Co me dokaze nas*at

prohledat
99 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 13.09.2007 do 15.09.2007, založil/a Peca
řadit dle data
17:32:36
15.09.2007
pajavlk
vemte si příklad z mýho stejce děsnej borec koupil si lagunu a koho moh toho prasil přejížděl jak idiot aby všem dokázal jak to jede.. jednou bral nákýho hundrta v zatáčce a vyletělo mu tam auto tak to kilo bezmilosti natlačil do příkopu až lítaly drny trávy .. ujel za pár kilometrů zastavil u baráku a na někoho čekal prej slyšel jen řev gum tak koukne do zpětnýho a tam se přiřítil ten kilař zaflekoval před ním vylít z auta v ruce držel trhač prahu a jen se rozeběh proti strejcovýmu autu a mrd rána jak svině a přední sklo nasračku normálně mu ho rozmrdal tím heverem a se slovy "jsme si kvit" nastoupil a vklidu odjel .. strejc se nezmohl nejmenšího odporu ...

já se vracel s mladou na mašině z českýho ráje jel sem asi kilo a předjela mě nějaká pleška s babou na spolujezdci ale tak nechutně že sem musel na krajnici a roztancovalo mě to jak svině skoro sem lehnul ještě sem stihnul zatroubit a von mě z okna vyfakoval.. mladá mě skoro udusila jak se držela to mě tak dopálilo že sem jen podřadil toho zmrda dojel a když vepředu někdo odbočoval a celou kolonu přibrzdil tak sem ho začal předjíždět, dal sem si dost odstup a dal sem mu takovou kopačku pravou nohou do dveří že to hned strhnul doprava jak se leknul a skoro se vymlel já sem to jen propálil po středový lajně a na první odbočce rači uhnul a jel okreskama bo mě to stačilo.. jak se to řiká, oko za oko ? když vás zprasí někdo auto vs auto to se ovládám ale jak mě někdo takhle sundá na motorce tak neznám bratra ale to většina lidí protože tam stačí malinko a může bejt po vás
15:12:10
15.09.2007
gim
ja bych si prisadil k tem dodavkarum. nektery fakt musej jet jako prasata pokud nechtej byt vylity z prace. strejc jezdi pro pekarny a jeden cas mel itinerar kterej kdyz si sectes kilometry a cas na to, tak ti vychazi prumerna rychlost pres 60. coz neni malo ani kdyz jedes mimo mesto natoz po praze se zacpama. prescasy ti nezaplatej a stejne tak te zpr..j za to pze si pozde vratil auto, na ktery ceka dalsi ridic na odpoledni.
13:35:37
15.09.2007
llukass
ono to není o autě, je to o řidičích. A hlavně občas se potká nějakej děda kterej jede se 120 na 90 70 někdy i mín. A navic je to něco šíleného jet za 120 do ktere nekteri lidi lijou snad vse na co to jede. A na v-power to taky smrdi. 120 jedouci na plyn az tak moc nesmrdi. Většina řidičů co tu jezdí, se spíš chová hodně agresivně. Nejde o to jestli člověk jede ve 120 či v něčem novějším, prostě jim jde jen o ten pocit předjet. Proto když se někde takovej řítí tak ho nechám předjet, když mu to udělá dobře3
13:15:24
15.09.2007
Honza M
-> King: Však já vím že přidávat podle zákona jsem neměl, ale když ono to nešlo 1

Auto které na to má si představuju tak že mě nepředjíždí půl hodiny do kopce 4 jinak samozřejmě uznávám že jsem ho měl nechat, jenže někdy se člověk nechá vytočit
12:58:38
15.09.2007
UltraFan.
Zrovna vcera kdyz sem jel do Doks tak se na me lepil Roomster....jedu si po serpentinach svym tempem (rozhodne ne pomalym) a on furt za mnou tak sem rozsvitil brzdova svetla a on furt nic...tak sem na nej sral a on me predjel jako frajer a vzadu vidim HTP tak me to jeste nasralo...a hned co me predjel jen tak o 20km/h min nez kdyz jel za mnou...proste si jen chtel dokazat ze me predjel! tak sem ho predjel pak ja a uz sme se ztratili8 Opravdu tohle byl priklad debila v novym aute co se s tim jinak sere ale kdyz vidi S120 tak musi predjet8
12:55:32
15.09.2007
King
-> Honza M: "....Spíš mě vadí když mě předjíždí nějaká sračka jenom kvůli tomu že jedu s rapidem. Nedávno jsem jel do kopce a začalo mě předjíždět nějaký první fáčko. Vůbec mu to do kopce nejelo, tak jsem přidal a najednou kouká že na předjíždění nějak nemá :)"

