skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hyenismus na Virtu
prohledat
47 příspěvků (zobrazeno 1 až 47) od 23.11.2005 do 15.07.2007, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
10:12:50
15.07.2007
15.07.2007

Apple STS Chvojkovice-Brod
-> Max: už to s tim dovozem nejni taky taková sranda, před rokem by ti lidi utrhli třeba za punto ruce , dneska do něj nikdo nekopne, to si radši vemou půjčku a koupěj si novýho zmrda z TPCA se zárukou
23:32:29
14.07.2007
14.07.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Max: mno a proto aby z cr nebylo vrakoviste tak exportuju schnily škudky na dily na slovač
a stejne jsem pro mnoho lidi vychcanej prekupnik

22:03:39
14.07.2007
14.07.2007

Max
mno jenže to je problém dnešní doby. Každej chce vidětl na čemkoliv. Autum přece rozumí každej a když jde cokoliv přihlásit, tak se to sem vozí jak na běžícím páse. neřikám že mě to minulo. Ovšem dělat z čr vrakoviště se mi moc nelíbí.
Navíc si občas připadám jak debil,když na autě udělám všechno co je potřeba než ho prodám...že sem snad poslední v okrese kdo to dělá :-/
obchodování tady na virtu... občas sem něco dám,ale už vyjímečně. Jsou tu dva extrémy které netřeba zmiňovat. Když to jde,tak rád pomužu....
Ale dneska už ne každýmu.... po několika zkušenostech 
Navíc si občas připadám jak debil,když na autě udělám všechno co je potřeba než ho prodám...že sem snad poslední v okrese kdo to dělá :-/
obchodování tady na virtu... občas sem něco dám,ale už vyjímečně. Jsou tu dva extrémy které netřeba zmiňovat. Když to jde,tak rád pomužu....

15:59:09
14.07.2007
14.07.2007

VeTeV
-> BoRiS!!!: jak rikm tvoje jednani a jednani nektrejch zapadlejch dilu, nalezu po dedeckovi apod - prirazeni na cemkoliv, pritom vsici svati kiolem behaji....masakr

00:45:29
13.07.2007
13.07.2007

BoRiS!!!
-> aDAm: Ted uz jim totiz ani nic jineho nezbyde...Protoze se tim ted zabyva tolik lidi ze se driv nebo pozdejc navzajem stejne prasknou-> VeTëV: Jo kdyz to vidim tedka tak je to fakt jinde o me kazdej vedel ze kseftuju a ja se tim,taky nikdy netajil,ale i tak to tenkrat nemohlo spoustu lidi prekousnout.Co je na tom fakt pro zasmani je ale to ze par z nich ted obchoduje...A driv to nebylo tolik o prekupu novych dilu jako o rozebírání a rozprodeji však víš jak to dříve u mě vypadalo...
23:54:12
12.07.2007
12.07.2007

Majkl
-> aDAm: tak co, mam si vymejslet pohadky :))
22:37:46
12.07.2007
12.07.2007

aDAm
-> VeTëV: jojo ale i dnes se najdou taci co to reknou narovinu ze chcou na tom vydelat ;) viz treba majkl a ty kryty z dovozu ;)
21:43:43
12.07.2007
12.07.2007

VeTeV
-> sep: je naprostej recht - dneska bych se spis Petra asi zastal pac on byl fakt cajicek a aspon to rekl naferovku - to co se z toho tady staloted je fakt k zbliti - kazdej druhej vykupuje mototechny za ucelem zisku a osuleni kohokoliv...a pak vypravi pohadky 

19:40:14
12.07.2007
12.07.2007

Syny
-> sep: Jestli nestarnete panove 

17:29:39
12.07.2007
12.07.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> sep: zajimavy čtení

17:24:12
12.07.2007
12.07.2007

Bobesh
-> sep: No ono dnes už to bohužel občas platí i mezi příbuznými,že "člověk člověku vlkem"

17:13:05
12.07.2007
12.07.2007

aDAm
-> sep: njn casy se meni emile ;)
17:05:30
12.07.2007
12.07.2007

sep
Jj,jak se ty časy mění,dřív se tu pravidelně tepalo do chudáka Borise,nešetřilo se krásnými slovy ,vzletnými myšlenkami či nejčistšími ideály v tom nejkrásnějším slova smyslu......docela prdel při srovnání s dnešním virtem.
23:34:35
25.11.2005
25.11.2005

