HAVIROV mesto tuneru :(

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 15.10.2002 do 17.10.2002, založil/a
řadit dle data
09:19:09
17.10.2002
Luděk
To Chip: takže cena za práci je 1 500,- Kč (tzn. vyztužení ramen včetně materiálu,demontáž,montáž a geometrie)Hr. Týnec je 10 km od Chrudimi směrem na Vysoké Mýto,resp. 16 km od Pardubic směrem na Hlinsko.Za dopoledne by to bylo hotový.
20:22:55
16.10.2002
Dan
Jo, tak co se týká takovejch kšeftů, můžu směle potrvdit.
Máme tu u nás ve městě taky jeden. Taky sou zavalený katalogama :o)
Je to přesně to, co tu napsal lukas. Pro zbohatlý nafoukance, kerý se s tim pak vytahujou na srazech a dyž se zkusíš zeptat, jak udělali tohle nebo tamto, tak odvětí "Výrobní tajemství, vole !". Pochopitelně, že o tom neví zhola nic, dyž daj firmě auto a pak za měsíc vypláznou na dřevo 100 kolíků a odjednou s natuněným autem. Hanba, hanba, hanba a eště jednou hanba takovým elementům.
Proto mam rád Škodovky, na kerejch si fšecko uděláme sami a sou taková pěkná skládačka. Fakt hračka pro velký kluky :o)
Proto neopusťte ty naše milované české stroje a vždy svým konáním i jednáním dokazujte těm nafoukanejm howadám, co uměj český stroje.
12:09:01
16.10.2002
Luděk
To Chip: na cenu se Ti přesně zeptám,ale stejně řeknou jenom,kolik bude stát práce,cena materiálu záleží na tom,co se bude kupovat (jestli nová ramena,U výztuhy,silentbloky,hliní ky,šrouby a trubičky).
09:29:13
16.10.2002
CHIP
2 Ludek: Tebe si zapamatuju, tvoje znamosti se budou jistojiste hodit. Jestli jsem si to dobre nasel, tak to je nedaleko Pardubic. To by slo, ale necham to asi na jaro, protoze ted uz nemam zadnou dovolenou. Kazdopadne dik za nabidku, urcite vyuziju. Jestle prosim te, kolik by to tak asi kostovalo, financ. Diky
08:27:31
16.10.2002
Luděk
To Chip: tak jsem to včera domluvil tak,že pokud máš zájem nechat namontovat na svoji zadní nápravu vyztužená ramena a byl by jsi ochoten se dostavit do Hrochova Týnce,tak Ti to v autodílně v Přestavlkách (cca 3 km) přehodí na počkání i s geometrií,no prostě se vším všudy (co já vím,tak přesně to dělali už min. 2x).
To JB: šmrksovy v obchodě by bylo potřeba říct,že v Jižní americe (tuším Brazílie,nebo Mexiko) se normální brouci dělali sériově ještě takřka předevčírem a někde jsem četl,že po zastavení výroby opět někdo něco malosériového rozjel.No ale on by stejně asi nevěděl,kde je Jižní amerika,nebo by mu to bylo jedno,takže už do toho kšeftu proště nechoď!!!
16:10:05
15.10.2002
lukas
CHIP - jo to je taky fakt - holt vsechny tyto firmy jsou zalozeny na prostym a jednoduchym kalkulu hospodarskyho vysledku v kladnejch cislech - nemaj s motorismem co delat je to jenom a jenom obchod...... Bez citu bez vseho..... zas tezko se divit lidem ktery musej zivit rodinu ze vemou radsi feldu na serizeni ventilu - nebo podobnou blbost od cloveka kterej tomu nerozumi a nauctujou mu 1000,- Kč - když se někdo podivá na tebe s vědomym že "bys tomu moh trochu rozumět" a nenecháš se voškubat - tak prostě tu práci odmítnou protože je to moc práce za málo peněz.

