skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jen tak
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 02.10.2002 do 16.10.2002, založil/a
23:53:20
16.10.2002
16.10.2002
Rapid
:(((
21:38:33
15.10.2002
15.10.2002
Rapid
eště tam mrkni...
22:38:25
14.10.2002
14.10.2002

Dan
Cha chá, škola !
Eště, že sem se na to vysral...... teď ke své spokojenosti dřu jenom na to auto, a jak mi je blaze :o)
Žádný starosti, nigdo po mě nic nechce, no pohoda :o) Ale nenech se ovlivnit !
Koukej nainstalovat konferu a domluvíme se gdy na to vlítnem.
Eště, že sem se na to vysral...... teď ke své spokojenosti dřu jenom na to auto, a jak mi je blaze :o)
Žádný starosti, nigdo po mě nic nechce, no pohoda :o) Ale nenech se ovlivnit !
Koukej nainstalovat konferu a domluvíme se gdy na to vlítnem.
11:37:38
14.10.2002
14.10.2002
Rapid
Dane, mrkni na mail..............
21:25:48
13.10.2002
13.10.2002
Rapid
ok....někdy ke konci tejdne.....
musim počítat a rýsovat:((((
musim počítat a rýsovat:((((
22:25:24
10.10.2002
10.10.2002

Dan
Ty a práce ? Cha !
Koukej mi dát vědět, musíme pokecat.
Napiš to sem.
Koukej mi dát vědět, musíme pokecat.
Napiš to sem.
22:33:57
08.10.2002
08.10.2002
Rapid
ok Dane. už se těšim. Ale až jindy, teď mam moc práce :(((((((( pak ještě napíšu.
20:38:29
08.10.2002
08.10.2002

Bob
Tak tak dane klubko drátu pár fastonů krimplovačky a práce tak navejkend když to má kněčemu vypadat
19:27:27
08.10.2002
08.10.2002

Dan
Eletriku na škodárně ti udělam s kombinačkama a klubkem drátu, že jo, Bobíku ?
2 Rapid : stály 9000,- Ale je to fakt bomba.
Akorát nevim, jak chceš na Rapida naprat nastavitelný, dyž je nikdo nedělá.... Leda z jinýho auta nebo na zakázku :o) Zeptej se Nikkyho, ten je má ta tom LRku.
Jo, taky se ti musim svěřit se svýma plánama na zimu, pudem někam na konferu a tam ti to vyjevim :o)
2 Rapid : stály 9000,- Ale je to fakt bomba.
Akorát nevim, jak chceš na Rapida naprat nastavitelný, dyž je nikdo nedělá.... Leda z jinýho auta nebo na zakázku :o) Zeptej se Nikkyho, ten je má ta tom LRku.
Jo, taky se ti musim svěřit se svýma plánama na zimu, pudem někam na konferu a tam ti to vyjevim :o)
20:11:34
07.10.2002
07.10.2002

tina
Bob: no nevim nevim,když vytrháš uplně každej kabel a svorkovnice apd....vodevšad co se dá a pak to zkus zmáknout,neřikam motor a startování to je v poho ale třeba přístrojovou desku to je harakiri
19:54:49
07.10.2002
07.10.2002

Bob
2 tina Proč? elektrika na škodovce je ůžasně jednoduchá
18:44:29
07.10.2002
07.10.2002

tina
až to budeš rozebírat do posledního šroubku nezapomeň taky vytrhat celou elektriku-přesně to sem udělal já na stovárně a pak sem to nemoch dát skoro ani dohromady-fakt SUPER doporučuju:-)))))
15:27:57
07.10.2002
07.10.2002
Rapid
:))) rozdil je ale v tom, ze uz sem rapida odstavil tzn. uz to neni auto na normální ježdeni. tzn. už nebudu koukat kolik to žere a že je to nemůžu pořádně snížit,, bát se tam dát klec a anatomy kvůli policajtum atp. seru na policajty.
protože do teď to bylo tak, že když sem se chtěl pustit do něčeho většího co by zabralo moc času tak sem prostě nemoh, protože bych pak neměl s čim jezdit.
teď ale stojí rapídek pěkně v garáži, můžu si ho rozebrat do posledního šroubku a pak zase složit :)))) prostě už mě netlačí čas... Navíc sem našel perfektní místo na práci na autě. Kámoš měl dědu automechanika a zbyla po něm veliká stodola. Jediný co tam neni je jáma :( ale stejně je to super
takže můžu vesele začít.
stačí......???
protože do teď to bylo tak, že když sem se chtěl pustit do něčeho většího co by zabralo moc času tak sem prostě nemoh, protože bych pak neměl s čim jezdit.
teď ale stojí rapídek pěkně v garáži, můžu si ho rozebrat do posledního šroubku a pak zase složit :)))) prostě už mě netlačí čas... Navíc sem našel perfektní místo na práci na autě. Kámoš měl dědu automechanika a zbyla po něm veliká stodola. Jediný co tam neni je jáma :( ale stejně je to super
takže můžu vesele začít.
stačí......???
13:15:14
07.10.2002
07.10.2002
Jirik
Teda Rapíd já se z tebe picnu. To jsou zase plány jak minulej rok. Kolikero z nich již bylo uskutečněno alespoň na půl ?
12:24:23
07.10.2002
07.10.2002
Rapid
kolik si za ně dal??????????????????????
??????????????????????????
??????????????????
taky přemejšlim vo stavitelnejch......... ale nevim jaký.... moc sem se vo to ještě nemohl zajímat poněvadž neni vůbec žádnej čas :((((((((
taky přemejšlim vo stavitelnejch......... ale nevim jaký.... moc sem se vo to ještě nemohl zajímat poněvadž neni vůbec žádnej čas :((((((((
20:48:06
06.10.2002
06.10.2002

