skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Krásné trasy - Čr
17:50:11
19.10.2007
19.10.2007

M a r c e l
-> Pavel P.: ja jel s brachou nedavno za tatou na sumavu, oni to tam cely prekopali a tak jsme na trase kterou jezdime 25 let zabloudili, tywe tak krasny mista kousek od nas jsem vubec nevedel ze tam jsou, normalne jsme zastavili, vylezli z auta a cumeli jak puci... B-)
22:45:06
25.09.2007
25.09.2007

Pavel P..
-> Mišell: no jééje v neděli jsem jel z chaty a vzal jem to jinou trasou pač tudy kade jezdim obyvkle byla slušná zácpa a na takový dost odlehlý okrece se za mě lepil nějakej debil s jeepem a ještě měl zapnutý dálky a tak jsme pustil varovný a nic, pakrát na něj zamával z okna a když to nevypnul tak jsme dupnul na brzdu a zastavil a frajírek měl co dělat aby to dobrzdil až mu zahvízdaly gumy.... pak jsme jsme se v klidu rozjel a pokračoval dál předepsanou 90kou a panáček tam chvíli pak stál potom vypnul dálkový a držel si tak 100m odstup
ale jinak pěkná projížďka, na jedný straně rybníky na druhý pole a na nima měsíc který to osvětloval a silnice lemovaná topolama

22:28:20
25.09.2007
25.09.2007

Mišell
OT: Vždycky mě dokáže naštvat,když si jedu nějakou pěknou trasu...pěkně klídek,pohodička a zezadu se na mě lepěj auta a ne aby předjely(místa habaděj,klidně přibrzdim a pouštim),ale prostě se držej,někdy zatrouběj a pak když už předjedou tak na mě koukaj jak na kokota,co že si vůbec dovolim vyjet na silnici. Ještě že jsem flegmouš a nic si z toho nedělám...do pěti vteřin se už zas kochám
Nelepší je,že jsou to majitelé spíš pomalejších aut,který kdybych ovšem chtěl,by neměli šanci(mám 1,8 XR3i). Máte podobný zkušenosti??

19:03:22
25.09.2007
25.09.2007

Martin14
-> ecartsiger: Pěkná cesta je třeba z Lán přes Beroun na Řevnice jel jsem tam v létě za pěknýho počasí a docela nádhera!!!Příroda Křivoklátska je nádherná a ty stoupání za Berounem jsou taky pěkný.
19:00:28
25.09.2007
25.09.2007

Mr.Lumpy
-> Tomik...: jj posázaví to je pěkná krajina. Ještě je pěkná krajina na křivoklátksu.
18:34:30
25.09.2007
25.09.2007

Bobesh
Třeba z Olomouce přes Litovel po starý na Vitošov směr Bouzov a údolím do Mor. Třebový nebo přes Jevíčko do Svitav. Pak Orlický hora kdekoliv,třeba Skuhrov-Jedlová,Uhřínov,K
ačerov,pak okolo Zemský Brány,Jeseníky nemaj chybu-Loučná-Bělá-Vidlý-V
rbno-Zlatý Hory-Jeseník,v Krkonoších třeba Jilemnice-Víchová-Roprach
tice-Zlatá Olešnice-Kořenov-Jizerka a zrovna do jizerek okolo Souše do Libverdy,Frýdlant a přes Mníšek do4eskosaskýho švýcarska Chřibská,Jětřichovice,Hře
nsko,potom Děčín,Jílové pod čárou až na Cínovec přes Komáří hůrku a to jsem to vzal jen po čáře zprava doleva. Čechy jsou krásný v každým oročním období a v každým koutu se najde něco zajímavýho,jen si toho neumíme vážit...
18:00:07
25.09.2007
25.09.2007

Rapid135
Pekne se jezdi od Velkyho Mezirici do Zdaru nad Sazavou,novej asfalt,rovnej,pekne se tam pohodove jede,je tam i cosi k videni a celkove vysocina okolo Krizanova az do Zdaru
14:56:32
25.09.2007
25.09.2007

Petrxall
-> Tomik...: souhlas, taky tam jedzívám a jsou tam pěkný silničky, škoda, že jsí nepřidal nějakou konkrétní cestu
14:54:20
25.09.2007
25.09.2007

Tomik...
-> ecartsiger: Podél sázavy, třeba na Kácov, Sázavu(tam je ten klášter) a Český Šternberk, to je nádhera... lesy, řeka, kopce... 

14:45:56
25.09.2007
25.09.2007

Petrxall
Ahoj, jel sem ted o víkendu na chatu a zvolil sem trošku jinou trasu a byl sem velmi překvapenej, jaký krásný silničky jsou u nás. Proto taky rád jezdim po vedlejších a vychutnávám si náhlý převýšení a pěknou krajinu, než přecpaný hlavní tahy.
Pokud máte nějakou pěknou trasu, tak se s ní tady podělte a vždycky napište nějakou stručnou charakteristiku, co pěknýho tam je.
Přidám moji zmíněnou trasu, co sem jel ted o víkendu. Jezdí se furt nahoru, dolů, jsou tam krásný silnice, úzký i široký, minimum aut, opravdu fakt pěkný místa, kdy sjíždíte do údolí a zase jedete nahoru. Převážně mezi polema. Vim o takovejch cestách horzně moc, jen že tohle mám taky poslední v čerstvý paměti.
Trasa: Choceň-Brandýs Nad Orlicí - Ústí nad orlicí
cca. 20 km
(červeně je trasa, kterou sem jel já a oranžově, alternativní možnost)
Pokud máte nějakou pěknou trasu, tak se s ní tady podělte a vždycky napište nějakou stručnou charakteristiku, co pěknýho tam je.
Přidám moji zmíněnou trasu, co sem jel ted o víkendu. Jezdí se furt nahoru, dolů, jsou tam krásný silnice, úzký i široký, minimum aut, opravdu fakt pěkný místa, kdy sjíždíte do údolí a zase jedete nahoru. Převážně mezi polema. Vim o takovejch cestách horzně moc, jen že tohle mám taky poslední v čerstvý paměti.
Trasa: Choceň-Brandýs Nad Orlicí - Ústí nad orlicí
cca. 20 km
(červeně je trasa, kterou sem jel já a oranžově, alternativní možnost)