Horror

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 20.09.2002 do 25.09.2002, založil/a
řadit dle data
11:47:40
25.09.2002
vici
kasli na horory :o) zkus Pulp Fiction a nebo Posledniho Skauta :o)) samozrejme ne s TV dabingem! A nebo treba Black Hawk Down :o) Pripadne Nepritel pred branami
09:36:20
25.09.2002
Jirka K.
A nebo "Síla života" nevim jak se to jmenuje anglicky něco jako "Live force" je to taky mixnutý se skifi a potvor je tam dost. Je to už straý, ale mě se to furt líbí.
09:02:38
25.09.2002
Tuneman
No, pokud si vážně neděláš srandu (u tebe je to fakt těžký poznat, chlape bídná), tak zkus Horizont události. Sice je to mixnutý se ski-fi, ani zombie tam nejsou, ale krve a atmosféry je tam dost.
08:01:10
25.09.2002
Jirka K.
A nebo
skoda.webzdarma.cz/cz/ind ex.php3?action=sho...
to je celkem dobrej horor.
20:16:00
22.09.2002
Zazaa
a co treba Inferno nebo nejakej italskej horror z 80 let nebo byly dobry Demoni I, II ....
10:34:43
21.09.2002
Jirik
Jo ty jsou fakt dobrý. Mám pak ještě Oživlý mrtvoly z r. 68 a 91 (barevnej remake).
Je to s tim černochem a Báárbarou v tom baráku. Není to špatný. Ale lepší byl Návrat žjící smrti (nebo tak ňák) to bylo z roku ´84. A tam to vlastně začínalo v márnici, měli tam ve sklepě sudy s mrtvolama a jak do nich klepli tak jeden začal upouštět. První se probral - ventilací jeden v mrazáku - tomu zasekli do hlávky krumpáč a odřízli mu hlavu, zbytek se probral po dešti když se dostal plyn do země. Zatím nejlepší film tohoto druhu co jsem viděl a nemůžu ho nikde sehnat. Jinak Vetřelcí se sice neřadí až tak mezi horrory, ale je to klasika. Věc od Carpentera je skvěle udělaná a skvěle vymyšlená - navíc má Carpenter filmy s převážně nižším rozpočtem než jeho kolegové. Takže o nějakém novém ale i starším zatím nevíte ?
21:48:40
20.09.2002
U-Geen
:-) Novy horrory sou nic moc, mno moje oblíbený sou - Braindead (Živí mrtví), Věc...
20:23:50
20.09.2002
Jirik
Kucí, doporučte mi nějakej dobrej horror z poslední doby. To je samý Loňský léto, Vřískot.
A jedno je to větší howadina než druhá. Mám rád horrory s potvorama a nejvíc s oživlejma mrtvolama.
Pozn : To neni sranda, to je vážně. Chtěl bych jít do vydejopůjčovny najisto.
Viděli jste Spajdrmena ? Docela kravina. Už mi to docela jde, ještě se musím naučit tu pavučinu zaměřovat. Vřele doporučuju. Jdu po ulici, vystřelím pavučinu, zalepím kolemjdoucí paní a prošumuju jí kabelku. Za chvíli budu mít na druhý auto.
Extreme Tyres