BoRiS!!!
-> King: to jo :-))) Ne beru samozrejme Dusinovskou:-)))
23:18:43
25.11.2005
25.11.2005

King
Ciste obecne - jinou "hranici" mel Mirek Dušín, jinou velitel KT Osvetim

23:09:26
25.11.2005
25.11.2005

BoRiS!!!
-> VeTëV: Jo to zase klidne priznam.Je to podle me tezce na hranici.Pres jsem nikdy nesel...Teda pokud to neprestrelil borec na druhy strane...
14:47:04
25.11.2005
25.11.2005

VeTeV
-> BoRiS!!!: tolde je vas osobni spor - o otm vim tak akorat pendrek....do toho se tezko muzu vyjadrovat, ale uznej sam ze to co obcas pises sem na stranky hranici se slusnym jednanim 

12:19:39
25.11.2005
25.11.2005

BoRiS!!!
-> VeTëV: Ne me je jedno kdo si co mysli ale kdyz uz se to rozhodne nekam neco psat taky by mel uvest duvod proc tak cini...Jako kdyz bych si tu nechaval platit za rady tak prosim ale takhle...-> kubina: Nepis to porad jako by jsi mi ten jupik nechal...Musel jsem si ho sehnat sam.Nejdriv jsem si je koupil na svoje auto pak jsem ale zjistil ze je jeden prdlej.Tak jsem je zacal hledat a volal ti.Po par dnech jsem si jen tak dal na auto a zjistil ze jsou dva Mk.2 a dva Mk.3 (me to driv netrklo) takze nebyl sebemensi duvod si je nechavat.A dal jsem je do prodeje sem na virt.Mel o ne zajem Dale_Estelle ten rekl ze je bere pokud budou komplet ok.Tak jsem je zacal schanet znova s tim ze jsem Estellovi rekl ze ty jeden mas...Jenze nez jsi se otelil tak to trvalo dlouho a nez se te o neco doprosovat tak jsem si ho sehnal sam.A kdyz uz jsem je mel komplet pro Estella tak je zase nechtel on nebot si koupil kola od Honzy ty 15palcovy ATSka, tak co s nima origo to nebylo tak sli do prdele a cena za 5xJupiter(sice jeden prasklej ale to by slo svarit) 8000 to je fakt raketa co?A jako kola na svoje auto jsem si koupil ty 16ky od Zazzy co mel na Gardaku.Jinak co se tyce tveho jednani ohledne spojleru z toho anglana volal jsem ti na cem jsme se dohodli a ty je pak prodas Matsoftovi to neni krivatctvi?Jestli ti na tom neco nesedi tak ti to podle me muze Dale_Estelle potvrdit.Takze tvoje hypotezy si nech pro sebe pokud to neni pravda pokud budes mit na me neco kdy jsem se choval jako zmrd a krivak tak to jsem klidne napis a pokud to bude pravda nereknu ani popel...A klidne se k tomu priznam..Tot asi vse.Jinak k omacce jsem ti pridal jeste knedliky:-)
14:15:02
24.11.2005
24.11.2005

Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> BoRiS!!!: o tvoji cesti jsem se presvedcil s tem jupiterama.me jsi tvrdil ze to chces na dobove auto,ze jedno kolo mas rozlamany a ze nutne potrebujes to jedno kolo ode me.ze ti jde o originalitu atd.volal jsi mi cca 10minut a tohle jsi v podstate celou dobu probiral.
pak pic jupiky v anonci za 8micku na tvoje tel cislo a pak dalsi tady na virtu.
takze mas li jeste kousek toho cemu se rika cest(na cemz si jaxi pred chvili napsal velice zakladas) tak napis ze jsi mi mazal med kolem huby a kolo jsi mel vyhradne na kseft.a ver tomu,ze cest neznamena napsat nejakou omacku,ale rict pravdu
pak pic jupiky v anonci za 8micku na tvoje tel cislo a pak dalsi tady na virtu.
takze mas li jeste kousek toho cemu se rika cest(na cemz si jaxi pred chvili napsal velice zakladas) tak napis ze jsi mi mazal med kolem huby a kolo jsi mel vyhradne na kseft.a ver tomu,ze cest neznamena napsat nejakou omacku,ale rict pravdu
13:45:50
24.11.2005
24.11.2005