Zas na druhou stranu to má něco do sebe - protože pěknýho rapida nebo trabíka nebo fiátka nebo starou aerovku prostě budou nadále dělat fandové a bude to raritka nebude to moct mít prostě člověk který se o to zajímat nebude a nebude schopný si spoustu věcí udělat sám.
14:51:03
15.10.2002
CHIP
No tak ja mam uplne stejny zkusenosti, kdyz jsem chtel opravit zadni napravu, mam ji do A (vlastne jeste porad chci) tak mi ve vsech servisech rekli, ale to tak maji vsechny 130-tky a to se nedela a to vam nemuzeme udelat a vy tomu nerozumite. A prijdu do autodilu a rikam mate ramena na 130-tku? Ne nemame a mate na 120-tku, ano to mame, ale to do te 130-tky nedate a uz ti je ani pomalu neprodajou, jsou to hajzli jak svine........
14:44:00
15.10.2002
Luděk
Ono je to opravdu veliče těžké na nedivím se,že v Havířově jb ztácí trpělivost a chuť (chodíl jsem v Porubě na školu a taky jsem občas v tom okolí něco sháněl a nakupoval).Lukáš má pravdu s těma veteránistama,ale jenom částečnou,musíme z toho vyškrtnout ty zazobance,kteří si po telefonu objednají odvoz auťáku do veteránorepasistický dílny a z ní za stovky tisíců peněz vyjede vobluda v akrylátu,chromu a na drátěnejch kolech,ačkoli takový to auto nikdy nebylo (a to opomíjím zlaté gravírované štítky na boku blatníku s nápisem toto auto restaurovala autodílna D.... v D.......(to je vlastně veteránotuning a na to bych udělal speciální kategorii včetně ordinačních hodin ve sběrnejch surovinách) a když to nevobdivuješ dostatečně nahlas a dlouho,tak Ti řeknou,že tomu vůbec nerozumíš a že k Tobě na rallye už jezdit nebudou a ani nikdo,kdo je na nich technicky závislej a to je třeba půl kraje!!!! Prostě a to platí u všech typů aut v této zemi musíš přesně vědět co chceš,kolik to má cca stát a kde k tomu přijít a von Ti to pak nějakej šmksa objedná a ještě si myslí,že Ti dělá pomyšlení.Takže jedine vytrvat,nevzdávat se a prát se s tím.
11:10:28
15.10.2002
lukas
kolikrat se mi stalo ze v mototechne jsem ukazoval - chci toto a toto - nesmis nikdy rict na co to chces protoze treba zamenitelny dily v mototechnach neznaj a pri prokecnuti se - chci spojkovy valec na rapida - ti reknou - to nemame - i kdyz maj na 120-cu.
11:05:57
15.10.2002
lukas
Tomu se rika KOMERCE - tyhle obchody nejsou delany pro nas ale pro tatinky od rodin ktery videlaj prachy ve firme a na auto nemaj cas - pak si objednavaj podle katalogu a sami delaj hovno - uplne s tebou souhlasim. Ale takovej je proste dnesni zkurvenej svet - sere me kdyz v tuningu nekdo napise "jo tak tyhle kola jsou dost dobry - bodejd by nebyly kdyz stojej pres 50 tisic - ale nikdo uz nenapise - jak roste spotreba, klesa brzdna draha, vymlacujou se cepy, trpi kastle atp. - proste je to komerce a nema to s motorismem co delat.
Jinak k tem dural podlozkam - na zmenu roztece se to dela tak ze se vlozkujou pouzdra na stefty - a na srouby - takze si ty duralky predstav asi tak - ze podlozku prisroubujes na buben - a z ni pak cumej 4 stefty ktery jsou zasazeny v tech pouzdrech - o rezani zavitu sem taky neslysel - ale tim nechci rict ze se to treba taky nejak neda udelat - kazdopadne se kolo chyta matkama co jdou skrz podlozku a ne steftama.

Kazdopadne i z techto duvodu mam radsi veteranisty nez tunery i kdyz v kazdy oblasti se najdou lidi co maj "nosanek nahoru" - tema se nesmis nechat otravit.

