Foooootbaaaaal

prohledat
77 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 24.03.2007 do 03.04.2009, založil/a Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
řadit dle data
16:26:21
03.04.2009
haso
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ja nerypem, ja by som zostal ticho keby sa nerozvinula debata, ale nedalo mi to nezareagovat6
16:13:47
03.04.2009
Mr.Lumpy
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 3
16:05:17
03.04.2009
Fén
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): To sedí. :o))
15:58:19
03.04.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> havlik: aj mne... sice hokej si obcas pozriem, ale skor kvoli pivu s kamosmi v krcme ako kvoli hokeju
14:55:57
03.04.2009
havlik
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): mě je fotbal ukradanej:) stejně jako hokej
14:54:03
03.04.2009
-> havlik: mozno to niekto uz poslal aj nejakym futbalovym papalasom 1 1 1
14:46:34
03.04.2009
Labros
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 3 3
14:44:46
03.04.2009
Mr_Kubas
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): No něco na tom bude 47
14:40:05
03.04.2009
pyroman
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 3 3 3... i když nevím, jestli to není spíš k pláči

upraveno 1x, naposled 03.04.2009 14:40:28
14:39:13
03.04.2009
havlik
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak to je krutej vtip moc se mi líbí3 3
14:30:09
03.04.2009
hehe, snad neurazim, ale toto mi prave prislo majlom:

Česká fotbalová reprezentace hraje ve Wembley zápas s Anglií. Angličani berou zápas trochu na lehkou váhu, takže jdou radši na pivko, s tím, že tam nechají Rooneyho, který bez problémů porazí Čechy sám. Angličané v klidu chlastají v hospodě a už ve 4. minutě dobrá zpráva, Rooney dal gól a Anglie vede 1:0. Tudíž pijou dál, jenže nové zprávy nechodí a v 85. minutě přichází studená sprcha - Češi vyrovnali. Angličané se vypotácí z baru a jedou na stadion. Tam dostávají další šokující zprávu - v nastaveném čase Milan Baroš rozhodl zápas na 2:1 pro Čechy....

Vběhli do šatny, kde sedí Rooney a kroutí hlavou.

Hned to dostal: "Wayne co se stalo, jak jsme mohli prohrát s Čechy..? "

"Chlapi nebudte nasraní, nemohl jsem moc dělat, rozhodčí mě už v 13. minutě vyloučil..... "
11:02:55
03.04.2009
-> haso: tak neryp do ITckarov 1
23:46:25
02.04.2009
haso
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): pripominas mi jak som cital tie tvoje nazory...akoby som pocul svoju frajerku1

-> P@nis: a ja suhlasim s tebou, futbal je o tych emociach, zabave, pokrikoch, tej sile masy ludi, atmosfere, k futbalu patria ludia ktory fandia svojmu klubu, na 90minut vedia zabudnut na kazdodenne problemy a ziju stym klubom, ked sa klubu dari fandia, ked sa nedari zas fandia a zabavaju sa...vypiju nejake to pivo, daju si klobasku cez prestavku a zafandia klubu a ked clovek vidi jak sa ty chalani na ihrisku snazia je to super aj ked nevyhraju

je mi ukradnute ci ma ten hrac tri vysoke skoly alebo skoncil len strednu, vie to hrat, je dobry, a o to ide vo futbale, futbal nieje IQ test alebo nejaky vstupny test zo vseobecnych znalosti, futbal je proste zabava a drina a futbalista je dobry vtom ze sa vie pohrat s loptou a nezaujima ho co je integral, on za to prachy nedostava...nejaky ITckar nevie co je to lopta tak preco odsudzuje futbalistu...futbalistu ziaden ITckar nezaujima tak nech si jeden do druheho nerypu8
14:30:07
02.04.2009
Labros
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 1
14:24:37
02.04.2009
-> P@nis: No, mozme do seba busit kolko chceme, spolocnu rec nenajdeme... pre teba bude fotbal pritazlivy kvoli atmosfere, mnne sa zase nikdy kvoli tomu istemu a veciam, ktore som spominal pacit nebude... ako pises o tej vojne na poli... to pre mna bude stale neinteligentne spravanie, ale nechajme to tak, kazdy mame svoj nazor.

