nutně - dobírka???

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 20.02.2006 do 22.02.2006, založil/a petřík
řadit dle data
00:37:58
22.02.2006
Johny Death
-> milan444: bohužel.
11:11:20
21.02.2006
milan444
platí to co napsal Johny Death.
08:43:05
21.02.2006
Majkl
-> Johny Death: já nemám potřebu, já si objednávám věci jen od ověřenejch zdrojů :_)
08:12:08
21.02.2006
Johny Death
-> Majkl: no jak mysliš samozřejmě za zkoušku nic nedáš ale poštáci by byli asi fakt lulini kdyby te to nechali rozbalovat pred zaplacenim to by jim každej furt neco vracel a oni by to za chvilku nemeli kde schovavat. každopádně za zkoušku nicnedáš ale pak nebud prekvapenej :)
08:00:19
21.02.2006
Majkl
-> Johny Death: já si to nemyslim, myslim že to je i v zákoně, že si to můžeeš rozbalit PŘED zaplacenim... pokud to neuvidim někde v zákoně nebo interních předpisech resp. smluvních podmínkách tak tomui neuvěřim cos napsal.. ona tam sice třeba (nic proti ní) pracuje roky, ale můžou mít nařízení že to mají dělat takhle i když to je jinak.. aby předešli nějakejm problémům.. nevim, jen muj názor 18
00:35:47
21.02.2006
Johny Death
TAK JEŠTĚ JEDNOU PÚRO TY CO TO NEČETLI...All: Tak informace pro všechny. Co se doručování a rozbalování a odmítání zásilek týče tak je to takto..... Balík můžete rozbalit na poště až po jeho zaplacení. Doměnky že byste si to nejdrív rozbalili a pa se rozhodli jestli si to vezmete nebo ne jsou scestné a bohužel nepravdivé. Pak li že byste chteli balík odmítnout již rozbalený a tudíš i zaplacený , pak musíte podat reklamaci a balík vrátit. to ale není záruka že vám vrátí peníze.

Vyjímka: Balík můžete rozbalit před poštovním zřízencem pouze tehdy, když je zjevně balení poškozeno nebo deformováno. V tomto pripadě balím neplatíte dříve než si neprohlédnete jeho obsah a pokud i ten je zničený nebo poškozený pak nemusíte platit nic, znova sepíšete reklamaci a na základě tá vám vyplatí případněé pojištění.

Cili balík na první pohled v pořádku vám na poště nikdo nedovolí rozbalit před zaplacením...

zdroj sestřenice pracující ve službách pošty :)

-> petřík: JINAK RADA PRO TEBE IGNORUJ TO. NIKAM NECHOĎ A NECH TO PLAVAT NIC TI ZA TO NEUDELAJI. PROSTE SIS TO NEPŘEVZAL A HODTOVO ODESILATEL MÁ SMULU A POŠTA PO TOBĚ NIC CHTIT NEBUDE ANI NEMUŽE. ČILI TAM ANI NEMUSIŠ CHODIT A ŘIKAT ŽE NIC NECHCEŠ.
17:26:56
20.02.2006
Samantus
-> petřík: dokud se proste nepresvedcis ze to je to co si chtel, tak nic neplat, v opacnem pripade si toho vubec nevsimej a ono mu to dojde zpet, on si to pan skodovkar uz strci do prdele sam
16:16:45
20.02.2006
petřík
ALL: díky zkusim jim říct že si to tam rozbalim a když tak jim to vrátim a jestli tonedovolej tak se na to vyprdnu a nechám to poslat zpět.
16:13:36
20.02.2006
M.a.R.i
buď dojdi na poštu,ať to vrátí odesílateli nebo tam vůbec nechoď a bude to chvíli smrdět na poště a pak mu to pošlou. Ty nic neplatíš,zaplatí jenom odesílatel.

prej by to mělo jít rozbalit na poště před jejich očima a kdyžtak reklamovat,ale je to dost individualni.Zálěží na těch pipinách co sou za přepážkou
16:12:25
20.02.2006
REMIX
jak to nevemeš, nic se neděje...s tím rozbalením tu někdo mluvil že můžeš, ale to se mi nějak nezdá..
16:10:26
20.02.2006
Borin - Král tuzerů
-> petřík: Někdo říká že to jde rozbalit a někdo že ne...Pokud to převzít nechceš tak řekni normal nechci to a hotovo...1
16:08:40
20.02.2006
petřík
-> petřík: a nebo snad si to můžu na poště rozbalit a když to bude šunt tak to vrátit a nic naplatit? (to asi nejde že?)
ještě jednou dík
16:07:32
20.02.2006
petřík
ahojte,
prosim vás když si nechci převzít dobírku co se stane? jak to mám udělat ? mám pro to jen nepřijít a nic se dít nebude nebo na poštu musim dojít a odmítnout to zadarmo nebo budu platit nějakou pokutu?
díky moc.
(je to od člověka o kterém jsem se dozvěděl že místo slíbených věcí posílá věci jiné a ještě šunty -tak proto.) mrzí mě že takový lidi mezi náma jsou10
Extreme Tyres