VeTeV
-> BoRiS!!!: a ty se divid ze si lidi na tebe delaj obrazek dost podobny tomudle?
najednu stranu napises ze je ti jedno co si o tobe kdo mysli, popisujes rozne praktiky jak ruzne kdeco skupujes, jak s tim ruzne smelis a pak se najednou proti tomu durdis....
jak se rika - kdo s cim zachazi tak s tim i schazi...
najednu stranu napises ze je ti jedno co si o tobe kdo mysli, popisujes rozne praktiky jak ruzne kdeco skupujes, jak s tim ruzne smelis a pak se najednou proti tomu durdis....
jak se rika - kdo s cim zachazi tak s tim i schazi...
13:35:24
24.11.2005
24.11.2005

BoRiS!!!
-> kubina: Ty me vubec neznas a nevis co delam,tak pokud napises to co jsi napsal tak to taky necim podloz!Ver tomu ze tyhle vlastnosti ja ctim uz davno cest a vernost.Co slibim to dodrzim na tom si dost zakladam.Ja se snazim vyjit vzdy a s kazdym jen nekteri jedinci to vzdy musi ,,posrat''.Jinak jak pises o kamaradstvi.Tady je tech kamaradu opravdu malo a spoustu lidi jsou jen znamy.Tak se potom podle toho chovam.Jinak jestli si porad myslis ze skodovka je pro me jen zdroj prijmu tak to je mi opravdu lito...Jinak hlavni vyhradu mam kvuli tomuhle: Bejt tady vic borisu taxe bude platit i za to ze nekdo nekomu poradi.
To uz je fakt pritazeny za vlasy a kdyz by jsi me znal tak tohle by jsi napsat nemohl.Tot asi vse k tobe...
To uz je fakt pritazeny za vlasy a kdyz by jsi me znal tak tohle by jsi napsat nemohl.Tot asi vse k tobe...
12:34:21
24.11.2005
24.11.2005

-> BoRiS!!!: ty jsi jak natvrdlej,ani za mak nemas poneti o slovech jako fer jednani,cest nebo kamaradstvi.vubec ti nevadi ze nejakej fanda chce mit original a ze to hrozne moc chce a bez toho to nebude to prave gls,to radeji ty budes mit devatou sadu nekde v kulne.vzdycky vsechno prekryjes svoji matematikou.Bejt tady vic borisu taxe bude platit i za to ze nekdo nekomu poradi.
tohle nemam rad,myslim ze nejlepsi te bude ignorovat a kdo to tak cejti taky at tak ucini tez.potom lidem tohodle typu psenka nepokvete
tohle nemam rad,myslim ze nejlepsi te bude ignorovat a kdo to tak cejti taky at tak ucini tez.potom lidem tohodle typu psenka nepokvete
12:22:30
24.11.2005
24.11.2005

VeTeV
-> BoRiS!!!: nejsem vztahovacnej jen mluvis v hadankach a to je pak tezke....
sak ja toho tady moc nekupuju - myslim ze ted momentalne ani neni nic o co bychom se preli...
jo jednou jsem to udelal - to se priznam
sak ja toho tady moc nekupuju - myslim ze ted momentalne ani neni nic o co bychom se preli...
jo jednou jsem to udelal - to se priznam
12:18:48
24.11.2005
24.11.2005

BoRiS!!!
-> VeTëV: Ne ja tam psal vyslovene toto ,,az na male vyjimky moznost sehnat neco kurva levne tak to koupite a pak to zase rozprodate'' to znamena ze tebou zminovani jedinci mohou a nebo jsou zahrnuti do toho co jsem napsal.Jsi strasne vztahovacny... To s tim nakupem se te take netyka...A o tvem rozprodavani nic nevim, ale jmenoval jsi tam cloveka co rozprodaval...Co se tyce vyfukovani veci tak jak uz jsem priznal minule ze jsem to v tvem pripade udelal a rekl jsem to Majklovi.Majkl neni par lidi...Nicmene me tento stav rychle presel ale ted budu mit urcite s nekolika lidmi vcetne tebe ,tady konfliktni zajmy o nejake veci takze ti to rikam dopredu ze tu cenu budu sponovat abych to ziskal a ne abych ti neco dokazoval nebo te nasral,ale z toho duvodu ze to chci mit.Jinak ja slova vazim velmi casto nebot se nenecham tak lehce vyprovokovat ke zkratkovitemu a ukvapenemu hodnoceni situace.Jinak k tomu vyfukovani nechces mi snad rict ze jsi to tu nikdy neudelal ze ne?
11:51:43
24.11.2005
24.11.2005