Dan
Protože sací a vejfuckový potrubí, co tam máš ty, už se jaxi nedá sehnat, a jaxe ho zbavíš, seš v prdu.
Probůh, co tam chceš za motor, dyž řikáš "nic podobnýho". To se budeš pouštět do něčeho šílenýho, co může trvat i víc, než pět let, cos tu avízoval :o)
HPčka mam ty nastavitelný, jak jinak. Celou sadu i pérama. Nejsem troškař :o)
Probůh, co tam chceš za motor, dyž řikáš "nic podobnýho". To se budeš pouštět do něčeho šílenýho, co může trvat i víc, než pět let, cos tu avízoval :o)
HPčka mam ty nastavitelný, jak jinak. Celou sadu i pérama. Nejsem troškař :o)
00:06:49
04.10.2002
04.10.2002
Rapid
:)))
néé, ja ho dam(půjčim) kámošovi
a proč bych si sral na vlastní hrob??? já už tam tenhle motor dávat nechci(ani jinej podobnej)....... :)
HPčka joooo, tak to je žraso. jaký to teda nakonec sou???
néé, ja ho dam(půjčim) kámošovi
a proč bych si sral na vlastní hrob??? já už tam tenhle motor dávat nechci(ani jinej podobnej)....... :)
HPčka joooo, tak to je žraso. jaký to teda nakonec sou???
22:23:07
03.10.2002
03.10.2002

Dan
Cha, to chci vidět :o)
Rapide, už mam HP-čka....... To je vjets !
Ty vole, jestli prodáš ten motor i potrubím (sací+vejfuk), seš trubka. Páč si nasereš na vlastní hrob.
Já v zimě chystam maximální revoluci, až to vyjede, bude to prostě ...........total
Rapide, už mam HP-čka....... To je vjets !
Ty vole, jestli prodáš ten motor i potrubím (sací+vejfuk), seš trubka. Páč si nasereš na vlastní hrob.
Já v zimě chystam maximální revoluci, až to vyjede, bude to prostě ...........total
21:49:05
02.10.2002
02.10.2002
Rapid
neeeee smažeš.....
prostě sem to měl roztříděný a připravený na vypálení a pak mi vodešel disk :(((( všechny věci včetně ňákejch věcí do školy sou fuč :(((
jakej náklaďák??? tak si to spočti, kolik času na to budu mít při škole času..... a to nemluvim o penězích.
ale furt sem se pro to nemohl rozhoupat ale teď jak se vysraly ty brzdy tak sem to zavez do garáže a pomalu začnu...... :))) nejdřív to budu muset rozebrat do posledního šroubku :) a pak se uvidí. Mam určitou představu.
prostě sem to měl roztříděný a připravený na vypálení a pak mi vodešel disk :(((( všechny věci včetně ňákejch věcí do školy sou fuč :(((
jakej náklaďák??? tak si to spočti, kolik času na to budu mít při škole času..... a to nemluvim o penězích.
ale furt sem se pro to nemohl rozhoupat ale teď jak se vysraly ty brzdy tak sem to zavez do garáže a pomalu začnu...... :))) nejdřív to budu muset rozebrat do posledního šroubku :) a pak se uvidí. Mam určitou představu.
21:30:13
02.10.2002
02.10.2002

