Papam kremroli....a je mi gut....

prohledat
31 příspěvků (zobrazeno 1 až 31) od 05.11.2002 do 11.11.2002, založil/a
řadit dle data
09:32:24
11.11.2002
Luděk
To Jiřik:víš nejhorší ze všeho je,když se u notorickejch smíšků a optimistů něco zlomí a dojde na chvíli humor a nadhled nad věcí,jenomže ostatní na to nepřijdou - o to je to všechno bolestivější,leč věz,že vše špatné se záhy v dobré obrátí a nikdy nebylo tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř (taky nikdy nebylo tak dobře,aby nemohlo být ještě líp).Vrhni se na auto (to Tě snad nezklame) a všechno se vyřeší,páč neexistuje nic,co by se nedalo vyřešit,co nevyřeší člověk,to vyřeší čas.Jinak s tím neradostným,co jsi napsal vcelku souhlasím,leč: takaja žizn (konec psaní v ruském jazyce).
18:58:36
10.11.2002
Dan
Ehhh, nechme tohodle tématu, to neni dobrý to rozebírat.
21:13:18
08.11.2002
Jirik
Jo Dane, a přítelkyně jsou na chlubení ? To jsem nevěděl. Sám tenhle názor nezastávám. Popravděřečeno někteří partneři jsou hodní, moc si s nima člověk rozumí, ale na chlubení třeba nejsou vhodní. Nikdo není dokonalý. Tak maximálně to pak někde na srazu zabouchnout do kufru a propíchat mu do kapoty dírky aby se neudusil. Takhle to myslíš ? :o) Když už zabrušujeme do těch osobních detailů, tak mi to snad vyjde. Moc by mi na tom záleželo a taky bych si to přál. Hlavně teď potřebuju někoho v kom budu mít oporu. Někdo takovej je potřeba. Ať už to zvrátíte v jakejkoliv vtípek. Předevčírem jsem zažil od života hroznou ránu a měl jsem co dělat abych se nesložil. Možná že z toho bude mít Luďa prdel, ale mě to tak nepřijde. Když to prostě neklape a člověk si začne rozumět s někym jinym, nemá cenu to protahovat. Ukousne ti to kus života a pak si za rok tohohle umělýho udržování vztahu řekneš, proč jsme to neskončili dřív, celej rok se mohl vyvíjet úplně jinak. Začal jsem, protože jsem neměl co dělat a jen tak z prdele jsem nadhodil nějakej blábol související s kremrolema i s navazováním známosti se jmenovaným stvořením.
Chvíli to byla sranda, ale pak přestala. Hooodně mi pomohla kamarádka a mamka. Takže je to už docela v pohodě, akorát s tim rozdílem že dneska sedim doma na prdeli. Zejtra jdu aspoň s kámošem, tak pokecáme. A hlavně se můžu vybíjet na i-netu, kde může člověk plodit hrozný kraviny a ostatní se chytají a pak vlastně vznikne zajímavá diskuse. Člověk přijde na jiný myšlenky a docela se i zasměje. Zajímavý je, že když je člověku zle, napadají ho někdy i hrozně směšný myšlenky. Vemte si z toho co chcete, třeba si z toho udělejte srandu, ale tak to prostě je a nikdo ani já ani vy s tím nic neuděláme. Čus :o)))
20:58:23
08.11.2002
Jirik
Bobe ty si vůl :o)))) To se jinak říct nedá. Fakt jsi mě pobavil. :o))))
20:25:37
08.11.2002
Bob
princeznu můžeme zaměstmat mytí aut leštění ...... skel a tak podobně
rozhodmě se nudit nebude :-))
15:24:23
08.11.2002
Jirik
Nechte toho, nemám teď chuť na nic. A o tomto se baviti už vůbec ne. :o/
První muj velkej sraz byl ten v Běšinách. Páč předtim nebylo až tak moc co ukazovat.
Kola nebyly a tak podobně. A von každej ty srazy nežere. Kámoše už na ně třeba nedostanu. Dřív jezdil alespoň na ty u nás, a teď už na auto zanevřel úplně a nedostanu ho nikam. A pak je podle mě blbý, když zabrousíme do rozsáhlejch technickejch debat a princezna tam má ruce v kapsách a musí jenom koukat. To pro ní neni zrovna 2x dobře strávený odpoledne. Uvidíme v pondělí a tak. :o)))))))))
22:34:17
07.11.2002
Dan
Eště jí nemá :o)
Žes něgdy nepřivez ukázat tu původní, Jiží.......