VeTeV
-> BoRiS!!!: asi to vazne nechapu a nebo ctu neci jineho...
kazdopadne jak rikas ja si radeji pockam a koupim si to nekde za tretinovou cenu..a nemusi to bejt z KOsic a ver ze jsem spoustu veci uz sehnal velice levne a slo jen o domluvu ane o to ze reknu ono to tu cenu ma a basta....
aja od tebe ted neco koupoval nebo co? a ja neco rozprodaval dal?
a stim vyfukovanim veci - mozna by si mel obcas vazit slova kdyz nekde neco rikas - pac sam si par lidem rikal ze to kupujes jen aby si me nasral...takze asi tak..
kazdopadne jak rikas ja si radeji pockam a koupim si to nekde za tretinovou cenu..a nemusi to bejt z KOsic a ver ze jsem spoustu veci uz sehnal velice levne a slo jen o domluvu ane o to ze reknu ono to tu cenu ma a basta....
aja od tebe ted neco koupoval nebo co? a ja neco rozprodaval dal?
a stim vyfukovanim veci - mozna by si mel obcas vazit slova kdyz nekde neco rikas - pac sam si par lidem rikal ze to kupujes jen aby si me nasral...takze asi tak..
11:39:10
24.11.2005
24.11.2005

BoRiS!!!
-> kubina: Mas uplnou pravdu porada s psychologem je nekdy prima odvaz a relaxace.Jinak kazdej s kym obchoduju moc dobre vi ze beru cokoliv na GLS uzovky.Uz jsem zvazoval ze sem napisu inzerat ze to vykupuju.Tim se pro priste predejde debatam ze to delam schvalne abych drazdil nektery lidi.A taky bych chtel aby to tu lidi neprodavali tak rychle at si chvilku pockaj.Jinak pokud by sem majitel napsal(ten kdo to prodava) ze je to prodany tak ani popel ale pokud napise neco neurciteho(zamluveno atd)to pro me zadnou vahu nema.hlavne tady kde si dost lidi vsechno zarezervuje a pak skutek utek.A hlavne nejdulezitejsi je kdy se s majitelem dohodne.To ze nekdo napise mail a on si ho precte az rano zatimco druhej mu hned zavola a dohodnou se driv nez mu dojde mail je sice smula ale kdyz neco chci tak hned volam. -> VeTëV: Nebudu ti brat iluze ale o jednom cloveku cos napsal to pravda neni..(To ze neprodava veci se ziskem...(A precti si to poradne co jsem napsal...Jak jsem uz vypozoroval to ti dela celkem problem.V jednom pravdu urcite mas.Jasne ze to casem sezenes jinde a levnejc(neni to preci vzruso a pekny dobrodrustvi)pak k tomu budes mit jeste vetsi citrovej vztah budes na srazu rikat ..tak panove pro tuhle listicku jsem jel az do Kosic.¨.To je preci nadherny ne?mas potom takovej vetsi pocit sebeuspokojeni az to auto nakonec dodelas a neni to jen snadna zalezitost jet hned koupit a namontova a o tom to je...-> kirri: Jasne je to super ma moji plnou podporu.-> Pavel P.: k tomu se nebudu vyjadrovat snad jen to ze kontejner mam velkej a jde tam jak po masle...
17:01:43
23.11.2005
23.11.2005

Pavel P..
-> BoRiS!!!: hele jak si psal v tom inzerátu že ten vrak vezmeš na kontejner. nepostaral ses náhodou stejnym způsobem i o ty vraky co stály na černokostelecký před škoda bazarem ja jenom že jsem tam viděl asi dvakrát avii s malym kontejnerem jak se je tam snažily natlačit. ptám se že mě to zajímá když tam píšeš o tom kontejneru.

