Vidiš a já jsem rád, že mám v Ovci oranžovej displej místo zelenýho.

-> Jirik_Tuňák1983:
Nejlepší je žádný ovládátko ani zobrazovátko na naklápění nemít.

skoda.virt.cz
odkaz

, ale on je jinak tlumený jako klasický nepodsvícený displej, tady se rozsvítil poté co jsem udělal odraz do světelného čidla na budíky. Ale to víš, je to rok vzniku 2005 a v té době to měly všechny jejich modely. Důvod jsem taky nepochopil, asi nebyla hnusnější barva do displejů na skladě.
Aspoň jsou oranžový všechny a ne jako u starších francouzů, kdy byl jeden modrej, druhej oranžovej a třetí zelenej. 

A k čemu, když všechny ostatní informační ikony jsou v jiném pásu? Jiná auta to mají jenom na tom kolečku a když to nedejbože poctivě přešteluješ, tak se toho všimneš až když nevidíš, tady je to na očích.
, vy tady brečíte, že nemáte u aut bez senzoru kontrolku potkávacích, my ano, na parkovačky a toto pak v podstatě na potkávačky.

Tedy pokud to neni denni pocitadlo km :)

Když jsme ještě měli předchozí 9-5, tak mi David Bubník posílal odkaz na mobile.de, jestli nechceme dotáhnout její dvojče (fakt prakticky stejný auto, tak 2003 rok, stejná výbava atd) s nájezdem asi 124t km. Než mi odkaz dorazil, už byla pryč
Za těch cca 120 tisíc nebo kolik by vyšla bych jí vzal hned...
tiez sa tesim ze zatial nepada

Předpokládám, že se tato auta primárně nepořizovala pro průměrný nájezd 180 km měsíčně.