Dobre sme si pokecali, a cuduj sa svete, nepohadali sme sa 1

tak sa lucim s pozdravom, Sportu zdar, fotbalu zvlaste, ci ako to pan Nohavica zaspieval 1
14:19:12
02.04.2009
-> Labros: nezere to benzin a rychlosti nad 100km/h sa nedaju dosiahnut 1
13:55:31
02.04.2009
Labros
-> Dušan: a který kritérium sportu teda fotbal nesplňuje? 4
12:57:33
02.04.2009
P@nis
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Kdo chce slušné lidi at jde do divadla a ne na fotbal, už vidim jak tam bude 100 000 fanoušku a všichni budou jen sedět a divat se atmosfera na prd...

Mentální odpoad ? jelikož znám i par lidi z řad hooligans tak můžu říct, že většina má z nic maturitu nebo chodí na Vš. To co vysíla televize, že si vybere nějakeho ožralu dá mu do ruky tisíc korun na pivo, na krk šalu Baník a hnedka mají chuligána co byl na bitce, Tohle je příklad kdy se na podzim poprali Hools Brna (Johny kentus gang + Pressburg) a proti nim Banik(Apple commando) cca 120 vs 100 na poli. Žadna policie nic ani novináři o tom nevěděli a aby měli o čem psát tak si našli udajneho chuligana, ktereho samozřejmě z tvrdeho jadra baniku nikdo nezna:-D a to že se poprali mimo bez policie atd tohle je dnešní moderní Hooligans, ty co nám ukazuje televize většinou byvaji nějaci opili zamindrákovani lide co si vybijeji vztek a zvyšuji Ego.

A že na Woodstoku bylo vic lidi je hezke ale vem si jedno kolo Španělske La liga Real madrid 90 tis barcelona 80 tisic a v první lize je 10 zápasu tak si spočitěj kolik je to díváku a pak se vem že je druha liga třetí ruzne divize konference atd takžeprostě Fotbal je nejmasovější zábava na celem světě a nic se snim nemuže rovnat, nedejbože nějake domáci rally kdy ho řídi nějaky Franta skočdopole z kotěhulek. Koho fotbal nezajíma at se do něho nesere a hledí si svých věci třeba hokeje (a to je dobrý příklad když se tam mez sebou poperou přímo profesionálni hráči- idealní ukazka chováni)

Footbal Factory4
12:40:14
02.04.2009
-> P@nis: porusil si retaz....

inak, nesuhlasim s vetou "a kdo se boji že dostane do nosu tak at zůstane doma, nikdo ho nenutí jit na fotbal, může doma sledovat telenovely" Mozno vela ludi by na ten futbal islo, ale kedze tam nachadza vacsinou hulvatov, tak tam radsej nejdu...

mne sa futbal ako taky nepaci, to nasilie okolo je len bonus.... politici su ina liga...

a este na zaver... pises ze "fotbal je emotivni záležitost zvlášt když hrajou proti sobě nenáviděné týmy města neco jako u nas třeba Baník vs Sparta."

jedna vec su emocie a druha je nasilie... inteligentny clovek dokaze zvladat emocie aj bez nasilia, mentalny odpad vytvara ultras a hooligans a podobne "fan kluby"....

Na woodstoku bolo viac ludia ako na reale madrid.... ale aj ked sfetovani, boli na seba mili....

