Finito

prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 27.08.2003 do 03.09.2003, založil/a
řadit dle data
19:54:21
03.09.2003
GeTeX
oslíčka nemáme :-)) no taky sem dlouho seděl, skoro mě zabil
19:27:28
03.09.2003
jb
tak to je vykon zrusit ut za mega a pul..mate oslicka ktery sype nebo co ? :) tatovi preju hdone zdravi ..ja mit tolik stesti tak uz sedim asi jenom doma ..
17:39:38
03.09.2003
GeTeX
Přesně jax to napsal, když jedu sám tak né že mi to je fuk ale sem klidnější že se rodině nic nestane. A když jedu s nima tak jen čekám.... Toyota asi neproběhne, nemůžu takle na rychlo sehnat 150.000,- jinak bych do ní ihned šel.
17:37:24
03.09.2003
GeTeX
děkuji za útěchu :-)) o tej bezpečnosti mi povídej, když jsme měli prvního Nissana Terrano II tak se táta čelně střetl se škodovkou, obá jeli 120 (podle policajtů, táta to prej ale hulil tak 150). Táta měl lehkej otřes mozku........ šofér škody na místě mrtvej a 14 dní zbírali lidi škodovku po okolí. Nissan se opravil (trvalo to rok a dva měsíce a stálo 700.000,-). Necelej rok nato táta potkal čelně v noci Liazku, nestalo se nikomu nic, Liazku akorát odhodil skoro 4 metry na stojící felicii :-)) Nissan se neopravil, pojišťovna nás vyfuckovala
Tak sme si koupili novýho Nissana Terrano II, který sem zničil já......
Jel jsem z Plzně, hrozně sem chvátal na diskotéku, chcalo jako kráva a papíry sem měl 14 dní. Nu co, předjížděl sem felicii a když sem zajížděl před ní tak aquaplaning...... ve 170 km/h sem otočil nissana na střechu (i s tátou :-)). Vylezli sme, držky vodřený od airbagu a nic nám nebylo.... akorát ten nissan už to nemohl rozdejchat, škoda za 810.000,- novej stál 850.000,-....... od té doby už nissana nemáme (jo, pokuta 10.000,- a obvinění z obecného ohrožení :-))
09:21:25
01.09.2003
Petkar
2GeTeX: Pánové, myslím, že nemá cenu řešit bezpečnost škodovky. Sorry, za to co tady napíšu a vím, že je to na těchto stránkách rouhačství, ale škodovka není bezpečný auto a nic moc nevydrží. Bezpečným začíná být tak až od felicie výše.
To byl taky jeden z důvodů, proč jsem pro rodinu na denní ježdění koupil Opla Astru, 4 pytlíky jsou 4 pytlíky, ABS, 4 kotouče... Prostě, jakmile někdo má rodinu (nebo plánuje), přemýšlí poněkud jinak. Za poslední rok bylo kolem mně dost bouraček a lidi co v nich byli ve škodovkách můžou mluvit o štěstí a o tom to je, bohužel je dost blbečků, kteří jedou jako prasata a přehlídnou, že na přechodu zastavíš, nebo vjedou pod rozjetej kamion, který ve snaze dobrzdit sešrotuje 8 dalších aut... Pokud jsem jezdil sám, bylo mi to více méně jednou, ale pokud budu vozit ženu a děti, chci, aby seděli v něčem bezpečnějším než je škodovka.
Co se týče tvého výběru, těžko říct, je fakt, že tyto auta vydrží daleko víc, takže těch 195 kkm by neměl být problém motorický, spíš si myslím, že budou v prdeli ostatní věci jako podvozek, tlumiče, brzdy atd... Dále je divné, že auto se prodá a za pár měsíců ho najdeš v jiném bazaru... Ale co se týče bezpečnosti, jenom tito schvaluji, jdi do toho, budeš sice časem jezdit jak prase, protože, než aby ti nekdo nedal přednost, tak si to rozmyslí, ale dej bacha, aby jsi neprodělal. Spíš bych se spojil s někým, kdo do těchto teréňáků dělá a vzal bych ho sebou, i kdybych mu to měl zaplatit, případně ti třeba doporučí něco jiného... Třeba za ty prachy patrola... Nehledě na to, že to bude žrát jako kráva, kámoš dělá 10 let do OFF-ROADů a nakonec prodal patrola a koupil Seata Alhambru (teda jednoho si stejně koupí na hraní), protože to bylo neuměrně drahé na provoz, v létě s tím nešel pod 12 litrů nafty na 100 km a v zimě pod 15-16... I tohle je nutné si zvážit, aby jsi na tom nevykrvácel. Navíc ten kluk je spolumajitelem dílny, kde opravují OFF-ROADY, takže udržbu má za babku... Pokud jsi z Prahy, ozvi se soukromě na mail a když tak ti na něj můžu dát kontakt, třeba ti poradí na co si dát při výběru bacha, případně, pokud by jsi ho koupil a potřeboval v budoucnu servis...
