-> Radek Retro eLeSo: Aschersleben? Tam jsem byl v r.2000 na freundschaftu s hradeckým SOU automechanici,14dní,praxe a pojížďky okolo,občas vejlet,jsou tam taky pěkný místa,Kyffheuzer,Hexentan
zplatz atd.
-> Hurdis: -> Jumbo: no ono je to toršku bouchnuty na spodku dveri a ty dvere jsou cely vytlemeny - a jelikoz jsou BNusle oblasti, kde je i pres den trosku cerno, tak asi tusite, kdo tuto opravu spachal :-)
-> VeTeV: Nějak mi uniká význam. Když jsem měl před deseti lety k oblíbené modré 120ce ještě i Favorita na dojetí, tu střešní lištu od A sloupku jsem neměl vůbec, uletěla, dveřní těsnění vymačkané, dveře mírně nedoléhali a měl i střešní okno. A potíže se zatékáním jsem zrovna moc řešit nemusel. Ty max. pod těsněním čelního skla.
-> Yogi55: Já mám nahoře v blatníku Ďurku zamatlanou nějakou protikorozní srajdou a přelepenou kusem lepící pásky a řikám si co jsem za prase a jak bych ten blatník měl vyměnit.
tomsal55 22.10.11 15:30:23 napsal: U nás v ulici stojí Felcka combi zelená metla a už nemá značky ,tak jsem zvědavej jak se bude držet.No vida,tak její konec pravidelně dokumentuj,ať je na co koukat ;-)