mafia-omerta-návštěva lepší společnosti

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 14.09.2007 do 14.09.2007, založil/a Majkí-110R - zrušená registrace
řadit dle data
23:37:49
14.09.2007
Majkí-110R - zrušená registrace
MISE JE HOTOVÁ121 82
23:09:19
14.09.2007
Kuladmin
-> Majkí-110R: Nemusis je vsechny vyvrazdit ale nevidim duvod proc je nezabit 1 a pak az budes odchazet od trezoru vezmi to rovnou ven pres tu velkou halu jak je prosklena a dole dvere prijde majitel a toho snad mam pocit jedinyho nesmis zabit a nebo naopak musis ted fakt nevim a kdyz tamtudy vylezes uvidis to auto kterym prijel a staci okolo postrilet nechat ho odemknout a rovnou snim odjet.
22:47:07
14.09.2007
já sem toho prvního sejmul bejzbolkou a potom sem toho f altánu vzal broko. pumpičkou potom jich tam bylo najednou milion ale s 66% života sem to udál a potom tam byl ještě jeden a nabourala se grafika bo co a já se nemohl hejbat takže mě dal jednu ránu a poprdeli8
22:43:27
14.09.2007
150 150 150
22:16:42
14.09.2007
a takže všechny nemusím zabíjet joo?
21:51:50
14.09.2007
Kuladmin
-> Majkí-110R: musis chodit prikrcenej to jde potichu a ne klasicky za nim pribehnout a dupat a tou basebolkou si ji nejdrive naprahni poradne a az pak ho prasti je to na jednu ranu a je ko.
20:25:45
14.09.2007
haso
-> Majkí-110R: musis ist za nim, a on potom pred tym nez sa ide otocit a ist nazad tak zastavi na cca 2-3 sekundy a vtedy mas moznost spravit BUM4 teda hral som to uz davno ale viem ze urcite zastal na par sekund vzdycky predtym nez sa otocil
20:10:42
14.09.2007
já už mafii hraju asi po 5tý tenhle úkol sem dál napoprví ale já když ho bouchnu palicí tak von ještě stihne vystřelit najednou jich je tam 10 a než si od něj vezmbu thomsona zabijou mě broukárnou8
18:46:26
14.09.2007
haso
-> Majkí-110R: jj, toto je krasna misia, jedna z mojich najoblubenejsich4 raz sa mi to podarilo spravit bez nejakeho zabitia palkou...proste som to tam pobehal a unik bol jak z akcneho filmu, cez tu velku salu som utekal a strielali po mne a strielali a ani raz netrafili 1 proste ekšn3

ale co si spominam, tak som vzdy nechal salvatora klacat u krika, a sam som najprv znicil toho ktory sa tam medzi tym plotom prechadza, potom som zozadu buchol toho co je vtom altanku napravo a potom som isiel pred "vchod" do domu a tam som zabil dalsieho co sa prechadza, taktiez jednu dostala aj chyžná a išlo sa dovnutra, tam som raz stretol jedneho typka tak som isiel inymi dverami a zozadu bum1 dostal som sa k trezoru a unik bol o tom ze som stale len bezal najsirsimi cestami4 neni to zas tak zlozite, treba si pockat na to, ze ty strazny vzdy v jednom momente na cca 2-3sekundy zastavia a vtedy bum a poslat ho do rise snov4
18:10:36
14.09.2007
Kuladmin
Jezis to uz je let co sem to hral ale jedna z tech nej her - otoceno asi 10 komplet 1 A pravdepodobne se opravdu pracuje na 2 - mlask mlask.
Vykopceny navod:
Klasický začátek během kterého si dojděte pro zbraně a ze dvora si vezměte libovolné auto.
Dojeďte si pro Salvatora ke stadionu v Hobokenu a sním pak k vile v Oak Hill. Zde zastavte u zadní branky a vystupte. Branka nejde otevřít a tak řekněte Salvatorovi, bay se o to postaral.
V zahradě se přikrčte a jděte podél pravého plotu. Na první křižovatce se dejte šikmo doprava přes cestičku k dalšímu živému plotu. Pokračujte dál podél něho a zahněte doleva. Za rohem jsou lavičky a tak pokračujte těsně vedle nich až na konec plotu. Zde vyčkejte, až hlídka sejde dolu a otočí se k Vám zády. Pak pomocí pálky hlídku zlikvidujte a jděte po schodech nahoru. Zde vyčkejte až služebná zhasne světlo a vejděte dovnitř. Odbočte vpravo ke kuchyni a opět počkejte až služebná vyjde na chodbu a dá se doleva. Rychle za ní do chodby, ale odbočte vpravo a po schodech nahoru. Dostanete se do další chodby a dveře na konci chodby vedou do kanceláře kde je sejf. Přistupte k němu a zmáčkněte pravé tlačítko na myši.
Po otevření sejfu z něho seberte dokumenty a dostaňte se co nejrychleji k autu. Není na to jednoznačný návod. Mě se jednou podařilo nepozorovaně projít za služebnou a pak podél plotů pomalu dojít až k brance. Podruhé jsem si naopak musel cestu prostřílet. Zde je problém vtom že máte málo nábojů a musíte si sebrat nějakou zbraň.
Venku nastupte do auta a Salvatora dovezte nazpátek k místu kde jste ho naložil a sám pokračujte k domovskému baru.
A nebo jeste to doporucuju dal za domem je parkoviste kde je pekna kara a jhe pouze tady. Mam pocit ze opet zamcena tak Salvator ti ji odemkne a pak frrr pryc.
16:41:42
14.09.2007
myl@s
-> Majkí-110R: tak napis,kde ses presne zasekl,ne?
16:39:53
14.09.2007
party_boy - zrušená registrace
Ale co ti konkrétně nejde, tahle mise neni vůbec těžká.
16:26:11
14.09.2007
nemáte někdo náké typ či trik na tuhle misi nemůžu to udělat vůbec udělat 12 moc vás prosím
Extreme Tyres