skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
Ako vrak to není ale aj tak je tej 120 ľúto
-> Dodis136: Ale, no tak. Je to nutný? Nejsou tu jen škodovky. Dej si pivo užívej nedělní večer.
-> Dodis136: Ale nepreháňaj,je to vrak?Je.
Jozefko kamarat pytal som sa uz raz no prepac opytam sa aj teraz: si ty kkt? A este raz si ty kkt? A do tretice si ty kkt? Vies na akych strankach spamujes? Kokso toto co ma so skodovkami spolocne? Kamarat si sprosty!
Jj. Vyřazeny sberac.
Podobnou měli tady na golfu a vozila zařízení na sběr míčků.
-> Hurdis: Co jsou zač ty mříže?
-> Pavel P..: Ne-e a na netu je dokonce přímo fotka toho busu: foto-busy.eu-central-1.li
nodeobjects.com/130160.jpg
V tom levým předním prostoru pro zavazadla měl pojízdnou dílnu a soudek piva. 

-> Borderer: nebyla to stará zelená Karosa?
Člověk si nemůže uz ani.odlozit do lesa autobus, aniž by ti ho někdo neposprejoval :D
-> 1560: Tyhle autobusy ve mne evokují vzpomínky na vodácký kurzy na střední škole. Řidiče nám dělal důchodce, co předtím jezdil zájezdy pracovně a pak si autobus odkoupil. Měl tam dodělanou dobře fungující klimatizaci + nějaký vychytávky a jako bonus to ještě nemělo omezovač rychlosti. Takže jsme na dálnici předjížděli jak kamiony v omezovači, tak osobní auta, který měly na tachometru 110kmh a uvnitř hluk od turba, jako když startuje MIG.... Ale je fakt, že když to vždycky ráno nakloktal, tak položil kouřovou mlhu přes půl kempu. 

Zde asi nejhorší místo. Na to, že spodek je hlavní rám OK (dva hlavní nosníky a nosníky zadní nápravy a měchů), což teda neznamená, že boční plechy něco drželo, tak po vysklení bočních skel jsem byl docela nepříjemně překvapen
Dlouho jsem neviděl auto, co je shnilý i na rámech skel
O stavu vozidla jsem neměl iluze, ale například zde rám zadního okna překvapil i mne, a to jsem už viděl u busíků kde co
Nastal čas rozloučit se s vozidlem, které získalo diplom kouřícího výfuku
Během tří hodin odmontováno vše použitelné a uschováno, něco jsem si nechal do zásoby já, něco posloužilo jiným.

-> miguelias 13.05.21 08:32:29: Bohudík ne

-> Tomaso435: To mě teda spíše zaujala ta bílá dodávka, která se neobtěžovala uhnout. Nebo na slovensku maj jiný pravidla?
-> Tomaso435 13.05.21 12:41:49: no jasne, kopec fotiek toho auta s kdejakym indickym riesenim nakladu je po internetoch.
-> Bobesh 13.05.21 05:46:21: Snad to nekoupil tvůj syn. 

-> StepaNoFUN: Třeba nezdolali na první dobrou ten atypickej šroub M8, kterým je to spojený a chtěli ho zachránit..

Ale hlavne me zaujal ten "demontovanej" naraznik z jinyho auta.
-> Pavel P..: malicka zpuchrelinka.
-> john simple 22.04.21 08:16:48: sen ekoteroristu....z motora rasite strom. To prejde aj u jeb...tej Grety.
minulý víkend jsem přivezl podobnou, jen nebyla v takové harmonii s prirodou
-> isti: skor pur pena kar
-> Milan 136:
Skutočný kitkár 

-> Milan 136: 

-> Milan 136: Libofka 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar