalsich par stech se objevi prvni chaloupky :)
07:40:39
08.10.2007
08.10.2007

U-Geen
-> King: no ja sem tu reportaz pochopil tak ze za vsechny nehody vlastne muzou pirati silni, t.j. lidi co jezdej rychle. Tak sem se pak kouknul na nejaky statistiky a bylo to cca do 15 procent, nejvic tvori nespravny zpusob jizdy a nedani prednosti.
Proste reportaz jak noha :)
btw, ja jezdim na dalnici tak do 130ti, pac spotreba je spotreba :)
Proste reportaz jak noha :)
btw, ja jezdim na dalnici tak do 130ti, pac spotreba je spotreba :)
07:13:11
08.10.2007
08.10.2007

žena Zdena
-> King: fakt dobrý 
jezdím denně, občas do Prahy a sem tam Praha -Znojmo, musím říct, že nejvíc si zanadávám trasa Jihlava -Znojmo, jak jsi trefně napsal"čepičáři" ; jsou tam na zabití, na rovince to kulí 110 a v zatáčce brzdí na 50, popřípadě jedou celou dobu 70 v obci i mimo...

jezdím denně, občas do Prahy a sem tam Praha -Znojmo, musím říct, že nejvíc si zanadávám trasa Jihlava -Znojmo, jak jsi trefně napsal"čepičáři" ; jsou tam na zabití, na rovince to kulí 110 a v zatáčce brzdí na 50, popřípadě jedou celou dobu 70 v obci i mimo...
04:19:11
08.10.2007
08.10.2007

Jarda - zrušená registrace
-> King: tak me novacka koktavka na dalnici podjizdela v odstavnym pruhu, takze tak :(
01:10:09
08.10.2007
08.10.2007

