2 Wilím, já bych to tak nepřeháněl. Já bych si do toho taky nedal kecat. Lidi se tu do mě naváželi kuli hranatým mlhovkám a taky mě to sralo, ale nesundal jsem je. Teď je teda sundam, páč tam půjdou jiný nárazníky, ale stejně bych se řídil podle sebe a neřídil se tim, že se prostě někomu něco nelíbí. Tisícovka byla výtečná.
Řikal že bude muset udělat chromy, protože trochu praskají, ale je to rok tuším 67 ? Nebo takhle, první bez "žraloků" A koupil jí za 5000,- !!!! Původní lak, bez koroze, rakouské plechy a má najeto asi 30 tkm. Páč babička s dědečkem s ní jezdili jednou ročně do lázní a pak občas na chatu. hehe. Za pět bych jí koupil taky, protože jsem litra vždycky chtěl. Ale teď co jsme rozprodali všechny NOVÉ náhr. díly je to zbytečný. Jsem spokojenej se svym. Jinak lidí se mi tam kolem toho točilo až moc, musel jsem si raději zaklapnout víko motoru a zamknout si to, i když to obyčejně nemívám ve zvyku.
Spíš jsem se bál aby mi třeba někdo neklepnul dovnitř cigáro a nebo mi nevytah nějakej kabel v motoru. Viděls tu plážovou bugatku ? Proč jsi se nezastavil pokecat ? Určitě by se chvilka našla. Byls tam svým autem, nebo na něm ještě něco koumáš ?