Sorry, ale jestli to chápu správně, pak si začal přidávat autu, který už tě předjíždělo. I neskutečně hloupý zákon o provozu na pozemních komunikacích říká něco v tom smyslu, že jakýkoliv bránění předjetí vč. zvyšování rychlosti je přestupek a já dodávám, že IMO i jedna z největších prasáren za volantem4
Co znamená auto, který "na to má"? Když si na moje Mondeo vyšlápne na rovince nějaká "nákupní taška" s třívalcovým zázrakem, taky ho nebudu přesvědčovat, že to není dobrej nápad i když by stačilo na 6tku o centimetr přišlápnout plyn a když to bude na normální silnici, vůbec mě neubude, když mu při tom jeho trápení i trošku uberu.
On bude spokojenej, že si udělal zářez na pažbě a jeho spokojenost mu vydrží do prvního kopce nebo do prvního kamionu, kterej dojede :)
12:16:28
15.09.2007
Honza M
-> King: Sasmozřejmě když mě předjíždí někdo kdo na to opravdu má tak mě to neva a s klidem se nechám předjet.

Spíš mě vadí když mě předjíždí nějaká sračka jenom kvůli tomu že jedu s rapidem. Nedávno jsem jel do kopce a začalo mě předjíždět nějaký první fáčko. Vůbec mu to do kopce nejelo, tak jsem přidal a najednou kouká že na předjíždění nějak nemá :) tak jsem ho nechal chvíli vycukat (jeli jsme asi 80 nebo 90) a před náma začínal šikmej železniční přejezd. Jenže fáčko stále v levém pruhu a přejezd před námi, tak ho musel vzít v 90 a fáčko se málem rozpadlo 1 Já zbrzdil asi na 40 a v klidu ho projel. A zdálo se mě to ještě rychle protože jsem byl naloženej
11:47:49
15.09.2007
p.b.
-> Peca: To se mi stávalo (a stává) snad se vším s čim jsem kdy jezdil od hundrtky přes felicii po lagunu (takže to fakt neni tim že máš škodovku .)) a už mě to ani nesere, nezávodím, jedu svoje tempo, když to jde tak i uhnu, ať si jedou když chtěj. Víc mě serou mistři co začnou keplem o brutálním výkonu 46kw (ano, nejčastěji to jsou favoriti :)) předjíždět těsně za značkou "konec obce" zřejmě předpokládájíc, že pojedu 50 i nadále. Pak řeším dilema, držet se vyhlášky a skutečně oněch 50km/h jet i dál dokud mě hustotýpek nepředjede, nebo se na to vykašlat a ukončit jeho trápení...

P.S: škodovky fakt smrděj, kdo nevěří, ať si stoupně na ulici a čichá, škodovku zaručeně pozná... 6
11:34:13
15.09.2007
King
Tedy já jsem opět fascinován :) Neustále se tady dokola omílá, že tohle a tohle nejde u nás povolit, protože "lidi jezděj jako prasata" a ejhle - ukazuje se i Virt je plnej "lidí" :)
Je zbytečný to opakovat, ale přesto - shade je auto bez katu a její karbec je z hloubi 70. let a stejně tak konstrukce motoru se nijak dramaticky nezměnila od dob, kdy se tady proháněly tanky, který nikdo nechtěl.
Až na několik světlích vyjímek, skutečně každá shade různě intenzívně SMRDÍ 4 A když ne při ustálený jízdě, tak aspoň v přechodovejch režimech. Otázka zní, proč maj všichni škodovkáři pocit, že je "každej musí předjet za každou cenu". Já jsem ten pocit nikdy neměl a jezdilo se mi daleko líp. Jeď si a nech jet4
Ale to se pořát opakuje, že "já jsem jel fpohodě 90,100,110 a nějakej debil v .......... mě prostě musel předjet, tak jsem mu.........a von mi ..........taxem ho vybrzdil.....fakovák..... "
Probůh, co je komu do toho, že ho nějaký aute chce předjet? Ať si klidně jede, bez problémů, co nejvíc uhnu a víc se o něj nestarám. Samozřejmě, že existujou tupci, co prostě jezdit neuměj, tak si to kompenzujou cool lepením na prdel, ale i tady platí, že nejbezpečnější cesta je nevychovávat
4 Nebudu dělat svatýho, taky občas v krajní nouzi klepnu na brzdu na "lepiče", ale jenom jako krajní řešení. To od tý doby, co na výjezdu z Prahy v hustým provozu, kdy v pravým jedou nasáčkovaný TIRáky a v levým se rozjížděla minikolona osobáků. Ze zadu si to přisvištěla vagína v offroutu a asi ve 150ti mi nakukovala do kufru (nebylo to se shade :) a snažila se mě urychlovat proudem viditelných fotonů s dálkovejch světel. Přiznám se, že nervíky ruply a brzdovkama jsem jenom bliknul - ta kachna pak začala ofrouta ve smyku honit po celý šířce dálnice a kdo ví, co by se stalo, kdyby vedle ní jelo auto8
Tu džungli na silnici nedělaj "oni", ale "my" naším masírováním ega za volantem a neustálým pocitem, že když se nechám předjet, automaticky klesám v hierarchii smečky jeden stupeň dolů. Pár příspěvků v témamtu mě utvrdilo v tom, že pravidlo "velký auto= malý péro" má spoustu vyjímek2
14:57:49
14.09.2007
davidm29 - zrušená registrace
aDAm 13.09.07 15:23:53 napsal:
mno tak na curaky co se lepi nebezpecne blizko na prdel mam varovani...probliknout brzdou a hned se vzdaluji ;)

