Anonymy...

prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 01.09.2003 do 13.09.2003, založil/a
řadit dle data
21:39:12
13.09.2003
Kurvapes
Anonyma najít zabít pohodit.Ale jinak ser na ně jsou to ubožáci kteří ti pravděpodobně na veřejnosti lezou do prd....
16:52:52
12.09.2003
Luděk
-> Jirik: moc nedělej hehehe,nebo Tě anonymě přijedu do Plzně vyzinkat,byl jsem tam ve středu4
08:48:29
12.09.2003
Tomáš SK
-> Jirik: Vtedy je dobre mat Macintoch, to si mily MS-virus tlcie hlavu o stenu a bohuje, kde sa to dostal 2
01:33:40
06.09.2003
SPIDERMAN.001
2Tomas Cerny: Ten debil co udělal Blastera a Microsoft , že má díry v systému.
15:17:07
05.09.2003
Jirik
Vim - VIR. hehehe :o)))
U nás ve worku, kde každej jouda nemakačenko serfuje po pičovinách, jich chodí do dalšího dne tak rozmezí 0 - 120 kousků.
Pak máte slyšet ty hlášky. Jéééé co to je ? Co mám dělat ? Jak se to maže ? heheheee
12:36:47
05.09.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
ja nevim co to s tema virama zacalo, poslednich 14 se s tim roztrhle pytel. Bezne mi prichazi tak 1, dva za ctrnact dni, ale tad 5 kusu za den. Nevite co za to muze?
09:27:13
05.09.2003
Tuner#2 - zrušená registrace
2Jirik: To mě povídej - já měl v poště za týden 120 virů - to je hrůza. tak snad někdy příště a nebo se zastav - už mám auto doma. Ahoj
09:21:01
05.09.2003
Jirik
Ne ne Jeníčku. To není ten důůůvod. S váma bych tam rád jel.
Nevychází mi to ale časově ni finančně (mám na účtě drsnej mínus). Navíc dneska nebo v sobotu musím vyměnit těsnění pod vanou, páč buď je naprdlý a nebo vyjelo. Začalo to zničehonic chcát a tam kde teče a čumí z vany je nějaký nadrobený. Nerad bych někde skončil bez voleje. Jsem utahanej z práce a chci si odpočinout a pořádně se vyspat. Už mě pěkně dlouho přemlouval i Dan, mě se to prostě teď moc nehodí. Příští tejden nechám udělat to seřízení světel a motoru (teď to nějak žere, zdá se mi) - to už bude po vejplatě. hehe. Tak snad příště. Jinak kdybych se měl nějak moc bát, tak bych s tim nemoh jezdit vůbec a já potřebuju auto hlavně na ježdění. Teď co tu nejsem, je klid a žádné "anonymy" už nepřišly - teda kromě virových dárečků.
08:22:24
05.09.2003
Tuner#2 - zrušená registrace
2Jirik: Mě!! :o)) to byl jen JOKE! Kdybych měl brát vážně všechno co se říká, tak bych se z toho asi zbláznil - vždyť to auto jsi nedělal pro druhý, ale pro své vlastní potěšení a přece Tě neodradí jeden závistivý debil, který má mindráky, že má doma schnilou plečku a Ty takový super auto. Jen mě mrzí jak to tady čtu, že to je asi hlavní důvod proč nechceš s námi ject do Štílce - na druhé straně to chápu a respektuju. Nenech se odradit a jestli si to přece jen rozmyslíš, tak Tě rádi v sobotu v Rokycanech uvidíme. měj se a zas až tady někdy budu čau.
16:41:05
04.09.2003
CHIP
2Jirik: Lidi jsou svine a jestli se tim bavej, tak si najdou nekoho dalsiho .... Ach jo ...
16:37:22
04.09.2003
Jirik
No nic, takhle to bude nejlepší aspoň budu mít klid...
16:02:36
04.09.2003
Jirik
Víte že když jsem tady vodsaď vypaď. Tak to skončilo jako když utne. Snad to nebyl někdo tady odtud. A nebo jsem tu někomu vadil ? :o/
15:54:52
04.09.2003
Algol
Vivat škrábání laku, mám svoje zkušenosti, čára až na plech od předu dozadu auta, kdybych ho chytil, urvu mu kule. Ale jinak lidi jsou svině a kdybych to řešil po mým, tak už mám aspoň 150 vražd a bručím.
17:44:53
03.09.2003
GeTeX
musíš mít známý a pak to jde. Mladej a mě chodili emaily, od nějaký slečny která by mě chtěla atd atd..... nu a krůček po krůčku se zjistilo kdo je to..... tak jak píše Maeap :-))
08:56:06
03.09.2003
Meap
2Petkar: Telecom je schopen zjistit prislusne telefonni cislo, kteremu byla prirazena dotycna IP adresa. Z vlastni zkusenosti vim, ze to slo zjistit i u starych analogovych ustreden.