Ten casopis by fakt bodnul sakra
10:27:58
15.10.2002
jb
Tak si musm postezovat ..sakra uz je mi lip :) tak zavidim kazdemu kdo ma okolo sebe při tuneni auta lidi co něco umeji. JA bydlim v havirove a prave jsem se vratil z města shanel jsem delsi srouby na kola no a jak jsem se nasral ..(este ze jsem jel na kole jinak bych urcite platil moooooooc penez ) to cemu si u nas rikaji tuner firma bych rpirovnal k panovi co otevere katalog rekne to není mozne pokud to tam nenajde a to je cele !!! a este pokud rikate něco jineho tak se vam smeje do ksichtu jaky jste debil ..prave jsem dosel od jednoho takoveho když jsem mu řekl co minim shaneti tak se usmal jako ze zase jeden debil co chce delat tuning který videl negde v casopisu a nevi o tom vubec nic. Akdyz se prestal chlamat po 5 sekundach tak řekl podlozky co ? a ze to nikdo neudela a ze se to dela uplne jinak a tim skoncil a hrabal se v regalu.. to me nasralo maximalne tak jsem mu řekl ze to vim a prerikal mu postup jak se to dela vsema zpusobama pak se dokonce OTOCIL a zacal me poucovat jak jedine ocelove podlozky a myslel si jak me pouci a ja budu jenok kyvat obdivovacne..Hovno rek sem mu ze ocel je na hovno pokud budem uvazovat o nejake setrvacne sile při brzdeni atd. no ted když nad tim uvazuju tak jsem ho nemel vubec urazet svoji nedebilitou (znalosti)
Protože to bylo videt ze ocividne nevi o cem je rec. Pak jsemse zeptal jestli nevi teda kde mi negdo vyvlozkuj zavity do duralovych podlozek a cumel na me jako na debila na entou. coze ? do hliniku to se vubec nedela to vam nikdo neudela a se smichem odesel debil ..pravda je ze o nikom nevim kdo by to mel ale sakra jak by se asi jinak delaly zavity do ALU ne? No uz na vsechny obchody seru ..nejlip sem si pokecal s nejakym uplne cizym klukem na ceste do OBCHODU který predelaval něco v rapidu (automechanik) a pripadal jsem si ze mluvime stejnym jazykem ale v tech obchodech ti nebubrenci co umeji akorat obednat koa lna BMW za 60000kc jiank nic se na nas kluky co se snazi hlavne sami něco udelat (finance) divaji zhora. Asi cely web okolo skodovek je jenom pro blbouny co nic neumeji a delaji vse uplne spatne proste jenom nedospeli k tomu super tuningu když mas penez na rozdavani ..a koupis
si vsechno a nechas namontovat na klic.to je tan pravy tuning ne? Myslim ze MY vime vic o autech(i o tech drahych) a procesech v nich. No co no podlozky asi prodam protoze tady bys chcip pes a nejak na burze koupit to zas nejsem sebevrah a nejake na zakazku nejsem milionar.. Jednou jsem cetl ve SPEEDU (ctete to taky?) o zavodech na solnem jezeru a jeden pan z autem z roku 1930 rikal :ten kdo si rika zavodnik a dava auto do servisu ten nevi o cem
to je ..chapu samo ze dneska v dobe elektroniky doma neudelas vsechno ale krome motoru jde delat i jiné věci ne? No nic ..jo a na zaver typicky priklad z obchodu tady u nas rikam nemate
nejake jiné disky (plech) s rozteci 130 ? chacha (zase ten pohled prosimte neztrapnuj se před profesionalem) to mely jenom skodovky (katalog disku mu totiz lezel na stole) .rikam no ja vim ze stary brouk mel taky 130 a mangels vyrabi taky ale jsou drahe tak jsem myslel krome toho ? bere katalog a říká dulezite jako vitez cte beetle roztece kolem 100 ale ne 130 ..hmmm rikam to je divne ja jsem je videl na netu ? a zase smich ..rikam no jo ale necetl jste noveho beetla ? zamysli se a päk no jiste myslite ze takove strare auto este budu mit v katalogu ? …tak tak to tady chodi …bez katalogu ani ranu a este hledaji blbe a udelaji idiota z vas..myslim ze v takovem obchode muze delat klidne i baba co o tom nevi vubec nic konec seru uz na nej ale sem znechuceny něco vubec predelavat ..jezdil bych na srazy ale nemam uplne zdravi v poho a taky moc penez cus sorry za delku prispevku

Extreme Tyres