Souhlas....co neubrzdí, neukecá 4

A mě dokážou nasrat řidiči-frajírci...
například, vyjede od nás z ulice, a po 50 metrech je křižovatka s červenou..ale on to musí co nejvíc rozjet, a pak honem brzdit....nechápu...
12:16:55
14.09.2007
Mr.Lumpy
-> Syny: strejda učí jezdit policajty a taky jezdí jak prase. Vyprávěl že jednou jel na třicítce devadesát za zatáčkou byl policajt kterej byl tak hotovej že mu otevřel dveře zařval "to není možný!" dveře zabouch a fláknul do střechy. Strejc ho ukecal tak že nedostal ani pokutu. Jo a jel ve Š 120
12:12:21
14.09.2007
Syny
Nebo posledne to byla autoskola (pan instruktor zrejme prejizdel z mista na misto) a ve meste kdyz ja jel asi 75km/h mi zacal predjizdet prez tremvajovej pas... To byl docela frajer - kdybych mu pak nepribrzdil tak proletel nastupni ostruvek... Jestli tohle ma ucit lidi jak se ridi auto, tak pak se nedivim ze to na ulicich vypada jak to vypada!
12:10:54
14.09.2007
Syny
-> Mr.Lumpy: Mno ja nevim jestli tahal - jezdim normalne 100 a vic (mimo obec) +/- 5km/h... Takze si nemyslim ze sme nejaka brzda a ve meste uz vubec ne... To sem obvykle jeden z nejrychlejsich... Ale kdyz vidis ze jedes 110km/h a za tebou nakej dedek ve felicii se chce predject (nevidim jeden jedinej duvod) a predjizdi te za kazdou cenu a pak kdyz te predjede tka jede 90 tak to me teda sere!
12:06:34
14.09.2007
Mr.Lumpy
-> Syny: tak kdoby se tahal za škodulí...8 je nenapadne že ikdyž maj novější auto tak motor může bejt výkonnově slabší nebo na stejný úrovni jako má škodule
11:55:13
14.09.2007
Syny
A ja na to seru... Kdyz mi predjizdi at si jede, ale mem sem obdobi ze kdyz mi nekdo predjizdel zakazdou cenu tka sme mu to schvalne prislapnul... A tuhel kdyz mi takhle predjizdel dedek s filckou, tak ho malem sejmul nakladak, takze od ty doby na to radsi seru a at si jedou kdyz je to bavi... Ale je pravda ze predjizdi za kazdou cenu... A to mi sere... A nejsem si vedom toho ze bym i auto smrdelo, aspon vzdycky kdyz jede nekdo zamnou a ptam se ho na to tak rika ze nic... Asi jde o serizeni 4
19:10:33
13.09.2007
zdenekz
-> m8rinek: pokud jsou slabý nátury,tak začnou zpomalovat až tě pustěji.Ty silnější nátury zrychlej protože maj strach že jim vletim do kufru a ty nejsilnější nátury jedou podle sebe a nic je nesere,jestli sem daleko nebo blízko
19:04:53
13.09.2007
m8rinek
-> zdenekz: nevim jestli jsi to pochopil správně, každpádně když se za tebe těsně někdo lepí tak když prudce zabrzdíš tak ti vletí do pozadí, u auta na odpis proč ne? je to stejně jeho chyba má si nechávat bezpečnej rozestup a ty jsi třeba musel brzdit kvůli zajíčkoj, ve vesnici králíčkoj 3
18:35:46
13.09.2007
Petr Abrahámek
-> m8rinek: Ty znáš taky rovnokšilťáky? 1

