skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> isti: nojo, sem si ani nevšiml :D
-> Zeke-ten šestý 02.07.17 10:25:28: Na čo to má vaňu pod motorom
,že by z toho tiekol olej?
-> minno: Zaujímavý koníček chodiť okukovať vraky do Štúrova

-> minno: Zaujímavý koníček chodiť okukovať vraky do Štúrova

Víte co znamená, když Brňák řekne "bez koroze ani puchejřek"?
.
.
.
Přesně tohle na obou stranách v předu i v zadu na konci prahu
čurák.
E: to že je ta jen šlupička perníku a barvy a vnitřek pod ní tam už není pač stihnul vypadnout psat asi nemusim...
.
.
.
Přesně tohle na obou stranách v předu i v zadu na konci prahu

E: to že je ta jen šlupička perníku a barvy a vnitřek pod ní tam už není pač stihnul vypadnout psat asi nemusim...
-> Proof84 19.05.17 22:04:04: Škoda jej...
-> isti: myši
Už nepametám že čo je to za auto,nejaký partner,kangoo alebo niečo podobné.Ostatné časti vyzerali relatívne v dobrom stave
Vlašim, kousek od nádraží.... asi zbytek nějakýho bagru nebo rypadla.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jeje, Jablíčko kroužilo kolem Sázavy
- P.S- Už je tam jen liana a Avie aktualně. :/

-> Nwkt: Aha - tak to mohli i vylovit z některého bouraného objektu..
-> Jozka: Todle je nahoře přímo vedle kolejí, značně obrostlý mechem 

Ten s tím zajímavým volantem, promotaným dvěma metry řetězu a bytelným visacím zámkem? 

-> Nwkt: Jestli je to ten se špuntem z umyvadla místo závěru nádrže, tak ten tam bývá odloženej relativně často.
Kdo si odložil litra na hlaváku v Plzni? 

-> Bohyn: Musel bych googlit, ale z hlavy mám dojem, že to původně byl Hannomag, pak Hannomag-Henschel po sloučení a nakonec (začátkem 70.?) převzal původní továrnu v Hannoveru i s výrobním programem Mercedes.
E: Takže "logo" dle stáří konkrétního kusu.
E: Takže "logo" dle stáří konkrétního kusu.
-> Jozka: Já to teda znám jako Mercedes, ale třeba už tenkrát byla nějaká spolupráce jako třeba u PSA Boxer vs. Jumper

-> Bohyn: Hannomag.. Míval u nás za komančů "značkovej" servisman vozů Mercedes.. Podobnej třeba takhle:
Škoda ho, stojí tam co pamatuju, takže více jak 20let. Pozná někdo?
Já chci tu liánu

my je řežem v půlce flexou a házíme do šrotu.
-> doking: Psal jsem už i na Alfa Romeo fóru, ale bez odezvy. Kdo je do alf, tak takový skvosty berou všema deseti.
-> Dianfik: Tak to jsi tady na Škoda fóru asi správně :-D
-> Tomaso435: Mám zájem pouze o 75,155,Alfetta a nebo Alfasud. Především sháním Alfu Romeo Sprint.
-> Dianfik: 145ka. černá 3 dvířko. stav takový jak to vyjelo z fabriky. myslim že to nikdy ani nemyl 

-> Tomaso435: Co je to za typ? Sehnal byste fotku?
-> Dianfik: kolega dostal služebáka a jeho alfa hnije pod stromem někde Litomyšle už 5 let 

-> Tomaso435: Jen jsem na to narazil, ale pokud víte o nějake odložené alfě v ČR, tak mi napište.
-> Tomaso435: a registracia len koli tomu 

-> Dianfik: fakt to potřebuješ po šesti letech vědět?
-> Pipo26 26.11.11 20:35:40: Dobrý den, kde se tato alfa nachází? (fotka na straně 85). Pokud víte o dalších odložených alfách, prosím napište. Děkuji
-> castrol: a jaký to má frajerský boční pruhy.

-> Pavell: ale nevydalo 

-> castrol: jo jo proto jsem to fotil, asi nějaký driffter

-> Pavell: coto zadne kolo ,nekukal si na to ?
-> Jozka: ok, díky za snahu
-> Kilián: Mám zapsáno - uvidíme, zda se vyskytnou.
-> Jozka: ok,
případně to ani nemusí být ucelený pár.
díky
případně to ani nemusí být ucelený pár.
díky
-> Kilián: Můžu se porozhlýdnout po známých - ale KT (ani KTC) doma určitě nemám.. tak možná nějakej Přerov by se našel 

-> MATTESS: -> Jozka:
pánové, když už tu řešíte ty KT spzetky, nevíte náhodou o nějakých vyřazených, či na prodej?Sháním jako dekoraci. Na autě, co renovuji, tak byly původní SPZ KTC, tak bych rád z nostalgie nějaký do garáže
občas kouknu na aukro, ale zatím jsem neměl štěstí
kdysi mi nějakej týpek slíbil KTCéčkový, tvrdil jak je poslal, ale nikdy nic nepřišlo....naštěstí jsem dopředu nic neplatil
pánové, když už tu řešíte ty KT spzetky, nevíte náhodou o nějakých vyřazených, či na prodej?Sháním jako dekoraci. Na autě, co renovuji, tak byly původní SPZ KTC, tak bych rád z nostalgie nějaký do garáže
občas kouknu na aukro, ale zatím jsem neměl štěstí
kdysi mi nějakej týpek slíbil KTCéčkový, tvrdil jak je poslal, ale nikdy nic nepřišlo....naštěstí jsem dopředu nic neplatil
-> MATTESS: Jste si možná měli nechat.
Marcelka sice nevím, kolik má nejeto při tom svým popojíždění kolem kostelní věže (na delší trasy patrně používají Passaty), ale to auto jezdí furt a furt kupodivu i slušně vypadá.

Marcelka sice nevím, kolik má nejeto při tom svým popojíždění kolem kostelní věže (na delší trasy patrně používají Passaty), ale to auto jezdí furt a furt kupodivu i slušně vypadá.
-> Jozka: taky jsme měli KTI 

-> Bukaj: Jednu stříbrnou 206 má od novoty "mladá" od sousedů a taky ještě s okresníma tabulkama KTI (nebo možná KTJ).. z jakýho roku sice nevím, ale už dlooouhho.
Tybrďo - tak to ale designem celkem předběhla dobu 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar