impreza

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 30.08.2003 do 31.08.2003, založil/a
řadit dle data
20:35:30
31.08.2003
Žaky
2jb: Né nissan,spešl impi sti,něco jako pro rallye ale na běžnej provoz,325 koní,brzdy,bez zbytecnosti jako rádio,klima,zad.sedáky... 15 131
19:40:43
31.08.2003
Vojta - zrušená registrace
Jo jo Impreze STi kurva to je auto! Od kamosa tatik si tu karu poridil a kdyz jsem to poprve videl, resp. kdyz jsem se v tom svezl tak jsem nechapal! Proste total! Asi zacnu setrit :))))))
23:56:07
30.08.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
jb: jo a jak si vubec prisle na Nissana?
23:55:22
30.08.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
NIssan Z 350 (moooc pekny kupatko) se se zacne tahat v listopadu 2003.
23:42:07
30.08.2003
jb
mylsis nisana Z ? ten by se mel dovezt i knam..jina ja miluju kary z roku okolo70 to jak pisou o tech mustangach to zeru..takovy shelby 350 jak si zabrbla a hura sme na stovecce za par vterin a auto stare 30let ! jel jsem zatim jenom v cortine 3l sesti valec a nejak sem propadl tomu zaberu pri nizkych otackach..je to zas uplne o necem jinem nez imprezka..no holt mam mnoho aut snu A MALO PENEZ :( jinak bych si taky udelal takovou garaz snu ..ale byla by velka..libi se mi i ten predposledni hamik ten co jezdil v renegadovi AUUU. no jo koupis ve dvaceti za dva mega nebo kolik a jezdis az do smrti protoze milion nenajedu.. no kdybych ridil do osmdesati :)
21:19:53
30.08.2003
Žaky
Jo P 1 je drsná,a v posl.speedu je taky solidní special,bohužel jen pro japanes,i když to nás asi trápit nemusí že se nebude vozit do europe...
15:11:26
30.08.2003
jb
no ve speedu meli wrx ale ne sti a tam sou asi jine.. o auta se zajima jako vsichni tady akorat okoli mi rika ze sem nenormalni protoze se koukam kdyz jezdim do skoly po autech a ne po suknich :) a vzdycky me testujou jestli neco nepoznam ..jinak tady u nas ma jeden chlapik starsi upravenou imprezu pokecal sem s nim a rikal ze fakt ty brzdy sou nejhorsi z celeho auta. dal tam racing desky a kotouce a kasle na to ..jinak hezka komplet vyfuk pry udelal i se svodama tricet koni ..nemuze ze hranice protoze pry zvuk uz prozradi ze tam neni neco jak ma byt na silnice :) vzadu dva laufy neni kat atd .ahlavne zvuk ze kdyz to nestartoval tak mi naskocila husi kuze .. pokecali sma i o P1 coz by se mi libila za vsech nej ..
14:10:10
30.08.2003
Žaky
Vidim že se vyznáš,fakt ve speedu Červenka pise že brzby nic moc ale my sme je neunavily.Navíc takovy brzdiče sem na "osobáku" jeste neviděl.Pokud to srovnávaji s ferrari tak sou asi slabší...ale myslim že kritizovali ty starši modely.
14:00:52
30.08.2003
jb
hmmm pekne nedlej chute to se nema :) akorat vsude pisou ze brzdy jsou jedina vec ktera je spatna..no ve srovnani se skoduli to musi trhat tepny ..sakris zase me chyta amok tak aby to neschytla moje skodule chudacek:/ tedkom sem pod ni mesic lezel a nerad bych ji dal kapky ..motor vymeneny do borisa ma 30tisic poo GO za 15 klacku..a vcera jsem zjistil ze kdyz ohnu kotnik co se mio nikdy neche protoze na sarem motrou akorat zachrastili ventily tak to auto me poprve zatlacilo do sedacky na trojku v devadesati ..no neni to impreza ale byl sem prekvapen ze neco takoveho dokaze moje auto vzdy jen lehce zrychlovalo.. proc vsechno co se mi libi stoji toliko penez ? tot ma otazka
13:36:03
30.08.2003
Žaky
Konečně se mi podarilo domluvit si schůzku s manikem co ma poslední model imprezy WRX-STi.,no měl sem už možnost svezt se ve spoustě různych autech,ale tohle je jedno z pro mě "vyvolených". Zkrátka 265 koní,6 kvaltů,kastle která se vůbec nekroutí,mamutí brzdy...a co nej to je podvozek.Manik co mě vozil to má těžce v ruce a projiždění zatáček powerslidem na suchym asfaltu a korigování směru jen množstvim plynu...tomu se snad nevyrovná ani trtkání s dvěma blondýnami najednou.Jenže s timhle autem se dá jet v pohodě 2000 ot. na 5 nebo 6 vyhlidkovou jízdu na chatu.Jenže akceleraci na 100 za necelych 6 s.,to sem jeste nezažil.Sou to věci,prostě kdo nezkusí neuvěří,hlavě ty zatáčky a adhese vůbec.
Extreme Tyres