1
12:32:17
02.04.2009
P@nis
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Nesleduju kolik lidi kde moc umřelo v zahraniči ale u nás při nějake hools bitce žádny a to to sleduju pár roku. Tahraničí to je jina liga, i když jak tady mluvíte o těch vytržnostech kdo myslíte že je děla na Baniku a v Brně ?? na Banik jezdí Poláci GKS katowice a do Brna se jezdí pobavit hooligans Slovanu Bratislava. A ktomu kde a kolik lidi umřelo by to chtělo vydělit taky počtěm fanoušku kolik přijde tady na rally? nic moc a třeba ve Španělsku na jediny zapas Realu madrid přijde 90 000 lidi tak si vem kolik je zemi po celem světě kolik týmu a zjistiš že fanoušku na fotbal co chodí každy týden je mnohonásobně víc z toho pak taky ty konflikty navic fotbal je emotivni záležitost zvlášt když hrajou proti sobě nenáviděné týmy města neco jako u nas třeba Baník vs Sparta. a Tedka si představ že v zahraničí přijde na ten zápas 5x tolik lidi co u nás a že jsou to lidi horkokrevní tak se není co divit, že se někdo sem tam popere :) a kdo se boji že dostane do nosu tak at zůstane doma, nikdo ho nenutí jit na fotbal, může doma sledovat telenovely.

Co se týka toho že někdo přestal hrat fotbal a uči někde jeho věc, ale znám par lidi co sem snima hrál a dostavjí dost slušne peníze a přitom dělaji to co je baví, takže podle mě luxus. a že fotbalisti neuměji mluvit bych neřekl je něco jineho mluvit na kameru stačí se podívat na naši elitu ve vládě každy tituly a nekteří neumi vyslovit ani R nedejbože stvořit nějakou větu která dáva smysl..
12:07:31
02.04.2009
-> P@nis: tak si pozri statistiky, kolko zivotov si vo svojej celej historii vyziadal futbal a kolko automobilove zavody.....

Nehovorim o veciach typu ze sa niekde na stadione zruti tribuna a ludia tam zomru - to je porovnanetelne s tou zlou nehodou na Valaske alebo s inymi nehodami na rallye a inych motorsportoch.... ale ze by sa pri nejakom inom sporte fanusikovia navzajom zabijali na zapasoch a hlavne po nich, ze by na zaklade nejakeho ineho sportu tieklo tolko krvi a vznikalo tolko gangov....

Mozno je to moj skresleny nazor, ale futbal je pre mna menej pritazlivy a viac nasilnicky ako trebars box (a to uz je riadne jeb..ty \"sport\"), ale ason kvoli boxu nevznikaju take davove psychozy ako kvoli futbalo.... ano som zaujaty, nemam futbal rad....

A co sa tyka zarobkov sportovcov, nielen futbalistov, kolki z nich by sa tomu venovali ako konicku, keby ich to tak vyhodne nezivilo?... ale budis, behaci v trenkach sa kvoli tomu aspon potia, ale viac ma seru vselijaki papalasi, funkcionari a zasluzile sportove celebrity, nhananie sponzorov sa podobne....

inak... poznal som par druholigovych hracov... vsetci sa na to vykaslali, pretoze si uvedomili, ze maju na viac, ako na nahananie lopty po trave, jeden z nich teraz uci na vysokej skole tusim politologiu....

A ked uz som aj pri vzdelani.... na futbalistoch je to dost viditelne.... priznam sa, nesledujem sportove spravy pravidelne, ale obcas mi to po klasickych spravach bezi dalej a pozriem si to... vzdy, ked som videl rozhovor s nejakym futbalistom, tak som nadobudol dojem, ze by potreboval logopeda... to bude asi tym, ze namiesto skoly chodili radsej na travnik, proste ziadna kultura, ziadna plynula veta, len samee eee, hmmm, ooo.... toto by bolo pochopoitelne hned po zapase, ale ked typka navlecu do saka a postavia pred mikrofon, tak by si mohol dat zalezat na tom, co zo seba vyblekota... to ale neplati pri tych top zarabajucich, ti maju k dispozicii viac penazi ako mensi stat a viac poradcov a PR managerov ako bin ladin a Obama dokopy...

sakra, na toto sa hodi jedine cesky vyraz \"dusevni prujem\" 3

S heslami \"D-fens je moj vzor\" a \"radsej v praci spamovat ako pracovat\" sa s vami lucim a zelam pekny jarny den.