Měly na dílně Patrola, kde chlap čelně boural s tatrou 148, urazil jí přední nápravu a vyšel z toho pouze ze zlomenými nohami, ukažte mi bezpečnější auto3
08:54:28
01.09.2003
Simi
2GeTeX: Minuly tyden se mi stalo neco podobneho, nastesti s lepsim koncem... Dojizdim kolonu tri auto. Prvni jela Avie, za ni 130 a za ni 120. Kvuli Avii a protijedoucim autum jeli vsichni odhadem tak 70. Ja je dojizdel cca ve 120. Ve chvili, kdy jsem byl akorat presne za nima projelo posledni auto v protismeru. Dal jsem rovnou levej blinkr a predjizdel je vsechny tri naraz. 120 bez problemu, ale ve chvili, kdy jsem byl svym cumakem presne na urovni zadku te 130, tak si ten debil umanul, ze zacne predjizdet. Nez jsem si toho vsimnul, tukli jsme se naraznikama. Jestli jste jeste nikdo nezkouseli, co to s vama udela ve 120, tak vrele doporucuju. Stoji to za to. Jakmile mi to postreh dovolil, dupnul sem na brzdu a zaroven na klakson. Ale toho dementa ani nenapadlo se vratit zpatky. Dokoncil predjizdeci manevr. Jakmile se zaradil, predjel jsem je oba a koukam, dementek, takovej mazel jeden, vlasky namelirovany, nagelovany... Roztrhany tricko, aby vypadal jako co nejvetsi maser, rozvaloval se v tej sedacce jak kdyby jel v poslednim bavorakoj... No a co me nasralo nejvic - na usich sluchatka (a este si drzkou pohupoval do rytmu). Byl jsem tak rozzurenej, ze sem musel v pristi vesnici zastavit a v klidu si zakourit, jak se me klepaly ruce. A porad si opakovat "nesmis ho zastavit, nesmis ho zastavit..." Jinak bych ho zabil.
00:30:04
01.09.2003
SPIDERMAN.001
Hlavně , že jste celý .A Škoda taky vydrží dost . Záleží jak kdy. Takovýmu blbovi bych fakt rozbil hubu.Držím Ti palce .
00:07:33
01.09.2003
BlackSUN
Tak to mě mrzí... I když naštěstí podobnou zkušenost ještě nemám, sám někdy žasnu jak někteří lidi jezdí... Přitom jenom když si představim tvoji situaci, jak nejspíš stačilo kdyby nebrzdil jak debil a vyhnul se ti nebo to prostě bodnul někam jinam... Skoro bych se vsadil, že to bylo možný.. Fakt je mi to líto...
21:52:49
31.08.2003
GeTeX
nedej bože že by se malej něco stalo, bych ho tam dobil zmrda. Neumim si přestavit že bych na tom měl nějaký platy nebo nějaký 3,14čovinky, to by se rozprsklo na milion kousků. Kurva kurva kurva, ježiš já sem vzteklej.
21:47:46
31.08.2003
GeTeX
hmm tak sem se právě vrátil z domova (teda od našich) a sem tak nasranej..... jedu si takle přes ČB s rodinou ze Živitelky, semafory, červená, brzdim, zastavim v klídku, řev gum, mrda jak svině...........
nějakej pražskej čurák s bílou felicií to do mě nakouřil zezadu, já = totálka, zadek nasračku, on (felicie) = ani hovno (když nepočítam ohlou SPZ), ani fízli sme nevolali.... (měl sem malí pivko po obědě)... tak mi kurva řekněte co ta škodovka vydrží ???? To samý před dvouma roka s fotrem, jede, semafor, žlutá, před náma favorit a táta myslel že projede tak podřadil, hmm, ani hovno mrda jak kráva, favorit ani škrábnutej a my celej předek, kufr, haupna, přední okno, oba blatníky totálně rozmrdaný....... du do toyoty, až mě zas nějakej čurák zas sejme tak covnou a eště ho přejedu. Fakt nepochopim že lidi jezdí jak kreténi, jako kdyby byl nějakej výkon že někde budou o minutu dřív..... auto prodám neb je hnutej motor, převodovka, poloosy, kastle.... čurák rozbil bych mu džku, ani se nezeptal jesli malej ( mam 3letou dceru) něco je nebo tak 120 121 169 261
20:48:18
31.08.2003
Nik
Opravuju skoro nic neřek47
20:47:13
31.08.2003
Nik
Ten 45letý ING musel být teda pěknej pičmen když ti o tom autu nic neřek!132 131
20:36:38
31.08.2003
jb
nechci delat chytraka ale fakt sem se spalil a uz meserou lidi co by prodali i pojiznou rakev a rekli po GO..a to druhe mi prodal 45 lety ING a to sem sirikal bude solidni ..hovno byl rekl jenom to co nebylo podstatne.jo rekl kotouce by chteli vymenit...ale nerekl ze i se vsim ostatnim praskly trubky atd atd nakonec GO brzd.. jedine auto co bych koupil je od kamose 1.6 felina co mu pomaham trochu udrzovat a delam u nej v garazi svoje ... jinak uz bych se nestydel rict o projiti STKu mnou vybrane stanice..ale jeto tezke jsem jako ty kdyz se mi neco zalibi tak sem jak maly a to je ZLE ... chce to nekoho sebou kdo te bude brzdit a bude objektivni a rozumet tomu.. HOW
