-> stika87: kdyby sme se rafli tak mohlo bejt vše ok, ale každej sme začali žít svůj vlastní život... navíc tenhle semestr byl celej na houby, takže sem od listopadu seděl buďto v práci, ve škole a nebo doma u kompu a dělal věci do školy... navíc bylo pár momentů, kdy mě nas*ala tím, že nedodržela to, na čem sme se domluvili a pak se divila, že sem na ní naštvanej.... no a jak šel čas, tak sem začal rezignovat, protože sem zjistil, že i když se budu snažit to nějak urovnat, tak že to bude stejně zbytečný, takže od novýho roku jsem přestal taky komunikovat...... prostě to jde celý do kytek... navíc, co mě vážně dostalo, tak cca před měsícem sem si potřeboval na večír odskočit kvůli daním, takže sem se po večeři sebral, řekl čau a odešel a po půl hodině mi přišla sms, že sem mohl říct aspoň kam jdu, jenže na to člověk nějak nemyslí, když má na krku zkouškový a do toho podat daňový přiznání a jede si to vybavit a ví, že za dvě hodiny bude z5, takže proběhla menší výměna názorů po sms....když sem se vrátil, tak ani neodpověděla na pozdrav, tak sem zůstal dole a začal šrotit na zkoušky a šel spát ve tři už solidně ko a když už sem skoro usínal, tak se probrala a začla s tím, že sem jí nedal ani pusu na dobrou noc a že sem se neozval apod a že ji nemám rád, takže sem jí odvětil, že sem utahanej a jestli se jí něco nelíbí, že si promluvíme odpoledne až přijde z práce, načež sem jí psal kolem jedenáctý večer, jestli mám zamknout a můžu jít spát a nebo jestli se uráčí taky vrátit domů, když v práci byla do pěti a po mě chce abych se ozýval... po půl hodině sem jí zkoušel volat a položila mi to, takže sem to zkusil znovu a telefon vyplej a pak mi volá, že čeká na tramvaj....no a a minulej tejden když sem se učil na zkoušku z betonů a něco sem řešil po icq s dalším člověkem, co tam šel taky tak zase přišla a chtěla pusu, když viděla, že nemám čas, tak sem se naštval a řekl počkáš chvíli a řešil dál to, co pro mě bylo důležitější... no a to jí taky nas*alo a řekla na to tu větu, promiň že tady bydlím