16:50:26
23.11.2005
23.11.2005

Radůz
-> kubina: jj já jen že je vod nás 

16:32:56
23.11.2005
23.11.2005

kirri
-> kubina:
super
*136* *136* *136* *136*

16:26:21
23.11.2005
23.11.2005

VeTeV
-> kubina: dik za zastani, s timdle ze to vyfukuje lidem to uz sem si zvykl a kdyz to chci nepisu to sem...nema to cenu
kazdopadne at se v lesku treba utrapi, clovek vytrva a casem to sezene jinde a 100% levneji

kazdopadne at se v lesku treba utrapi, clovek vytrva a casem to sezene jinde a 100% levneji

16:18:42
23.11.2005
23.11.2005

-> Radůz:
klasika srazy-burzy
klasika srazy-burzy
16:13:01
23.11.2005
23.11.2005

VeTeV
-> BoRiS!!!: tak nevim porc pises zrovna me ze neco nekdo koupi levne a zse proda dal se ziskem - hele to ze ty zastavas tendle nazor, neznamena ze kazdej je uplne stejnej...to by sis mel uvedomit a nehazet vsechny do jednoho pytle...
a jestlio neveris tak par prikladu mam - Jirik, Sep, Majkl, Raduz, Kubina a spousta dalsich - proste ne vsichni to maj jen na zisk, ale nekteri v tom citi i neco jineho....
myslim si ze ja uz od tebe veci neberu a ani nechci, a ze se za to nestydis a verejne tady pises jakej jsi, to je tvuj boj ..
zalezi na kazdem jak si to prebere
a jestlio neveris tak par prikladu mam - Jirik, Sep, Majkl, Raduz, Kubina a spousta dalsich - proste ne vsichni to maj jen na zisk, ale nekteri v tom citi i neco jineho....
myslim si ze ja uz od tebe veci neberu a ani nechci, a ze se za to nestydis a verejne tady pises jakej jsi, to je tvuj boj ..
zalezi na kazdem jak si to prebere
16:12:13
23.11.2005
23.11.2005

Radůz
-> kubina: odkud znas Ledra? :-)
16:03:03
23.11.2005
23.11.2005

-> BoRiS!!!: tohle je neco jinyho,tohlle dela Ledr a plno dalsich.
Ale ty mas tady svoje auta,obcas se pustis do diskuze,vidis co kdo dela a kdyz treba Vetev nema ty listy a chce peknej original tak ty se vsemozne snazis aby to neziskal a pak napises kravinu ze milujes lesk 8mi sad a ze chces jeste dalsi listy aby ten lesk byl vetsi.
proste tohle mi hlava nebere..to je zraly na poradu s psychologem...
Ale ty mas tady svoje auta,obcas se pustis do diskuze,vidis co kdo dela a kdyz treba Vetev nema ty listy a chce peknej original tak ty se vsemozne snazis aby to neziskal a pak napises kravinu ze milujes lesk 8mi sad a ze chces jeste dalsi listy aby ten lesk byl vetsi.
proste tohle mi hlava nebere..to je zraly na poradu s psychologem...
16:02:35
23.11.2005
23.11.2005

BoRiS!!!
-> kubina: Co si zase prokouknul...Sherlocku?
16:00:21
23.11.2005
23.11.2005

BoRiS!!!
-> VeTëV: Ty jsi stejne komik.Vis asi takhle jakmile budete mit kdokoli z vas az na male vyjimky moznost sehnat neco kurva levne tak to koupite a pak to zase rozprodate.Je strasne krasny poslouchat tu lidi jak tu neco rikaj a pak je vidis ze delaj presne to co predtim kritizovali.To se potom fakt rechtam.Nebo to ze nekdo vyhlasi verejne ze si ode mne uz nikdy nic nekoupi a pak za zavola prijede a koupi to je taky husty.Myslim si ze si nemame co vycitat.Jedinej rozdil mezi nama je ten ze me je uplne u ,,prdele'' co si o me kdo mysli a kdyz uz neco udelam tak klidne verejne....
15:52:51
23.11.2005
23.11.2005

BoRiS!!!
-> Labros: No kdyz by byly u Rektoryse tak v pohode ale ja je koupil jinde...Stejne jako spousta jinejch veci a me staly uplne jinou cenu.Jinak je samozrejme nejlepsi koupit za par stovek tisic celou mootechnu v likvidaci a mas pak nakupku blataniku treba za 50 kdyz ho potom prodas za 500 jses hodne levnej ale zisk mas 450.No a nebo ho koupis nekde za 400 a prodas ho za 700 mas zisk mensi ale kurva jsi vetsi...To takhle brat nemuzes.A je spousta lidi co stim kseftujou ve velkym...
15:40:56
23.11.2005
23.11.2005