20:29:57
31.08.2003
jb
hele ja koupil v zivote dve auta a protye nemam prachy tak to prvni bylo v 19 fiat 128. a akorat me sralo ..penez vnem bylo sezralo vacku furt neco kazdy den skoro aujet snim vic jak 20km bylo uspech..vechno drahe dily nebo smejdy. tak sem koupil uz sam skoduli a mel sebou i mechose sice uz to nejakou dobu nedela ale i tak to auto ma v sobe dnes investice za 40klacku..prvni stalo 8 tisic :) a druhe 11 tisic. prvni r.v72 a melo styl kdyz jelo..ale to druhe je prvni auto ktere me vozi !!! a to kazdy den 80km. adilz mam ve meste tri obchody a za pusu. tim chci rict nikomu never co o aute rekne ani slovo ven ho do servisu nebo stk a nech proverit puvod u tak draheho auta. ja bych radsi po zkusenostech skodovku a i horsi a levnejsi a vsechno spravit sam at vis jak to a co tam je.nez nejakeho super spolehliveho japonce ktery kdyz odejde tak se pose** a pochybuju ze tireknou tlumice v hajzlu slevime bylo to bouchle a jete v terenu ... no ale i nova auta stoji ze prd takze nevim v cem bud jezdi za par let ...asi ojeta skodovka felina
11:14:14
31.08.2003
Simi
2GeTeX: No jestli je to ten samej, tak bych si v prvni rade polozil otazku, cim to muze byt... dneska to chce fakt davat bacha...
10:07:09
31.08.2003
GeTeX
jo jenže hummer taky stojí 5 mega a tohle 150 tisíc :-)) Já vim že je to větší risk kupovat offroada bazarovýho, jenže když člověk začně toužit (hlavně já) tak je t ztracený. Už sem ho chtěl koupit asi před dvouma měsícema, jenže to zmizel a byl fuč. Včera sem ho znova objevil v jinym bazaru.
23:35:33
30.08.2003
jb
hele hummer vydrzi milooon ::) no ale je rozdil jestli to najezdilo po silnici nebo OFF ROAD. myslim ze takove koraby nejsou dimenzovany pouze na 200tisic. ale zas tomu tak nerozumim off roadu. myslim ze koupit ojetinu off road je ale o hodne vetsi risk nez normalni silnici..v terenu trpi podvozek mnohem vic ..jinak radsi mam wranglera ale spolehlivosti asi nezaujme co :) znamy tady ma ISUZU a neni to spatna kara
19:56:38
30.08.2003
GeTeX
nevim no, mam obavy ale sem zamilovanej, resp. začal sem toužit a to je špatný. Móóóc špatný. Je to nějaký pani z Velešína, co ty na to, R@zore, neznáš to auto ?
19:10:45
30.08.2003
Boss
195k kilometrů?U 2,4l ?Proč by to měl být provar?To není škodovka..Takže to je celkem v pohodě,pokud v tom nejezdilo nějaký hovado a je to alespoň trochu udržovaný..:o)
17:32:07
30.08.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
Žaky: Nevadi, hlavne ze je vse v poho.
16:32:18
30.08.2003
GeTeX
hmm ale já se dneska zamiloval až po uši.
TOYOTA 4 Runner, r.v. 91
150.000,- Kč, el. okna, centrál, servo, chrom rám, nerez nášlapy, nové pneu, zvýšený podvozek, 2,4 EFI obsah, černé folie na oknech, sport. volant, hliníkové řadičky.... krááása nevídana (foto je pouze ilustrační. Akorát má 195tis kiláků což je provar.
zvětšit Finito - obrázek od GeTeX vložen 30.08.2003 16:32:18
11:47:05
30.08.2003
Žaky
Jo trochu sem tu zašachoval,protože hrozil konec se škodovkama a věcma okolo.Jenže vše dobre dopadlo.Původní přispevek sem nemel smazávat,udelal sem zmatky,takže SORRYYYYY.
19:28:23
28.08.2003
ale mozna si to zaplatpanbuh rozmyslel
19:28:00
28.08.2003
myslim, ze i kdyby smazal login, tak by prispevek zustal, ja login smazal nekolikrat
00:33:12
28.08.2003
GeTeX
bych typ že příspěvek. jinak to nedává smysl a pokud jo tak sem asi zralej pro chocholouška neb to nechápu :-))
00:30:44
28.08.2003
U-Geen
Taky nechapu. Zeby Žaky smazal svuj login? NEbo příspěvek?
00:04:13
28.08.2003
GeTeX
co to je???
14:48:46
27.08.2003
Saky
co te k tomu vede?
Extreme Tyres