Dedinskemu futbalu zdar!4

PS: ja som dal dlhy prispevok, Ty si dal dlhsi, ja este dlhsi, takze teraz ocakavam este dlhsim nech to tu pekne graduje
upraveno 1x, naposled 02.04.2009 12:08:42
11:39:13
02.04.2009
P@nis
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Kdo vyděláva nezasloužene peníze ? To že fotbalista začína hrat třeba od 6 let a tvrdě trénuje a první peníze dostane v 17 letech pokud je teda hodně dobrý což je tak jeden z tisíce. A když už se dostane do týmu kdo mu zaručí, že se nezraní a má po karieře, nebo se mu prostě jen nebude dařit a taky ho vyhodí z týmu...Nejlepší jsou takoví lide co si myslí, že fotbalisti přijdou na trenink hodinu a půl si zakopou a jdou domu a tímhle vydělávají miliony. Jelikož jsem sám hrával 2.ligu dorostu tak vím co to je trénovat 4x týdně (po treninku někdy posilovna) + víkend zápasy( nejlépe pokud člověk chodil hrát za A i B tým) to pak byl celý víkend pryč takže jsem míval volnou jen středu. To je málo za ty peníze? člověk si to vydřel sám kdyžto třeba u F1 berou větší peníze a uspěch záleží z větší časti na týmu a autu..

To, že tady někdo zmiňuje agresivni fanoušky a vytržniky, k tomu snad jen nedívejte se na Novu a zajděte si na fotbal a uvidíte kde je skutečnost, holt senzací je u nás malo tak je třeba nějake vytvořit.. Ono fotbalový hooligans je zajímavější téma než vysílat záběry jak se chlapi na vesnici porvali v hospodě a škoda může být podobná a nikdo po tom ani neštěkne..

A když porovnávat fanoušky tak kolik lidi "exlo" při fandění na automob. závodech a kolik na fotbalech... fotbal má číslo zatím 0 i přes to že se někdo někde popere, naproti tomu nedávna nehoda na valašske(pokud se nepletu)... Takže o te inteligenci fanoušku je myslím zbytečné hovořit..
09:08:08
02.04.2009
Asi sa niekto teraz urazi... ale ked clovek sleduje dianie okolo tej divnej hry tak musi prist na to, ze je to len kurvaren kde jedni zarabaju nezasluzene prachy a cely svet sa im na to sklada.... A samozrejme, polointeligentni hulvati (velka cast fanusikov) si v ramci stada moze vybijat svoju agresivitu... a zase to zaplatime my.... policajne zasahy nieco stoja, naprava skod nieco stoji.....

kua, ked sa niekomu ta kravina paci, nech si ju financuje... policajne zasahy by si mali platit kluby... a ked sa stane pruser, tak zatvarat vsetkych... a vytrznikom do ruky 10 kg kladivo a aspon na mesiac prikovat na stavbu dialnice.... ked je taky silny, nech rozbija sutre na strk.... aj by shlapec skrotol, aj by sme mali lepsie a lacnejsie cesty...

mne je jedno, ci ma nejaky clen hlucneho stada na ulici na krku cerveny alebo modry alebo akykolvek sal.... vacsinou ma holu hlavu, vysoke promile a nizke IQ....

jediny futbal, ktory znesiem je hodovy dedinsky, zenati vs slobodni 1
20:58:18
01.04.2009
škodec
20:57:51
01.04.2009
škodec
takto to ma vyzerat1
zvětšit Foooootbaaaaal  - obrázek od škodec vložen 01.04.2009 20:57:51
20:57:08
01.04.2009
škodec
-> haso: to co tam mate nejaky priatelsky zapas Dochodci vs. Stari pani3
20:14:16
01.04.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
Kdyz uz neco tak hokej a ne fotbal, to je hrozna blbost :)
19:51:51
01.04.2009
Fén
-> kury: A správně děláš. :o))
19:49:32
01.04.2009
kury
Já se radši koukat nebudu, páč tomu našemu mančaftu vůbec nevěřím3
19:46:54
01.04.2009
Jožynek
-> Nwkt: 24.03.07 23:46:30moj clovek...47 1 3
19:41:44
01.04.2009
Fén
Doufám, že tým čehůňom dnes pořádně nakopete do pernamentně vertikálních úsměvů. :o)
16:55:46
25.03.2007
bnjaro - bnzima
kua uz ani slovaci neveria svojmu tymu tak sme teda na total v p...i
15:57:34
25.03.2007
haso
-> bnjaro: akurat mi dostaneme na prdel od CZE3 ako kazdy rok3 tak sorry v helsinkach ee136
14:50:34
25.03.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> bnjaro: neprovokuj1 taketo zapasy nemam rad, ked uz tak vo finale4
13:26:54
25.03.2007
bnjaro - bnzima
hokej to je sport ale pockajte ked zas bude SVK vs. CZE a dostanete cesi na prdel...1
13:08:37
25.03.2007
Kuba.K
ten Koler tam byl včera na hovno, s prominutím
11:12:54
25.03.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
o fotbal se taky moc nezajimam, neco jineho je hokej, ale sleduju akorad mistrovstvi sveta, je to supr kdyz tim zije cela republika par dnu a lidi muzou zapomenout na svy kazdodenni starosti 1
04:44:25
25.03.2007
llukass
dávám opět -
00:44:48
25.03.2007
bnjaro - bnzima
-> haso: asi tak dlho by som prezil

