Policijééééé & Příbramsko

prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 04.06.2003 do 20.06.2003, založil/a
řadit dle data
11:54:31
20.06.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
Zazaa: tak to je husta demonstrace sily. Sem rad, ze todle slysim (resp. ctu)
08:16:53
20.06.2003
Zazaa
2Algol: je to presne jak pise Ludek financak z tebe ty prachy dostane kamos nemel nic zadnej ucet nezamestnanej proste si rikal ze to z nej nedostanou tak mu to strhli ze stavebniho sporeni coz se brutalne prodrazi pac tim prisel o ty statni podpory atd ......
14:02:45
19.06.2003
Dark.lort
9 Namam slov.Me u nas me stavi porad,ale zatim v poho.A po tomhle tady zrovna moc nejdou.40
22:01:56
04.06.2003
pex
chlupatý u nás chytli kluka,a vydusily ho jak rejži.

P:To si děláte prdel ne ,co to máte za gumy?
T:proč vzorek maj ještě dobrej.
P:Ale ten rozměr,není povolenej.A jak to že máte prolisovaný disky?Víte že je to zakázaný?
T:Já jsem to takhle koupil.
P:To mě nezajímá,máte si koupit auto se kterým nejsou problémy.A ten jeden stěrač?
T:ten ničemu nevadí.
P:Na škodovku není homologovanej,a jak to že máte laděnej vejfuk.S tímhle autem nemáte na silnici co dělat.

Nakonec dostal dva litry a upozornění,že si ho pohlídaj.No to se mám na co těšit...
19:08:23
04.06.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
Jirik: Pribramsko je mafijansky mesto to je bez debat. To v Olomouci je mafianska jenom policie, ale v Pribrami, tam to jede ve velkym.
11:34:24
04.06.2003
Luděk
2Algol: ve správním řízení dopadneš jako já a to tak,že Ti to strhou z účtu,který Ti budou xx dní blokovat,nebo Ti to seberou z nějakejch dávek,nebo daní,který mají vracet Tvojí osobě.Prostě sice fyzicky peníze nepředáš,ale pokud jsi si nechal pokutu napsat,tak neunikneš platbě.
11:23:58
04.06.2003
Algol
2 Jiřík: To vážně nevím, nedokázal to blíže specifikovat, jeho IQ mu to totiž neumožňuje12
11:18:37
04.06.2003
rOMAN
Jeste ze unas 95 % policajtu znam...no jo no malocky mesto :))
10:00:22
04.06.2003
Jirik
Što je to vytažený ? Jako poloslepé ?
09:27:40
04.06.2003
Algol
V Kojetíně je to taky good, jezdím tady z KM do práce a už mám 1000,-, jdu do správního řízení, protože jim to nedám, šmejdům. Nemám na autě nic z výše uvedených věcí, ale tvrdili mi, že mám vytažený paraboly a oni mají pravdu a já jsem nic. Vytažený paraboly, taková pi...vina. Jinak v KM je to v pohodě, pochválí, podívají se a všechno je v klidu.
08:40:55
04.06.2003
Marko
Tak to jsou teda na Příbramsku pěkní hovňousové. Bude lepší z nich udělat40 66 . Nebo ať si ten kámoš najde holku co má tátu policajta. Pak už bude za vodou a poliši mu to budou chodit hlídat a leštit.62
08:29:56
04.06.2003
Jirik
Kámoš koupil v inzerci v A&T Škodovku na 15" (kola jsou na podložkách vpředu i vzadu), výfuk 4x konc., stínítko na přdním okně, rámečky na zadních světlech, stroba ve světlech, atd. Bydlí na Příbramsku a má v jednom kuse problémy s chlupáčema. Má auto něco přes 14 dní a už platil, 300,- + 1000,- + 500,- . Nakonec mu řekli, že si na něj dají pozor a nedají mu pokoj. Prej: "Půjdeme po Vás každej den !" Nevysvětlil jim nic, prostě si nenechali nic říct. Od nikoho jsem neslyšel takovou koncentraci podobných kurew jako je v Příbrami a okolí. A prostě ani chlupáčovi ani technikovi na STK nevysvětlíte, že to auto má o 100% lepší jízdní vlastnosti, je o hodně bezpečnější (lépe sedí, zkrácení brzdné dráhy). U obyč 120 do vás foukne na dálnici vítr a jste za svodidlama na poli. Upravíš podvozek, rozšíříš stopu, dáš širší gumy a hned je to o něčem jiném. Ale tady v tomhle Skurweništi jakou je naše země, se vše posuzuje metodama, zamrzlejma někdy před 40 lety. Jak můžou v Německu mít na Golfu I nebo II 16" nebo dokonce 18" kola ? A to vše legálně zapsané v OTP ? Jak může být povolené v Německu provozovat vozidlo na podložkách 50 až 80 mm s atestem TÜV ? Proč ? Protože tam nejsou čůráci. Když takovéhle věci povolí, lidi se přestanou bát a je to pro ně v podstatě kšeft. Pro prodejce prachy z prodeje, pro stát daň. U nás to tak není. Připadá mi, že se řeší jenom malichernosti a podstatné věci vládě unikají a tím nemyslím jenom auta - to je to nejmenší.
Sere mě stále se zvyšující počet "tuněných" popelnic. Jsou hlučná a nebezpečná a nebezpeční jsou i jejich majitelé, protože převážná většina z nich jezdí hazardním způsobem. Mění to pohled ostatních lidí na náš koníček a na nás samotné, hází všechny do jednoho pytle. Tuner je v očích policisty pirát silnic a nebezpečný pro okolí. Přitom jsem neviděl poctivého tunera někde ve městě trhat asfalt a někoho ohrožovat. Vždycky jeli způsobem : prohlédněte si mě jak mi to sluší, někdy mají muziku na max., ale to neznamená že někoho ohrožuju hazardní jízdou.
Ještě nemám auto hotové a už se děsím první projížďky městem a příští STk, kterou mám za rok. Nezávidím ani kámošovi, jezdit po rodném městě s vědomím, že po mě někdo jde a že si mě někdo hlídá. Auto má pěkné, policajti mu ho i pochválili, ale se slovy : "je to moc pěkné, fakt moc pěkné, ale nemůžu jinak" - a bylo to za tisíc. A přitom to záleží na samotném policistovi, vždyť se mohli rozjet po domluvě každý jiným směrem. Vyděsila mě i zpráva v televizi, jak chtěli motivovat policisty do práce tak, že kolik vybereš pokut, takovej dostaneš plat. To bysme se na to mohli rovnou vysrat a nechat auta pod plachtou v garáži. Těším se na další vaše názory a hlavně na popis dalších "rizikových" měst, popřípadě příhod. Těch se člověk nikdy nenabaží. 1 Jinak hodnejm chlupatejm (měl jsem na ně zatím štěstí), fandím. Hehe 40
Extreme Tyres