Boss - zrušená registrace
Privat sprint?Z toho sem viděl dvě vídea..Jezdí tam i obyčejný trosky se kterjema lidi jezdí k babce pro jabka..:o)Tu trať v konici sem si se svou troskou projel...celkem sranda..:o)
19:15:02
02.10.2002
02.10.2002

tina
ty vole přestavba na 5 let??za tu dobu z toho uděláš náklaďák i s návěsem:-)
přes prádniny sem k netu nemel přístup-doma je to moc drahý takže vůbec nic,začínám schánět až teť
do štilce sem nejel páč sem chodil do práce na směny a ňák mi to nevycházelo a navíc našetřit prachy na benzin při spotřebě 30l/100 to taky neni žádná sranda a navíc já nemam zas tak co ukazovat-vobyčejná hundrtka bez nárazníků...:-)
cos dělal že si vo všechny ty videa a vobráky přišel??? hlavně žes mije slíbil že mi je pučíš a klíďo si je smažeš to je prostě v prd...:-)
přes prádniny sem k netu nemel přístup-doma je to moc drahý takže vůbec nic,začínám schánět až teť
do štilce sem nejel páč sem chodil do práce na směny a ňák mi to nevycházelo a navíc našetřit prachy na benzin při spotřebě 30l/100 to taky neni žádná sranda a navíc já nemam zas tak co ukazovat-vobyčejná hundrtka bez nárazníků...:-)
cos dělal že si vo všechny ty videa a vobráky přišel??? hlavně žes mije slíbil že mi je pučíš a klíďo si je smažeš to je prostě v prd...:-)
17:56:35
02.10.2002
02.10.2002
Rapid
hovno sportka..... :))) pilně sem šetřil. Moc toho sice neni, ale na něco to stačit bude.
plánuju něco brutus.......
a vyjedu asi tak za 5let:))) ale na to sere pes
a na normální ježdění si koupim něco jinýho. ňákej rodinej vůz:)))
no nic, máš ňáký nový videa??? nebo pěkný fota??
víš co se mi stalo.... za rok na koleji sem nastřádal asi tak giga matrošů a fotek vo škodovkách a dalších autech. Hmm, a pak mi vodešel disk a mam leda velký HOVNO. :(
proč si nepřijel do Štílce??? taky tam byly dvě 120S Rally. Ta červená byla mooooooc pěkná
plánuju něco brutus.......
a vyjedu asi tak za 5let:))) ale na to sere pes
a na normální ježdění si koupim něco jinýho. ňákej rodinej vůz:)))
no nic, máš ňáký nový videa??? nebo pěkný fota??
víš co se mi stalo.... za rok na koleji sem nastřádal asi tak giga matrošů a fotek vo škodovkách a dalších autech. Hmm, a pak mi vodešel disk a mam leda velký HOVNO. :(
proč si nepřijel do Štílce??? taky tam byly dvě 120S Rally. Ta červená byla mooooooc pěkná
15:21:55
02.10.2002
02.10.2002

tina
Rapid:ve škole mi to de asi jako tobě - takže dobře:-))
na tu klec sem normálně koupil topenářský trubky (40 průměr),pučil sem si vohejbačku a pokoušel se to vohnout a pak svařit....jéje to byla šou v životě sem to nědělal,ale už mi to docela de:-))
s tim svezenim to bude horší, rozebral sem motor a hlavu vodvez do Poděbrad,aby mi jí eště trochu vylepšily a prej to bude až příští tejden.
Jinak to letí jak urvaná větev kámoš mě měřil s fáčkem do 170(pak už nestačil) takže počítam rychlost cca180-190 km/h a zátah to má taky skvělej,když to dostane ty správný votáčky tak tě to tlačí do sedaček jak bejk-prostě super a řadim tak při 7500
Jo a s tim pivem to taky vidim bledě mam práci (eště tak měsíc) v Praze takže jezdim z CB rovnou do Phy,ale ten příští měsíc bych už snad moch.
Co sem koukal tak tvýho draka čeká pěkná přestavba,takže to už si v balíkuže si vyhrál ve sportce.....:-))
na tu klec sem normálně koupil topenářský trubky (40 průměr),pučil sem si vohejbačku a pokoušel se to vohnout a pak svařit....jéje to byla šou v životě sem to nědělal,ale už mi to docela de:-))
s tim svezenim to bude horší, rozebral sem motor a hlavu vodvez do Poděbrad,aby mi jí eště trochu vylepšily a prej to bude až příští tejden.
Jinak to letí jak urvaná větev kámoš mě měřil s fáčkem do 170(pak už nestačil) takže počítam rychlost cca180-190 km/h a zátah to má taky skvělej,když to dostane ty správný votáčky tak tě to tlačí do sedaček jak bejk-prostě super a řadim tak při 7500
Jo a s tim pivem to taky vidim bledě mam práci (eště tak měsíc) v Praze takže jezdim z CB rovnou do Phy,ale ten příští měsíc bych už snad moch.
Co sem koukal tak tvýho draka čeká pěkná přestavba,takže to už si v balíkuže si vyhrál ve sportce.....:-))
15:08:06
02.10.2002
02.10.2002
Rapid
:) no tak to teda nazdar prde:))) jak je, co škola? Nebudeš někdy v Plzni??? mohly by sme zajít na pivko......
z jakejch trubek si dělal ten rám???
máš to fakt hezký, a jak to teprv musí lítat:) kdy mě svezeš???
z jakejch trubek si dělal ten rám???
máš to fakt hezký, a jak to teprv musí lítat:) kdy mě svezeš???
14:34:58
02.10.2002
02.10.2002