Takze ciste teoreticky to lze vypatrat o koho se jedna, ale je to dosti mravenci prace a benga se ti na to muzou vys...
08:50:21
03.09.2003
Petkar
2SPIDERMAN.001: To je jedno, bude volat z jiného čísla a nemůžeš dát všechny na blokované číslo. Jedné mé kolegyni z práce volal nějaký č...k a měl sprosté kecy, protože volal z toho samého mobilu, přes známého u eurotelu jsme zjistili, že volá z paušálu a pak když zavolal znovu, jsem ho oslovil jménem a řekl mu, že vím kdo je a kde bydlí a od té doby byl klid1
08:27:16
03.09.2003
SPIDERMAN.001
2Engi: Když se obrátíš na policii , tak se dá zařídit , aby Ti na Tvé číslo už nezavolal.Operátor ho prostě zařadí na tebou blokované hovory.Ale bez Policie to myslím nejde .
07:45:36
03.09.2003
Engi
JJ to znam - museli sme vymenit sim kartu, protoze nejakej uchyl furt prozvanel kazdej den bud obhodinu, nebo po pulhodine neustale, pak jsme mu to zvedali, aby alespon kredit provolal,ale nepomahalo, zkusili jsme i mobil killer na to cislo, pak dal chvilku pokoj,ale po par dnech opet nanovo. Tak jsem vzal simkartu a vyhodil. A je pokoj. 159
20:09:21
02.09.2003
Boss
No nevim teda..co za tím je a jak vážný ví asi jenom Jiřik sám..každopádně pokud by měly stačit anonymní výhružky aby prodával auto,nebo přestal někam chodit,tak by to bylo asi dost divný ne?Já to nechci nijak zlehčovat,to samozřejmě ne..Ale spoustě lidí je vyhrožováno..úřednicím na sociálce,policajtům..A vyhrožují jim různý nekalý živly a cigánský famílie..No a pokud by na každýho stačilo udělat bububu,tak nevim jak by to dopadlo že..
Jak bych to řešil já nevim..nejspíš bych zablokoval tu adresu ze které ty výhružky chodí ,popřípadě bych to rovnou mazal..Vyhrožovat čímkoli přes net je tak jednoduchý a trapný..Když si anonym nedá ani tu práci vystříhat písmenka z časopisu a slepit z toho dopis,tak bych to ignoroval..
20:05:46
02.09.2003
Max
Někdy se stanou věci, který ti rázem seberou všechen elén..... to znám. A lidi....dneska to sou takový kurvy.....
Prostě mentalita českýho člověka....
soused má kozu. Já ji nechci, já chci aby mu chcípla.
Co dodat....
07:14:16
02.09.2003
Wilím - zrušená registrace
Simi: Jo, ale to už většinou bejvá pozdě. Když začne podnikat, tak z toho auta může zbejt taky odřenej skelet. A na to bych taky nečekal. Vůbec se mu nedivím, že včerejškem skončil..., ale nevím jestli to byla dobrá volba se od nás takhle odříznout, pak taky pochybuju že se Jirik na nějaké akci nebo srazu ještě někdy ukáže. A tady už vůbec ne. Aby Jirik to auto nakonec ještě neprodal a nekoupil nějakýho obyčejňáka, když říká že se na to s táto radši rovnou nevykašlali. :-O Sere mě to taky dost, protože já ho znám aspoň od vidění. :-(
19:16:50
01.09.2003
Simi
No dokud bude pouze anonymne vyhrozovat tak bych to ignoroval... zacal bych neco podnikat ve chvili, kdy zacne podnikat neco ten anonym.

2SPIDERMAN.001: Jak rikal i Boss, to ti je celkem k nicemu, protoze jedna pokud ten dotycny jede na dial upu tak si vubec nepomuzes a i kdybysi zjistil, za jakeho je mesta, je ti to taky k nicemu, protoze to Jirik asi vi...
19:13:08
01.09.2003
Boss
No,i když budeš vědět IP tak co ti to pomůže?Sám si maximálně zjistíš providera a město..To od kud to přišlo a kdo měl v tu určitou dobu tu IP ti může říct jedině provider,ale ten ti to jistě dobrovolně řikat nebude..Takže jedině přes policajty..Je to ale humus no,proti anonymům se člověk brání těžko..nejhorší na tom je,že to může bejt někdo koho člověk deně potkává a za zadáma se ti směje jak ti to nandal..
17:45:24
01.09.2003
SPIDERMAN.001
Každý e-mail má ve své hlavičce ( kterou ty za normálních okolností nevidíš ) adresu (IP ) ,která umožní v podstatě vystopovat toho ,kdo jej odeslal .
10:39:48
01.09.2003
Wilím - zrušená registrace
...... A je pryč :-O
08:59:40
01.09.2003
Bery
Chápu,ale moc nepomůžu...Chodili mi takový kraviny na mobil,ale bylo to naštěstí jen takový štěkání do tmy.Přestalo to a nijak dál se tomu nevěnuju.Ale auto už taky skoro rok nejezdí a dost lidí si myslí,že už ho ani nemám.
Prostě jednou mi ukradli pravé sklo ze zrcátka-Beskyd:-/ a potom čára od zadního blatníku po dveře tím natahovacím kolečkem u hodinek+ ty SMSky.Lidi jsou kurvy.A když ještě navíc má někdo místo mozku nas**no,opravdu někdy nezbývá,než mu to vysvětlit heverem.
08:41:47
01.09.2003
CHIP
Muzes zkusit policii CR, ono anonym emailem nebo postou je jedno .... Navic, policajti snadno zjistej, odkud to kdo posilal ... mluvim z osobni zkusenosti .....
07:41:41
01.09.2003
Jirik
Přišel vám někdy někomu nějakej výhružnej anonym mailem ?
Dá se nějak zjistit odkud to přišlo, i když je tam "narychlo" udělaná adresa ? Mám trochu tušení, ale nejsem si jistej... Sere mě jaký lidi dneska jsou. Nemám chuť už vůbec do ničeho... Že jsme se na to s tátou raději nevykašlali. Už nebudu ani nikam jezdit. Už jsem o anonymech mluvil, viz. téma Jak fotí Ericson T68 a dosud to neskončilo. Zruším mail adresu a asi podniknu i jiné kroky.
Extreme Tyres