Víte co je ještě lepší? Máme tady u nás takovej hodně dlouhej a rovnej úsek cesty. Když chci někoho předjet začne zrychlovat. Dělá to 90 procent aut který předjíždím. S jednou filckou sme začli na 70 a držela se do 110. Naopak jeden plně naloženej megan rovnokšilťákama začal na 80 a držel se do 140, pak odpadl. Kdyby je předjíždělo jakýkoliv jiný auto toto neudělají.
18:32:09
13.09.2007
zdenekz
-> m8rinek: slabý nátury,pokud chtěj brzdit tak až na nárazník a tlačit. a přetlačit a nakonec vytlačit4 3
18:27:47
13.09.2007
m8rinek
-> aDAm: jooo problikávní brzdama je skvělá věc, jen se ťukne o pedál a rovnokšilťák se najednou vzdaluje 1 aplikuje to celá rodina 6
18:23:31
13.09.2007
RadstaR
Jinak souhlasim s tim, ze nejhorsi jsou ridici dodavek do 3.5T. Bracha je jednim z nich a kdyz jsem s nim parkrat jel, tak sem se vubec divil, ze jsem prezil.
18:23:07
13.09.2007
Petr Abrahámek
-> DuriQ: 3
18:22:25
13.09.2007
RadstaR
Heh s policajtama mam taky zazitek, uz jsem ho tu sem asi psal, ale proc si to nezopaknout :) Nejel jsem skodovkou, ale mazdou 626. Povesili se za nas policajti v praze a jeli docela dlouho, najednou zapli majaky, tak me bylo jasny, ze me chteji zastavit, ale tatka na me, at to ignoruju, ze mam zastavit, az me predjedou, ze tohle plati na zapade a ne u nas, tak si jedu tech 50 do kopecka, ktere byl prudsi a prudsi a hadejte co udelali .. v tom neprudsim miste zacali se zdechlou felckou predjizdet a vubec jim to neslo .. nakonec jsem radsi ubral a pustil je pred sebe jinak by snad vzali to auto rozjety z kopce dolu. Takze jsem zastavil a cekal co bude, nakonec jen koukli na papiry, zda to ma technickou a to bylo vse 1 Proste jsem nechapal.
18:20:52
13.09.2007
zdenekz
jak mi říkal řidič Tatry 815,jedu po svojí polovině a neuhybám ani předjíždějícím ani těm v protisměru.Každej si to rozmyslí jestli mu funguje pud sebezáchovy4
18:05:38
13.09.2007
DuriQ
Peca: ja ich nepustam : )) a mam ich v pici, bud ma nato aby presiel alebo ne, ale neohrozujem protiiduceho ten zato nemoze ze sa daky kokot hra na schumachera... inac to poznam tiez velmo dobre minule som stal na Tckovej krizovatke a odbacal L po pravej strane sa mi postavil daky sulin a chcel ma predbehnut tak som vyrazil zarovno s nim a klatil co to da... : )) keby som bol hajzel tak to doneho este aj nasijem : )) mna ten blatnik stoji 1000,- jeho 10000 aj s lakom : ))
17:26:35
13.09.2007
Mr.Lumpy
-> Jirik : jaká pohádka ? 1
15:58:24
13.09.2007
Jirik - zrušená registrace
Dokonce o něm byla pohádka. 3
15:54:21
13.09.2007
Mr.Lumpy
-> myl@s: to máš recht
15:54:04
13.09.2007
Mr.Lumpy
-> VeTëV: no koblížek má ideální tvar na odkoulení do příkopu ...
15:52:15
13.09.2007
myl@s
-> Mr.Lumpy: no ono uzivit takovyho kone neni taky zrovna sranda
15:51:54
13.09.2007
VeTeV
-> Mr.Lumpy: jenze t yposrany silnice 4
15:51:13
13.09.2007
Mr.Lumpy
-> Jirik : Nejlepčí povoz je kůň. Ten snad nikomu smrdět ani nemůže. Když se nasere tak de kam chce, v zimě topí a nepotřebuje olej, benzin, fridex a já nevim co ještě...
15:49:41
13.09.2007
Pavel P..
