Co říkáte na česká rádia - stanice ?

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 01.08.2002 do 12.08.2002, založil/a
řadit dle data
19:20:48
12.08.2002
Dan
Já mu pomůžu, beru vokály !!!!!
17:30:03
12.08.2002
Tuner#2 - zrušená registrace
to Jiřík: Tak to chci viděť na příštím srazu jak přespíváš moje auto - už se těším :o))))))
12:02:32
02.08.2002
lukas
Jo je to HUMUS !!!!!!!!!!!!!!!! ale vono to je videt uz v pristupu tech lidi - co jsem slysel napriklad od pepy vojtka kdyz rikal jak chodej nabizet s Kabatem pisnicky do radii - tak je to krize - tam pustej tak sracky typu Na Sever, Pohoda atp. ale normalniho proste nic nepustej.
Tak aspon trosicku lepsi je radio Beat, ale to je taky slabota.

Proste osobne si myslim ze tu chybi radia ktery by se lisily - vsechny poustej ty samy sracky, chybi tu proste normalni rokove-punkove-metalovy radio :-((((((((
09:58:31
02.08.2002
Jirik
Copa rány, ran bych těm kokotům co tu muziku vybírají dal co možná nejvíc.
Ale bez toho je fakt ticho. Jestli chcete, tak vám budu na příštím srazu zpívat.
Zpívám aj hlasitějš než Tunerovo (2) kár, a hloubky mám taky lepší (prdelní).
Tak si to do příště rozmyslete, klidně zazpívám i zatancuju. :o]
Ale teď pšššš, poslouchám ty sračky v rádiu :o+
22:04:26
01.08.2002
Dan
No u nás taky žádná sláva. (Egrensis, Dragon, atd. = fšecko na 1 brďo)
Ale já bez rádia (muziky) nemůžu dělat. Nemůžu datlovat na PC nebo dělat v garagi auto. Bez music ni ránu......
20:31:50
01.08.2002
U-Geen
No je to hrůza no... já mám rádio jenom jako zvukovou kulisu, ale spíš mi furt jede winamp :-)
18:24:04
01.08.2002
Bob
to chce mp3 na kompu večír doma vyberu co budu celej den poslouchat vzpálím na rw ráno zasunu pustím vodpoledne vytáhnu večer nahraju něco jinýho a tek pořád dokola, dokola, dokola, dokola, do.....
14:14:40
01.08.2002
Jirik
V práci dělám v kanclu se dvěma ženskejma a od rána do odpolodne nám tu vyhrávají takový sračky jako je PISS Proton, Evropa 2 se taky strašně zhoršila...a tak podobně.
(aspoň že má kolegyně, pěkný prsa a prdelku, hehe)
U nás moc kvalitních rádií na výběr není. Pravda na Kaloríně se písničci moc neopakují, ale tam hrajou country a to mi zrovna moc nejede.
Jinak nechápu jak můžou ty dementi pořád dokola vyhrávat to samý. Každou "písničku" slyšíte za cca 8 hodin minimálně 6x a pokud opravdu hodně mooc frčí tak i vícekrát.
Nejvíc mě serou věci typu Modrej dejm a podobný hnoje. Neposlouchá ani neposlouchala to ani moje sestra když byl v pubertě. Proč nehrajou víc starších věcí, který byly taky dobrý. Dneska si vystačí s repertoárem 20ti (s)hitů a někdy mi přijde že nemění ani pořadí pro každý den. Dneska když si nebudem sebou tahat do káru CDčka nebo Cassetten tak ten jukebox můžem demontovat, tohle prostě nejde.
To byla jenom moje taková chvilková úvaha. :o))))
Extreme Tyres