4598 příspěvků (zobrazeno 2501 až 2550) od 25.05.2007 do 24.08.2025, založil/a Luděk
řadit dle data
21:25:12 30.07.2015
Jirik_Tuňák1983
-> dragon_cb_cz 30.07.15 20:58:37: Až na ty displeje vyndané z tuzexových digitálek jsou ty budíky hezky přehledné a zároveň s tím leštěným hliníkem velmi pohledné. Ty tam máš taky tyhle pičusácké displeje v Sobolkovi, že? Povšimni se standardního 5V volnoběhu.
-> palinator: některý měly problémy s vypadlým axiálem a následným cestováním kliky půl cenťáku
01:41:46 11.06.2015
MerHanz
Takže Chciplej lev 306 s báglem. RHY HDI cca 248 tic. Měněný jsou vstřiky ( jsou tam nějaký z vraku, původní jsem poslal na test a rozpustil se karbon a ucpal je) Takže ani nevím kolik ty maj najeto. Jejich dárce prej dojel do stromu, takže to asi jelo :D :D ). Vyměněný nějaký čidla ( spíš prevence při hledání problému ) a váha vzduchu ( ten původní siemens ukazoval zajímavý čísílka :D ) . Jinak zaslepen EGR ( selenoidy na ovládání klapek v kelu ). A jezdí to hravě i kolem 5,8 na většinou couráky. V mrazech startuje ( pokud baterka dovolí, frantíci ho opatřili nějakou dětskou :/ ). Jede jak jede, je to lenoch 90kobyl novej na skoro 13 metráků suchý váhy. dle mě občas vydává v přechodových režimech divný zvuky ( asi vstřiky, ale prej ještě cajk ). I spojka a turbo ( To už nezní nejzdravěji, teda aspoň studený ne ) jsou původní. Takže ono to taková strašná trága s frantíkama nebude. Ale dokonalej rozhodně není, to zas k němu mám výtek na dlouhej soupis :D Na autě cekově jsou měněný přední pružiny ( praskli ) A klasika spotřební věci jako brzdy a tak. Ale letos neodkladně mě čeká zadní náprava. Radši si nechám starýho dělníka od žabáků, jak novej pekáč za hypotélu co se k tomuhle číslu skoro nedošplhá :/ A kdo mě a moje styl jízdy zná tak ví, že se u mě vyloženě v bavlnce nemá. Při najíždění tratí, nebo když spěchám, tak jsem spíš likvidačno komando. Je to cekem statečněj dělník i když zdaleka ne dokonalej.
-> sekicz 09.06.15 21:26:14: pekné , čo to je za kod motora ? toľko km zatiaľ nemám ani dohromady , ale tak Felicia 230 000km /ročný priemer 26tis km/ a Octavia 46000km /ročný priemer cca 13tkm/
-> orlando1: To vydrží ta prdlavka tolik? Že bych začal tetu lámat, aby mi prodala tu její, co jí jen stojí v garáži už víc jak rok? Ale ono to stejně bude max Euro 3
11:12:20 09.06.2015
George88
K nám jezdí borec s fabii 1 1,9 TDI 74kw a má přes 1mil. počítadlo ukazuje už jen nuly :) Motor původní.,převodovka druhá,samozřejmě poloosy,tlumiče,pružiny atd dle potřeby..