tina
Rapid: jasan že sem to já,dyž tady probíhaly ty změny tak se někdo zaregistroval dřív jak já tak že pro todle...
Tuner#2: no to by snad neměl bejt problém,(ale jak řikam já mam rozhozenej motor a teď mi volali z Poděbrad že to bude až za tejden)lepší by bylo kdybys tam napsal na mejl tomu Michalovi (předseda) já sem přes tejden v ČB a tak je skoro nevidim a von by to ňák domluvil. My sme chtěli udělat sraz ale dyž byly ty povodně tak je to v...
13:38:02
02.10.2002
02.10.2002

Tuner#2 - zrušená registrace
Aha tak já si myslel že je to tvoje. A co ten Váš klub - nedáme si někdy spicha?? Jsem totiž z Břas a tak bych to neměl do Zbiroha daleko - co Ty na to??
12:19:44
02.10.2002
02.10.2002
Rapid
:))) jasně že žiju.................
auto nezrezlo ale už nejezdí..... přestalo to brzdit(prasklo prase) a tak je "KONEČNÁ" :)))
nevadí, teď o víkendu vyndam motor a dam ho kámošovi.....
a pak to začne... budete čumět:)
no ale sem ňákej zmatenej..... jaká tina??? sakra. Se škoda 120S Rally znam jen Pavla...
tina je tvoje přezdívka??? už je to doba co sem tu nebyl a tak nevim :)))))
jinak, auto je super...
ale seš to asi ty, ne?
auto nezrezlo ale už nejezdí..... přestalo to brzdit(prasklo prase) a tak je "KONEČNÁ" :)))
nevadí, teď o víkendu vyndam motor a dam ho kámošovi.....
a pak to začne... budete čumět:)
no ale sem ňákej zmatenej..... jaká tina??? sakra. Se škoda 120S Rally znam jen Pavla...
tina je tvoje přezdívka??? už je to doba co sem tu nebyl a tak nevim :)))))
jinak, auto je super...
ale seš to asi ty, ne?
11:33:47
02.10.2002
02.10.2002

tina
Tuner#2 jasan,že sem tam byl ale nezávodili sme (nestačil sem to přihlásit a za 1000 se mi nechtělo jet) To auto co myslíš ty tak je kámoše z vedlejší vesnice.
Do těch Klatov nevim ale spíš ne, páč teď mam rozhozenej motor-hlavu až v Poděbradech, a těžko to stačim (škola,prachy.......) chi ject totiž 29.10 rally Hořovice (web.redbox.cz/ASKHorovic e)
Do těch Klatov nevim ale spíš ne, páč teď mam rozhozenej motor-hlavu až v Poděbradech, a těžko to stačim (škola,prachy.......) chi ject totiž 29.10 rally Hořovice (web.redbox.cz/ASKHorovic e)
10:34:13
02.10.2002
02.10.2002

Tuner#2 - zrušená registrace
čau tino - nebyli jste náhodou i ve Chříči na amatérském rally - podle auta bych to tipoval že jo - jedete do Běšin u Klatov na sraz??
10:02:00
02.10.2002
02.10.2002

tina
zdary Rapide ty eště žiješ jo?? tak to je síla teda:-)
co fáro eště jezdí nebo uš ti úplně zrezlo.....:-)
já už mam hotovo mrkni na sysop-michal.hyperlink.cz / uz sme byli vo prázdninách 2x na závodech-prostě bomba...
co fáro eště jezdí nebo uš ti úplně zrezlo.....:-)
já už mam hotovo mrkni na sysop-michal.hyperlink.cz / uz sme byli vo prázdninách 2x na závodech-prostě bomba...
09:31:29
02.10.2002
02.10.2002
Rapid
čus, nevíte kolik stojí startovný?? někdy bych to chtěl taky zkusit......
06:14:06
02.10.2002
02.10.2002

wekky
asi před týdnem jsem se náhodou dostal na jejich stránky a zjistil, že se nejezdí jen se závodními auty, ale je kategorie i normálních cestovních, je kterých, jak se zdá, nemusí být ani nainstalovaný rám. Začínám o tom uvažovat.
Myslím, že teď 19. se pojedu do Konice alespoň podívat, jak to chodí.
Myslím, že teď 19. se pojedu do Konice alespoň podívat, jak to chodí.
02:13:19
02.10.2002
02.10.2002

Fén
Neuvažovaly jste někdo jet MČR Privat sprint auto do vrchu.