-> bitmap: mno je to akorát barevně upravený ve photoshopu, jinak mám samozřejmě i origo z mobilu, kdyby někdo nevěřil, můžu dodat včetně EXIF hlavičky.. škoda, že sem neměl lepší foták, zas ale právě tohle sou ty momentky, kvůli kterejm mám foták v mobilu..
-> Milos: díky :-)
-> MATTESS: taky moc pěkná fotka, škoda, že takhle nemůžu vyfotit svýho, tam už je dost věcí neorigo
Jinak chvilku sem za nima jel, byly to nějaký mladáci, možná, že sem taky chodí, ale musí to bejt paráda hnát si to takhle klidnejch 60-70 po vesničkách a okolních cestách v takovejhlech autech..
-> ecartsiger: uplne klidne bys to moh vydavat za dobovou fotku. Kdyz jsem ji videl a zacal cist, ze je fo tofka z vikendu, tak jsem si myslel, ze si delas srandu
00:39:59 22.05.2007
Milos
-> ecartsiger: tak toto je super fotka
23:38:59 21.05.2007
Petrxall
Taky přidám jednu z tohoto víkendu, když sem se vracel domů. Je to Škoda Octavia a Škoda Popular, líbí se mi na tom, že i to místo je takový k těm autům dobový (kostel, kostky na silnici, rozpadlí baráky,...) Omluvte horší kvalitu fotky, fotil sem to mobilem za jízdy z auta a ještě k tomu na zoom, takže nic moc, ale aspon toto :-)