-> myl@s: no co tak si koupí plynovou masku s tim chobotem a filtr přilepí na řidítka aby měl náporový sání a víc mu to šlapalo3
15:48:51
13.09.2007
Majkl
-> myl@s: a jeste to ma nevyhodu ze si nemuzes otevrit okno
15:47:54
13.09.2007
myl@s
-> Jirik : no a vem si,ze budou vsichni pouzivat kola a ty pojedes na kole za nekym,kdo jedl cibuli nebo vajicka,tak to bude uplne stejny1
15:46:45
13.09.2007
Jirik - zrušená registrace
Mě voní jedině elektromobil, ale i tomu smrdí elektrolyt. Já bych nakázal používat všade jenom rikši a bycigly. 1
15:44:12
13.09.2007
myl@s
-> zdenekz: tak jestli to jsou takovyhle casove nerealny zakazky,tak je celkem pochopitelny,ze od toho utekl,ale zas na druhou stranu,kdyz vezmu,ze tady jede nekde v 9 domu prijede kolem 4,ma sluzebni telefon k dispozici i na soukromu az domu jede dodavkou,odpovednost skoro zadna,fyzicka namaha skoro zadna,premysleni a vymysleni taky skoro zadny,tak to zas tak spatnej flek neni
15:41:35
13.09.2007
myl@s
-> bitmap: ne tohle vubec neresej,on jezdi do prahy a tam mu to tezko spocitaj,rekne,ze tamhle stal ve fronte a tamhle byla objizdka,protoze tohle a nikdo mu nespocita,kolik muze projet nafty
15:41:28
13.09.2007
zdenekz
-> myl@s: brácha od toho utekl,řekl že se nechce zabít.Vem si že naloží zboží jede trasu nahoru na Ostravu a v 6 večír je v OVě a teprve vykládá a pak jede domu do Třebíče a druhej den ráno v 6 vyráží na Prahu.Tak z toho by tě m.dlo
15:40:46
13.09.2007
Majkl
-> bitmap: nemaji... a jeste se slusne uzivi jeden domaci diesel :)
15:39:48
13.09.2007
bitmap - zrušená registrace
-> myl@s: hele a co nafta? Kdyz s tema dodavkama dracej jak se patri, tak to musi celkem zrat. Nemaj jeste nejaky kvoty, kolik nafty muzou za den spotrebovat?
15:39:03
13.09.2007
Majkl
-> Mr.Lumpy: znam jen pristup co psal myl@s a to tata pracoval uz v nekolika podnicich
15:37:28
13.09.2007
Mr.Lumpy
-> myl@s: tak vyjímka může bejt vždycky ale obecně to platí
15:35:09
13.09.2007
myl@s
-> Mr.Lumpy: tak v tomhle pripada to neni vubec pravda,proste rano vyfasuje veci a papir kam to ma odvizt a pak uz se o nej nestaraj
15:33:50
13.09.2007
Mr.Lumpy
-> myl@s: jenže to je taky kvůli tomu že je šéfové honěj aby stihnuli co nejvíc zakázek když to všechno nestihnou tak jim strhaj vejplatu co to dá 8
15:32:51
13.09.2007
zdenekz
-> Majkl: brácha v tom jezdil,ty kluci jsou chudáci,protože toho musej objet tolik,že jezděj jako prasata,aby se taky vůbec dostali domu.Tady je vina na zaměstnavatelích.
15:31:39
13.09.2007
Pavel P..
-> bitmap: já u nás v ulici jednou takhle krásně nasral policajty, když jsem vjel do naší ulice a oni za mnou tak jem vyhodil kvalt a jel krokem,a jak četník vykukoval z okna a čuměl co dělam to jsme jel celou ulici tak 15km/h... a pak ještě hooodne dlouho parkoval... až je to nasralo a začal na mě troubit četník za volantem.3 3
15:31:37
13.09.2007
aDAm
-> Majkl: no dyt pisu dodavkari ;)
15:30:36
13.09.2007
myl@s
-> Majkl: jo tak to muzu potvrdit,taky jednoho takovyho znam,firemni dodavka,vozi lehky veci a jezdi jak prase
15:30:11
13.09.2007
zdenekz
-> party_boy: právě,protože si myslej že co máte odježdíno dopředu,tak maj odcouváno.
Extreme Tyres