-> Tuner#2:
No dobře, ale pokud bych do nový věci musel dát tolik peněz, jako to stálo tenkrát (což nechci), tak v tom případě každá 30 let stará věc v poměru výkon/cena docela vede a asi není odsouzeníhodná.
Osobně ve svým pokoji televizi taky nemám (ale mám počítač což je ještě horší

), ale nevim, proč by "dětem" neměla přijít TV do ruky, když ty "děti" pravděpodobně budou v domácnosti minimálně do svých 20 a více let. Chodit ve značkových hadrech a botách - máš takovej pocit, že se dá ve stejný kvalitě oblíct a obout neznačkově? S mobilem souhlas, i když dneska už to často není jen póza ale fakt, že ty telefony lehaj jeden za druhym. Možná proto mám posledního mohykána C2-01, protože i nástupci týhle třídy telefonů stojej pěkně za hovno.
A když někdo designem žije jako ty žiješ třeba audiem, ať si za to ty peníze dá.
K tomu autu bych jenom dodal, že třeba u nás to není jenom dopravní prostředek do práce, ale tu a tam se opravdu jede dál, což by v případě krátký Feldy a plnýho obsazení bylo dost nedostačující vozidlo.
Jediný,o čem si myslim, že se asi shodnem, je to, že oba nemáme rádi pozérství, kdy jsou lidi schopný nakupovat ani ne pro sebe, ale kvůli tomu, aby se mohli před druhým vytáhnout. O to mi fakt nikdy nešlo a řek bych, že někdy je to i dost poznat v negativním slova smyslu.