-> dyrup: Čili souhlasíš s tím, že Hurdis nespáchal hrdelní zločin, když jel o 28km/h přes "obecní limit"? A doufám, že nevidíš problém v tom, že když je skoro prázdná jižní spojka, lze jet i víc, než 79,99.
A jedna faktická poznámka - statistiky nehod říkají, že nejčastější příčinou nehod byla např. NEPŘIMĚŘENÁ rychlost. Z toho si hned každej jouda vyvozuje, že překročení rychlosti na silnici 1. třídy o 10km/hod je automaticky pokus div ne o obecný ohrožení. Nepřiměřená rychlost přitom znamená to, že řidič havarovanýho auta nepřizpůsobil rychlost např. v zatáčce a zkončil omotanej vo strom. Přitom na silnici byla povolená 90tka - on, dobrý řidič jel 80, a přesto průser. Neměl dostatek zkušeností, nezná chování svýho přibližovadla v mezních situacích, zabrzdil při průjezdu zatáčkou a bylo.
Jediný co denodeně na silnici vidím jsou naschvály, dětinská snaha mstít se, neochota vyjít vstříc jinýmu a někdy až neuvěřitelný mimoňství (hlavně víkendy). Tohle prostě musí časem vyhnít samo a vůbec tomu nepomůžou benga zašitý za bukem ala Hurdisův případ.
BTW: buzerovat za pásy.....je nějakej problém zapnout si pás a nedávat jim zbytečnou záminku?

I já se přiznám, že prvních prvních pět let svojí autokariéry jsem se nechával ovlivňovat většinovým názorem lidí kolem sebe, že pásy jsou jenom pro bobeše :) Takže jsem měl na sloupku klipsnu, která blokovala navíjení a pás jsem měl přes sebe jenom přehozenej, aby se neřeklo. Zpětně to byla neuvěřitelná blbost, ale takový jsem holt byli :) Ale aspoň jsem nikdy neplatil za pásy.
A pak jsi tam vypích předjíždění - jak tohle kontrolovat? Nepředstavuju si to např. tak, že si hajzlík s dalekohledem stoupne pod kopec z kterýho je z nějakýho důvodu plná čára a pak buzeruje řidiče, kterej předjel traktor, když 2km daleko nic nejelo (to je příklad z nedávný minulosti ze silnice Kolín-Praha).