skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Policijééééé & Příbramsko
prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 04.06.2003 do 20.06.2003, založil/a
11:54:31
20.06.2003
20.06.2003

Tomáš Černý - zrušená registrace
Zazaa: tak to je husta demonstrace sily. Sem rad, ze todle slysim (resp. ctu)
08:16:53
20.06.2003
20.06.2003

Zazaa
2Algol: je to presne jak pise Ludek financak z tebe ty prachy dostane kamos nemel nic zadnej ucet nezamestnanej proste si rikal ze to z nej nedostanou tak mu to strhli ze stavebniho sporeni coz se brutalne prodrazi pac tim prisel o ty statni podpory atd ......
14:02:45
19.06.2003
19.06.2003

Dark.lort
Namam slov.Me u nas me stavi porad,ale zatim v poho.A po tomhle tady zrovna moc nejdou.
22:01:56
04.06.2003
04.06.2003

pex
chlupatý u nás chytli kluka,a vydusily ho jak rejži.
P:To si děláte prdel ne ,co to máte za gumy?
T:proč vzorek maj ještě dobrej.
P:Ale ten rozměr,není povolenej.A jak to že máte prolisovaný disky?Víte že je to zakázaný?
T:Já jsem to takhle koupil.
P:To mě nezajímá,máte si koupit auto se kterým nejsou problémy.A ten jeden stěrač?
T:ten ničemu nevadí.
P:Na škodovku není homologovanej,a jak to že máte laděnej vejfuk.S tímhle autem nemáte na silnici co dělat.
Nakonec dostal dva litry a upozornění,že si ho pohlídaj.No to se mám na co těšit...
P:To si děláte prdel ne ,co to máte za gumy?
T:proč vzorek maj ještě dobrej.
P:Ale ten rozměr,není povolenej.A jak to že máte prolisovaný disky?Víte že je to zakázaný?
T:Já jsem to takhle koupil.
P:To mě nezajímá,máte si koupit auto se kterým nejsou problémy.A ten jeden stěrač?
T:ten ničemu nevadí.
P:Na škodovku není homologovanej,a jak to že máte laděnej vejfuk.S tímhle autem nemáte na silnici co dělat.
Nakonec dostal dva litry a upozornění,že si ho pohlídaj.No to se mám na co těšit...
19:08:23
04.06.2003
04.06.2003

Tomáš Černý - zrušená registrace
Jirik: Pribramsko je mafijansky mesto to je bez debat. To v Olomouci je mafianska jenom policie, ale v Pribrami, tam to jede ve velkym.
11:34:24
04.06.2003
04.06.2003

Luděk
2Algol: ve správním řízení dopadneš jako já a to tak,že Ti to strhou z účtu,který Ti budou xx dní blokovat,nebo Ti to seberou z nějakejch dávek,nebo daní,který mají vracet Tvojí osobě.Prostě sice fyzicky peníze nepředáš,ale pokud jsi si nechal pokutu napsat,tak neunikneš platbě.
11:23:58
04.06.2003
04.06.2003

Algol
2 Jiřík: To vážně nevím, nedokázal to blíže specifikovat, jeho IQ mu to totiž neumožňuje

11:18:37
04.06.2003
04.06.2003

rOMAN
Jeste ze unas 95 % policajtu znam...no jo no malocky mesto :))
10:00:22
04.06.2003
04.06.2003
Jirik
Što je to vytažený ? Jako poloslepé ?
09:27:40
04.06.2003
04.06.2003

Algol
V Kojetíně je to taky good, jezdím tady z KM do práce a už mám 1000,-, jdu do správního řízení, protože jim to nedám, šmejdům. Nemám na autě nic z výše uvedených věcí, ale tvrdili mi, že mám vytažený paraboly a oni mají pravdu a já jsem nic. Vytažený paraboly, taková pi...vina. Jinak v KM je to v pohodě, pochválí, podívají se a všechno je v klidu.
08:40:55
04.06.2003
04.06.2003