Spousta lidí si po srazech vozí svoje partnerky a tak a ty ses ni nepochlubil.
Ten vobrázek posírací sračkotvorné konvice chci taky. Byla by to dobrá pomsta, he he.
12:15:59
07.11.2002
Luděk
To už máš novou konvici,to je rychlost,to pracuješ asi v dynamicky se rozvíjejívcí firmě (já chci taky).Přítelkyni určitě uvidíme na nějaké akci (pokud to s takovou osobou jako seš Ty do té doby vydrží).No a jinak Ti to samozřejmě všichni moc přejeme (syčák má zase novou kočku,aby mu tak uschnul a upad).
12:08:16
07.11.2002
Jirik
Z toho asi nebude nic Ludíku. Ale můžu ustříhnout z každý strany krabice od konvice jeden obrázek a pošlu ho čtyřem hlavním zájemcům. :o)
14:50:27
06.11.2002
Luděk
To Jiřik: tady ovšem došlo k naprostému nepochopení,my nechceme !!!! vidět fotku staré konvice,ale chceme !!!! vidět fotku mladé,cituji: jaký je to krásný pocit. Ta očička a tvářičky. ňaňaňa. ááááááách.

12:52:04
06.11.2002
lukas
Jirik - aby to pak nebylo s novou jeste horsi (tahle uz je preci jen "vyvarena") ta nova to bude sila :-)))
12:44:48
06.11.2002
Jirik
Eeeeh, nehme toho. To uz je vsetko moc osobni. Tak tedy staci.
Jo a mam dobrou zpravu. Dostaneme novou konvici, takze uz bude po srackach. SUPER.
11:46:23
06.11.2002
Luděk
Jo a co to foto,nějak jsi to zamluvil (zapsal),zkrátka zamlžil?
11:45:10
06.11.2002
Luděk
No jenom,jestli je to tou konvicí,mě to spíš připadá,že se Ti chvěje konečník při pomyšlení na milovanou osobu,ale někde v blíže nejmenovaném časopise jsem četl,že ti,kteří mají sedavé zaměstnání a jsou v něm od rána do večera (takřka noci) a ještě navíc při tom konzumují množství cukrovinek,tak upřednostňují partnery prosazující anální styk,tož ať se hento střevo pořádně promasíruje,viz. cituji film by jednou jeden polda II:
......náměstku,budu se vdávat.Co je to za blbost,snad ženit ne?Ne,vdávat,je to pillot a potkal jsem ho na záchodě.........
09:56:32
06.11.2002
Jirik
Máme u nás v práci takovou divnou rychlovarnou konvici. Vždycky když si v ní udělam kafe nebo čaj, tak se mi chce potom srát. Nevíte čim by to mohlo bejt ?
09:54:39
06.11.2002
Jirik
Vážně ? Tak to je super. Já se potom ozvu. Jsem rád že na mě myslíte. Tak cca za 5 let vám pošlu svatební oznámení. Pápááá. A jinak je to nádherná bytůstka. :o)
08:36:32
06.11.2002
Luděk
Nabízím na společnou svatební cestu 13ti místný (10+3) hasičský speciál Aero 150 r.v.47 (licenční to výrobek,původně Škoda 150),barvy červené,motorizace Škoda 2,1 l,včetně majáku,sirény a mnoha svjetel,ale nejdříve chceme vidět foto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!abysme Tě nezaproženili s někým nežádoucím.
08:13:24
06.11.2002
Bob
toho družičáka beru (teda jestli bude dostatek chlastu )
08:00:36
06.11.2002
Jirik
Máš recht. :o)
Pro chlapce mého věku jest to ten nejhorší jed. Aspoň to psali v Rychlejch Šípech.
07:40:35
06.11.2002
Bob
2 jiřik ty už to nehul :-))
22:40:17
05.11.2002
Jirik
Dělal jsem si špás, jest to žena ze všech nejkrásnější. Kterážto život můj jistojistě změní.
Dane, pudeš mi za svědka ? Samantus a Bob bude družičák (Sputnik 1 a Sputnik 2).
