Depozit

prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 29.09.2003 do 30.09.2003, založil/a
řadit dle data
08:36:39
30.09.2003
CHIP
Takze co plyne z vasich prispevku ?? No takze vetsina vas tvrdi ze se pak na technickou nemusi ... coz je dobre ... ale jeste se na to pro jistotu zeptam na prislusnych mistech ...
Jo moji skodovku samozrejme nebudu nechavat na ulici, ale bude zaparkovana pekne v garazi ... spolecne s motorkou, takze si budou moct aspon pokecat ...1
08:01:52
30.09.2003
wekky
Pokud máš ještě platnou STK v době vyzvedávání z depozitu, nikam nemusíš. Samozřejmě musíš předem uzavřenou pojistku, jinak ti nic nedají. Cena za úkon je 10Kč, platí se při deponování i při oddeponování.
Pokud auto (či cokoli jiného) stojí na veřejném místě, musí mít SPZ, jinak akutně hrozí, že ti to odtáhnou jako vrak!
Nejlépe domluvit s někým umístění ve stodole nebo alespoň za plotem, stát na otevřeném, byť soukromém místě bych si nelajznul, protože vůz bez značek některé naše spoluobčany láká k "nákupu" náhradních dílů.
07:47:19
30.09.2003
MATTESS
Pokud je STK platna, neni duvod na ni chodit . To je kravina. Davam znacky do depozitu pravidelne.
-> Martin: Na to povinny ruceni by se chtelo optat, pokud auto stoji na soukr. pozemku
21:10:04
29.09.2003
Martin
Taky bych řek, že pokud je STK platná, neměl by být problém. Ale nepadla mě ještě jiná věc. V zákoně je, že pokud auto je provozováno nebo jen stojí na veřejné komunikaci, musí mít uzavřené povinné ručení. Ale pokud stojí na soukromém pozemku, tak ho mít nemusí. Ale nevím, zda se dá třeba přerušit smlouva o pojištění a SPZky si normálka nechat.
17:39:29
29.09.2003
Bob
Asi jak kde V náchodě musíš mít akorát platný poviný ručení když si deš pro značky.
16:21:03
29.09.2003
Dvordy
-> Lukáš: no, když jsem se na to tenkrát ptal, tak mi to bylo takhle řečeno. Nevím teda, jestli to takhle platí když tu STK máš platnou.
Když tam dojedeš, tak Ti to zkouknou jako u normální technický a pak na konec do poznámek, že auto nemělo SPZky.
16:14:23
29.09.2003
Lukáš
-> Dvordy: to s STK slyším prvně, jsi si jistý?
16:06:22
29.09.2003
CHIP
Aha takze prakticky to znamena ... ze znacky si do depositu klidne dat muzu, ale potom mi je vydaji pouze kdyz si nejdriv udelam technickou, presto, ze technicka je jeste platna .... Tak to jsou teda pekny curamedani a na to jim seru ... Kazdopadne tobe dekuji za odpoved.
16:01:42
29.09.2003
Dvordy
-> CHIP: když jsem já dával naposled značky do depozitu, tak mě to stálo 10,-. Taky jsem uvažoval, že bych dal papíry od motorky na zimu do depozitu. Problém ale je, že když si to chceš z depozitu vyndat, tak musíš na technickou a na to já jim 162. Pojišťovna by Ti samozřejmě měla zbylé peníze vrátit.
15:53:59
29.09.2003
CHIP
Nevite lidi jak je to s depozitem ?? V zime s motorkou nejezdim a vlastne ani s autem a tak me napadlo, ze bych dal znacky do depozitu... Musi se za to neco platit? A o co mi jde hlavne vrati mi pojistovna penize za povinne ruceni?
Diky za odpovedi ...
Extreme Tyres