Majkl
-> SMRadůz:

15:36:36
23.11.2005
23.11.2005

Radůz
-> VeTëV: howg
15:07:00
23.11.2005
23.11.2005

VeTeV
-> Labros: jo ale todle je holt ten kapitalismus dle borise a jemu podpobnejch....
a je jen na nas na clenech virtu jak se k tomu postavime a jak s nima budeme jednat...nic jineho v tom neni
a je jen na nas na clenech virtu jak se k tomu postavime a jak s nima budeme jednat...nic jineho v tom neni
15:04:42
23.11.2005
23.11.2005

Labros
Jako taky jsem mohl skoupit všechny silenbloky na vlečku, když jsem si byl svůj u Rektoryse vyměnit a nabízeli mi všechny zbylý, ať si vyberu nezávadnej. Říkal jsem si tak to ještě pár škodovkářům udělají službu, kdybych věděl že je všechny skoupí BoRiS s KubouF1 a budou je prodávat za 2násobek tak bych je třeba všechny koupil a pak je prodával klidně za stejnou cenu, jako jsem je koupil, aby se dostaly k lidem, kteří je potřebujou. Jako kšefty chápu, nelíbí se ti můj kšeft jdi jinam, ale kšefty s věcma který jsou už nesehnatelný, to je fakt svinstvo. To je totiž už Rektorys mohl nabízet za 400 Kč kus a já bych si ho stejně musel koupit., ale on mi ho prodal za normální cenu 200 (jestli si tu cenu pamatuju dobře.). Z toho by si měli někteří vzít příklad.
14:12:43
23.11.2005
23.11.2005

VeTeV
jo chlapce receno slovy onoho pana - to je kapitalismus a kdo ma prachy muze secko....
taky sem virt bral jako partu lidi kteri si pomahaji a ne si hazeji klacky pod nohy...nastesti par takovych lidi tady jeste je - myslim teba Jizika a jeho narazniky, Majkl, Raduz, Labros, Sep...lidi s kterejma mam jen nej skusenosti a pockaj kdyz vidi ze prachy nemam ale nechci s tim smelit, jen tomu dat patricnou uz slavu zaslou...
me to nijak neprekvapuje a na onech 8 sad v policce - nevidim neverim....
taky sem virt bral jako partu lidi kteri si pomahaji a ne si hazeji klacky pod nohy...nastesti par takovych lidi tady jeste je - myslim teba Jizika a jeho narazniky, Majkl, Raduz, Labros, Sep...lidi s kterejma mam jen nej skusenosti a pockaj kdyz vidi ze prachy nemam ale nechci s tim smelit, jen tomu dat patricnou uz slavu zaslou...
me to nijak neprekvapuje a na onech 8 sad v policce - nevidim neverim....
13:55:17
23.11.2005
23.11.2005

Majkl
-> King: presne tak.. ale tohle je humus se s tim jeste chlubit... no to je jedno...

13:51:56
23.11.2005
23.11.2005

King
Ja kdybych byl hyena
, tak bych aspon prodavajiciho kontaktoval jakymkoliv zpusobem krome public debaty pod inzeratem

13:31:00
23.11.2005
23.11.2005

Jirik - zrušená registrace
-> kubina: No nevadí, lišty máš. Na Pavla P. je spoleh, přestože je tady tuším nový a hned dbal na dobré vychování a zdější zvyky - samozřejmost.
Jinak ten blicí smajlík co jsi tam dával odpovídá, mě je z toho na blití už delší dobu, ale držím hubu. Těm kšeftům nerozumím, ale Boris bere většinou všechno kloudné z inzerce a určitě si to nenechává doma na horší časy.
Taková je doba...
Jinak ten blicí smajlík co jsi tam dával odpovídá, mě je z toho na blití už delší dobu, ale držím hubu. Těm kšeftům nerozumím, ale Boris bere většinou všechno kloudné z inzerce a určitě si to nenechává doma na horší časy.
Taková je doba...
13:27:31
23.11.2005
23.11.2005

kirri
-> kubina:
cece nic noveho, ale mas je doma

13:20:41
23.11.2005
23.11.2005