King
Tak jsem se při pokusu vyhnou se reklamní vložce, dostal na TV h@vna zrovna v momentě, kdy kulminovala "reportáž" na téma rostoucího množství obětí dopr. nehod po zavedení 411ky. Opět jako vždycky za všechno můžou tzv. piráti, což jsou podle onoho génia, kterej reportáž uváděl, všichni, jak se pozdějc ukázalo, kteří ho předjeli na cestě Pha-ČB a zpět. Stejně jako i v minulosti se štáb "expertů" vydal např. na dálnici, rozvášnil jejich nákupní tašku na 125km/h(cca 110
v reálu, pozn. aut. :) podle tacho a nějakou fóbiji, která se opovážila "nováky"
předjet, hned posloužila jako příklad piráta silnic. To samé se opakovalo na normální silnici, tentokrát s ručičkou tachometru asi na 85. Aby si "slušný řidič" u obrazovky mohl s klidným svědomým odplivnout, následuje ještě komentář dementa s mikrofónem, že ostatní řidiči se k autu dodržujícímu rychlostní limity chová jako k póvlu. kterej to nemá v hlavě v pořádku (nepamatuju si to doslovně :) Asi žiju v nějaký virtuální realitě, protože zrovna minulej tejden jsem si udělal takovej pokus na dálnici Pha-Plzeň. Musel jsem tomu hodně obětovat, protože jsem zkusil celou trasu absolvovat v rychlostním limitu 130 :) Bylo to odpoledne klem 15. hod., běžnej provoz všedního dne, slunečno, tlak 1015hPa.... :) Nasadil jsem na mentálním tempomatu 140 na tacho, což je malinko přes 130. Až do Berouna jsem kupodivu pořád předjížděl, teprve pak mě bez emocí dojelo a předjelo první auto. Celkem asi 6 kousků až do Plzně. Nikdo se mi nelepil na nárazník, nikdo mě nevyblikával a nevybržďoval. Zhruba v polovině trasy jsem experiment ještě víc přiblížil realitě na tacho jsem nastavil 125 (cca 115). lMožná proto, že jsem se nesnažil "rychlíky" vychovávat tím, že jim po dojetí LKW zablokuju nesmyslně levej puh, jak je to v našich končinách klasikou. Stačilo sundat nohu z plynu, nechat rychlíka zmizet a pokračovat. I méně bystrý driver chápe, že je lepší zpomalit o 10km/h, než nutit někoho, aby kvůli mě brzdil o 30 dolů. Fakt jsem se snažil, ale žádnej hon na řidiče dodržujícího předpisy se nekonal, zvláštní :) (těch 70km nemá zas tak velkou vypovídací hodnotu, ale....:)
Zpět k reportáži - mlamoj s mikrofonem, mě pak dorazil ještě povzdechem, že na 300km jízdy narazil jenom na jednu policejní hlídku a že je policii vidět "málo". Zářnej příklad blba, co bude spokojenej až tehdy, když všude budou kamery s radarem a hordy policajtů za každým bukem.
Idiot celou svoji zmrdireportáž dorazil poukazem na Německo, kde lze za překročení rychlosti dostat až 400ojro (?).......ovšem už nedodal, že celkově jsou pokuty za nevýznamný překročení rychlosti daleko mírnější a podle okolností provozu, klidně
soudruzi od polizei i přimhouřej legálně oko (a bez úplatku :) Prostě TV h@vna se zase snaží poukázat na problém, tak aby pochopil tupec přikovanej k obrazovce, brilantně označit jasné viníky a navrhnou jasná a jedině správná řešení. Čepičáři u obrazovek tleskají :)
Btw: Nedávno mě předjela na nájezdu na hradeckou dálnici u Čerňáku červená koktávka s logem zpřáltelené Primy. Na tom by nebylo nic špatnýho, kdyby se pak ten mediální kokůtek nechoval jako standardní dálniční prase, přičemž "prase"
není ekvivalentem pouhého překročení povolené rychlosti
v reálu, pozn. aut. :) podle tacho a nějakou fóbiji, která se opovážila "nováky"
předjet, hned posloužila jako příklad piráta silnic. To samé se opakovalo na normální silnici, tentokrát s ručičkou tachometru asi na 85. Aby si "slušný řidič" u obrazovky mohl s klidným svědomým odplivnout, následuje ještě komentář dementa s mikrofónem, že ostatní řidiči se k autu dodržujícímu rychlostní limity chová jako k póvlu. kterej to nemá v hlavě v pořádku (nepamatuju si to doslovně :) Asi žiju v nějaký virtuální realitě, protože zrovna minulej tejden jsem si udělal takovej pokus na dálnici Pha-Plzeň. Musel jsem tomu hodně obětovat, protože jsem zkusil celou trasu absolvovat v rychlostním limitu 130 :) Bylo to odpoledne klem 15. hod., běžnej provoz všedního dne, slunečno, tlak 1015hPa.... :) Nasadil jsem na mentálním tempomatu 140 na tacho, což je malinko přes 130. Až do Berouna jsem kupodivu pořád předjížděl, teprve pak mě bez emocí dojelo a předjelo první auto. Celkem asi 6 kousků až do Plzně. Nikdo se mi nelepil na nárazník, nikdo mě nevyblikával a nevybržďoval. Zhruba v polovině trasy jsem experiment ještě víc přiblížil realitě na tacho jsem nastavil 125 (cca 115). lMožná proto, že jsem se nesnažil "rychlíky" vychovávat tím, že jim po dojetí LKW zablokuju nesmyslně levej puh, jak je to v našich končinách klasikou. Stačilo sundat nohu z plynu, nechat rychlíka zmizet a pokračovat. I méně bystrý driver chápe, že je lepší zpomalit o 10km/h, než nutit někoho, aby kvůli mě brzdil o 30 dolů. Fakt jsem se snažil, ale žádnej hon na řidiče dodržujícího předpisy se nekonal, zvláštní :) (těch 70km nemá zas tak velkou vypovídací hodnotu, ale....:)
Zpět k reportáži - mlamoj s mikrofonem, mě pak dorazil ještě povzdechem, že na 300km jízdy narazil jenom na jednu policejní hlídku a že je policii vidět "málo". Zářnej příklad blba, co bude spokojenej až tehdy, když všude budou kamery s radarem a hordy policajtů za každým bukem.
Idiot celou svoji zmrdireportáž dorazil poukazem na Německo, kde lze za překročení rychlosti dostat až 400ojro (?).......ovšem už nedodal, že celkově jsou pokuty za nevýznamný překročení rychlosti daleko mírnější a podle okolností provozu, klidně
soudruzi od polizei i přimhouřej legálně oko (a bez úplatku :) Prostě TV h@vna se zase snaží poukázat na problém, tak aby pochopil tupec přikovanej k obrazovce, brilantně označit jasné viníky a navrhnou jasná a jedině správná řešení. Čepičáři u obrazovek tleskají :)
Btw: Nedávno mě předjela na nájezdu na hradeckou dálnici u Čerňáku červená koktávka s logem zpřáltelené Primy. Na tom by nebylo nic špatnýho, kdyby se pak ten mediální kokůtek nechoval jako standardní dálniční prase, přičemž "prase"
není ekvivalentem pouhého překročení povolené rychlosti