Ne fakt, jsem docela mimo.........jsem dost rozhozen a zmaten.......nikterak si toho nevšímejte, mám v hlavě nějakej maglajs. :o))))))))))
22:35:39
05.11.2002
Jirik
Fuuuuj, Miloši, di pryč. Nesahej mi na prdel................... :o)
22:34:04
05.11.2002
Jirik
Asi už to vypnu. Chce se mi spát. Udělam ještě boba a řádně vyčistím wapíkem kaďák abych si neumazal prostěradlo. Musíme zase někdy na tu konferu, snad v neděli. Už se mi zase hromadí ve škebli hrozné věci a musím to zas někde vybít. Určitě nejsem sám, co mr. Samantus, Danus und Bobus ? Ráno už je zima jako v řiti. V sobotu sundavam kola. Eště to někde projedu když nebude pršet a jde to dolů. Nakonzervuju silikonem a hodim do bytu.
Prej má příští tejden napadnout už ta bílá sračka. To když jsem teď ko krásně ostříhaný, tak si budu muset vzít ušanku, aby mi nenastydly blatouchy. Zimní bundu mám, takže nějakého toho prochladnutí se báti nemusím. A stejnak mě hřeje láska, áááách kucííí, já jsem asi zamilován až po konečníky vlasů. Oooooch bože, jaký je to krásný pocit. Ta očička a tvářičky. ňaňaňa. ááááááách.
22:25:03
05.11.2002
Jirik
A co ti vadí na vaječňáku ? Už je po desátý. Já mám teď vaječňáku plný kýble a odřenou pravou dlaň. Neznáte na to nějakou mastičku ? :o)
A ty Dane se opovaž. Náhodou se mam dobře. V práci si dopřeju víc než v podmínkách domácích poněvadž dostáváme stravenky kteréžto mi tak akorát vychází, včetně pokrytí těchto chuťových slastí. Náhodou je k pičítači nějaké to pitíčko dobrý. Když třeba hreju nějaký ty auta, tak je to jediná možnost kdy můžu chlastat za volantem a nic se mi nemůže stát. Maximálně si nableju do klávesovnice. :o)
Slastí sladkých, alkeholických a sexuelních se nehodlám vzdáti. Snad to poslední, protože nejdůležitější na světě jest LÁSKA, áááááách. Přeji si aby se všichni na světě měli rádi a všude panoval světový mír. Aby byl všeho dostatek, všechno zadarmo a každý si mohl odnést kolik unese a tak dále. Sakra....měl bych přestat chlastat, nějak mi to leze na palici a blábolim pak zcesty. Asi přestanu chlastat a budu se věnovat něčemu zdravějšímu, asi začnu hulit. Ať žijem a hipíci zvlášť !!!!
21:29:42
05.11.2002
Bob
já osobmě tvrdím že nejlepší dort je kus salámku popřípadě žížečku :-))
vaječňák nesnáším ale proč tady ventylovat nehodlám ještě je dost brzo :-))
21:13:06
05.11.2002
Dan
Budeš tlustej jak dělová koule.
Já taky sladký můžu, ale jen rozumně.
Jinak taky naprášim tvý šéfce, že máš nohy na stole cpeš se a piješ v pracovní dobje.
Hanba tobě !
Od teďka budeš činiti přísné pokání ! Zdrž se světských slastí a radostí ! Vyvaruj se pokušení alkeholickému jakož i sexuelnímu !
20:46:02
05.11.2002
Jirka K.
To: Jirik
Nepracuješ náhodou v cukrárně? :o)
20:37:03
05.11.2002
tina
no to si teda pěknej sám nasáváš a ná by si ani nenabíd to je teda paráda.......:-)
20:12:52
05.11.2002
Jirik
Jooo, rakvičci taky. Ale jezděte opatrně, ať se v nějaké takové neoctnete (bez šlehačky).
Pak mam taky rád beer. Teď piju Vaječňák. Óó nechť žije opojení alkeholní. Afšak toto za volant nepatří, tak pozor a rady mé dbejte !!!
17:03:24
05.11.2002
Jirka K.
Jasně, věnečky a rakvičky pokud možno komlpet.
16:08:06
05.11.2002
Jirik
Ahoj všichni. Mám se jako král. Jsem ještě v práci. Udělal jsem si kafíčko, sežral jsem indiánka a teď kremroli. Kousek kremrole mi upad na zem na kolegyně místě. Vzedl jsem to, prohlédnul zda něco neulpělo a strčil do tlamičky. To co utkvělo na koberci jsem do něj důkladně zašlapal, krém jsem rozetřel a poté taky zašlapal.
Pak mam eště rád punčák, kávový zrno a dortíky s takovou tou barevnou ovocnou želatinkou. K posledním narozeninám jsem dostal model svýho káru z marcipánu a vnitřek normální dortová směs. Máte taky rádi sladký ?
Extreme Tyres