00:44:24
25.03.2007
bnjaro - bnzima
-> haso: hustomasakerjedenversusvs etci
00:42:48
25.03.2007
haso
-> bnjaro: ja byvam v bratislave a v suboji TN x KE som bol jasne za KE1 ale ako majstra by som najradsej mal SLOVAN (uz len pre tu skvelu formu aku ma brankar si to zasluzia9 )

...a v kotli je najlepsie, len musis fandit tymu ktoremu fandi kotol inak je zle nedobre3
00:38:21
25.03.2007
bnjaro - bnzima
-> haso: tak sa na to pozri z mojej strany byvam as tridsat km od tn a fandim kosicom hadaj komu fandi zvysok mesta....5 btw tym 2 skalica tym 3 zvolen...

raz som bol v TN na trencin skalica moje jedine stastie ze som nebol v kotli ale medzi norm ludmi ktory na mna iba sprosto pozerali ked som bol stastny ako dala sc gooola...3
00:34:24
25.03.2007
haso
-> bnjaro: ak myslis kosice, tak aj mna stve ze vypadli8 som bol asi jediny koho poznam ktory fandil košicom1
00:28:18
25.03.2007
bnjaro - bnzima
-> haso: je..at sa na cely fotbal proste hokej aj ked moj tym dneska vypadol ale couz taky je zivot...10
00:09:48
25.03.2007
bnjaro - bnzima
-> haso: f1 aj amerika formule su gut ale v minulosti bolo lepsie (sledovat hilla jak dava naprdel shumdebilovi)
00:08:16
25.03.2007
haso
-> bnjaro: ja som neprovokoval1provokoval jeden typek a my sme sa len pridali 1

-> Nwkt: v divadle som bol v stredu /zo skoly/ a mozem povedat ze sport ma taha viac, uz len preto lebo je tam svetlo a vidis na baby a v tmavom divadle e-e40

a celkovo sport mozem, asi aj preto teraz marodujem s vytknutym clenkom (futbal1 )
00:05:58
25.03.2007
haso
-> Syny: F1 ma nebavi, to som dokazal aj zaspat pri tom ako sa kruzi po trati 80krat40 ale zato NASCAR som dokazal sledovat aj tych 500kol1
00:05:56
25.03.2007
bnjaro - bnzima
-> haso: kua od bitky sa neleze ked uz provokujem nesem aj nasledky...
00:05:07
25.03.2007
Nwkt
-> haso: Já do divadla taky nechodim 4 1

Já to beru někoho to baví, mě ne, já nemusim žádný sporty 1 jediný co sleduju je WRC 1
00:04:36
25.03.2007
Syny
-> haso: Mno do divadla taky nechodi, tam sem byl jednou v zivote ze stredni skolou a to sem stejne v pulce musel zdrhnout, pac se to nedalo, ani do kina nechodim - a proc taky - se na to kouknu doma 1

Teda kdyz si to tak uvedomuju - ja sem ale nevzdelanec 3
Extreme Tyres