Myšlenka...

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 08.08.2002 do 12.08.2002, založil/a
řadit dle data
18:56:38
12.08.2002
Dan
Než ten volej zkus brzdofku, to je větší vodvaz.....
Víte, co je to za pekelnej smrad, dyž se pálí brzdofka ? To je eklhaft !!!!
Já vzhledem ke své specializaci velice rád strkám prstíky do zapalovacích kabelů, na každej prst jednu fajfku, a jedééém !!! A co takle vysokonapěťovej kábel vod cífky strčenej kamsi, no, víte kde.... to je lepčí masage než vod ženský....
10:22:48
12.08.2002
Jirik
Třeba : Inhalace výfukových plynů. Vpichování převodového oleje, ve sváteční dny Tlumex-plastu. A šňupání prachu z koberců.
Jinak mě škodovka někdy občas sere, to v tom případě že na ní musim dělat věci který mě nebaví. Patlat něco tlumexem, nasazovat dveře a jiné libové činosti. Zato mě s tím baví jezdit (mimochodem každý den), baví mě na tom něco vylepšovat a tak dáááále.
Takže v podstatě taky závislost, hehe. ááááách
09:43:32
12.08.2002
lukas
Yo Yo - je to tak - pro mě škodovka ani tak neznamená "přibližovadlo" jako lásku na které jsem prostě závislý a vůbec si neumím představit jí nemít - asi tak jako holku se kterou chodíte třeba 5 let - prostě ani né tak láska z rozumu ani sex ani cokoliv jinýho ale prostě ZÁVISLOST se vším všudy !!!!!!

PS: Jíříku na čem že si to závislej ty ? ;-) že bys někdy dovalil nějaký dobroty ??? ;-)
09:36:28
12.08.2002
Jirik
Asi budu muset přestat fetovat, mluvím pak docela zajímavý vjetsi.
22:21:10
10.08.2002
Samantus
I brutalni krvelacna bestie ma inteligentni mysleni, plne s Tebou souhlasim.
20:24:38
08.08.2002
Dan
Ááááno, to je naše myšlení.
Neni, co dodat.......
20:18:47
08.08.2002
Jirik
Proč jste si všichni koupili to co jste si koupili ?
Já si koupil škodovku z toho důvodu že v naší rodině byly odjakživa škodovky. A připadalo mi to jako rozumný krok pro začátek. A jako student jsem neměl peněz nazbyt. A hle, koupil jsem jí v 18ti, teď je mi tuším 22 a ňáký drobný a nedám na ní dopustit. Několikrát jsem přemýšlel že bych udělal změnu za něco přeci jen novějšího a možná i "lepšího". Mánii Kadettů a Golfů jsem nepodlehl i když tyto auta neodsuzuji a pokud jsou pěkně udělaná tak se mi i líbí. Zůstal jsem u škodovky a začalo se mi líbit co všechno si člověk může udělat sám a že se to co udělal může líbit i ostatním. Pokud si člověk něco udělá, udělá to pěkně a někdo to ocení zahřeje to pěkně tam vlevo (nebo kde to máte). U Kadetta nebo Golfa to vypadá sice pěkně ale syrově a zavání to trochu bezduchou uniformitou spojlerů od Riegera a podobných. Laděná škodovka se málokdy podobá té co má kamarád či soused.
Jde to sice někdy pomalu a člověk se někdy zlobí že nemůže mít to co chce teď hned !
Někdy chybí finance, někdy za to může nedostatek času a někdy se to tak nějak zamíchá obojí dohromady.
Auto mě nikdy nenechalo na holičkách což je si myslím odměna za věnovanou péči. Jedno jsem ale odložil a teď se mi to vymstilo, výměna dveřního těsnění u předních dveří = ždímal jsem koberce. Byl jsem z toho sušení celý znechucený, až do teď kdy se mi to v hlavě rozleželo. Těsnění se vymění a slícuji to lépe než tomu bylo z výroby. Všechno to jsou směšné částky za kus těsnění nebo čehokoliv jiného. Všechno jde opravit i za cenu odstavení našeho vozítka na týden i déle z provozu. Všechny tyto drobné nepříjemnosti však nejsou nic proti "bortícím se plechům." Tak všichni hlavu vzhůru pokud zrovna z nějakého důvodu nemůžete jezdit, nebo pokud si něco nemůžete dopřát. Když člověk něco opravdu moc chce a je ochoten pro to něco udělat, jistě se mu to splní a nic není dobré uspěchat.
Pustil jsem si dobrou muziku, hlava se vyčistí i po dlouhém a nepříjemném dni v práci (nebo ve škole) a postupně si připravuji víkendovou opravu těsnění. Doufám že to pomůže...
Přeju šťastnou cestu všem a mnoho KM bez nehod všem.
Extreme Tyres