-> dragon_cb_cz: Hele sám tomu nerozumim, ale vím, že třeba v práci nebo u kámoše jsme se s tím prcali a fungovalo to na hovno... Jinak dobrý AP/router na to vaše levný řešení paradoxně není levnější jak ten Mikrotik. Jako jasný, do práce jsem toho času koupil za 500 tupej routřík od TP linku a udělal jsem s ním wifinu ve skladu ND, kde předtím nebylo nic odjakživa X let... Asi půl roku na to naše vedení zaúkolovalo naše IT, aby tam dali Mikrotik a propojili to se zbytkem naší firemní sítě. V tom případě mi to tehdá taky nepřišlo logický, stejně jako když tu obhajuju to řešení, co mám doma. Rozdíl vidím hlavně v tom roamingu, protože v práci nebyl problém s tím, že by se sítě překrývaly - člověk měl buď jednu, žádnou a nebo druhou. Doma ale se mi ty "signály" AP překrývají.
-> StepaNoFUN 01.11.23 20:04:22: Tyjo, když mi to kámoš nastavoval na dálku, tak potřeboval, abych mu něco málo v tom Mikrotiku nastavil a tím mu ho dálkově zpřístupnil. To bylo něco. On mě teda kámoš naváděl, takže v pohodě, ale jak jsem otevřel tu "Basic"

stránku s nastavením, tak mi spadla brada a prohlásil jsem něco jako ty krávo