-> havlik: pravda, sx1 neni argument, já sem ho tehdé bral jen proto, že to byl siemens a dal se eště jakš-takš editit a do toho sem si chtěl osahat smartphone.. ( a šmejd to neni, své doby to byl král .. 6600 se mohla jit vycpat, sx1 kralova designem a nepraktičností, což se u premioveho telefonu cení asi nejvic

)
-> Majkl: s novejma zkušenost nemám, resp. "nejnovější" nokií symbian s kerym se si hrál byla n73, a o ostatnich mužu soudit jen z recenzí, ale furt se nemuž zbavit dojmu, že symbian a nokia obecně jsou na mě až moc "user frendly" .. ale to je asi tim, že sem moc velká hračička a symbian mi přijde "moc vymalovanej" .. nejvic mě zatim chytly wm03 v mim qteku 2020.. sprovoznit tam BTmanagera, abych se mohl spojit s GPSkou byla teprve sranda
a když ste u těch pěti tisic, tak kdybych já vybiral novej telefon ( až mpx200 odjede do věčných lovišť ), tak připlatim aktuálně cca 600-1200 navic a určitě bych šahnul po tomhle :
www.mobilmania.cz/default
.aspx?article=11... - kdo jinej za ty prachy nabydne smartphone s wifi a tak nabušenym systemem jak sou wm6? .. a ten design..