Marko
Tak to jsou teda na Příbramsku pěkní hovňousové. Bude lepší z nich udělat
. Nebo ať si ten kámoš najde holku co má tátu policajta. Pak už bude za vodou a poliši mu to budou chodit hlídat a leštit.
. Nebo ať si ten kámoš najde holku co má tátu policajta. Pak už bude za vodou a poliši mu to budou chodit hlídat a leštit.
08:29:56
04.06.2003
04.06.2003
Jirik
Kámoš koupil v inzerci v A&T Škodovku na 15" (kola jsou na podložkách vpředu i vzadu), výfuk 4x konc., stínítko na přdním okně, rámečky na zadních světlech, stroba ve světlech, atd. Bydlí na Příbramsku a má v jednom kuse problémy s chlupáčema. Má auto něco přes 14 dní a už platil, 300,- + 1000,- + 500,- . Nakonec mu řekli, že si na něj dají pozor a nedají mu pokoj. Prej: "Půjdeme po Vás každej den !" Nevysvětlil jim nic, prostě si nenechali nic říct. Od nikoho jsem neslyšel takovou koncentraci podobných kurew jako je v Příbrami a okolí. A prostě ani chlupáčovi ani technikovi na STK nevysvětlíte, že to auto má o 100% lepší jízdní vlastnosti, je o hodně bezpečnější (lépe sedí, zkrácení brzdné dráhy). U obyč 120 do vás foukne na dálnici vítr a jste za svodidlama na poli. Upravíš podvozek, rozšíříš stopu, dáš širší gumy a hned je to o něčem jiném. Ale tady v tomhle Skurweništi jakou je naše země, se vše posuzuje metodama, zamrzlejma někdy před 40 lety. Jak můžou v Německu mít na Golfu I nebo II 16" nebo dokonce 18" kola ? A to vše legálně zapsané v OTP ? Jak může být povolené v Německu provozovat vozidlo na podložkách 50 až 80 mm s atestem TÜV ? Proč ? Protože tam nejsou čůráci. Když takovéhle věci povolí, lidi se přestanou bát a je to pro ně v podstatě kšeft. Pro prodejce prachy z prodeje, pro stát daň. U nás to tak není. Připadá mi, že se řeší jenom malichernosti a podstatné věci vládě unikají a tím nemyslím jenom auta - to je to nejmenší.
Sere mě stále se zvyšující počet "tuněných" popelnic. Jsou hlučná a nebezpečná a nebezpeční jsou i jejich majitelé, protože převážná většina z nich jezdí hazardním způsobem. Mění to pohled ostatních lidí na náš koníček a na nás samotné, hází všechny do jednoho pytle. Tuner je v očích policisty pirát silnic a nebezpečný pro okolí. Přitom jsem neviděl poctivého tunera někde ve městě trhat asfalt a někoho ohrožovat. Vždycky jeli způsobem : prohlédněte si mě jak mi to sluší, někdy mají muziku na max., ale to neznamená že někoho ohrožuju hazardní jízdou.
Ještě nemám auto hotové a už se děsím první projížďky městem a příští STk, kterou mám za rok. Nezávidím ani kámošovi, jezdit po rodném městě s vědomím, že po mě někdo jde a že si mě někdo hlídá. Auto má pěkné, policajti mu ho i pochválili, ale se slovy : "je to moc pěkné, fakt moc pěkné, ale nemůžu jinak" - a bylo to za tisíc. A přitom to záleží na samotném policistovi, vždyť se mohli rozjet po domluvě každý jiným směrem. Vyděsila mě i zpráva v televizi, jak chtěli motivovat policisty do práce tak, že kolik vybereš pokut, takovej dostaneš plat. To bysme se na to mohli rovnou vysrat a nechat auta pod plachtou v garáži. Těším se na další vaše názory a hlavně na popis dalších "rizikových" měst, popřípadě příhod. Těch se člověk nikdy nenabaží.
Jinak hodnejm chlupatejm (měl jsem na ně zatím štěstí), fandím. Hehe 
Sere mě stále se zvyšující počet "tuněných" popelnic. Jsou hlučná a nebezpečná a nebezpeční jsou i jejich majitelé, protože převážná většina z nich jezdí hazardním způsobem. Mění to pohled ostatních lidí na náš koníček a na nás samotné, hází všechny do jednoho pytle. Tuner je v očích policisty pirát silnic a nebezpečný pro okolí. Přitom jsem neviděl poctivého tunera někde ve městě trhat asfalt a někoho ohrožovat. Vždycky jeli způsobem : prohlédněte si mě jak mi to sluší, někdy mají muziku na max., ale to neznamená že někoho ohrožuju hazardní jízdou.
Ještě nemám auto hotové a už se děsím první projížďky městem a příští STk, kterou mám za rok. Nezávidím ani kámošovi, jezdit po rodném městě s vědomím, že po mě někdo jde a že si mě někdo hlídá. Auto má pěkné, policajti mu ho i pochválili, ale se slovy : "je to moc pěkné, fakt moc pěkné, ale nemůžu jinak" - a bylo to za tisíc. A přitom to záleží na samotném policistovi, vždyť se mohli rozjet po domluvě každý jiným směrem. Vyděsila mě i zpráva v televizi, jak chtěli motivovat policisty do práce tak, že kolik vybereš pokut, takovej dostaneš plat. To bysme se na to mohli rovnou vysrat a nechat auta pod plachtou v garáži. Těším se na další vaše názory a hlavně na popis dalších "rizikových" měst, popřípadě příhod. Těch se člověk nikdy nenabaží.
Jinak hodnejm chlupatejm (měl jsem na ně zatím štěstí), fandím. Hehe